Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pismeni-usmeni 4.7.
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
10 = 16 - 6

PostPostano: 16:47 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a znači mi koji idemo u 9 mjesecu prvo imamo pismeni na kojem su zadaci iz cijelog semestra, pa onda idemo na pismeni usmeni i ako to ne položimo na usmeni - jesam li dobro shvatio?

i također - hvala na informacijama :)
a znači mi koji idemo u 9 mjesecu prvo imamo pismeni na kojem su zadaci iz cijelog semestra, pa onda idemo na pismeni usmeni i ako to ne položimo na usmeni - jesam li dobro shvatio?

i također - hvala na informacijama Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Debla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
13 = 20 - 7

PostPostano: 16:50 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

sad za pismeni usmeni neznam nit neznam za usmeni , al pretpostavljam da će usmenog svakako biti.. ostalo je sve točno , i neznam dal ćete imat baš toliko šansi..(nikako da mi naraste karma, kvragu.. :( )
sad za pismeni usmeni neznam nit neznam za usmeni , al pretpostavljam da će usmenog svakako biti.. ostalo je sve točno , i neznam dal ćete imat baš toliko šansi..(nikako da mi naraste karma, kvragu.. Sad )

marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 16:54 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

andreao je u goroj situaciji, pa ću tebi kasnije dat ++ na karmu... :wink:
a ako javite i kako je bilo na usmenom, obje dobijete još po jednu :lol:
andreao je u goroj situaciji, pa ću tebi kasnije dat ++ na karmu... Wink
a ako javite i kako je bilo na usmenom, obje dobijete još po jednu Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Debla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 20 - 7

PostPostano: 16:56 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja nisam ni sve znala :lol:
al bi sigla da sam znala..
nadam se da će me pitat ono kaj nisam baš najbolje (nikako napisala)
ja nisam ni sve znala Laughing
al bi sigla da sam znala..
nadam se da će me pitat ono kaj nisam baš najbolje (nikako napisala)

iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 16 - 6

PostPostano: 16:57 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...

i p.s. evo ga - sarma++ ;)
sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...

i p.s. evo ga - sarma++ Wink

[Vrh]
iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 16 - 6

PostPostano: 16:59 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

sorry na off topic - ali sarma ide malo kasnije, zaboravih da sam prije koju minutu nekome dizao :)
sorry na off topic - ali sarma ide malo kasnije, zaboravih da sam prije koju minutu nekome dizao Smile

[Vrh]
zzsan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 17:18 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="iaugust"]sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...

i p.s. evo ga - sarma++ ;)[/quote]

Kolko sam ja skužila oni koji su danas pisali idu sutra ili preksutra na usmeni, a ako su pali onda u 9.mj
iaugust (napisa):

Kolko sam ja skužila oni koji su danas pisali idu sutra ili preksutra na usmeni, a ako su pali onda u 9.mj

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:37 sri, 4. 7. 2007    Naslov: n Citirajte i odgovorite

[quote="zzsan"][quote="iaugust"]sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...

i p.s. evo ga - sarma++ ;)[/quote]

Kolko sam ja skužila oni koji su danas pisali idu sutra ili preksutra na usmeni, a ako su pali onda u 9.mj[/quote]

ne, krivo si skužila, još je jedna prilika u onom tjednu od 16.7. nadalje
zzsan (napisa):
iaugust (napisa):

ne, krivo si skužila, još je jedna prilika u onom tjednu od 16.7. nadalje

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 18:35 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovako oni koji su danas pisali idu na usmeni sutra ili preksutra. ak tu padnu onda odgovaraju onaj tjedan od 16.7. ponovno... ako i tu padnu onda u 9 mjesecu...

oni koji imaju više od 30 bodova odgovaraju sljedeći tjedan a ak tad padnu opet odgovaraju tjedan od 16.7 na dalje, ako tu padne onda opet u 9.

oni koji imaju od 14-24 boda u 9mjesecu
ovako oni koji su danas pisali idu na usmeni sutra ili preksutra. ak tu padnu onda odgovaraju onaj tjedan od 16.7. ponovno... ako i tu padnu onda u 9 mjesecu...

oni koji imaju više od 30 bodova odgovaraju sljedeći tjedan a ak tad padnu opet odgovaraju tjedan od 16.7 na dalje, ako tu padne onda opet u 9.

oni koji imaju od 14-24 boda u 9mjesecu

renata
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 21 - 7

PostPostano: 18:40 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Wow, nisam znala da i mi koji odgovaramo iduci tjedan imamo jos jednu sansu prije 9. mjeseca. Super :P
Wow, nisam znala da i mi koji odgovaramo iduci tjedan imamo jos jednu sansu prije 9. mjeseca. Super Razz

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 18:58 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="renata"]Wow, nisam znala da i mi koji odgovaramo iduci tjedan imamo jos jednu sansu prije 9. mjeseca. Super :P[/quote]

da nisam ni ja... pogotovo pošto službeno usmeni moraju do 13.7. završit... al se obradovala :)
renata (napisa):
Wow, nisam znala da i mi koji odgovaramo iduci tjedan imamo jos jednu sansu prije 9. mjeseca. Super Razz

da nisam ni ja... pogotovo pošto službeno usmeni moraju do 13.7. završit... al se obradovala Smile

Gost

PostPostano: 19:57 sri, 4. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel bi mogli oni koji sutra ide na usmeni, javit kak je bilo?

[Vrh]
Incognito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 11 - 1

PostPostano: 12:20 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam kako vama, ali meni se ne čine baš lagani oni zadaci, ja (koji imam 46 bodova iz kolokvija) to nakon integralnog jučer ne bih sigurno dobro riješio, ali možda je to samo pokazatelj da moram dobro zapet za slijedeći tjedan. :roll:
Ne znam kako vama, ali meni se ne čine baš lagani oni zadaci, ja (koji imam 46 bodova iz kolokvija) to nakon integralnog jučer ne bih sigurno dobro riješio, ali možda je to samo pokazatelj da moram dobro zapet za slijedeći tjedan. Rolling Eyes

[Vrh]
vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 15:55 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]jel bi mogli oni koji sutra ide na usmeni, javit kak je bilo?[/quote]

Bilo tko? Dajte stavite što pita profesor,što najviše pita? Je li zahtjevan što se tiće primjera , dokaza ?
Naime,ja sam sutra tak da svaka informacija je dobrodošla. Hvala vam unaprijed :!:
Anonymous (napisa):

Bilo tko? Dajte stavite što pita profesor,što najviše pita? Je li zahtjevan što se tiće primjera , dokaza ?
Naime,ja sam sutra tak da svaka informacija je dobrodošla. Hvala vam unaprijed Exclamation

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 16:01 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

mi smo sutra u 11 jelda?
jel zna netko i kolko po prosjeku ljudi ostaju kod njega i koliko pita (ono sam 2-3 pitanja ili te baš istrese od početka do kraja)
mi smo sutra u 11 jelda?
jel zna netko i kolko po prosjeku ljudi ostaju kod njega i koliko pita (ono sam 2-3 pitanja ili te baš istrese od početka do kraja)

vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 16:44 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ,u 11.
Bojim se da iz mene neće moći puno toga istresti,bar ne sutra :cry:
Da ,u 11.
Bojim se da iz mene neće moći puno toga istresti,bar ne sutra Crying or Very sad

[Vrh]
Debla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 20 - 7

PostPostano: 18:04 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pitala sam jednu frendicu i veli da je odgovarala pola sata, al da nije tako strašno kako zvuči , veli da nije ni skužila kak je puno vremena prošlo..
ispočetka..
nazovem ja frendicu i pitam kak je bilo, ona veli da je bilo super pošto je prošla..da ih je bilo puno u prostoriji i da su redom odgovarali, prva osoba je pala, druga je prošla , ona je bila treća..pitao ju je samo glavne stvari , i pitao ju je ono što nije bila dobro napisala na pismenom, i puno sitnica, al veli da je jaaako ugodno i da profesor puno pomaže i sam izvlači :D , na to sve sam ju pitala koliko se pripremala, dali je sad učila cijelu noć , ona je rekla da nije niš učila jer je misla da je napisala loše..
i još je rekla da na početku profesor kaže ko može odmah ić i pojavit se 16. a jednoj je curi upisao odmah ocjenu bez usmenoga jer je dobro napisala pismeni..

molim lijepo.. karma?
pitala sam jednu frendicu i veli da je odgovarala pola sata, al da nije tako strašno kako zvuči , veli da nije ni skužila kak je puno vremena prošlo..
ispočetka..
nazovem ja frendicu i pitam kak je bilo, ona veli da je bilo super pošto je prošla..da ih je bilo puno u prostoriji i da su redom odgovarali, prva osoba je pala, druga je prošla , ona je bila treća..pitao ju je samo glavne stvari , i pitao ju je ono što nije bila dobro napisala na pismenom, i puno sitnica, al veli da je jaaako ugodno i da profesor puno pomaže i sam izvlači Very Happy , na to sve sam ju pitala koliko se pripremala, dali je sad učila cijelu noć , ona je rekla da nije niš učila jer je misla da je napisala loše..
i još je rekla da na početku profesor kaže ko može odmah ić i pojavit se 16. a jednoj je curi upisao odmah ocjenu bez usmenoga jer je dobro napisala pismeni..

molim lijepo.. karma?

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 18:09 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok ovak je bilo.
kao prvo ja pala. :widesmile2: (tužno i žalosno)

Prvo se nađete gore kod njegovog kabineta nešta malo ranije i on odmah otpili neke ljude tj. pošalje ih u onaj drugi tjedan.Ako je netko od vas fenomenalno napisao testić onda će ti odmah ponudit ocjenu (to je bilo zasad samo kod jedne cure, dobila je 2), ako nisi ništa napisao/la onda će te poslat drugi tjedan, a ostali koje on prozove odmah odgovaraju i cijelu skupinu podijeli u dve grupice.Kada vas podijeli onda ako hoće netko ostati slušati pitanja kakva postavlja, neće se ljutiti, ali morate biti tiho.Usmeni je bio u 107.

Ako znate da ništa neznate onda možete tražiti pad i samo će vam reći da dođete onaj drugi tjedan kojem se svi mi veselimo.Neće se ljutiti ako to kažete.Samo slegne ramenima.

Uglavnom su pitanja išla kao npr. "Jel bi znali dokazati ovaj primjer...", ali najčešća pitanja su sa testića :D i zato ih dobro naučite.Ali ne samo vašu grupu nego i drugu naravno jer jedna je cura imala da dokaže kvocijentnu grupu a u testiću je imala dokazati kvocijentni prsten.Onaj drugi zadatak iz testića (naravno obje grupe) je često ispitivao. Bilo je slučajeva da dokažete nešta (neznam točno) za fju det tak da to potražite u skripti (sve šta ima veze sa tom fjom).

Što najviše gleda je iskaz teorema i definicija.Na tome ne popušta.Netko je pao danas zbog toga znate.Nema zezanja s time.

Ako počnete dokazivati teorem koji vam on da i ako vam malo zašteka pri kraju dokazivanja onda će vam on kroz neke primjere pokušati pomoći da zaključite kako da dovršite svoj dokaz.Ali MORATE znati započeti dokazivati jer u protivnom :sadbye:

Malo je ljudi palo.Jaaaako malo.Uglavnom profesor ima strpljenja za sve.Samo ne za one koji neznaju ni započeti rečenicu nego im on mora.Mislim da se već poslije toga možete lagano pozdraviti sa ocjenom. Alenku (za one koji ju znaju) je ispitivao skoro sat vremena i dobila 2, dok je Kristina odgovarala 20 min i dobila 2.Tak da vam je to malo fiksno.Alenku je dosta sa primjerima gnjavio ali je ona sve dobro znala.Znači ljudi nemojte primjere u skripti preskakati jer su dosta važni. Mislim da mi je Kristina rekla da jedan dokaz nije znala pa je rekla da li može na primjeru reći teorem (radi se o kvocijentnoj grupi valjda, nisam 100% ziher) i on je dopustio.

I na kraju, za one ljude koji budu pali sutra i idući tjedan, profesor je rekao da će u četvrtak ili petak idući tjedan staviti popis svih studenata koji su pali na svoja vrata.Najvjerojatnije je to petak.Usmeni će se održavati u tjednu [b]16.7. - 20.7.[/b] (provjerite datume još jer bubam) i izgledat će kao [b]usmeni[/b], a ne kao [u]pismeni-usmeni[/u] kao što su bili ovi testići.On će odrediti kada će tko odgovarati i naglasio je da nema odgađanja i mjenjanja sa nekim za termin.

I najradosnija vijest do sada koju sam čula prije nekih 15 min je: [color=blue]da će uglavnom puštati ljude, ali ne i one koji neznaju osnove[/color]

E šta se tiče onog termina u devetom mjesecu, profesor je dao aludirat da će biti pravi masakr, tako da se vi doslovce morate dobro pripremati.Ispit će biti od 5 pitanja i sadržavat će cjelokupno gradivo semestra.Naravno bit će i teorijski zadatci.

Evo ukratko.(bole me prsti sada,ali sve ću podnijeti samo da vam javim koji info :widesmile2:)
Može karma++?! :puppydogeyes: :puppydogeyes:
ok ovak je bilo.
kao prvo ja pala. Siroki osmjeh (tužno i žalosno)

Prvo se nađete gore kod njegovog kabineta nešta malo ranije i on odmah otpili neke ljude tj. pošalje ih u onaj drugi tjedan.Ako je netko od vas fenomenalno napisao testić onda će ti odmah ponudit ocjenu (to je bilo zasad samo kod jedne cure, dobila je 2), ako nisi ništa napisao/la onda će te poslat drugi tjedan, a ostali koje on prozove odmah odgovaraju i cijelu skupinu podijeli u dve grupice.Kada vas podijeli onda ako hoće netko ostati slušati pitanja kakva postavlja, neće se ljutiti, ali morate biti tiho.Usmeni je bio u 107.

Ako znate da ništa neznate onda možete tražiti pad i samo će vam reći da dođete onaj drugi tjedan kojem se svi mi veselimo.Neće se ljutiti ako to kažete.Samo slegne ramenima.

Uglavnom su pitanja išla kao npr. "Jel bi znali dokazati ovaj primjer...", ali najčešća pitanja su sa testića Very Happy i zato ih dobro naučite.Ali ne samo vašu grupu nego i drugu naravno jer jedna je cura imala da dokaže kvocijentnu grupu a u testiću je imala dokazati kvocijentni prsten.Onaj drugi zadatak iz testića (naravno obje grupe) je često ispitivao. Bilo je slučajeva da dokažete nešta (neznam točno) za fju det tak da to potražite u skripti (sve šta ima veze sa tom fjom).

Što najviše gleda je iskaz teorema i definicija.Na tome ne popušta.Netko je pao danas zbog toga znate.Nema zezanja s time.

Ako počnete dokazivati teorem koji vam on da i ako vam malo zašteka pri kraju dokazivanja onda će vam on kroz neke primjere pokušati pomoći da zaključite kako da dovršite svoj dokaz.Ali MORATE znati započeti dokazivati jer u protivnom Tuzni pa-pa...

Malo je ljudi palo.Jaaaako malo.Uglavnom profesor ima strpljenja za sve.Samo ne za one koji neznaju ni započeti rečenicu nego im on mora.Mislim da se već poslije toga možete lagano pozdraviti sa ocjenom. Alenku (za one koji ju znaju) je ispitivao skoro sat vremena i dobila 2, dok je Kristina odgovarala 20 min i dobila 2.Tak da vam je to malo fiksno.Alenku je dosta sa primjerima gnjavio ali je ona sve dobro znala.Znači ljudi nemojte primjere u skripti preskakati jer su dosta važni. Mislim da mi je Kristina rekla da jedan dokaz nije znala pa je rekla da li može na primjeru reći teorem (radi se o kvocijentnoj grupi valjda, nisam 100% ziher) i on je dopustio.

I na kraju, za one ljude koji budu pali sutra i idući tjedan, profesor je rekao da će u četvrtak ili petak idući tjedan staviti popis svih studenata koji su pali na svoja vrata.Najvjerojatnije je to petak.Usmeni će se održavati u tjednu 16.7. - 20.7. (provjerite datume još jer bubam) i izgledat će kao usmeni, a ne kao pismeni-usmeni kao što su bili ovi testići.On će odrediti kada će tko odgovarati i naglasio je da nema odgađanja i mjenjanja sa nekim za termin.

I najradosnija vijest do sada koju sam čula prije nekih 15 min je: da će uglavnom puštati ljude, ali ne i one koji neznaju osnove

E šta se tiče onog termina u devetom mjesecu, profesor je dao aludirat da će biti pravi masakr, tako da se vi doslovce morate dobro pripremati.Ispit će biti od 5 pitanja i sadržavat će cjelokupno gradivo semestra.Naravno bit će i teorijski zadatci.

Evo ukratko.(bole me prsti sada,ali sve ću podnijeti samo da vam javim koji info Siroki osmjeh)
Može karma++?! #Puppy dog #Puppy dog

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 20 - 7

PostPostano: 18:14 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel ima neka pitanja koja često postavlja a da nisu iz testića?
Ubiti , jel pitao nekog onaj drugi zadatak , meni je koma , pa me zanima..
jel ima neka pitanja koja često postavlja a da nisu iz testića?
Ubiti , jel pitao nekog onaj drugi zadatak , meni je koma , pa me zanima..

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 18:24 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

od 5 osoba, bar je 3 pitao taj zadatak.mislim da je i Martinab nešta napisala u vezi njega,kako bi vam olakšala stvar. malo je više pridodao pažnju maksimalnim idealima, i davao je primjere koji nisu baš u skripti vezane uz njih.Ali se uglavnom vrtio oko testića.
od 5 osoba, bar je 3 pitao taj zadatak.mislim da je i Martinab nešta napisala u vezi njega,kako bi vam olakšala stvar. malo je više pridodao pažnju maksimalnim idealima, i davao je primjere koji nisu baš u skripti vezane uz njih.Ali se uglavnom vrtio oko testića.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 2 / 7.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum