Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Gubitak prava studiranja i ispiti (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mali_zeleni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 1

PostPostano: 18:44 ned, 3. 6. 2007    Naslov: Gubitak prava studiranja i ispiti Citirajte i odgovorite

Pozdrav.

Ispričavam se na pitanju ako već negdje postoji odgovor iako sam tražio već no bez uspjeha.

Naime, s različitih strana čujem različite informacije a još nisam došao do stanja da se obratim prodekanici.

Zanima me slijedeće:
Ove godine npr. nisam dao UUV (2. god). Stoga, iduće godine ga moram opet upisati. E, ako ga iduće godine padnem kojim slučajem, da li gubim pravo studiranja? Neki mi kažu da da a drugi me uvjeravaju da gubim pravo samo ako u 2 godine ne skupim 30/35 ects bodova. Pa sad, što je istina?

eto, hvala na pomoći.
Pozdrav.

Ispričavam se na pitanju ako već negdje postoji odgovor iako sam tražio već no bez uspjeha.

Naime, s različitih strana čujem različite informacije a još nisam došao do stanja da se obratim prodekanici.

Zanima me slijedeće:
Ove godine npr. nisam dao UUV (2. god). Stoga, iduće godine ga moram opet upisati. E, ako ga iduće godine padnem kojim slučajem, da li gubim pravo studiranja? Neki mi kažu da da a drugi me uvjeravaju da gubim pravo samo ako u 2 godine ne skupim 30/35 ects bodova. Pa sad, što je istina?

eto, hvala na pomoći.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 18:56 ned, 3. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=8934&postdays=0&postorder=asc&&start=0]kraj prve i druga strana[/url] možda pomognu
kraj prve i druga strana možda pomognu

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 19:30 ned, 3. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

nas fax zasada jos nije uveo limit na broj pokusaja upisivanja kolegija (odatle i ono da je uvjet za potpis = prolaz) :arrow: teoretski kolegij mozes upisivati vjecno
prakticno: fax te moze, ukoliko u 2 godine ne polozis 35 ects bodova izbaciti van, ali ne mora

da, zbilja se kao moguce navodi npr da si sa granom racunarskih kolegija na prvoj/drugoj godini, a sve ostalo da si na drugoj/trecoj i to je bila ideja - da ljudi sto prije mogu odraditi stvari koje im leze (do na prethodnike-sljedbenike) a da za ono sto im ne lezi imaju vise vremena ;-)

takodjer, koliko znam nije niti najavljivano da ce se u blizoj buducnosti uvesti limiti na broj upisivanja istog kolegija
isto tako, primjeti onaj 'fakulet MOZE, ali NE MORA' gore - ako ti ne skupis 35 ects bodova u 2 ak.god to NE znaci da 100% letis van, ali fax ima pravo (po statutu sveucilista) maknuti te ;-)

dakle, mirne duse mozes ponovno upisati kolegij, i potrudi se poloziti ga ;-)
a ako se bude uvodilo limitiranje, morat ce biti najavljeno dovoljno rano (npr godinu dana unaprijed ili tako nesto) - pa vjerujem da ces se stici informirati ako bas zagusti ;-)

hope it helps ;-)
nas fax zasada jos nije uveo limit na broj pokusaja upisivanja kolegija (odatle i ono da je uvjet za potpis = prolaz) Arrow teoretski kolegij mozes upisivati vjecno
prakticno: fax te moze, ukoliko u 2 godine ne polozis 35 ects bodova izbaciti van, ali ne mora

da, zbilja se kao moguce navodi npr da si sa granom racunarskih kolegija na prvoj/drugoj godini, a sve ostalo da si na drugoj/trecoj i to je bila ideja - da ljudi sto prije mogu odraditi stvari koje im leze (do na prethodnike-sljedbenike) a da za ono sto im ne lezi imaju vise vremena Wink

takodjer, koliko znam nije niti najavljivano da ce se u blizoj buducnosti uvesti limiti na broj upisivanja istog kolegija
isto tako, primjeti onaj 'fakulet MOZE, ali NE MORA' gore - ako ti ne skupis 35 ects bodova u 2 ak.god to NE znaci da 100% letis van, ali fax ima pravo (po statutu sveucilista) maknuti te Wink

dakle, mirne duse mozes ponovno upisati kolegij, i potrudi se poloziti ga Wink
a ako se bude uvodilo limitiranje, morat ce biti najavljeno dovoljno rano (npr godinu dana unaprijed ili tako nesto) - pa vjerujem da ces se stici informirati ako bas zagusti Wink

hope it helps Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mali_zeleni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 1:37 pet, 8. 6. 2007    Naslov: Samo još nešto Citirajte i odgovorite

Eto, samo da nastavim, a nije li neko pravilo da po bolonji smiješ istu godinu upisati 2 puta ili gubiš pravo studiranja?

Eto, još samo to. Hvala.
Eto, samo da nastavim, a nije li neko pravilo da po bolonji smiješ istu godinu upisati 2 puta ili gubiš pravo studiranja?

Eto, još samo to. Hvala.

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 8:17 pet, 8. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da kod drugog pada gubiš potporu ministarstva i počinješ plaćat.
nisam primjetila da itko gubi pravo studiranja.
možda misliš na ovo "pravilo" da tko u dvije godine ne skupi 35bodova da ga mogu izbaciti? negdje je nesi pisala da to "nije obavezno" neg da će fak odlučit o tom
mislim da kod drugog pada gubiš potporu ministarstva i počinješ plaćat.
nisam primjetila da itko gubi pravo studiranja.
možda misliš na ovo "pravilo" da tko u dvije godine ne skupi 35bodova da ga mogu izbaciti? negdje je nesi pisala da to "nije obavezno" neg da će fak odlučit o tom

mali_zeleni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 9:59 pet, 8. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajd molim onda Nesi ili nekoga tko zna 100% da potvrdi da čovjek gubi potporu ministarstva a ne pravo studiranja, žao mi je, malo sam paranoičan po tom pitanju. (da, trebao sam ranije biti)

Hvala.
Ajd molim onda Nesi ili nekoga tko zna 100% da potvrdi da čovjek gubi potporu ministarstva a ne pravo studiranja, žao mi je, malo sam paranoičan po tom pitanju. (da, trebao sam ranije biti)

Hvala.

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:05 pet, 8. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

100% zna :referada:
100% zna Referada je tvoj prijatelj...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
mali_zeleni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 11:00 pet, 8. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Krcko, s dužnim poštovanjem, moram reći da koliko god puta da sam zvao referadu i pitao nešto o bolonji, uglavnom je odgovor bio "Ni mi ne znamo odgovor". Tako da poučen iskustvom, pitanja o bolonji radije postavim na forumu. Ako je post problem molim da ga se zatvori.
Krcko, s dužnim poštovanjem, moram reći da koliko god puta da sam zvao referadu i pitao nešto o bolonji, uglavnom je odgovor bio "Ni mi ne znamo odgovor". Tako da poučen iskustvom, pitanja o bolonji radije postavim na forumu. Ako je post problem molim da ga se zatvori.

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:57 pet, 8. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gle, tete u referadi ce ti efektivno provesti upis uz placanje ili te obavijestiti da vise nemas pravo studiranja. Ako itko zna, one znaju. Naravno da ne znaju odgovore na sva moguca pitanja o bolonji, na primjer uvjete upisa na diplomski studij... to jos nitko ne zna.
Gle, tete u referadi ce ti efektivno provesti upis uz placanje ili te obavijestiti da vise nemas pravo studiranja. Ako itko zna, one znaju. Naravno da ne znaju odgovore na sva moguca pitanja o bolonji, na primjer uvjete upisa na diplomski studij... to jos nitko ne zna.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum