Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Drugi kolokvij (2. godina)
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 16:00 čet, 14. 6. 2007    Naslov: Drugi kolokvij (2. godina) Citirajte i odgovorite

[url=http://web.math.hr/nastava/alg/Alg-Bol-0607-kol2-raspored.htm] Raspored [/url] po prostorijama objavljen.
Raspored po prostorijama objavljen.

vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 19:36 čet, 14. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vidim da ste nas počeli razmještati po bodovima,elita se odvaja od običnih smrtnika i lijenih običnih smrtnika. :lol: Šala mala...
Vidim da ste nas počeli razmještati po bodovima,elita se odvaja od običnih smrtnika i lijenih običnih smrtnika. Laughing Šala mala...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 9:06 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da. Iz vise razloga.

Prvi je jer sam jednostavno UZASNI snob.

Drugi jer moja osobna uzasna i odvratna fascinacija pametnim ljudima. Znam imena, sad zelim vidjeti face. Priznajem da je to stravicno sebicno, al doci cu u 003 i buljiti u top 10. Kaj, neki vole gledat zgodne cure, ja volim gledat pametne ljude.

Treci je jer pokusaja prepisivanja uvijek ima, neovisno o tome kolko asistenti reze, prijete i zveckaju lancima. Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.

Cetvrti je jer ne znam kolko ce se ljudi u ove zadnje dvije prostorije uopce pojavit, pa mi ostaje nekakva weee mala nada da cu moc spojit zadnje dvije prostorije.

Peti je jer ne bi trebali uvijek sjedit kraj iste osobe.

Sesti je jer mogu 8)
Da. Iz vise razloga.

Prvi je jer sam jednostavno UZASNI snob.

Drugi jer moja osobna uzasna i odvratna fascinacija pametnim ljudima. Znam imena, sad zelim vidjeti face. Priznajem da je to stravicno sebicno, al doci cu u 003 i buljiti u top 10. Kaj, neki vole gledat zgodne cure, ja volim gledat pametne ljude.

Treci je jer pokusaja prepisivanja uvijek ima, neovisno o tome kolko asistenti reze, prijete i zveckaju lancima. Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.

Cetvrti je jer ne znam kolko ce se ljudi u ove zadnje dvije prostorije uopce pojavit, pa mi ostaje nekakva weee mala nada da cu moc spojit zadnje dvije prostorije.

Peti je jer ne bi trebali uvijek sjedit kraj iste osobe.

Sesti je jer mogu Cool

Gost

PostPostano: 9:15 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova? moždA DA IMAMO BOLJE ASISTENTE BI I SKUPILI VIŠE, A NE DA MORAMO OKOLO ŽICAT KO ĆE NAM POJASNIT TO ŠTO NAM JE ASISTENT TREBO POKAZAT! nije da sad svu krivicu prebacujem na njih, al nekih komentara bi se trebala suzdržat!
do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova? moždA DA IMAMO BOLJE ASISTENTE BI I SKUPILI VIŠE, A NE DA MORAMO OKOLO ŽICAT KO ĆE NAM POJASNIT TO ŠTO NAM JE ASISTENT TREBO POKAZAT! nije da sad svu krivicu prebacujem na njih, al nekih komentara bi se trebala suzdržat!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:32 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova?[/quote]

Citiraj gdje se omalovazavaju studenti s malo bodova. :roll: Ako to ne mozes, onda idi lijeci frustracije negdje drugdje, a u svakom slucaju ne deri se. :evil:

@MartinaB: ja bih i dalje maknuo goste s Algebarskih struktura... :pray:
Anonymous (napisa):
do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova?

Citiraj gdje se omalovazavaju studenti s malo bodova. Rolling Eyes Ako to ne mozes, onda idi lijeci frustracije negdje drugdje, a u svakom slucaju ne deri se. Evil or Very Mad

@MartinaB: ja bih i dalje maknuo goste s Algebarskih struktura... Pray

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 9:36 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Malo bodova, velika slova, neregistrirani korisnik, asistenti su krivi.

A ja bi se trebala suzdrzavati. :roll:
Malo bodova, velika slova, neregistrirani korisnik, asistenti su krivi.

A ja bi se trebala suzdrzavati. Rolling Eyes

vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 10:04 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]
Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.

[/quote]
Ovo je ok razlog,mislim da ako naučiš da ti je svejedno jel pišeš u wc-u ili u 003,a ako dolaziš s "nečistim" idejama na kolokvij,moleći Boga da sjediš kraj nekoga tko zna,da prepišeš nešto onda je to glupo,barem za ovaj faks.
Ja nemam ništa protiv ovog rasporeda,svejedno mi je,samo sam se htio malo našaliti :wink:
Martinab (napisa):

Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.

Ovo je ok razlog,mislim da ako naučiš da ti je svejedno jel pišeš u wc-u ili u 003,a ako dolaziš s "nečistim" idejama na kolokvij,moleći Boga da sjediš kraj nekoga tko zna,da prepišeš nešto onda je to glupo,barem za ovaj faks.
Ja nemam ništa protiv ovog rasporeda,svejedno mi je,samo sam se htio malo našaliti Wink

[Vrh]
vanja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 12 - 2

PostPostano: 10:53 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova? moždA DA IMAMO BOLJE ASISTENTE BI I SKUPILI VIŠE, A NE DA MORAMO OKOLO ŽICAT KO ĆE NAM POJASNIT TO ŠTO NAM JE ASISTENT TREBO POKAZAT! nije da sad svu krivicu prebacujem na njih, al nekih komentara bi se trebala suzdržat![/quote]

lako je ovako pisati kao gost! barem se predstavi onda! ili UCI GRADIVO ! bolje ti je da ucis nego da pises lose o asistentima; vise ces profitirati od ucenja. Jer nisu ti asistenti krivi sto imas malo bodova vec ti sam ili sama !!!

apsolutno podrzavam takav raspored da oni koji imaju malo bodova ne sjede pokraj onih koji znaju puno.
Anonymous (napisa):

lako je ovako pisati kao gost! barem se predstavi onda! ili UCI GRADIVO ! bolje ti je da ucis nego da pises lose o asistentima; vise ces profitirati od ucenja. Jer nisu ti asistenti krivi sto imas malo bodova vec ti sam ili sama !!!

apsolutno podrzavam takav raspored da oni koji imaju malo bodova ne sjede pokraj onih koji znaju puno.

[Vrh]
ronnie10
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 4

PostPostano: 11:46 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]
Treci je jer pokusaja prepisivanja uvijek ima, neovisno o tome kolko asistenti reze, prijete i [b]zveckaju lancima.[/b] 8)[/quote]

Ko bi to mogao biti?! :grebgreb:
Martinab (napisa):

Treci je jer pokusaja prepisivanja uvijek ima, neovisno o tome kolko asistenti reze, prijete i zveckaju lancima. Cool

Ko bi to mogao biti?! Kotacici rade 100 na sat

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 11:53 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni je samo zabavno da se i oko toga na neki nacin digla pobuna u ocima nekih ljudi..... :lol:
sve si mislim da li postoji _ista_ oko cega se neki dio studenata bolonjskih ing. studija ne bi bunio :roll: (simptomaticno je da pobune dolaze cijelo vrijeme iz iste generacije)

"jadni mali studenti moraju okolo zicati" - postoji stvar koja se zove konzultacije, za algebarske imate 3 asistenta na raspolaganju (nece nijedan provjeravati jeste li ili niste iz njegove grupe), jednog profesora i i jos postoje demonstrature
ako to niste u stanju iskoristiti i pitati ljude koji su zaduzeni da znaju gradivo.... a onda zbilja - ko vam kriv :roll:

btw i moj glas ide ukidanju prava pisanja gostima ;-)

"omalovazavanje" - kako niste shvatili, omalovazeni su jer su im sanse za prepisivanje ful smanjene.... a prepisivanje (skupa s ometanjem nastave) je nesto cega po difoltu mora biti (vidjela ja da ljudi tvrde) - pa eto, zato ih se jadne male omalovazava jer im se neda njihovo (valjda ustavno) pravo da imaju od koga prepisivati....

naravno, ovo gore je sarkasticno.... razumskih i realnih razloga za pobunu na raspored sjedenja zbilja ne vidim... ;-)
mislim, da vas je stavila 2 na jedan stolac, ajde, bilo bi jasno da se bunite.... (i trebali bi se tad buniti) ali za ovakve stvari, zbilja mi nije jasno... a i nije da zelim shvatiti, sretnija sam u svom neznanju ;-)

znam... Martinab: ovima koji ti dodju u 003 ili gdje si vec stavila one sa vise bodova - daj im svakome kiki bombon, pa da ovi ostali imaju razloga dramiti da su omalovazeni, a razlog bi bio sto nisu dobili bombon :g: jer im je njihovom ustavom zagarantirano pravo da dobiju kiki bombon uskraceno :rotfl:
meni je samo zabavno da se i oko toga na neki nacin digla pobuna u ocima nekih ljudi..... Laughing
sve si mislim da li postoji _ista_ oko cega se neki dio studenata bolonjskih ing. studija ne bi bunio Rolling Eyes (simptomaticno je da pobune dolaze cijelo vrijeme iz iste generacije)

"jadni mali studenti moraju okolo zicati" - postoji stvar koja se zove konzultacije, za algebarske imate 3 asistenta na raspolaganju (nece nijedan provjeravati jeste li ili niste iz njegove grupe), jednog profesora i i jos postoje demonstrature
ako to niste u stanju iskoristiti i pitati ljude koji su zaduzeni da znaju gradivo.... a onda zbilja - ko vam kriv Rolling Eyes

btw i moj glas ide ukidanju prava pisanja gostima Wink

"omalovazavanje" - kako niste shvatili, omalovazeni su jer su im sanse za prepisivanje ful smanjene.... a prepisivanje (skupa s ometanjem nastave) je nesto cega po difoltu mora biti (vidjela ja da ljudi tvrde) - pa eto, zato ih se jadne male omalovazava jer im se neda njihovo (valjda ustavno) pravo da imaju od koga prepisivati....

naravno, ovo gore je sarkasticno.... razumskih i realnih razloga za pobunu na raspored sjedenja zbilja ne vidim... Wink
mislim, da vas je stavila 2 na jedan stolac, ajde, bilo bi jasno da se bunite.... (i trebali bi se tad buniti) ali za ovakve stvari, zbilja mi nije jasno... a i nije da zelim shvatiti, sretnija sam u svom neznanju Wink

znam... Martinab: ovima koji ti dodju u 003 ili gdje si vec stavila one sa vise bodova - daj im svakome kiki bombon, pa da ovi ostali imaju razloga dramiti da su omalovazeni, a razlog bi bio sto nisu dobili bombon Mr. Green jer im je njihovom ustavom zagarantirano pravo da dobiju kiki bombon uskraceno Valjam se po podu od smijeha

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 12:09 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Nesi: Vis vis. Ubuduce oni koji najbolje napisu dosadasnje kolokvije dobiju Kiki. Pa da vidis sta ce rasti prosjek bodova! Ipak je to motivacija... Šeeeećeeerr :sliiiin:

@vsego: Pliz nemoj zasad ukidat pisanje gostima, bio je sad na nekom drugom topicu Algebarskih gost koji je postavio netehnicko pitanje (o prostim elemetima nesto). Mene ovo jos ne frustrira, nek se ljudi izrazavaju kaj misle. Ak mi jednom dnevno uleti jedan ovakav post, ispucat cu se na njemu pa se necu derat na prijatelje i obitelj 8)
@Nesi: Vis vis. Ubuduce oni koji najbolje napisu dosadasnje kolokvije dobiju Kiki. Pa da vidis sta ce rasti prosjek bodova! Ipak je to motivacija... Šeeeećeeerr Sliiiin...

@vsego: Pliz nemoj zasad ukidat pisanje gostima, bio je sad na nekom drugom topicu Algebarskih gost koji je postavio netehnicko pitanje (o prostim elemetima nesto). Mene ovo jos ne frustrira, nek se ljudi izrazavaju kaj misle. Ak mi jednom dnevno uleti jedan ovakav post, ispucat cu se na njemu pa se necu derat na prijatelje i obitelj Cool

teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:00 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja se osjećam omalovaženo utoliko što sam metnut u četvorku, a u trojci bi puno lakše bilo prepisat :P lol
Ja se osjećam omalovaženo utoliko što sam metnut u četvorku, a u trojci bi puno lakše bilo prepisat Razz lol

[Vrh]
teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 21:02 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

btw. šta će sve upast u gradivo ovog kolokvija?

[Vrh]
krafnica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 4

PostPostano: 21:26 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa i prije se sortiralo studente po bodovima, pa o je nekako logicno. mislim da je i po starom programu znalo bit tako.
mene samo muci sta sam u ucionici u kojoj nikad nista nisam prosla, jednostavno je prokleta za mene[size=7](za sve zlobnike nije uvijek bilo pitanje neucenja :twisted: [/size] :cry:
mogu li ja pisati u wc-u :lol:
pa i prije se sortiralo studente po bodovima, pa o je nekako logicno. mislim da je i po starom programu znalo bit tako.
mene samo muci sta sam u ucionici u kojoj nikad nista nisam prosla, jednostavno je prokleta za mene(za sve zlobnike nije uvijek bilo pitanje neucenja Twisted Evil Crying or Very sad
mogu li ja pisati u wc-u Laughing

[Vrh]
sun
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 23 - 1

PostPostano: 21:32 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teh_pwnerer"]btw. šta će sve upast u gradivo ovog kolokvija?[/quote]

sve sto smo radili nakon prvog kolokvija
od ciklickih grupa pa do kraja
teh_pwnerer (napisa):

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:50 pet, 15. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krafnica"]mene samo muci sta sam u ucionici u kojoj nikad nista nisam prosla, jednostavno je prokleta za mene[size=7](za sve zlobnike nije uvijek bilo pitanje neucenja :twisted: [/size] :cry:[/quote]

Vidis kako je Martina dobra? :D Unistit ce ti to prokletstvo i omoguciti normalan studij! :g:
krafnica (napisa):
mene samo muci sta sam u ucionici u kojoj nikad nista nisam prosla, jednostavno je prokleta za mene(za sve zlobnike nije uvijek bilo pitanje neucenja Twisted Evil Crying or Very sad

Vidis kako je Martina dobra? Very Happy Unistit ce ti to prokletstvo i omoguciti normalan studij! Mr. Green

[Vrh]
garbica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 2:39 sub, 16. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova? moždA DA IMAMO BOLJE ASISTENTE BI I SKUPILI VIŠE, A NE DA MORAMO OKOLO ŽICAT KO ĆE NAM POJASNIT TO ŠTO NAM JE ASISTENT TREBO POKAZAT! nije da sad svu krivicu prebacujem na njih, al nekih komentara bi se trebala suzdržat![/quote]

Ipak smo navikli da nam se posvuda serviraju kao "uspješni" ljudi koji nemaju položenu ni maturu i bave se tko zna čime, pa kad nam se kao primjer daju ljudi koji su zbilja pametniji i uspješniji od nas onda je to nenormalno, dapače uvredljivo :roll:
Anonymous (napisa):

Ipak smo navikli da nam se posvuda serviraju kao "uspješni" ljudi koji nemaju položenu ni maturu i bave se tko zna čime, pa kad nam se kao primjer daju ljudi koji su zbilja pametniji i uspješniji od nas onda je to nenormalno, dapače uvredljivo Rolling Eyes

Zadnja promjena: garbica; 3:13 sub, 16. 6. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
garbica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 2:48 sub, 16. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

A što se prepisivanja tiče, ljudi se danas iščuđavaju ako imaš priliku nešto prepisati, a ne iskoristiš ju :shock: Tako da svaku inicijativu što se izbjegavanja prepisavanja tiče podržavam.
A što se prepisivanja tiče, ljudi se danas iščuđavaju ako imaš priliku nešto prepisati, a ne iskoristiš ju Shocked Tako da svaku inicijativu što se izbjegavanja prepisavanja tiče podržavam.

[Vrh]
teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 9:44 sub, 16. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sun"][quote="teh_pwnerer"]btw. šta će sve upast u gradivo ovog kolokvija?[/quote]

od ciklickih grupa pa do kraja[/quote]
kk, to sam i mislio. Tnx.
sun (napisa):
teh_pwnerer (napisa):

kk, to sam i mislio. Tnx.

[Vrh]
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 2:41 sri, 20. 6. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li se zna nesto novo o popravnom? npr.uvjeti za njega 8)
da li se zna nesto novo o popravnom? npr.uvjeti za njega Cool

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum