Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
deveta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 8:14 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
ok, onda su vam trebali uistinu naplatiti kasnjenje
cisto se pitam zasto se uopce zalazem imalo za studente, kad cete se vi ionako buniti.... lijepo treba da svi budu neupuceni uvijek, da fax radi sto ga je volja, vi bi kukali negdje i to je to
s druge strane, pitanje - kako bi ti natjerala studente da upisu ranije (kako bi se smanjile guzve u referadi) - osim da kazes da je upis obavezan?
ne, recenica 'imate i ljetni upisni rok' nije dostatna da uistinu upisu svi koji se upisati mogu - oko toga su se slozili svi prisutni, a ne vjerujem da su profesori svoje iskustvo stekli sjedeci s bakicama na placu :roll:
a prosipanje bijesa svemira ostavi za nekoga drugog :roll:
i da, zene u referadi ne rade posao - ne postuju interne odluke
ovo nije prva stvar koju su zeznule, ali jest bila prva (koju ja pamtim) koja je napravljena dobrim dijelom zbog njih
ali, kako je kul nepostivanje odluka fakulteta (i proglasavanje istog nekakvim, jer je odluceno da vam NECE biti sankcija za kasniji upis :roll:) ovo je jos jedna diskusija u kojoj me vise nece biti
da, gornja pitanja su retoricka, odgovori me zbilja ne zanimaju....
btw malo pomalo cete ostati bez informacija 's one druge strane', a pojedinci zbog kojih se to desava se vjerojatno nece nikada osjetiti krivima
nisam u pitanju samo ja, vec i asistenti i profesori kojima se neda baktati prepucavajuci se po forumu sa pojedincima koji ne razumiju osnove psihologije i bontona
gud lak
ok, onda su vam trebali uistinu naplatiti kasnjenje
cisto se pitam zasto se uopce zalazem imalo za studente, kad cete se vi ionako buniti.... lijepo treba da svi budu neupuceni uvijek, da fax radi sto ga je volja, vi bi kukali negdje i to je to
s druge strane, pitanje - kako bi ti natjerala studente da upisu ranije (kako bi se smanjile guzve u referadi) - osim da kazes da je upis obavezan?
ne, recenica 'imate i ljetni upisni rok' nije dostatna da uistinu upisu svi koji se upisati mogu - oko toga su se slozili svi prisutni, a ne vjerujem da su profesori svoje iskustvo stekli sjedeci s bakicama na placu
a prosipanje bijesa svemira ostavi za nekoga drugog
i da, zene u referadi ne rade posao - ne postuju interne odluke
ovo nije prva stvar koju su zeznule, ali jest bila prva (koju ja pamtim) koja je napravljena dobrim dijelom zbog njih
ali, kako je kul nepostivanje odluka fakulteta (i proglasavanje istog nekakvim, jer je odluceno da vam NECE biti sankcija za kasniji upis ) ovo je jos jedna diskusija u kojoj me vise nece biti
da, gornja pitanja su retoricka, odgovori me zbilja ne zanimaju....
btw malo pomalo cete ostati bez informacija 's one druge strane', a pojedinci zbog kojih se to desava se vjerojatno nece nikada osjetiti krivima
nisam u pitanju samo ja, vec i asistenti i profesori kojima se neda baktati prepucavajuci se po forumu sa pojedincima koji ne razumiju osnove psihologije i bontona
gud lak
|
|
[Vrh] |
|
deveta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:01 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="deveta"]ma bez kojih informacija 's one druge strane' cemo ostati?!?
bez lazi?
tuzno je sto ti ne kuzis u cemu je problem
odluka je NAMJERNO lagati ili finije receno zavaravati studente
i onda jos nemas dovoljno takticnosti da to presutis[/quote]
[color=darkred]Molim argumentirati gdje se lagalo; ako to ne uspijes, imas administratorsko upozorenje zbog vrijedjanja, u prvom redu Fakulteta.[/color] :evil:
Prije nego pocnes objasnjavati, evo "druge strane": ljetni upis za one koji imaju uvjete [b]JE[/b] obavezan, prema sluzbenoj odluci VVS-a, sto je i potvrdjeno na FV-u (sjednica 6. lipnja 2007, tocka 5.4). To sto se Nesi (koju tako volite napadati) izborila da nema sankcija za one koji tu odluku ne postuju, ne znaci da odluka ne (po)stoji. :roll:
Sad da cujem tebe: gdje se to lagalo? :-k
Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... :? Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. :wall: Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali. :roll:
deveta (napisa): | ma bez kojih informacija 's one druge strane' cemo ostati?!?
bez lazi?
tuzno je sto ti ne kuzis u cemu je problem
odluka je NAMJERNO lagati ili finije receno zavaravati studente
i onda jos nemas dovoljno takticnosti da to presutis |
Molim argumentirati gdje se lagalo; ako to ne uspijes, imas administratorsko upozorenje zbog vrijedjanja, u prvom redu Fakulteta.
Prije nego pocnes objasnjavati, evo "druge strane": ljetni upis za one koji imaju uvjete JE obavezan, prema sluzbenoj odluci VVS-a, sto je i potvrdjeno na FV-u (sjednica 6. lipnja 2007, tocka 5.4). To sto se Nesi (koju tako volite napadati) izborila da nema sankcija za one koji tu odluku ne postuju, ne znaci da odluka ne (po)stoji.
Sad da cujem tebe: gdje se to lagalo?
Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
deveta Forumaš(ica)

|
Postano: 9:16 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
super, napadajte mene jer ukazujem na problem :)
dakle, nemam problema ni sa kakvom odlukom fakulteta
ako je upis obavezan, super
ako nije, jos bolje
ako ce mi naplatit kasniji upis, to je administrativna odluka i opet OK
ali, ako je odluka "ajmo reci da se mora sada upisati da ih natjeramo a kasnije cemo se kao predomisliti"
ili da citiram da se ne kaze da izmisljam: "dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time"
to ja zovem lazi, odnosno namjerno ne recenom istinom
i da naglasim, da je odluka da se mora upisati sad i da se u devetom mj predomisle i kazu ajde ipak vam necemo naplatit, super
ali znati sada i reci namjerno studentima krivo i onda se jos ljutit na tete u referadi sto govore istinu?!?!!
ili se Nesi zabunila pa je krivo napisala....
super, napadajte mene jer ukazujem na problem
dakle, nemam problema ni sa kakvom odlukom fakulteta
ako je upis obavezan, super
ako nije, jos bolje
ako ce mi naplatit kasniji upis, to je administrativna odluka i opet OK
ali, ako je odluka "ajmo reci da se mora sada upisati da ih natjeramo a kasnije cemo se kao predomisliti"
ili da citiram da se ne kaze da izmisljam: "dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time"
to ja zovem lazi, odnosno namjerno ne recenom istinom
i da naglasim, da je odluka da se mora upisati sad i da se u devetom mj predomisle i kazu ajde ipak vam necemo naplatit, super
ali znati sada i reci namjerno studentima krivo i onda se jos ljutit na tete u referadi sto govore istinu?!?!!
ili se Nesi zabunila pa je krivo napisala....
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:28 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="deveta"]super, napadajte mene jer ukazujem na problem :)[/quote]
Ne znam za druge; ja te napadam zbog nastupa. 8)
[quote="deveta"]ali, ako je odluka "ajmo reci da se mora sada upisati da ih natjeramo a kasnije cemo se kao predomisliti"[/quote]
Kao sto sam napisao: odluka je da je upis obavezan i da se nece sankcionirati one koji po toj odluci kasne. Nema nikakvog predomsiljanja niti ista slicno. :roll:
[quote="deveta"]ili da citiram da se ne kaze da izmisljam: "dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time"[/quote]
To je interno rezoniranje clanova VVS-a, sto ovdje nije bitno: bitna je konacna odluka i tu jednostavno ne stoji tvrdnja da je itko ista lagao. 8)
[quote="deveta"]to ja zovem lazi, odnosno namjerno ne recenom istinom[/quote]
Mozes ti to zvati i helikopterom; definicija lazi je namjerno govorenje neistine; da nismo rekli istinu, to bi bilo presucivanje. :| No, ovdje nije na djelu niti jedno niti drugo, sto valjda smijem tvrditi kao clan oba tijela koja su donijela tu odluku i koja glasi tocno kako je sluzbeno objavljeno i kako je ovdje receno. 8)
deveta (napisa): | super, napadajte mene jer ukazujem na problem  |
Ne znam za druge; ja te napadam zbog nastupa.
deveta (napisa): | ali, ako je odluka "ajmo reci da se mora sada upisati da ih natjeramo a kasnije cemo se kao predomisliti" |
Kao sto sam napisao: odluka je da je upis obavezan i da se nece sankcionirati one koji po toj odluci kasne. Nema nikakvog predomsiljanja niti ista slicno.
deveta (napisa): | ili da citiram da se ne kaze da izmisljam: "dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time" |
To je interno rezoniranje clanova VVS-a, sto ovdje nije bitno: bitna je konacna odluka i tu jednostavno ne stoji tvrdnja da je itko ista lagao.
deveta (napisa): | to ja zovem lazi, odnosno namjerno ne recenom istinom |
Mozes ti to zvati i helikopterom; definicija lazi je namjerno govorenje neistine; da nismo rekli istinu, to bi bilo presucivanje. No, ovdje nije na djelu niti jedno niti drugo, sto valjda smijem tvrditi kao clan oba tijela koja su donijela tu odluku i koja glasi tocno kako je sluzbeno objavljeno i kako je ovdje receno.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
deveta Forumaš(ica)

|
Postano: 9:55 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
OK, fax nije nista kriv, odluka je ona koja je na snazi i sve super
ja sam reagirala na Nesine rijeci
posto ocito nisam bila na sjednicama, njih niti ne mogu komentirati i uistinu ne mogu znati sto ste vi tamo pricali i naravno da to ne komentiram
ali iz Nesinih postova je proizlazila poruka:
"MI" smo odlucili reci vam da je obavezno upisati se sada (i to je sluzbena odluka) mada cemo se predomisliti na jesen i to vec znamo a tete u referadi su krive sto su vam to rekle. To smo vam tako rekli jer da vam odma kazemo da se mozete upisati na jesen onda bi se svi upisali na jesen
ako je to njezino interno razmisljanje o ovoj temi onda to nije bilo dovoljno naglaseno
ako sam ja krivo shvatila njezine rijeci ... opet moguce ... neka onda kaze sto je zapravo napisala a ja sam ocito krivo razumjela
u svakom slucaju, nema veze, necu dalje, ovu raspravu smatram prilicno poraznom i sve vas pozdravljam
ispricavam se ako je nekog zasmetao ton
OK, fax nije nista kriv, odluka je ona koja je na snazi i sve super
ja sam reagirala na Nesine rijeci
posto ocito nisam bila na sjednicama, njih niti ne mogu komentirati i uistinu ne mogu znati sto ste vi tamo pricali i naravno da to ne komentiram
ali iz Nesinih postova je proizlazila poruka:
"MI" smo odlucili reci vam da je obavezno upisati se sada (i to je sluzbena odluka) mada cemo se predomisliti na jesen i to vec znamo a tete u referadi su krive sto su vam to rekle. To smo vam tako rekli jer da vam odma kazemo da se mozete upisati na jesen onda bi se svi upisali na jesen
ako je to njezino interno razmisljanje o ovoj temi onda to nije bilo dovoljno naglaseno
ako sam ja krivo shvatila njezine rijeci ... opet moguce ... neka onda kaze sto je zapravo napisala a ja sam ocito krivo razumjela
u svakom slucaju, nema veze, necu dalje, ovu raspravu smatram prilicno poraznom i sve vas pozdravljam
ispricavam se ako je nekog zasmetao ton
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 10:18 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... :? Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. :wall: Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali. :roll:[/quote]
Heja heja. Count me in on this one.
vsego (napisa): |
Inace, Nesi je u pravu s onim dijelom o asistentima/profesorima... Sve manje se ukljucujemo u ovakve "rasprave" na kojima vi samo vjetrite nekakve frustracije, napadajuci cak i one koji se zalazu za vas. Osobno sve manje odgovaram na pitanja sto i kako, a namjeravam - u nekoj buducnosti - i skroz prestati, jer mi ne treba da se po meni sipa drvlje i kamenje jer se vama ne svidjaju popustanja na pravila igre po kojima ste upisali.  |
Heja heja. Count me in on this one.
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
Postano: 10:43 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]rasprava o Martininom broju postova nije ontopic :roll:
drugo, uistinu JEST bio prijedlog da upisni rok u 7om mjesecu BUDE OBAVEZAN (za one koji imaju uvjet ili su apsolventi) i da se za eventualni naknadni upis pise i odobrava (ili ne odobrava) molba - koja se posebno placa
to je u redu sto se pravila fakulteta tice - to su administrativne odluke koje se mogu donositi po potrebi
isto tako, u redu je pokusati na druge nacine rasteretiti referadu
i na kraju, ja sam se zestoko zalagala da upis najesen (iz bilo kojeg razloga) ne bude "kaznjavan" naknadnim molbama, ali sam se slozila da se jako apelira na studente da to obave u ljetnom upisnom roku - u tom duhu je pisano da se MORA upisati u ljeto svatko tko moze
to sto su tete u referadi zakljucile da ce studentima reci da tu ne stoji 'mora' vec 'moze' je njihov problem, mi smo ih pokusali zastitti od navale posla ujesen (mi = vijece voditelja studija)
ne vidim u cemu je problem da preuzimaju indexe sada, i da ih rjesavaju cim se vrate s godisnjeg, prije nego dodju studenti predavati nove indexe... ali, to vise nije moj problem
dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time
a najesen bi se naravno primali svi indexi, ali to oni koji kasne ne bi znali do jeseni - vec bi se vecina ipak pozurila dati index u ljeto
da, neki bi malo grizli nokte, no to je sporedno...
preporuka:
svi koji zele svoj index vidjeti u konacnom vremenu, a imaju sada uvjete - neka predaju indexe u ljeto
oni koji imaju uvjete, a predaju ujesen - neka se nekom drugom bune sto im indexa nema doma
oni koji ce ujesen imati uvjete - ionako im je termin predaje indexa ujesen ;-)
sto ce biti iduce godine, ne znam, ali me ne bi cudilo da se napise MORA i da bude MORA, jer ocito interni dogovori ne funkcioniraju
uopce nije bitno sto jos upisi nisu poceli, poanta je pokupiti indexe sada, pa nek ih rijese do 01.09, pa i do 10.09. - vec i to bi bilo puno prije negoli uobicajeno u zadnjih par godina
no sad, sto je tu je, glas o tome da nema sankcija za upis ujesen ce se prosiriti brzinom zvuka, najesen ce biti guzve i svi ce kukati kako referada ne radi svoj posao....
oh well...
a mozda i nece... ali cisto sumnjam da nece biti takav scenarij sa ovom kolicinom studenata koju sad imamo[/quote]pa onda stojim iza toga da MORA ne bi trebalo biti... Ako martinab misli da je to da moramo predati indeks sad olakotna okolnost, ok,ali ja je ne vidim kao takvu... Meni je tak svejedno kad ću dobit indeks...
a i namjerno lagati da MORAMO predat sad, nije na nivou na kojem bi jedna akademska zajednica trebala funkcionirati. Mislim pa nismo djeca... Onda se lijepo kaže da bi bilo poželjno i da oni koji mogu to obave sad...
I razapnite me na križ, ali zašto to toliko traje na PMF-MO ja zbilja ne znam... Mislim na FERu ima puno više studenata pa je od predaje kroz tjedan dana sve gotovo...
Nesi (napisa): | rasprava o Martininom broju postova nije ontopic
drugo, uistinu JEST bio prijedlog da upisni rok u 7om mjesecu BUDE OBAVEZAN (za one koji imaju uvjet ili su apsolventi) i da se za eventualni naknadni upis pise i odobrava (ili ne odobrava) molba - koja se posebno placa
to je u redu sto se pravila fakulteta tice - to su administrativne odluke koje se mogu donositi po potrebi
isto tako, u redu je pokusati na druge nacine rasteretiti referadu
i na kraju, ja sam se zestoko zalagala da upis najesen (iz bilo kojeg razloga) ne bude "kaznjavan" naknadnim molbama, ali sam se slozila da se jako apelira na studente da to obave u ljetnom upisnom roku - u tom duhu je pisano da se MORA upisati u ljeto svatko tko moze
to sto su tete u referadi zakljucile da ce studentima reci da tu ne stoji 'mora' vec 'moze' je njihov problem, mi smo ih pokusali zastitti od navale posla ujesen (mi = vijece voditelja studija)
ne vidim u cemu je problem da preuzimaju indexe sada, i da ih rjesavaju cim se vrate s godisnjeg, prije nego dodju studenti predavati nove indexe... ali, to vise nije moj problem
dogovor je bio da ce se pricati 'mora' bas zbog smanjivanja guzvi - to sto one nisu u stanju takve odredbe postovati, zbilja VVS niti bilo tko drugi nema veze s time
a najesen bi se naravno primali svi indexi, ali to oni koji kasne ne bi znali do jeseni - vec bi se vecina ipak pozurila dati index u ljeto
da, neki bi malo grizli nokte, no to je sporedno...
preporuka:
svi koji zele svoj index vidjeti u konacnom vremenu, a imaju sada uvjete - neka predaju indexe u ljeto
oni koji imaju uvjete, a predaju ujesen - neka se nekom drugom bune sto im indexa nema doma
oni koji ce ujesen imati uvjete - ionako im je termin predaje indexa ujesen
sto ce biti iduce godine, ne znam, ali me ne bi cudilo da se napise MORA i da bude MORA, jer ocito interni dogovori ne funkcioniraju
uopce nije bitno sto jos upisi nisu poceli, poanta je pokupiti indexe sada, pa nek ih rijese do 01.09, pa i do 10.09. - vec i to bi bilo puno prije negoli uobicajeno u zadnjih par godina
no sad, sto je tu je, glas o tome da nema sankcija za upis ujesen ce se prosiriti brzinom zvuka, najesen ce biti guzve i svi ce kukati kako referada ne radi svoj posao....
oh well...
a mozda i nece... ali cisto sumnjam da nece biti takav scenarij sa ovom kolicinom studenata koju sad imamo | pa onda stojim iza toga da MORA ne bi trebalo biti... Ako martinab misli da je to da moramo predati indeks sad olakotna okolnost, ok,ali ja je ne vidim kao takvu... Meni je tak svejedno kad ću dobit indeks...
a i namjerno lagati da MORAMO predat sad, nije na nivou na kojem bi jedna akademska zajednica trebala funkcionirati. Mislim pa nismo djeca... Onda se lijepo kaže da bi bilo poželjno i da oni koji mogu to obave sad...
I razapnite me na križ, ali zašto to toliko traje na PMF-MO ja zbilja ne znam... Mislim na FERu ima puno više studenata pa je od predaje kroz tjedan dana sve gotovo...
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Mishika Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:04 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="matmih"]Čini mi se da je ovo već drugi topic od kojeg su asistenti odustali u zadnja dva dana. Ljudi svi imamo ispite i polako živčanimo, ali napadat asistente koji pokušavaju pomoći nije uredu. :roll:
Da ne spominjem kakva katastrofa bi bila da skroz prestanu odgovarat na pitanja. :([/quote]
slazem se..
ma, pusti, nekim ljudima ocito nikad dosta paznje i cendranja oko svega, samo kad bi imali bar malo bontona i to radili u krugu svojih prijatelja mozda svojim bezobrazlukom ne bi otjerali jedine ljude (nesi, vsego,...) koji se trude nesto pametno odgovorit.
to ti je ko u osnovnoj, uvijek zbog jedne osobe u razredu na kraju svi moraju nadrapati.
a da se bar malo dotaknem ovog topica, tako dragomBogusvejedno tko ce se kad upisati, a sto se tice padova na komisiji, bit ce ko sto je uvjek bilo, naknadni upis je moguc dok se taj predmet ne pocne slusati, mozda bi mogli malo logicki razmisliti prije nego krenete sa svojim jadikovkama "u ime cijelog puka studentskog" jer se vecina ljudi s vama ne slaze.
...i tako ode moja sarma kvragu... :)
matmih (napisa): | Čini mi se da je ovo već drugi topic od kojeg su asistenti odustali u zadnja dva dana. Ljudi svi imamo ispite i polako živčanimo, ali napadat asistente koji pokušavaju pomoći nije uredu.
Da ne spominjem kakva katastrofa bi bila da skroz prestanu odgovarat na pitanja.  |
slazem se..
ma, pusti, nekim ljudima ocito nikad dosta paznje i cendranja oko svega, samo kad bi imali bar malo bontona i to radili u krugu svojih prijatelja mozda svojim bezobrazlukom ne bi otjerali jedine ljude (nesi, vsego,...) koji se trude nesto pametno odgovorit.
to ti je ko u osnovnoj, uvijek zbog jedne osobe u razredu na kraju svi moraju nadrapati.
a da se bar malo dotaknem ovog topica, tako dragomBogusvejedno tko ce se kad upisati, a sto se tice padova na komisiji, bit ce ko sto je uvjek bilo, naknadni upis je moguc dok se taj predmet ne pocne slusati, mozda bi mogli malo logicki razmisliti prije nego krenete sa svojim jadikovkama "u ime cijelog puka studentskog" jer se vecina ljudi s vama ne slaze.
...i tako ode moja sarma kvragu...
_________________ U tramvaju je petero ljudi, ako izadje sedmero, a na sljedecoj stanici udje dvoje, tramvaj ce biti prazan...
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:10 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
I tak izborni predmeti....
bas me zanima....
1. semestar: Markovljevi lanci, Iterativne metode, Matematička logika i Euklidski prostor
2.semestar: Fourierovi redovi i primjene, Uvod u teoriju brojeva, Modeli geometrije, Uvod u diferencijalnu geometriju, Odabrane primjene vjerojatnosti i statistike i Objektno programiranje (C++)
Sta uzet 8)
Inace vama za 2.godinu preporucam ne uzet fiziku.... jedino ak je bas jako volite :D
I tak izborni predmeti....
bas me zanima....
1. semestar: Markovljevi lanci, Iterativne metode, Matematička logika i Euklidski prostor
2.semestar: Fourierovi redovi i primjene, Uvod u teoriju brojeva, Modeli geometrije, Uvod u diferencijalnu geometriju, Odabrane primjene vjerojatnosti i statistike i Objektno programiranje (C++)
Sta uzet
Inace vama za 2.godinu preporucam ne uzet fiziku.... jedino ak je bas jako volite
_________________ Kad sam bila mala htjela sam biti statističarka
[tex]\omega \in \Omega[/tex] 
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)

|
Postano: 17:22 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="nana"]I tak izborni predmeti....
bas me zanima....
Sta uzet 8)
[/quote]
Sve!!! :twisted: [size=7]pa ne mozes fulati...[/size]
nana (napisa): | I tak izborni predmeti....
bas me zanima....
Sta uzet
|
Sve!!! pa ne mozes fulati...
|
|
[Vrh] |
|
woodstock Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |