Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
vedraf Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
Postano: 9:06 pet, 15. 6. 2007 Naslov: |
|
|
Da. Iz vise razloga.
Prvi je jer sam jednostavno UZASNI snob.
Drugi jer moja osobna uzasna i odvratna fascinacija pametnim ljudima. Znam imena, sad zelim vidjeti face. Priznajem da je to stravicno sebicno, al doci cu u 003 i buljiti u top 10. Kaj, neki vole gledat zgodne cure, ja volim gledat pametne ljude.
Treci je jer pokusaja prepisivanja uvijek ima, neovisno o tome kolko asistenti reze, prijete i zveckaju lancima. Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.
Cetvrti je jer ne znam kolko ce se ljudi u ove zadnje dvije prostorije uopce pojavit, pa mi ostaje nekakva weee mala nada da cu moc spojit zadnje dvije prostorije.
Peti je jer ne bi trebali uvijek sjedit kraj iste osobe.
Sesti je jer mogu 8)
Da. Iz vise razloga.
Prvi je jer sam jednostavno UZASNI snob.
Drugi jer moja osobna uzasna i odvratna fascinacija pametnim ljudima. Znam imena, sad zelim vidjeti face. Priznajem da je to stravicno sebicno, al doci cu u 003 i buljiti u top 10. Kaj, neki vole gledat zgodne cure, ja volim gledat pametne ljude.
Treci je jer pokusaja prepisivanja uvijek ima, neovisno o tome kolko asistenti reze, prijete i zveckaju lancima. Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.
Cetvrti je jer ne znam kolko ce se ljudi u ove zadnje dvije prostorije uopce pojavit, pa mi ostaje nekakva weee mala nada da cu moc spojit zadnje dvije prostorije.
Peti je jer ne bi trebali uvijek sjedit kraj iste osobe.
Sesti je jer mogu
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
vedraf Forumaš(ica)
|
Postano: 10:04 pet, 15. 6. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Martinab"]
Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.
[/quote]
Ovo je ok razlog,mislim da ako naučiš da ti je svejedno jel pišeš u wc-u ili u 003,a ako dolaziš s "nečistim" idejama na kolokvij,moleći Boga da sjediš kraj nekoga tko zna,da prepišeš nešto onda je to glupo,barem za ovaj faks.
Ja nemam ništa protiv ovog rasporeda,svejedno mi je,samo sam se htio malo našaliti :wink:
Martinab (napisa): |
Sad ako osoba koja dosad ima 32 boda prepise od osobe koja dosad ima 33 boda, big deal. Isto tako, osobe koje dosad imaju 2 boda i 3 boda bi bas mogle i skupa pisat taj test, i ne mislim da ce bit neke velike promjene. Ako s druge strane osoba od 2 boda prepise nesto od osobe od 32 boda, onda vec imamo ozbiljni poremecaj korelacije izmedu znanja i broja bodova. Pa to necemo.
|
Ovo je ok razlog,mislim da ako naučiš da ti je svejedno jel pišeš u wc-u ili u 003,a ako dolaziš s "nečistim" idejama na kolokvij,moleći Boga da sjediš kraj nekoga tko zna,da prepišeš nešto onda je to glupo,barem za ovaj faks.
Ja nemam ništa protiv ovog rasporeda,svejedno mi je,samo sam se htio malo našaliti
|
|
[Vrh] |
|
vanja Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ronnie10 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 11:53 pet, 15. 6. 2007 Naslov: |
|
|
meni je samo zabavno da se i oko toga na neki nacin digla pobuna u ocima nekih ljudi..... :lol:
sve si mislim da li postoji _ista_ oko cega se neki dio studenata bolonjskih ing. studija ne bi bunio :roll: (simptomaticno je da pobune dolaze cijelo vrijeme iz iste generacije)
"jadni mali studenti moraju okolo zicati" - postoji stvar koja se zove konzultacije, za algebarske imate 3 asistenta na raspolaganju (nece nijedan provjeravati jeste li ili niste iz njegove grupe), jednog profesora i i jos postoje demonstrature
ako to niste u stanju iskoristiti i pitati ljude koji su zaduzeni da znaju gradivo.... a onda zbilja - ko vam kriv :roll:
btw i moj glas ide ukidanju prava pisanja gostima ;-)
"omalovazavanje" - kako niste shvatili, omalovazeni su jer su im sanse za prepisivanje ful smanjene.... a prepisivanje (skupa s ometanjem nastave) je nesto cega po difoltu mora biti (vidjela ja da ljudi tvrde) - pa eto, zato ih se jadne male omalovazava jer im se neda njihovo (valjda ustavno) pravo da imaju od koga prepisivati....
naravno, ovo gore je sarkasticno.... razumskih i realnih razloga za pobunu na raspored sjedenja zbilja ne vidim... ;-)
mislim, da vas je stavila 2 na jedan stolac, ajde, bilo bi jasno da se bunite.... (i trebali bi se tad buniti) ali za ovakve stvari, zbilja mi nije jasno... a i nije da zelim shvatiti, sretnija sam u svom neznanju ;-)
znam... Martinab: ovima koji ti dodju u 003 ili gdje si vec stavila one sa vise bodova - daj im svakome kiki bombon, pa da ovi ostali imaju razloga dramiti da su omalovazeni, a razlog bi bio sto nisu dobili bombon :g: jer im je njihovom ustavom zagarantirano pravo da dobiju kiki bombon uskraceno :rotfl:
meni je samo zabavno da se i oko toga na neki nacin digla pobuna u ocima nekih ljudi.....
sve si mislim da li postoji _ista_ oko cega se neki dio studenata bolonjskih ing. studija ne bi bunio (simptomaticno je da pobune dolaze cijelo vrijeme iz iste generacije)
"jadni mali studenti moraju okolo zicati" - postoji stvar koja se zove konzultacije, za algebarske imate 3 asistenta na raspolaganju (nece nijedan provjeravati jeste li ili niste iz njegove grupe), jednog profesora i i jos postoje demonstrature
ako to niste u stanju iskoristiti i pitati ljude koji su zaduzeni da znaju gradivo.... a onda zbilja - ko vam kriv
btw i moj glas ide ukidanju prava pisanja gostima
"omalovazavanje" - kako niste shvatili, omalovazeni su jer su im sanse za prepisivanje ful smanjene.... a prepisivanje (skupa s ometanjem nastave) je nesto cega po difoltu mora biti (vidjela ja da ljudi tvrde) - pa eto, zato ih se jadne male omalovazava jer im se neda njihovo (valjda ustavno) pravo da imaju od koga prepisivati....
naravno, ovo gore je sarkasticno.... razumskih i realnih razloga za pobunu na raspored sjedenja zbilja ne vidim...
mislim, da vas je stavila 2 na jedan stolac, ajde, bilo bi jasno da se bunite.... (i trebali bi se tad buniti) ali za ovakve stvari, zbilja mi nije jasno... a i nije da zelim shvatiti, sretnija sam u svom neznanju
znam... Martinab: ovima koji ti dodju u 003 ili gdje si vec stavila one sa vise bodova - daj im svakome kiki bombon, pa da ovi ostali imaju razloga dramiti da su omalovazeni, a razlog bi bio sto nisu dobili bombon jer im je njihovom ustavom zagarantirano pravo da dobiju kiki bombon uskraceno
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krafnica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sun Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
garbica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:39 sub, 16. 6. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova? moždA DA IMAMO BOLJE ASISTENTE BI I SKUPILI VIŠE, A NE DA MORAMO OKOLO ŽICAT KO ĆE NAM POJASNIT TO ŠTO NAM JE ASISTENT TREBO POKAZAT! nije da sad svu krivicu prebacujem na njih, al nekih komentara bi se trebala suzdržat![/quote]
Ipak smo navikli da nam se posvuda serviraju kao "uspješni" ljudi koji nemaju položenu ni maturu i bave se tko zna čime, pa kad nam se kao primjer daju ljudi koji su zbilja pametniji i uspješniji od nas onda je to nenormalno, dapače uvredljivo :roll:
Anonymous (napisa): | do kud ti pravo da omalovažavaš ljude s malo bodova? moždA DA IMAMO BOLJE ASISTENTE BI I SKUPILI VIŠE, A NE DA MORAMO OKOLO ŽICAT KO ĆE NAM POJASNIT TO ŠTO NAM JE ASISTENT TREBO POKAZAT! nije da sad svu krivicu prebacujem na njih, al nekih komentara bi se trebala suzdržat! |
Ipak smo navikli da nam se posvuda serviraju kao "uspješni" ljudi koji nemaju položenu ni maturu i bave se tko zna čime, pa kad nam se kao primjer daju ljudi koji su zbilja pametniji i uspješniji od nas onda je to nenormalno, dapače uvredljivo
Zadnja promjena: garbica; 3:13 sub, 16. 6. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
garbica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|