Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
herman Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
stuey Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
rafaelm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
herman Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
herman Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
rafaelm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:16 uto, 3. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="dvičak"]rekao je profesor na predavanju da će neki odgovorati možda odgovarati odmah u srijedu, petice ne moraju tada
e sada ne znam jel' to po dogovoru u srijedu...[/quote]
Mislim, zapravo sam poprilično sigurna da usmeni nikome neće biti u srijedu, tada je samo dogovor za usmene. U četvrtak je usmeni za onoga tko želi, a za ostalo po dogovoru....
Eto, grupa nije bilo, pa se nadam da je i ova informacija točna :wink:
dvičak (napisa): | rekao je profesor na predavanju da će neki odgovorati možda odgovarati odmah u srijedu, petice ne moraju tada
e sada ne znam jel' to po dogovoru u srijedu... |
Mislim, zapravo sam poprilično sigurna da usmeni nikome neće biti u srijedu, tada je samo dogovor za usmene. U četvrtak je usmeni za onoga tko želi, a za ostalo po dogovoru....
Eto, grupa nije bilo, pa se nadam da je i ova informacija točna
_________________ Meni mama neda da.... Pričam sa dječacima... meni mama neda to-A što?-Jer kaže da je opasno!
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:31 uto, 3. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nori"]Mislim, zapravo sam poprilično sigurna da usmeni nikome neće biti u srijedu, tada je samo dogovor za usmene. U četvrtak je usmeni za onoga tko želi, a za ostalo po dogovoru....
Eto, grupa nije bilo, pa se nadam da je i ova informacija točna :wink:[/quote]
:lol:
dakle, ti misliš da će u četvrtak odgovarati samo oni koji ne moraju, a žele, a od petka nadalje petice :roll: :?:
:icecream:
Nori (napisa): | Mislim, zapravo sam poprilično sigurna da usmeni nikome neće biti u srijedu, tada je samo dogovor za usmene. U četvrtak je usmeni za onoga tko želi, a za ostalo po dogovoru....
Eto, grupa nije bilo, pa se nadam da je i ova informacija točna |
dakle, ti misliš da će u četvrtak odgovarati samo oni koji ne moraju, a žele, a od petka nadalje petice
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:34 uto, 3. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="ma"]
:lol:
dakle, ti misliš da će u četvrtak odgovarati samo oni koji ne moraju, a žele, a od petka nadalje petice :roll: :?:
:icecream:[/quote]
mislim da misli ( :lol: ) da u četvrtak odgovaraju oni koji nemaju ništa protiv toga, bile to petice ili ne, a od petka onako kako profesor veli... također nije bitno jesu li to petice ili ne :)
ma (napisa): |
dakle, ti misliš da će u četvrtak odgovarati samo oni koji ne moraju, a žele, a od petka nadalje petice
|
mislim da misli ( ) da u četvrtak odgovaraju oni koji nemaju ništa protiv toga, bile to petice ili ne, a od petka onako kako profesor veli... također nije bitno jesu li to petice ili ne
_________________ kalendar
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:59 uto, 3. 7. 2007 Naslov: |
|
|
Arya mi čita misli :D
Da, četvrtak mislim da je za samo one koji žele, a dalje ne znam...
Iako, meni se nekak čini da će prof. staviti liste od petka po uspjehu, a mislim da će to trajati pet+pon. A sad za ove kaj žele ići na usmeni, a ne moraju-nemam ideje....(da bar možemo birati...iako sumnjam :( )
Arya mi čita misli
Da, četvrtak mislim da je za samo one koji žele, a dalje ne znam...
Iako, meni se nekak čini da će prof. staviti liste od petka po uspjehu, a mislim da će to trajati pet+pon. A sad za ove kaj žele ići na usmeni, a ne moraju-nemam ideje....(da bar možemo birati...iako sumnjam )
_________________ Meni mama neda da.... Pričam sa dječacima... meni mama neda to-A što?-Jer kaže da je opasno!
|
|
[Vrh] |
|
dvičak Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:54 uto, 3. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Luuka"][quote="rafaelm"][quote="Luuka"]A:V->V. A je unitaran akko je izometričan. (to je prop 2.7). Može netko objasnit kak se tu kod dokaza (ako izometričan onda unitaran smjer) upotrijebi polarizacijska formula? Dal je onda v=x+y ili ? Malo sam zapeo... :oops:[/quote]
trazis koliko je (Ax|Ay), razvijes po polarizacijskoj formuli, dobijes svugdi skalarne kvadrate pa iskoristis izometriju (Av|Av)=(v|v) i opet iskoristis polarizacijske formule unazad, te dobijes (Ax|Ay)=........=(x|y) za sve x,y[/quote]
Tu se koristi da je A linearan ( Ax+Ay=A(x+y)). Jel se to smije? Jel mi znamo da je A linearan?[/quote]
u pretp. je da je A linearan, A iz L(V)
Luuka (napisa): | rafaelm (napisa): | Luuka (napisa): | A:V→V. A je unitaran akko je izometričan. (to je prop 2.7). Može netko objasnit kak se tu kod dokaza (ako izometričan onda unitaran smjer) upotrijebi polarizacijska formula? Dal je onda v=x+y ili ? Malo sam zapeo... |
trazis koliko je (Ax|Ay), razvijes po polarizacijskoj formuli, dobijes svugdi skalarne kvadrate pa iskoristis izometriju (Av|Av)=(v|v) i opet iskoristis polarizacijske formule unazad, te dobijes (Ax|Ay)=........=(x|y) za sve x,y |
Tu se koristi da je A linearan ( Ax+Ay=A(x+y)). Jel se to smije? Jel mi znamo da je A linearan? |
u pretp. je da je A linearan, A iz L(V)
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:06 uto, 3. 7. 2007 Naslov: |
|
|
Ah da, stvarno...previdjeh to...
Btw čestitke aryi na rezultatu iz lin...
Ah da, stvarno...previdjeh to...
Btw čestitke aryi na rezultatu iz lin...
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|