Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Uvjet za popravni kolokvij!?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ivecus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 3 - 0

PostPostano: 10:16 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Uvjet za popravni kolokvij!? Citirajte i odgovorite

Jel mi moze netko reci koliki ce biti potreban broj bodova za pristupanje popravnom kolokviju? Hvala i nadam se da cete o tome obavijestiti studente prije kolokvija da znaju na cemu su!
Jel mi moze netko reci koliki ce biti potreban broj bodova za pristupanje popravnom kolokviju? Hvala i nadam se da cete o tome obavijestiti studente prije kolokvija da znaju na cemu su!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 11:14 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zapravo ne, jer se jos ne zna. Napisite drugi kolokvij najbolje sto mozete, to vam se nikako ne moze ne isplatiti.
Zapravo ne, jer se jos ne zna. Napisite drugi kolokvij najbolje sto mozete, to vam se nikako ne moze ne isplatiti.

Gost

PostPostano: 14:25 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Zapravo ne, jer se jos ne zna. Napisite drugi kolokvij najbolje sto mozete, to vam se nikako ne moze ne isplatiti.[/quote]

To sve stoji, al sta nebi bilo logicno i bolje da se ti neki uvjeti znaju prije kolokvija, to isto kao da kazete neznamo jos koliki ce broj bodova biti potreban za prolaz to cemo odluciti poslije kolokvija!
Martinab (napisa):

To sve stoji, al sta nebi bilo logicno i bolje da se ti neki uvjeti znaju prije kolokvija, to isto kao da kazete neznamo jos koliki ce broj bodova biti potreban za prolaz to cemo odluciti poslije kolokvija!

[Vrh]
pssst
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 6

PostPostano: 14:34 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slažem se da bi se uvjeti trebali znati prije kolkvija.
Zanima me isto tako, ako ja padnem usmeni i popravni usmeni sad u 6. mjesecu, da li ja imam pravo izaći na popravni u 9. mjesecu, jer mislim da ću imati problema s usmenim. Pa ako ne bi imao to pravo, onda bi mi bolje bilo da ne skupim sada 30 bodova pa da idem na popravni u 9. mjesecu.

Može li netko od asistenata što reći o tome?
Slažem se da bi se uvjeti trebali znati prije kolkvija.
Zanima me isto tako, ako ja padnem usmeni i popravni usmeni sad u 6. mjesecu, da li ja imam pravo izaći na popravni u 9. mjesecu, jer mislim da ću imati problema s usmenim. Pa ako ne bi imao to pravo, onda bi mi bolje bilo da ne skupim sada 30 bodova pa da idem na popravni u 9. mjesecu.

Može li netko od asistenata što reći o tome?

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 14:38 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

zapravo ne znam. pitajte prodekana.

Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 16:30 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="Martinab"]Zapravo ne, jer se jos ne zna. Napisite drugi kolokvij najbolje sto mozete, to vam se nikako ne moze ne isplatiti.[/quote]

To sve stoji, al sta nebi bilo logicno i bolje da se ti neki uvjeti znaju prije kolokvija, to isto kao da kazete neznamo jos koliki ce broj bodova biti potreban za prolaz to cemo odluciti poslije kolokvija![/quote]

To ne samo da je logično, nego je i obavezno prema važećem statutu, gdje stoji da student mora biti upoznat sa svim pravilima polaganja kolegija, prije nego ga počne slušati.

Druga stvar je što neke stvari čak niti sada nisu definirane, ali rekao bi da su za to prije svega krivi studenti, koji to dopuštaju i koji postavljaju glupa pitanja poput ".. hoće li biti popravnog? ", umjesto da pitaju " .. koji je datum održavanja popravnog?", s obzirom da se popravni mora održati.

Ispravite me ako sam nešto krivo protumačio.
Anonymous (napisa):
Martinab (napisa):

To ne samo da je logično, nego je i obavezno prema važećem statutu, gdje stoji da student mora biti upoznat sa svim pravilima polaganja kolegija, prije nego ga počne slušati.

Druga stvar je što neke stvari čak niti sada nisu definirane, ali rekao bi da su za to prije svega krivi studenti, koji to dopuštaju i koji postavljaju glupa pitanja poput ".. hoće li biti popravnog? ", umjesto da pitaju " .. koji je datum održavanja popravnog?", s obzirom da se popravni mora održati.

Ispravite me ako sam nešto krivo protumačio.

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 18:21 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]zapravo ne znam. pitajte prodekana.[/quote]

pitanje se poteglo zbog profesorove izjave na predavanjima da neće svi studenti imat pravo na popravni nego samo oni koji ostvare određeni broj bodova. sad kruže priče da se radi o 20 ili 25 bodova koje treba skupiti (2 blica + 2 kolokvija) i da će samo oni pristupit istom.

vjerojatno su očekivali da ćeš možda znati nešto više od toga
Martinab (napisa):

pitanje se poteglo zbog profesorove izjave na predavanjima da neće svi studenti imat pravo na popravni nego samo oni koji ostvare određeni broj bodova. sad kruže priče da se radi o 20 ili 25 bodova koje treba skupiti (2 blica + 2 kolokvija) i da će samo oni pristupit istom.

vjerojatno su očekivali da ćeš možda znati nešto više od toga

vini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 28 - 2

PostPostano: 19:54 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[code:1]Student koji ne ostvari tijekom semestra minimum od 30 bodova iz testova i kolokvija, te stoga nema pravo pristupa završnom ispitu, ima pravo na popravni kolokvij.
[/code:1]

zašto onda ovo još uvijek stoji na službenoj stranici kolegija?? zar je to profesor stvarno rekao??[/b]
Kod:
Student koji ne ostvari tijekom semestra minimum od 30 bodova iz testova i kolokvija, te stoga nema pravo pristupa završnom ispitu, ima pravo na popravni kolokvij.

zašto onda ovo još uvijek stoji na službenoj stranici kolegija?? zar je to profesor stvarno rekao??[/b]

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ronnie10
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 4

PostPostano: 20:20 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sva sreća da je nama bolonjcima sve olakšano i da se sve zna na vrijeme.
:verytwisted:
Sva sreća da je nama bolonjcima sve olakšano i da se sve zna na vrijeme.
Very twisted

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 22:55 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vini"][code:1]Student koji ne ostvari tijekom semestra minimum od 30 bodova iz testova i kolokvija, te stoga nema pravo pristupa završnom ispitu, ima pravo na popravni kolokvij.
[/code:1]

zašto onda ovo još uvijek stoji na službenoj stranici kolegija?? zar je to profesor stvarno rekao??[/b][/quote]

kolko sam ja skužila reko je da će postojati i minimum bodova koji se moraju skupiti za pristupiti popravnom. sad koliko je točno ne znam...
a na stranicama vjerojatno ne stoji jer ni asistenti još ne znaju to
vini (napisa):
Kod:
Student koji ne ostvari tijekom semestra minimum od 30 bodova iz testova i kolokvija, te stoga nema pravo pristupa završnom ispitu, ima pravo na popravni kolokvij.

kolko sam ja skužila reko je da će postojati i minimum bodova koji se moraju skupiti za pristupiti popravnom. sad koliko je točno ne znam...
a na stranicama vjerojatno ne stoji jer ni asistenti još ne znaju to

ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
35 = 43 - 8

PostPostano: 23:40 uto, 5. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]sad kruže priče da se radi o 20 ili 25 bodova koje treba skupiti (2 blica + 2 kolokvija) i da će samo oni pristupit istom. [/quote]
Pa ako ce tako biti ne znam tko ce uopce imati pravo pristupiti popravnom. Vecina ljudi ima <10 bodova, i oni tesko da ce skupit 15-20 bodova na drugom+test. Ima nesto ljudi sa 15ak bodova koji imaju bolju sansu i kojih ce vecina vjerojatno skupiti dovoljno. Ali sve zajdeno kad se zbroji premalo bi ljudi proslo kolegij na kraju, tako da sumnjam da ce bit takva granica. :P
Naravno, one bolje studente nisam brojao jer oni nece ic na popravni.
ps ovo je samo moje misljenje jer sam ja jedan od tih <10 :lol:
mladac (napisa):
sad kruže priče da se radi o 20 ili 25 bodova koje treba skupiti (2 blica + 2 kolokvija) i da će samo oni pristupit istom.

Pa ako ce tako biti ne znam tko ce uopce imati pravo pristupiti popravnom. Vecina ljudi ima <10 bodova, i oni tesko da ce skupit 15-20 bodova na drugom+test. Ima nesto ljudi sa 15ak bodova koji imaju bolju sansu i kojih ce vecina vjerojatno skupiti dovoljno. Ali sve zajdeno kad se zbroji premalo bi ljudi proslo kolegij na kraju, tako da sumnjam da ce bit takva granica. Razz
Naravno, one bolje studente nisam brojao jer oni nece ic na popravni.
ps ovo je samo moje misljenje jer sam ja jedan od tih <10 Laughing

[Vrh]
Ivecus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 15:05 sri, 6. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uh, sva sreca da nisam jedini koji ima takvu situaciju sa bodovima iz algebarskih, vidim da zanima i druge, ali mi se cini da cemo odgovor saznati tek nakon drugog kolokvija i ispita, valjda tako da se moze iskalkulirati broj studenata pozeljan na popravnom ...
Uh, sva sreca da nisam jedini koji ima takvu situaciju sa bodovima iz algebarskih, vidim da zanima i druge, ali mi se cini da cemo odgovor saznati tek nakon drugog kolokvija i ispita, valjda tako da se moze iskalkulirati broj studenata pozeljan na popravnom ...

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 11:09 pet, 8. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mi bolonjci smo pravi pokusni :bbunny:
mi bolonjci smo pravi pokusni Blue bunny

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum