Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
my_leeloo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:47 uto, 26. 6. 2007 Naslov: |
|
|
Usmeni počinje u čet navečer za one koji ne mogu dočekat, a reko je Šikić da će sutra oko 8 ili oko 11 stavit liste na svoja vrata....
Usmeni počinje u čet navečer za one koji ne mogu dočekat, a reko je Šikić da će sutra oko 8 ili oko 11 stavit liste na svoja vrata....
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
my_leeloo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:58 uto, 26. 6. 2007 Naslov: |
|
|
Da, sami se upisujemo...što je odlično...a vidjet ćemo kaj će bit ak nas bude 100 u zadnjem terminu, a na početku nitko....
Da, sami se upisujemo...što je odlično...a vidjet ćemo kaj će bit ak nas bude 100 u zadnjem terminu, a na početku nitko....
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:27 uto, 26. 6. 2007 Naslov: |
|
|
Kaj je reko u podne? Meni je nekak ostalo da je reko čet navečer...i meni je čudan termin,ali...ma ne znam...nek veli netko ko je 100% siguran...
@arya mislim da će ft bit i oslobođen usmenog pošto je Šikić reko da će se to omogućit onima najboljima sa natjecanja...
Kaj je reko u podne? Meni je nekak ostalo da je reko čet navečer...i meni je čudan termin,ali...ma ne znam...nek veli netko ko je 100% siguran...
@arya mislim da će ft bit i oslobođen usmenog pošto je Šikić reko da će se to omogućit onima najboljima sa natjecanja...
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:21 uto, 26. 6. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Luuka"]@arya mislim da će ft bit i oslobođen usmenog pošto je Šikić reko da će se to omogućit onima najboljima sa natjecanja...[/quote]
a jel? što nije to bilo samo mogućnost, oko koje su se trebali dogovorit, pa je na kraju ispalo da će se rezultat na natjecanju uzimati u obzir pri usmenom ispitu ( kako volim ovu rečenicu :lol: ), al da baš to i neće bit oslobođenje od usmenog.... mislim, bi ja da je tako, i meni bi super došlo :D al mislim da ipak baš i nije :(
Luuka (napisa): | @arya mislim da će ft bit i oslobođen usmenog pošto je Šikić reko da će se to omogućit onima najboljima sa natjecanja... |
a jel? što nije to bilo samo mogućnost, oko koje su se trebali dogovorit, pa je na kraju ispalo da će se rezultat na natjecanju uzimati u obzir pri usmenom ispitu ( kako volim ovu rečenicu ), al da baš to i neće bit oslobođenje od usmenog.... mislim, bi ja da je tako, i meni bi super došlo al mislim da ipak baš i nije
_________________ kalendar
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:13 uto, 26. 6. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Luuka"]A mislim da će bit tako...reko je i Šikić da će vj bit....a tak i tak je svejedno vama pametnima.... :lol:[/quote]
ma da, da, baš nam je svejedno ;) mi svi zapravo želimo na usmeni, odbili bi kad bi nam netko ponudio da ne idemo :D i kakvo olakšanje na usmenom, nas bi trebalo pitat najteža pitanja... pa ipak smo mi najpametniji :lol:
mogao bi zavod razmisliti o tome, da to stave kao nagradu za natjecanje :D
Luuka (napisa): | A mislim da će bit tako...reko je i Šikić da će vj bit....a tak i tak je svejedno vama pametnima.... |
ma da, da, baš nam je svejedno mi svi zapravo želimo na usmeni, odbili bi kad bi nam netko ponudio da ne idemo i kakvo olakšanje na usmenom, nas bi trebalo pitat najteža pitanja... pa ipak smo mi najpametniji
mogao bi zavod razmisliti o tome, da to stave kao nagradu za natjecanje
_________________ kalendar
|
|
[Vrh] |
|
my_leeloo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ivanzub Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Fisher Forumaš(ica)
|
Postano: 18:34 sri, 27. 6. 2007 Naslov: |
|
|
e danas sam priča sa prof šikićem pa rekoh da vam podilim zanimljive informacije:
pita sam profesora kako je moguće da ćemo stić napisat pismeni dio plus svatko posebno odgovarat ako usmeni počinje tek u 18.30h?
a on je reka reka da ćemo najprije svi skupa pisat teoriju (nešto ka ono šta pišemo iz linearne), to će trajat nekih sat vrimena.. onda će se on povuć u svoje odaje da to pregleda, ispravi, a nas će poslat na kavu.. i oni koji to napišu korektno, i u skladu s kolokvijima (tj. di će ocjena bit čista) njima će odma upisat ocjenu, a ostali nedefinirani morat će doć ujutro da malo "porazgovaraju" s profesorom..
dakle za sve one koji su se bojali da će usmeni potrajat do dugo u noć - nema straha.. neće bit kampiranja isprid faksa, hehe..
e danas sam priča sa prof šikićem pa rekoh da vam podilim zanimljive informacije:
pita sam profesora kako je moguće da ćemo stić napisat pismeni dio plus svatko posebno odgovarat ako usmeni počinje tek u 18.30h?
a on je reka reka da ćemo najprije svi skupa pisat teoriju (nešto ka ono šta pišemo iz linearne), to će trajat nekih sat vrimena.. onda će se on povuć u svoje odaje da to pregleda, ispravi, a nas će poslat na kavu.. i oni koji to napišu korektno, i u skladu s kolokvijima (tj. di će ocjena bit čista) njima će odma upisat ocjenu, a ostali nedefinirani morat će doć ujutro da malo "porazgovaraju" s profesorom..
dakle za sve one koji su se bojali da će usmeni potrajat do dugo u noć - nema straha.. neće bit kampiranja isprid faksa, hehe..
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Fisher Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:02 čet, 28. 6. 2007 Naslov: |
|
|
Report sa današnjeg ispita:
Nismo imali pismeni dio jer nas je bilo 5 (još dvoje s profesorskog smjera)
pitao je uglavnom uniformnu neprekidnost, Riemanov integral,geom. i harm. red,područje konvergencije,...
ništa više vam ne mogu od toga reći, jer mene nije baš puno pitao (da se izbrukam pred cijelim forumom, ako nisam već dovoljno pred profesorom), jer sam abnormalno blokirao(ponovo za tjedan dana)
uživajte
Report sa današnjeg ispita:
Nismo imali pismeni dio jer nas je bilo 5 (još dvoje s profesorskog smjera)
pitao je uglavnom uniformnu neprekidnost, Riemanov integral,geom. i harm. red,područje konvergencije,...
ništa više vam ne mogu od toga reći, jer mene nije baš puno pitao (da se izbrukam pred cijelim forumom, ako nisam već dovoljno pred profesorom), jer sam abnormalno blokirao(ponovo za tjedan dana)
uživajte
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
|