Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Debla Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Debla Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:57 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...
i p.s. evo ga - sarma++ ;)
sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...
i p.s. evo ga - sarma++
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
zzsan Forumaš(ica)

|
Postano: 17:18 sri, 4. 7. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="iaugust"]sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...
i p.s. evo ga - sarma++ ;)[/quote]
Kolko sam ja skužila oni koji su danas pisali idu sutra ili preksutra na usmeni, a ako su pali onda u 9.mj
iaugust (napisa): | sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...
i p.s. evo ga - sarma++  |
Kolko sam ja skužila oni koji su danas pisali idu sutra ili preksutra na usmeni, a ako su pali onda u 9.mj
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:37 sri, 4. 7. 2007 Naslov: n |
|
|
[quote="zzsan"][quote="iaugust"]sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...
i p.s. evo ga - sarma++ ;)[/quote]
Kolko sam ja skužila oni koji su danas pisali idu sutra ili preksutra na usmeni, a ako su pali onda u 9.mj[/quote]
ne, krivo si skužila, još je jedna prilika u onom tjednu od 16.7. nadalje
zzsan (napisa): | iaugust (napisa): | sorry, ali koliko šansi?, pa maloprije je rečeno da oni koji su danas pali idu sutra ili prekosutra, ako tada padnu idu na popravni za desetak dana, a ako i tada onda idu u 9., i zar je onda ako mi imamo usmeni i popravni puno šansi - očito sam u velikoj zabludi...
i p.s. evo ga - sarma++  |
Kolko sam ja skužila oni koji su danas pisali idu sutra ili preksutra na usmeni, a ako su pali onda u 9.mj |
ne, krivo si skužila, još je jedna prilika u onom tjednu od 16.7. nadalje
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
renata Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Incognito Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vedraf Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vedraf Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Debla Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:04 čet, 5. 7. 2007 Naslov: |
|
|
pitala sam jednu frendicu i veli da je odgovarala pola sata, al da nije tako strašno kako zvuči , veli da nije ni skužila kak je puno vremena prošlo..
ispočetka..
nazovem ja frendicu i pitam kak je bilo, ona veli da je bilo super pošto je prošla..da ih je bilo puno u prostoriji i da su redom odgovarali, prva osoba je pala, druga je prošla , ona je bila treća..pitao ju je samo glavne stvari , i pitao ju je ono što nije bila dobro napisala na pismenom, i puno sitnica, al veli da je jaaako ugodno i da profesor puno pomaže i sam izvlači :D , na to sve sam ju pitala koliko se pripremala, dali je sad učila cijelu noć , ona je rekla da nije niš učila jer je misla da je napisala loše..
i još je rekla da na početku profesor kaže ko može odmah ić i pojavit se 16. a jednoj je curi upisao odmah ocjenu bez usmenoga jer je dobro napisala pismeni..
molim lijepo.. karma?
pitala sam jednu frendicu i veli da je odgovarala pola sata, al da nije tako strašno kako zvuči , veli da nije ni skužila kak je puno vremena prošlo..
ispočetka..
nazovem ja frendicu i pitam kak je bilo, ona veli da je bilo super pošto je prošla..da ih je bilo puno u prostoriji i da su redom odgovarali, prva osoba je pala, druga je prošla , ona je bila treća..pitao ju je samo glavne stvari , i pitao ju je ono što nije bila dobro napisala na pismenom, i puno sitnica, al veli da je jaaako ugodno i da profesor puno pomaže i sam izvlači , na to sve sam ju pitala koliko se pripremala, dali je sad učila cijelu noć , ona je rekla da nije niš učila jer je misla da je napisala loše..
i još je rekla da na početku profesor kaže ko može odmah ić i pojavit se 16. a jednoj je curi upisao odmah ocjenu bez usmenoga jer je dobro napisala pismeni..
molim lijepo.. karma?
|
andreao Forumaš(ica)

|
Postano: 18:09 čet, 5. 7. 2007 Naslov: |
|
|
ok ovak je bilo.
kao prvo ja pala. :widesmile2: (tužno i žalosno)
Prvo se nađete gore kod njegovog kabineta nešta malo ranije i on odmah otpili neke ljude tj. pošalje ih u onaj drugi tjedan.Ako je netko od vas fenomenalno napisao testić onda će ti odmah ponudit ocjenu (to je bilo zasad samo kod jedne cure, dobila je 2), ako nisi ništa napisao/la onda će te poslat drugi tjedan, a ostali koje on prozove odmah odgovaraju i cijelu skupinu podijeli u dve grupice.Kada vas podijeli onda ako hoće netko ostati slušati pitanja kakva postavlja, neće se ljutiti, ali morate biti tiho.Usmeni je bio u 107.
Ako znate da ništa neznate onda možete tražiti pad i samo će vam reći da dođete onaj drugi tjedan kojem se svi mi veselimo.Neće se ljutiti ako to kažete.Samo slegne ramenima.
Uglavnom su pitanja išla kao npr. "Jel bi znali dokazati ovaj primjer...", ali najčešća pitanja su sa testića :D i zato ih dobro naučite.Ali ne samo vašu grupu nego i drugu naravno jer jedna je cura imala da dokaže kvocijentnu grupu a u testiću je imala dokazati kvocijentni prsten.Onaj drugi zadatak iz testića (naravno obje grupe) je često ispitivao. Bilo je slučajeva da dokažete nešta (neznam točno) za fju det tak da to potražite u skripti (sve šta ima veze sa tom fjom).
Što najviše gleda je iskaz teorema i definicija.Na tome ne popušta.Netko je pao danas zbog toga znate.Nema zezanja s time.
Ako počnete dokazivati teorem koji vam on da i ako vam malo zašteka pri kraju dokazivanja onda će vam on kroz neke primjere pokušati pomoći da zaključite kako da dovršite svoj dokaz.Ali MORATE znati započeti dokazivati jer u protivnom :sadbye:
Malo je ljudi palo.Jaaaako malo.Uglavnom profesor ima strpljenja za sve.Samo ne za one koji neznaju ni započeti rečenicu nego im on mora.Mislim da se već poslije toga možete lagano pozdraviti sa ocjenom. Alenku (za one koji ju znaju) je ispitivao skoro sat vremena i dobila 2, dok je Kristina odgovarala 20 min i dobila 2.Tak da vam je to malo fiksno.Alenku je dosta sa primjerima gnjavio ali je ona sve dobro znala.Znači ljudi nemojte primjere u skripti preskakati jer su dosta važni. Mislim da mi je Kristina rekla da jedan dokaz nije znala pa je rekla da li može na primjeru reći teorem (radi se o kvocijentnoj grupi valjda, nisam 100% ziher) i on je dopustio.
I na kraju, za one ljude koji budu pali sutra i idući tjedan, profesor je rekao da će u četvrtak ili petak idući tjedan staviti popis svih studenata koji su pali na svoja vrata.Najvjerojatnije je to petak.Usmeni će se održavati u tjednu [b]16.7. - 20.7.[/b] (provjerite datume još jer bubam) i izgledat će kao [b]usmeni[/b], a ne kao [u]pismeni-usmeni[/u] kao što su bili ovi testići.On će odrediti kada će tko odgovarati i naglasio je da nema odgađanja i mjenjanja sa nekim za termin.
I najradosnija vijest do sada koju sam čula prije nekih 15 min je: [color=blue]da će uglavnom puštati ljude, ali ne i one koji neznaju osnove[/color]
E šta se tiče onog termina u devetom mjesecu, profesor je dao aludirat da će biti pravi masakr, tako da se vi doslovce morate dobro pripremati.Ispit će biti od 5 pitanja i sadržavat će cjelokupno gradivo semestra.Naravno bit će i teorijski zadatci.
Evo ukratko.(bole me prsti sada,ali sve ću podnijeti samo da vam javim koji info :widesmile2:)
Može karma++?! :puppydogeyes: :puppydogeyes:
ok ovak je bilo.
kao prvo ja pala. (tužno i žalosno)
Prvo se nađete gore kod njegovog kabineta nešta malo ranije i on odmah otpili neke ljude tj. pošalje ih u onaj drugi tjedan.Ako je netko od vas fenomenalno napisao testić onda će ti odmah ponudit ocjenu (to je bilo zasad samo kod jedne cure, dobila je 2), ako nisi ništa napisao/la onda će te poslat drugi tjedan, a ostali koje on prozove odmah odgovaraju i cijelu skupinu podijeli u dve grupice.Kada vas podijeli onda ako hoće netko ostati slušati pitanja kakva postavlja, neće se ljutiti, ali morate biti tiho.Usmeni je bio u 107.
Ako znate da ništa neznate onda možete tražiti pad i samo će vam reći da dođete onaj drugi tjedan kojem se svi mi veselimo.Neće se ljutiti ako to kažete.Samo slegne ramenima.
Uglavnom su pitanja išla kao npr. "Jel bi znali dokazati ovaj primjer...", ali najčešća pitanja su sa testića i zato ih dobro naučite.Ali ne samo vašu grupu nego i drugu naravno jer jedna je cura imala da dokaže kvocijentnu grupu a u testiću je imala dokazati kvocijentni prsten.Onaj drugi zadatak iz testića (naravno obje grupe) je često ispitivao. Bilo je slučajeva da dokažete nešta (neznam točno) za fju det tak da to potražite u skripti (sve šta ima veze sa tom fjom).
Što najviše gleda je iskaz teorema i definicija.Na tome ne popušta.Netko je pao danas zbog toga znate.Nema zezanja s time.
Ako počnete dokazivati teorem koji vam on da i ako vam malo zašteka pri kraju dokazivanja onda će vam on kroz neke primjere pokušati pomoći da zaključite kako da dovršite svoj dokaz.Ali MORATE znati započeti dokazivati jer u protivnom
Malo je ljudi palo.Jaaaako malo.Uglavnom profesor ima strpljenja za sve.Samo ne za one koji neznaju ni započeti rečenicu nego im on mora.Mislim da se već poslije toga možete lagano pozdraviti sa ocjenom. Alenku (za one koji ju znaju) je ispitivao skoro sat vremena i dobila 2, dok je Kristina odgovarala 20 min i dobila 2.Tak da vam je to malo fiksno.Alenku je dosta sa primjerima gnjavio ali je ona sve dobro znala.Znači ljudi nemojte primjere u skripti preskakati jer su dosta važni. Mislim da mi je Kristina rekla da jedan dokaz nije znala pa je rekla da li može na primjeru reći teorem (radi se o kvocijentnoj grupi valjda, nisam 100% ziher) i on je dopustio.
I na kraju, za one ljude koji budu pali sutra i idući tjedan, profesor je rekao da će u četvrtak ili petak idući tjedan staviti popis svih studenata koji su pali na svoja vrata.Najvjerojatnije je to petak.Usmeni će se održavati u tjednu 16.7. - 20.7. (provjerite datume još jer bubam) i izgledat će kao usmeni, a ne kao pismeni-usmeni kao što su bili ovi testići.On će odrediti kada će tko odgovarati i naglasio je da nema odgađanja i mjenjanja sa nekim za termin.
I najradosnija vijest do sada koju sam čula prije nekih 15 min je: da će uglavnom puštati ljude, ali ne i one koji neznaju osnove
E šta se tiče onog termina u devetom mjesecu, profesor je dao aludirat da će biti pravi masakr, tako da se vi doslovce morate dobro pripremati.Ispit će biti od 5 pitanja i sadržavat će cjelokupno gradivo semestra.Naravno bit će i teorijski zadatci.
Evo ukratko.(bole me prsti sada,ali sve ću podnijeti samo da vam javim koji info )
Može karma++?!
|
Debla Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |