Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis u 2007/2008 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
deveta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 5

PostPostano: 8:02 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nesi, mislim sorry ali sto je ovo samo meni skandalozno?!?
Pricas da se namjerno ide sa idejom "lagati" studentima da ih se motivira da ranije predaju indexe i onda se jos kao ljutis na tete na referadi sto studentima kazu istinu?
Da sam ovo saznala na moru i brze bolje jurila u Zagreb upisati godinu i naknadno saznala da je to samo bilo malo motiviranje studenata, jel bi to bilo OK? Ili bi mozda imala pravo prosuti bijes svemira na genijalce kojima tako nesto moze pasti napamet.
Sve ove stvari koje se dogadjaju na bolonji mogu razumjeti jer, valjda, jos puno toga nije odluceno pa dodje do problema.
Ali namjerno zavaravati studente o tako bitnim stvarima?!?

:shock:
Nesi, mislim sorry ali sto je ovo samo meni skandalozno?!?
Pricas da se namjerno ide sa idejom "lagati" studentima da ih se motivira da ranije predaju indexe i onda se jos kao ljutis na tete na referadi sto studentima kazu istinu?
Da sam ovo saznala na moru i brze bolje jurila u Zagreb upisati godinu i naknadno saznala da je to samo bilo malo motiviranje studenata, jel bi to bilo OK? Ili bi mozda imala pravo prosuti bijes svemira na genijalce kojima tako nesto moze pasti napamet.
Sve ove stvari koje se dogadjaju na bolonji mogu razumjeti jer, valjda, jos puno toga nije odluceno pa dodje do problema.
Ali namjerno zavaravati studente o tako bitnim stvarima?!?

Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 8:14 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, onda su vam trebali uistinu naplatiti kasnjenje

cisto se pitam zasto se uopce zalazem imalo za studente, kad cete se vi ionako buniti.... lijepo treba da svi budu neupuceni uvijek, da fax radi sto ga je volja, vi bi kukali negdje i to je to

s druge strane, pitanje - kako bi ti natjerala studente da upisu ranije (kako bi se smanjile guzve u referadi) - osim da kazes da je upis obavezan?
ne, recenica 'imate i ljetni upisni rok' nije dostatna da uistinu upisu svi koji se upisati mogu - oko toga su se slozili svi prisutni, a ne vjerujem da su profesori svoje iskustvo stekli sjedeci s bakicama na placu :roll:

a prosipanje bijesa svemira ostavi za nekoga drugog :roll:

i da, zene u referadi ne rade posao - ne postuju interne odluke

ovo nije prva stvar koju su zeznule, ali jest bila prva (koju ja pamtim) koja je napravljena dobrim dijelom zbog njih

ali, kako je kul nepostivanje odluka fakulteta (i proglasavanje istog nekakvim, jer je odluceno da vam NECE biti sankcija za kasniji upis :roll:) ovo je jos jedna diskusija u kojoj me vise nece biti
da, gornja pitanja su retoricka, odgovori me zbilja ne zanimaju....

btw malo pomalo cete ostati bez informacija 's one druge strane', a pojedinci zbog kojih se to desava se vjerojatno nece nikada osjetiti krivima
nisam u pitanju samo ja, vec i asistenti i profesori kojima se neda baktati prepucavajuci se po forumu sa pojedincima koji ne razumiju osnove psihologije i bontona
gud lak
ok, onda su vam trebali uistinu naplatiti kasnjenje

cisto se pitam zasto se uopce zalazem imalo za studente, kad cete se vi ionako buniti.... lijepo treba da svi budu neupuceni uvijek, da fax radi sto ga je volja, vi bi kukali negdje i to je to

s druge strane, pitanje - kako bi ti natjerala studente da upisu ranije (kako bi se smanjile guzve u referadi) - osim da kazes da je upis obavezan?
ne, recenica 'imate i ljetni upisni rok' nije dostatna da uistinu upisu svi koji se upisati mogu - oko toga su se slozili svi prisutni, a ne vjerujem da su profesori svoje iskustvo stekli sjedeci s bakicama na placu Rolling Eyes

a prosipanje bijesa svemira ostavi za nekoga drugog Rolling Eyes

i da, zene u referadi ne rade posao - ne postuju interne odluke

ovo nije prva stvar koju su zeznule, ali jest bila prva (koju ja pamtim) koja je napravljena dobrim dijelom zbog njih

ali, kako je kul nepostivanje odluka fakulteta (i proglasavanje istog nekakvim, jer je odluceno da vam NECE biti sankcija za kasniji upis Rolling Eyes) ovo je jos jedna diskusija u kojoj me vise nece biti
da, gornja pitanja su retoricka, odgovori me zbilja ne zanimaju....

btw malo pomalo cete ostati bez informacija 's one druge strane', a pojedinci zbog kojih se to desava se vjerojatno nece nikada osjetiti krivima
nisam u pitanju samo ja, vec i asistenti i profesori kojima se neda baktati prepucavajuci se po forumu sa pojedincima koji ne razumiju osnove psihologije i bontona
gud lak

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
deveta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 5

PostPostano: 8:24 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma bez kojih informacija 's one druge strane' cemo ostati?!?
bez lazi?
tuzno je sto ti ne kuzis u cemu je problem
odluka je NAMJERNO lagati ili finije receno zavaravati studente
i onda jos nemas dovoljno takticnosti da to presutis
i kad ja kazem HEJ STANITE MALO ti okreces ocima

ili mislis da cilj opravdava sredstva

:shock: * 100
bez lazi?
i kad ja kazem HEJ STANITE MALO ti okreces ocima

ili mislis da cilj opravdava sredstva

Shocked * 100

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 8:37 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj e ne mogu vjerovat. Koja je ovo rasprava... hahah aj ljudi ucite bolje je :D (a i meni :( )

Kad sam cula da ce bit tak 2 upisana roka pomislila sam da je super stvar je uistinu su uzasne guzve u 9.mjesecu i sada nam se olaksa i OPET neki prigovori.... Boze mili...
e da nam svima daju po 500kn mislim da bi se opet neki javili da to nije ok ...ja stvarno ne znam kak vam se da raspravljat...
Joj e ne mogu vjerovat. Koja je ovo rasprava... hahah aj ljudi ucite bolje je Very Happy (a i meni Sad )

Kad sam cula da ce bit tak 2 upisana roka pomislila sam da je super stvar je uistinu su uzasne guzve u 9.mjesecu i sada nam se olaksa i OPET neki prigovori.... Boze mili...
e da nam svima daju po 500kn mislim da bi se opet neki javili da to nije ok ...ja stvarno ne znam kak vam se da raspravljat...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:01 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="deveta"]ma bez kojih informacija 's one druge strane' cemo ostati?!?
bez lazi?
i onda jos nemas dovoljno takticnosti da to presutis[/quote]

[color=darkred]Molim argumentirati gdje se lagalo; ako to ne uspijes, imas administratorsko upozorenje zbog vrijedjanja, u prvom redu Fakulteta.[/color] :evil:

Prije nego pocnes objasnjavati, evo "druge strane": ljetni upis za one koji imaju uvjete [b]JE[/b] obavezan, prema sluzbenoj odluci VVS-a, sto je i potvrdjeno na FV-u (sjednica 6. lipnja 2007, tocka 5.4). To sto se Nesi (koju tako volite napadati) izborila da nema sankcija za one koji tu odluku ne postuju, ne znaci da odluka ne (po)stoji. :roll:

Sad da cujem tebe: gdje se to lagalo? :-k

Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... :? Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. :wall: Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali. :roll:
deveta (napisa):
bez lazi?

Molim argumentirati gdje se lagalo; ako to ne uspijes, imas administratorsko upozorenje zbog vrijedjanja, u prvom redu Fakulteta. Evil or Very Mad

Prije nego pocnes objasnjavati, evo "druge strane": ljetni upis za one koji imaju uvjete JE obavezan, prema sluzbenoj odluci VVS-a, sto je i potvrdjeno na FV-u (sjednica 6. lipnja 2007, tocka 5.4). To sto se Nesi (koju tako volite napadati) izborila da nema sankcija za one koji tu odluku ne postuju, ne znaci da odluka ne (po)stoji. Rolling Eyes

Sad da cujem tebe: gdje se to lagalo? Think

Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... Confused Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. Brick wall Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali. Rolling Eyes

[Vrh]
deveta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 5

PostPostano: 9:16 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

super, napadajte mene jer ukazujem na problem :)

dakle, nemam problema ni sa kakvom odlukom fakulteta
ako je upis obavezan, super
ako nije, jos bolje
ako ce mi naplatit kasniji upis, to je administrativna odluka i opet OK

ali, ako je odluka "ajmo reci da se mora sada upisati da ih natjeramo a kasnije cemo se kao predomisliti"

ili da citiram da se ne kaze da izmisljam: "dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time"

to ja zovem lazi, odnosno namjerno ne recenom istinom

i da naglasim, da je odluka da se mora upisati sad i da se u devetom mj predomisle i kazu ajde ipak vam necemo naplatit, super
ali znati sada i reci namjerno studentima krivo i onda se jos ljutit na tete u referadi sto govore istinu?!?!!

ili se Nesi zabunila pa je krivo napisala....
super, napadajte mene jer ukazujem na problem Smile

dakle, nemam problema ni sa kakvom odlukom fakulteta
ako je upis obavezan, super
ako nije, jos bolje
ako ce mi naplatit kasniji upis, to je administrativna odluka i opet OK

ali, ako je odluka "ajmo reci da se mora sada upisati da ih natjeramo a kasnije cemo se kao predomisliti"

ili da citiram da se ne kaze da izmisljam: "dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time"

i da naglasim, da je odluka da se mora upisati sad i da se u devetom mj predomisle i kazu ajde ipak vam necemo naplatit, super
ali znati sada i reci namjerno studentima krivo i onda se jos ljutit na tete u referadi sto govore istinu?!?!!

ili se Nesi zabunila pa je krivo napisala....

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 9:28 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="deveta"]super, napadajte mene jer ukazujem na problem :)[/quote]

Ne znam za druge; ja te napadam zbog nastupa. 8)

[quote="deveta"]ali, ako je odluka "ajmo reci da se mora sada upisati da ih natjeramo a kasnije cemo se kao predomisliti"[/quote]

Kao sto sam napisao: odluka je da je upis obavezan i da se nece sankcionirati one koji po toj odluci kasne. Nema nikakvog predomsiljanja niti ista slicno. :roll:

[quote="deveta"]ili da citiram da se ne kaze da izmisljam: "dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time"[/quote]

To je interno rezoniranje clanova VVS-a, sto ovdje nije bitno: bitna je konacna odluka i tu jednostavno ne stoji tvrdnja da je itko ista lagao. 8)

[quote="deveta"]to ja zovem lazi, odnosno namjerno ne recenom istinom[/quote]

Mozes ti to zvati i helikopterom; definicija lazi je namjerno govorenje neistine; da nismo rekli istinu, to bi bilo presucivanje. :| No, ovdje nije na djelu niti jedno niti drugo, sto valjda smijem tvrditi kao clan oba tijela koja su donijela tu odluku i koja glasi tocno kako je sluzbeno objavljeno i kako je ovdje receno. 8)
deveta (napisa):
super, napadajte mene jer ukazujem na problem Smile

Ne znam za druge; ja te napadam zbog nastupa. Cool

deveta (napisa):

Kao sto sam napisao: odluka je da je upis obavezan i da se nece sankcionirati one koji po toj odluci kasne. Nema nikakvog predomsiljanja niti ista slicno. Rolling Eyes

deveta (napisa):

To je interno rezoniranje clanova VVS-a, sto ovdje nije bitno: bitna je konacna odluka i tu jednostavno ne stoji tvrdnja da je itko ista lagao. Cool

deveta (napisa):

Mozes ti to zvati i helikopterom; definicija lazi je namjerno govorenje neistine; da nismo rekli istinu, to bi bilo presucivanje. Neutral No, ovdje nije na djelu niti jedno niti drugo, sto valjda smijem tvrditi kao clan oba tijela koja su donijela tu odluku i koja glasi tocno kako je sluzbeno objavljeno i kako je ovdje receno. Cool

[Vrh]
deveta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 5

PostPostano: 9:55 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK, fax nije nista kriv, odluka je ona koja je na snazi i sve super

ja sam reagirala na Nesine rijeci
posto ocito nisam bila na sjednicama, njih niti ne mogu komentirati i uistinu ne mogu znati sto ste vi tamo pricali i naravno da to ne komentiram

ali iz Nesinih postova je proizlazila poruka:
"MI" smo odlucili reci vam da je obavezno upisati se sada (i to je sluzbena odluka) mada cemo se predomisliti na jesen i to vec znamo a tete u referadi su krive sto su vam to rekle. To smo vam tako rekli jer da vam odma kazemo da se mozete upisati na jesen onda bi se svi upisali na jesen

ako je to njezino interno razmisljanje o ovoj temi onda to nije bilo dovoljno naglaseno
ako sam ja krivo shvatila njezine rijeci ... opet moguce ... neka onda kaze sto je zapravo napisala a ja sam ocito krivo razumjela

u svakom slucaju, nema veze, necu dalje, ovu raspravu smatram prilicno poraznom i sve vas pozdravljam

ispricavam se ako je nekog zasmetao ton
OK, fax nije nista kriv, odluka je ona koja je na snazi i sve super

ja sam reagirala na Nesine rijeci
posto ocito nisam bila na sjednicama, njih niti ne mogu komentirati i uistinu ne mogu znati sto ste vi tamo pricali i naravno da to ne komentiram

ali iz Nesinih postova je proizlazila poruka:
"MI" smo odlucili reci vam da je obavezno upisati se sada (i to je sluzbena odluka) mada cemo se predomisliti na jesen i to vec znamo a tete u referadi su krive sto su vam to rekle. To smo vam tako rekli jer da vam odma kazemo da se mozete upisati na jesen onda bi se svi upisali na jesen

ako je to njezino interno razmisljanje o ovoj temi onda to nije bilo dovoljno naglaseno
ako sam ja krivo shvatila njezine rijeci ... opet moguce ... neka onda kaze sto je zapravo napisala a ja sam ocito krivo razumjela

u svakom slucaju, nema veze, necu dalje, ovu raspravu smatram prilicno poraznom i sve vas pozdravljam

ispricavam se ako je nekog zasmetao ton

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 10:18 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... :? Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. :wall: Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali. :roll:[/quote]

Heja heja. Count me in on this one.
vsego (napisa):

Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... Confused Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. Brick wall Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali. Rolling Eyes

Heja heja. Count me in on this one.

D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 10:43 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]rasprava o Martininom broju postova nije ontopic :roll:

drugo, uistinu JEST bio prijedlog da upisni rok u 7om mjesecu BUDE OBAVEZAN (za one koji imaju uvjet ili su apsolventi) i da se za eventualni naknadni upis pise i odobrava (ili ne odobrava) molba - koja se posebno placa
to je u redu sto se pravila fakulteta tice - to su administrativne odluke koje se mogu donositi po potrebi
isto tako, u redu je pokusati na druge nacine rasteretiti referadu

i na kraju, ja sam se zestoko zalagala da upis najesen (iz bilo kojeg razloga) ne bude "kaznjavan" naknadnim molbama, ali sam se slozila da se jako apelira na studente da to obave u ljetnom upisnom roku - u tom duhu je pisano da se MORA upisati u ljeto svatko tko moze
to sto su tete u referadi zakljucile da ce studentima reci da tu ne stoji 'mora' vec 'moze' je njihov problem, mi smo ih pokusali zastitti od navale posla ujesen (mi = vijece voditelja studija)
ne vidim u cemu je problem da preuzimaju indexe sada, i da ih rjesavaju cim se vrate s godisnjeg, prije nego dodju studenti predavati nove indexe... ali, to vise nije moj problem
dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time
a najesen bi se naravno primali svi indexi, ali to oni koji kasne ne bi znali do jeseni - vec bi se vecina ipak pozurila dati index u ljeto
da, neki bi malo grizli nokte, no to je sporedno...

preporuka:
svi koji zele svoj index vidjeti u konacnom vremenu, a imaju sada uvjete - neka predaju indexe u ljeto
oni koji imaju uvjete, a predaju ujesen - neka se nekom drugom bune sto im indexa nema doma
oni koji ce ujesen imati uvjete - ionako im je termin predaje indexa ujesen ;-)

sto ce biti iduce godine, ne znam, ali me ne bi cudilo da se napise MORA i da bude MORA, jer ocito interni dogovori ne funkcioniraju

uopce nije bitno sto jos upisi nisu poceli, poanta je pokupiti indexe sada, pa nek ih rijese do 01.09, pa i do 10.09. - vec i to bi bilo puno prije negoli uobicajeno u zadnjih par godina

no sad, sto je tu je, glas o tome da nema sankcija za upis ujesen ce se prosiriti brzinom zvuka, najesen ce biti guzve i svi ce kukati kako referada ne radi svoj posao....
oh well...

a mozda i nece... ali cisto sumnjam da nece biti takav scenarij sa ovom kolicinom studenata koju sad imamo[/quote]pa onda stojim iza toga da MORA ne bi trebalo biti... Ako martinab misli da je to da moramo predati indeks sad olakotna okolnost, ok,ali ja je ne vidim kao takvu... Meni je tak svejedno kad ću dobit indeks...

a i namjerno lagati da MORAMO predat sad, nije na nivou na kojem bi jedna akademska zajednica trebala funkcionirati. Mislim pa nismo djeca... Onda se lijepo kaže da bi bilo poželjno i da oni koji mogu to obave sad...

I razapnite me na križ, ali zašto to toliko traje na PMF-MO ja zbilja ne znam... Mislim na FERu ima puno više studenata pa je od predaje kroz tjedan dana sve gotovo...
Nesi (napisa):
rasprava o Martininom broju postova nije ontopic Rolling Eyes

drugo, uistinu JEST bio prijedlog da upisni rok u 7om mjesecu BUDE OBAVEZAN (za one koji imaju uvjet ili su apsolventi) i da se za eventualni naknadni upis pise i odobrava (ili ne odobrava) molba - koja se posebno placa
to je u redu sto se pravila fakulteta tice - to su administrativne odluke koje se mogu donositi po potrebi
isto tako, u redu je pokusati na druge nacine rasteretiti referadu

i na kraju, ja sam se zestoko zalagala da upis najesen (iz bilo kojeg razloga) ne bude "kaznjavan" naknadnim molbama, ali sam se slozila da se jako apelira na studente da to obave u ljetnom upisnom roku - u tom duhu je pisano da se MORA upisati u ljeto svatko tko moze
to sto su tete u referadi zakljucile da ce studentima reci da tu ne stoji 'mora' vec 'moze' je njihov problem, mi smo ih pokusali zastitti od navale posla ujesen (mi = vijece voditelja studija)
ne vidim u cemu je problem da preuzimaju indexe sada, i da ih rjesavaju cim se vrate s godisnjeg, prije nego dodju studenti predavati nove indexe... ali, to vise nije moj problem
dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time
a najesen bi se naravno primali svi indexi, ali to oni koji kasne ne bi znali do jeseni - vec bi se vecina ipak pozurila dati index u ljeto
da, neki bi malo grizli nokte, no to je sporedno...

preporuka:
svi koji zele svoj index vidjeti u konacnom vremenu, a imaju sada uvjete - neka predaju indexe u ljeto
oni koji imaju uvjete, a predaju ujesen - neka se nekom drugom bune sto im indexa nema doma
oni koji ce ujesen imati uvjete - ionako im je termin predaje indexa ujesen Wink

sto ce biti iduce godine, ne znam, ali me ne bi cudilo da se napise MORA i da bude MORA, jer ocito interni dogovori ne funkcioniraju

uopce nije bitno sto jos upisi nisu poceli, poanta je pokupiti indexe sada, pa nek ih rijese do 01.09, pa i do 10.09. - vec i to bi bilo puno prije negoli uobicajeno u zadnjih par godina

no sad, sto je tu je, glas o tome da nema sankcija za upis ujesen ce se prosiriti brzinom zvuka, najesen ce biti guzve i svi ce kukati kako referada ne radi svoj posao....
oh well...

a mozda i nece... ali cisto sumnjam da nece biti takav scenarij sa ovom kolicinom studenata koju sad imamo
pa onda stojim iza toga da MORA ne bi trebalo biti... Ako martinab misli da je to da moramo predati indeks sad olakotna okolnost, ok,ali ja je ne vidim kao takvu... Meni je tak svejedno kad ću dobit indeks...

a i namjerno lagati da MORAMO predat sad, nije na nivou na kojem bi jedna akademska zajednica trebala funkcionirati. Mislim pa nismo djeca... Onda se lijepo kaže da bi bilo poželjno i da oni koji mogu to obave sad...

I razapnite me na križ, ali zašto to toliko traje na PMF-MO ja zbilja ne znam... Mislim na FERu ima puno više studenata pa je od predaje kroz tjedan dana sve gotovo...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:13 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="D4rk0"]a i namjerno lagati da MORAMO predat sad,...[/quote]

Ti si bas temeljito procitao topic. :roll: Imala je Nesi pravo: nema smisla s vama raspravljati... :|

:w
D4rk0 (napisa):
a i namjerno lagati da MORAMO predat sad,...

Ti si bas temeljito procitao topic. Rolling Eyes Imala je Nesi pravo: nema smisla s vama raspravljati... Neutral

Wave

[Vrh]
Mishika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 11:25 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam od kud Darku informacija da je na feru sve gotovo u tjedan dana jer je moja cimerica predala prosle godine indeks na upis u 7 mjesecu i dobila ga u 12. Pa sad...nase tete su jos "brze".

A kaj se tice toga s nasim referadama... kaj je tu je.... Kolko god se mi zivcirali i prepucavali kaj su trebali ili kak su kaj trebali napraviti bez veze je. Sad nam samo preostaje da iz situacije koja je izvucemo, svako za sebe, najvise. I ne treba se svadjati :lol:
Ne znam od kud Darku informacija da je na feru sve gotovo u tjedan dana jer je moja cimerica predala prosle godine indeks na upis u 7 mjesecu i dobila ga u 12. Pa sad...nase tete su jos "brze".

A kaj se tice toga s nasim referadama... kaj je tu je.... Kolko god se mi zivcirali i prepucavali kaj su trebali ili kak su kaj trebali napraviti bez veze je. Sad nam samo preostaje da iz situacije koja je izvucemo, svako za sebe, najvise. I ne treba se svadjati Laughing

matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 11:30 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čini mi se da je ovo već drugi topic od kojeg su asistenti odustali u zadnja dva dana. Ljudi svi imamo ispite i polako živčanimo, ali napadat asistente koji pokušavaju pomoći nije uredu. :roll:
Da ne spominjem kakva katastrofa bi bila da skroz prestanu odgovarat na pitanja. :(
Čini mi se da je ovo već drugi topic od kojeg su asistenti odustali u zadnja dva dana. Ljudi svi imamo ispite i polako živčanimo, ali napadat asistente koji pokušavaju pomoći nije uredu. Rolling Eyes
Da ne spominjem kakva katastrofa bi bila da skroz prestanu odgovarat na pitanja. Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Sedma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 15 - 5

PostPostano: 15:04 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"]Čini mi se da je ovo već drugi topic od kojeg su asistenti odustali u zadnja dva dana. Ljudi svi imamo ispite i polako živčanimo, ali napadat asistente koji pokušavaju pomoći nije uredu. :roll:
Da ne spominjem kakva katastrofa bi bila da skroz prestanu odgovarat na pitanja. :([/quote]

slazem se..
ma, pusti, nekim ljudima ocito nikad dosta paznje i cendranja oko svega, samo kad bi imali bar malo bontona i to radili u krugu svojih prijatelja mozda svojim bezobrazlukom ne bi otjerali jedine ljude (nesi, vsego,...) koji se trude nesto pametno odgovorit.
to ti je ko u osnovnoj, uvijek zbog jedne osobe u razredu na kraju svi moraju nadrapati.

a da se bar malo dotaknem ovog topica, tako dragomBogusvejedno tko ce se kad upisati, a sto se tice padova na komisiji, bit ce ko sto je uvjek bilo, naknadni upis je moguc dok se taj predmet ne pocne slusati, mozda bi mogli malo logicki razmisliti prije nego krenete sa svojim jadikovkama "u ime cijelog puka studentskog" jer se vecina ljudi s vama ne slaze.

...i tako ode moja sarma kvragu... :)
matmih (napisa):
Čini mi se da je ovo već drugi topic od kojeg su asistenti odustali u zadnja dva dana. Ljudi svi imamo ispite i polako živčanimo, ali napadat asistente koji pokušavaju pomoći nije uredu. Rolling Eyes
Da ne spominjem kakva katastrofa bi bila da skroz prestanu odgovarat na pitanja. Sad

slazem se..
ma, pusti, nekim ljudima ocito nikad dosta paznje i cendranja oko svega, samo kad bi imali bar malo bontona i to radili u krugu svojih prijatelja mozda svojim bezobrazlukom ne bi otjerali jedine ljude (nesi, vsego,...) koji se trude nesto pametno odgovorit.
to ti je ko u osnovnoj, uvijek zbog jedne osobe u razredu na kraju svi moraju nadrapati.

a da se bar malo dotaknem ovog topica, tako dragomBogusvejedno tko ce se kad upisati, a sto se tice padova na komisiji, bit ce ko sto je uvjek bilo, naknadni upis je moguc dok se taj predmet ne pocne slusati, mozda bi mogli malo logicki razmisliti prije nego krenete sa svojim jadikovkama "u ime cijelog puka studentskog" jer se vecina ljudi s vama ne slaze.

...i tako ode moja sarma kvragu... Smile

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 15:10 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

I tak izborni predmeti....

bas me zanima....

1. semestar: Markovljevi lanci, Iterativne metode, Matematička logika i Euklidski prostor

2.semestar: Fourierovi redovi i primjene, Uvod u teoriju brojeva, Modeli geometrije, Uvod u diferencijalnu geometriju, Odabrane primjene vjerojatnosti i statistike i Objektno programiranje (C++)

Sta uzet 8)

Inace vama za 2.godinu preporucam ne uzet fiziku.... jedino ak je bas jako volite :D

bas me zanima....

1. semestar: Markovljevi lanci, Iterativne metode, Matematička logika i Euklidski prostor

2.semestar: Fourierovi redovi i primjene, Uvod u teoriju brojeva, Modeli geometrije, Uvod u diferencijalnu geometriju, Odabrane primjene vjerojatnosti i statistike i Objektno programiranje (C++)

Sta uzet Cool

Inace vama za 2.godinu preporucam ne uzet fiziku.... jedino ak je bas jako volite Very Happy

petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 20 - 2

PostPostano: 15:49 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]I tak izborni predmeti....

bas me zanima....

Sta uzet 8) [/quote]

Search... ;)
postoji cijeli topic o izbornima...
nana (napisa):

bas me zanima....

Sta uzet Cool

Search... Wink
postoji cijeli topic o izbornima...

Mr.Doe
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 50 - 30

PostPostano: 17:22 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]I tak izborni predmeti....

bas me zanima....

Sta uzet 8)
[/quote]

Sve!!! :twisted: [size=7]pa ne mozes fulati...[/size]
nana (napisa):

bas me zanima....

Sta uzet Cool

Sve!!! Twisted Evil pa ne mozes fulati...

[Vrh]
woodstock
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 28 - 10

PostPostano: 18:45 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"]Da ne spominjem kakva katastrofa bi bila da skroz prestanu odgovarat na pitanja. :([/quote]

To bi bilo jako grozno :cry:

[quote="Sedma"]
[/quote]

:iagree:

[quote="vsego"]Imala je Nesi pravo: nema smisla s vama raspravljati...[/quote]

Mislim da ipak ne treba zbog nekih kojima se svađa i kojima se ne da ništa dokazati, otpišu svi studenti. Vjerujem da većina ne bi stala iza riječi živčanih ljudi, bijesnih na sve oko sebe. Ja sigurno ne bih...

Imajte vjeru u nas ostale anđeleke O:) :pray: :beg:
matmih (napisa):

To bi bilo jako grozno Crying or Very sad

Sedma (napisa):

I agree

vsego (napisa):
Imala je Nesi pravo: nema smisla s vama raspravljati...

Mislim da ipak ne treba zbog nekih kojima se svađa i kojima se ne da ništa dokazati, otpišu svi studenti. Vjerujem da većina ne bi stala iza riječi živčanih ljudi, bijesnih na sve oko sebe. Ja sigurno ne bih...

Imajte vjeru u nas ostale anđeleke Angel Pray Molim, kumim i preklinjem!

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 18:48 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo su Bolonja-izborni dakle nema odustajanja... [size=9]inace bi ja vec odustala od fizike :([/size]... a i nema veze ovo s bodovima na spomenutoj temi...
Ovo su Bolonja-izborni dakle nema odustajanja... inace bi ja vec odustala od fizike Sad... a i nema veze ovo s bodovima na spomenutoj temi...

lena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
11 = 11 - 0

PostPostano: 20:53 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ak ne znaš kaj bi, uvijek možeš upisat više... Jedan ti zapišu pod izborni a ostale pod kolegij za nadopunu znanja (ne idu u bodove i prosjek al idu u index i na diplomu ili što već mi bolonjci dobijemo)
Ak ne znaš kaj bi, uvijek možeš upisat više... Jedan ti zapišu pod izborni a ostale pod kolegij za nadopunu znanja (ne idu u bodove i prosjek al idu u index i na diplomu ili što već mi bolonjci dobijemo)

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Sljedeće
Stranica 2 / 16.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum