Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis u 2007/2008 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
12 = 42 - 30

PostPostano: 0:57 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da je totalni :OT: ali nisam nasao pametni nacin da razdvojim ovu raspravu...

Moj slijedeci tekst nema bas nikakve veze s upisima. Vezano je samo uz to sto su neki asistenti vec poludjeli od napada na sebe i dosta im je zalaganja za studente i iznosenja obavijesti za koje ih se posteno ispljuje iako nisu oni odgovorni za iznosenje istih.

Mislim da smo malo pretjerali (mi, buduci da sam i ja student, a znalo se desavat da i ja napadam odluke faxa i totalno bezmisleno se rasparvljam oko istih s asistentima koji nam stavrno zele samo pomoci).

Mozemo bit samo i vise nego zahvalni buduci da nam asistenti i vise nego pomazu na forumu. Nije njihova duznost da vode ovaj forum, da ga uredjuju i da se trude da informacije na forumu budu sto preciznije i sto prije objavljene, a samo da bi nama bilo lakse u zivotu. Ako se ja dobro sjecam i pratim forum, nas najdrazi admin je bar jednom otisao do oglasne ploce i fotkao rezulate da bi sto prije bili online i bar je jednom setao do prodekanice za nastavu da bi odgovorio na nasa pitanja.

Vodjenje ovakvog foruma je ogorman posao. Mozemo bit samo zahvalni na tome sto vise asistenata brine da ovaj forum fuckcionira ovako dobro kako funkcionira. Nitko od njih nije placen za to i to rade samo iz svoje dobre volje.

Deklem ljudi, ohladite malo. Ovo je sve tu zbog nas. Ako asistenti odustanu od ovog dobar dio foruma ce izgubit funkciju.
Znam da je totalni Off-topic ali nisam nasao pametni nacin da razdvojim ovu raspravu...

Moj slijedeci tekst nema bas nikakve veze s upisima. Vezano je samo uz to sto su neki asistenti vec poludjeli od napada na sebe i dosta im je zalaganja za studente i iznosenja obavijesti za koje ih se posteno ispljuje iako nisu oni odgovorni za iznosenje istih.

Mislim da smo malo pretjerali (mi, buduci da sam i ja student, a znalo se desavat da i ja napadam odluke faxa i totalno bezmisleno se rasparvljam oko istih s asistentima koji nam stavrno zele samo pomoci).

Mozemo bit samo i vise nego zahvalni buduci da nam asistenti i vise nego pomazu na forumu. Nije njihova duznost da vode ovaj forum, da ga uredjuju i da se trude da informacije na forumu budu sto preciznije i sto prije objavljene, a samo da bi nama bilo lakse u zivotu. Ako se ja dobro sjecam i pratim forum, nas najdrazi admin je bar jednom otisao do oglasne ploce i fotkao rezulate da bi sto prije bili online i bar je jednom setao do prodekanice za nastavu da bi odgovorio na nasa pitanja.

Vodjenje ovakvog foruma je ogorman posao. Mozemo bit samo zahvalni na tome sto vise asistenata brine da ovaj forum fuckcionira ovako dobro kako funkcionira. Nitko od njih nije placen za to i to rade samo iz svoje dobre volje.

Deklem ljudi, ohladite malo. Ovo je sve tu zbog nas. Ako asistenti odustanu od ovog dobar dio foruma ce izgubit funkciju.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
iaugust
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 16 - 6

PostPostano: 10:06 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Znam da je totalni :OT: ali nisam nasao pametni nacin da razdvojim ovu raspravu...

Deklem ljudi, ohladite malo. Ovo je sve tu zbog nas. Ako asistenti odustanu od ovog dobar dio foruma ce izgubit funkciju.[/quote]

sve potpisujem, s tim da sam prilično siguran kako se radi ne o barem jednom već o barem nekoliko puta...

svaka im čast po tom pitanju, uz naravno karmu++ svaki put nakon objavljene informacije ili pružene pomoći :)
SickJedi (napisa):
Znam da je totalni Off-topic ali nisam nasao pametni nacin da razdvojim ovu raspravu...

sve potpisujem, s tim da sam prilično siguran kako se radi ne o barem jednom već o barem nekoliko puta...

svaka im čast po tom pitanju, uz naravno karmu++ svaki put nakon objavljene informacije ili pružene pomoći Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
deveta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 5

PostPostano: 10:17 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sada su svi skocili u obranu asistenata i profesora kao da ih je netko zapravo napao. Rasparava o (po meni) nimalo korektnoj odluca fakulteta da se neke informacije zataje od studenata uistinu nije razlog da svi asistenti zakljuce da vise ne zele raspravljati.

Vjerojatno ste svi, i to s pravom, iziritirani sa konstantnim prigovaranjima. Ali neka prigovaranja uistinu nisu upucena vama koji se javljate premda ste mozda jedini koji brane 'drugu stranu' pa se mozda tako osjecate.

Konkretno moji odgovori su isli Nesi koja je (medju ostalim i moja) studentska predstavnica i smatram da je uistinu puno napravila pozitivnog za studente. Ali isto tako smatram da to nije razlog da se na kritiku odgovara sa crnim predvidjanjima sto bi se dogodilo da nam ona okrene ledja ili prijetnjama da cemo ostati bez informacija. Tko radi, grijesi. I svaka cast sto radi i ima volje. Ali to ne znaci da su mi simpaticni njezini postovi gdje mi daje packe s visoka kao da sam neko gnjavatorsko deriste i konstantno okrece ocima te napada tete u referadi jer pokusavaju pomoci studentima, koliko god to radila u najboljoj namjeri (a uistinu sam uvjerena da je tako).
Svi smo odrasli ljudi i po meni bi komunikacija izmedju studenata sa jedne strane i asistenata te profesora sa druge trebala i biti na tom nivou. Uistinu ne mislim stavljati smajlice koji klece i govoriti da sam andjelcic da bih ikoga udobrovoljila, niti smatram da je to potrebno.

Ovaj forum je (opet po meni :) ) najbolji napredak ovog fakulteta u dugo dugo godina. Lakoca kojom se ovdje dolazi do informacija i spremnost mnogih da pomognu je uistinu zadivljujuca. Uistinu zahvaljujem svim profesorima, asistentima i kolegama studentima koji neumorno odgovaraju na pitanja, i nesebicno dijele svoje znanje. I svakako zahavljujem administratoru na pokretanju, odrzavanju i svemu sto ulaze u ovaj forum, a uistinu (barem to tako izgleda iz moje perspektive) se jako jako trudi.

I nadam se da nije potrebno svaki put dopisati ovaj gornji odlomak da bi se shvatilo da nemam lose namjere

Pozdrav, i ne ljutite se, vani je tako lijepo vrijeme :)
Sada su svi skocili u obranu asistenata i profesora kao da ih je netko zapravo napao. Rasparava o (po meni) nimalo korektnoj odluca fakulteta da se neke informacije zataje od studenata uistinu nije razlog da svi asistenti zakljuce da vise ne zele raspravljati.

Vjerojatno ste svi, i to s pravom, iziritirani sa konstantnim prigovaranjima. Ali neka prigovaranja uistinu nisu upucena vama koji se javljate premda ste mozda jedini koji brane 'drugu stranu' pa se mozda tako osjecate.

Konkretno moji odgovori su isli Nesi koja je (medju ostalim i moja) studentska predstavnica i smatram da je uistinu puno napravila pozitivnog za studente. Ali isto tako smatram da to nije razlog da se na kritiku odgovara sa crnim predvidjanjima sto bi se dogodilo da nam ona okrene ledja ili prijetnjama da cemo ostati bez informacija. Tko radi, grijesi. I svaka cast sto radi i ima volje. Ali to ne znaci da su mi simpaticni njezini postovi gdje mi daje packe s visoka kao da sam neko gnjavatorsko deriste i konstantno okrece ocima te napada tete u referadi jer pokusavaju pomoci studentima, koliko god to radila u najboljoj namjeri (a uistinu sam uvjerena da je tako).
Svi smo odrasli ljudi i po meni bi komunikacija izmedju studenata sa jedne strane i asistenata te profesora sa druge trebala i biti na tom nivou. Uistinu ne mislim stavljati smajlice koji klece i govoriti da sam andjelcic da bih ikoga udobrovoljila, niti smatram da je to potrebno.

Ovaj forum je (opet po meni Smile ) najbolji napredak ovog fakulteta u dugo dugo godina. Lakoca kojom se ovdje dolazi do informacija i spremnost mnogih da pomognu je uistinu zadivljujuca. Uistinu zahvaljujem svim profesorima, asistentima i kolegama studentima koji neumorno odgovaraju na pitanja, i nesebicno dijele svoje znanje. I svakako zahavljujem administratoru na pokretanju, odrzavanju i svemu sto ulaze u ovaj forum, a uistinu (barem to tako izgleda iz moje perspektive) se jako jako trudi.

I nadam se da nije potrebno svaki put dopisati ovaj gornji odlomak da bi se shvatilo da nemam lose namjere

Pozdrav, i ne ljutite se, vani je tako lijepo vrijeme Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 10:57 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="deveta"]...Ali to ne znaci da su mi simpaticni njezini postovi gdje mi daje packe s visoka kao da sam neko gnjavatorsko deriste i konstantno okrece ocima...
[/quote]
A što jest, jest. S ovim se slažem. :)
deveta (napisa):
...Ali to ne znaci da su mi simpaticni njezini postovi gdje mi daje packe s visoka kao da sam neko gnjavatorsko deriste i konstantno okrece ocima...

A što jest, jest. S ovim se slažem. Smile

[Vrh]
orhideja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 12:47 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

I što je onda na kraju s upisima :?: Kad će se objaviti red predavanja i popis predmeta (i dal će možda bit i na netu obavijest il sam na oglasnoj ploči na faksu) :?: Kad će se počet s upisima sutra il tek u ponedjeljak :?:
I što je onda na kraju s upisima Question Kad će se objaviti red predavanja i popis predmeta (i dal će možda bit i na netu obavijest il sam na oglasnoj ploči na faksu) Question Kad će se počet s upisima sutra il tek u ponedjeljak Question

[Vrh]
D4rk0
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 34 - 41
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)

PostPostano: 17:36 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="D4rk0"]a i namjerno lagati da MORAMO predat sad,...[/quote]

Ti si bas temeljito procitao topic. :roll: Imala je Nesi pravo: nema smisla s vama raspravljati... :|

:w[/quote]pa ja sam pročitao sve... pisalo je da je to bio plan da...

@ostatak na drugoj stranici ispod mene -> :roll:

ja zbilja nisam živčan, samo ne volim kada su neke stvari onako kako ne bi trebale biti... ja samo govorim svoje mišljenje, nikoga ne napadam...

Ovo da se na feru čeka 5 mjeseci stvarno sumnjam... meni je zadnjih 4 godine uvijek bio gotov u maks tjedan dana, a predajem ga kad i svi...
vsego (napisa):
D4rk0 (napisa):
a i namjerno lagati da MORAMO predat sad,...

Ti si bas temeljito procitao topic. Rolling Eyes Imala je Nesi pravo: nema smisla s vama raspravljati... Neutral

Wave
pa ja sam pročitao sve... pisalo je da je to bio plan da...

@ostatak na drugoj stranici ispod mene → Rolling Eyes

ja zbilja nisam živčan, samo ne volim kada su neke stvari onako kako ne bi trebale biti... ja samo govorim svoje mišljenje, nikoga ne napadam...

Ovo da se na feru čeka 5 mjeseci stvarno sumnjam... meni je zadnjih 4 godine uvijek bio gotov u maks tjedan dana, a predajem ga kad i svi...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 17:57 čet, 5. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rat in a cage"][quote="deveta"]...Ali to ne znaci da su mi simpaticni njezini postovi gdje mi daje packe s visoka kao da sam neko gnjavatorsko deriste i konstantno okrece ocima...
[/quote]
A što jest, jest. S ovim se slažem. :)[/quote]
bome i ja :)

ali se takodjer slazem s time da je jako pohvalno sto svi ti asist i moderatori i studenti odg na postove, pomazu i njeguju forum koji je ultra potreban i funkionalan..

no isto tako s dr str mislim da svi oni koji nesto rade oko foruma to i vole raditi jer zar bi se netko mucio a ne bio placen za to?? pa mi stoga ponekad sve one parole "mi to radimo a niti ne dobivamo pare" ipak zvuce malo previse zeljne hvale..
rat in a cage (napisa):
deveta (napisa):
...Ali to ne znaci da su mi simpaticni njezini postovi gdje mi daje packe s visoka kao da sam neko gnjavatorsko deriste i konstantno okrece ocima...

A što jest, jest. S ovim se slažem. Smile

bome i ja Smile

ali se takodjer slazem s time da je jako pohvalno sto svi ti asist i moderatori i studenti odg na postove, pomazu i njeguju forum koji je ultra potreban i funkionalan..

no isto tako s dr str mislim da svi oni koji nesto rade oko foruma to i vole raditi jer zar bi se netko mucio a ne bio placen za to?? pa mi stoga ponekad sve one parole "mi to radimo a niti ne dobivamo pare" ipak zvuce malo previse zeljne hvale..

[Vrh]
antschy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 5 - 0

PostPostano: 17:16 pet, 6. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pipl,pipl,pipl...ajmo se vratiti onome sto je bitno!
Dakle,red predavanja je trebao biti objavljen prije 5 dana,a jos uvijek nije (moram reci da je ovo po mom vlastitom iskustvu rijetka prigoda da je organizacija na ovom faksu zakazala... dakle, sve 5 za profesore, asistente, tete u referadi i sve ostale koji tome doprinose)

nadalje, zeljela bi skrenuti pozornost kolegama STUDENTIMA KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA SMJESTAJ U STUDENTSKI DOM!
kad se budete upisivali (sada na ljetnom roku) nemojte zaboraviti napomenuti tetama u referadi do kojeg datuma je potrebno da vam indeks bude spreman jer BEZ NJEGA SE NE MOZETE USELITI U DOM. opet iz vlastitog iskustva vam kazem da ce vam u referadi izaci u susret.
pipl,pipl,pipl...ajmo se vratiti onome sto je bitno!
Dakle,red predavanja je trebao biti objavljen prije 5 dana,a jos uvijek nije (moram reci da je ovo po mom vlastitom iskustvu rijetka prigoda da je organizacija na ovom faksu zakazala... dakle, sve 5 za profesore, asistente, tete u referadi i sve ostale koji tome doprinose)

nadalje, zeljela bi skrenuti pozornost kolegama STUDENTIMA KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA SMJESTAJ U STUDENTSKI DOM!
kad se budete upisivali (sada na ljetnom roku) nemojte zaboraviti napomenuti tetama u referadi do kojeg datuma je potrebno da vam indeks bude spreman jer BEZ NJEGA SE NE MOZETE USELITI U DOM. opet iz vlastitog iskustva vam kazem da ce vam u referadi izaci u susret.

angel_bise
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:17 pon, 9. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

dal se zna kad pocinju upisi?
dal se zna kad pocinju upisi?

[Vrh]
fugolina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 17:02 pon, 9. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

sve lijepo piše ma početnoj stranici faxa ... )
sve lijepo piše ma početnoj stranici faxa ... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 17:46 pon, 9. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fugolina"]sve lijepo piše ma početnoj stranici faxa ... :)[/quote]

A di to? Ja niš ne vidim...
fugolina (napisa):
sve lijepo piše ma početnoj stranici faxa ... Smile

A di to? Ja niš ne vidim...

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 21:24 pon, 9. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

1. jeL red predavanja još uopće nije došao ili nije objavljen na netu? :?
2. za upis (upisujem 3. bolonjsku) treba: prvo se upisati na studomatu pa odnijeti index u referadu?
3. bolonjci biraju po jedan izborni za svaki semestar isključivo pri upisu 3.godine?

unaprijed hvala na pomoći, nadam se da ću si znati na neka pitanja sama odgovoriti do kraja tjedna...
1. jeL red predavanja još uopće nije došao ili nije objavljen na netu? Confused
2. za upis (upisujem 3. bolonjsku) treba: prvo se upisati na studomatu pa odnijeti index u referadu?
3. bolonjci biraju po jedan izborni za svaki semestar isključivo pri upisu 3.godine?

unaprijed hvala na pomoći, nadam se da ću si znati na neka pitanja sama odgovoriti do kraja tjedna...

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 21:57 pon, 9. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam jedno pitanje...

prva sam godina i nemam pojma kak idu ti upisi dalje, a i dosta ljudi koje znam također ne znaju koja je procedura...

Dakle, za 2-3 dana ću imat sve ocjene u indexu (dakle svi kolegiji prve godine bit će položeni).

Then what ?

Jel se index nosi u referadu pa se tamo ovjerava, pa se nešt na studomatu prijavljuje? Please help...
Imam jedno pitanje...

prva sam godina i nemam pojma kak idu ti upisi dalje, a i dosta ljudi koje znam također ne znaju koja je procedura...

Dakle, za 2-3 dana ću imat sve ocjene u indexu (dakle svi kolegiji prve godine bit će položeni).

Then what ?

Jel se index nosi u referadu pa se tamo ovjerava, pa se nešt na studomatu prijavljuje? Please help...

dvičak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 19 - 1

PostPostano: 11:41 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

može li se na kraju upisati ovaj tjedan?
može li se na kraju upisati ovaj tjedan?

marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 11:50 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sa početne stranice faxa:
Važno!!! Upisni rok 18. 6. 2007. – 18.7. 2007. ne teče dok se ne objavi red predavanja za iduću akademsku godinu
(red predavanja biti će objavljen oko 1. 7. 2007.)
:?
Važno!!! Upisni rok 18. 6. 2007. – 18.7. 2007. ne teče dok se ne objavi red predavanja za iduću akademsku godinu
Confused

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 12:00 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marijap"]Sa početne stranice faxa:
:?[/quote]

Niš novo... Bitno da su nam naglasili da se moramo upisat uljetnom roku... :roll:
marijap (napisa):
Confused

Niš novo... Bitno da su nam naglasili da se moramo upisat uljetnom roku... Rolling Eyes

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 12:31 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može netko please odgovorit na moje pitanje... :pray:
Može netko please odgovorit na moje pitanje... Pray

marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 12:33 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolko se ja sjećam...
Ako si očistio 1. godinu:
Prvo se na studomatu upišeš (jedino izborni izabireš),
a onda odneseš index u referadu i ostaviš ga tamo...

Možda se krivo sjećam :oops:

Ali prvo treba biti objavljen red predavanja pa će onda valjda biti sve osposobljeno za upise...
Kolko se ja sjećam...
Ako si očistio 1. godinu:
Prvo se na studomatu upišeš (jedino izborni izabireš),
a onda odneseš index u referadu i ostaviš ga tamo...

Možda se krivo sjećam Embarassed

Ali prvo treba biti objavljen red predavanja pa će onda valjda biti sve osposobljeno za upise...

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 12:46 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala!! :cvijece:
Hvala!! Cvijece

spuzvica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 9

PostPostano: 14:06 uto, 10. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marijap"]Sa početne stranice faxa:
:?[/quote]

Dakle, ja [b]moram[/b] ostat u Zagrebu dok se ne objavi red predavanja za iducu akadesmsku godinu za kojeg se očito i ne zna kad ce bit objavljen, ili se moram vracat iz Splita u Zg samo da bih se upisala? I to sve u svrhu, da bi se meni kao studentu olakša upis i smanjia posao tetama u referadi!? Ne znam samo po kojoj logici, buduci da se jos uvijek [b]ne mozemo[/b] upisat iako [b]moramo[/b] :roll: niti se u referadi ista moze pocet radit (jos uvik)...
Uglavnom, zahvaljujem se na ovoj izrsnoj odluci o "moranju", al ja odlazim na more jer se moram suncat i kupat iako ne bi smjela s obzirom da red predavanja moze stic svaki cas :roll:

Pozdrav!
marijap (napisa):
Confused

Dakle, ja moram ostat u Zagrebu dok se ne objavi red predavanja za iducu akadesmsku godinu za kojeg se očito i ne zna kad ce bit objavljen, ili se moram vracat iz Splita u Zg samo da bih se upisala? I to sve u svrhu, da bi se meni kao studentu olakša upis i smanjia posao tetama u referadi!? Ne znam samo po kojoj logici, buduci da se jos uvijek ne mozemo upisat iako moramo Rolling Eyes niti se u referadi ista moze pocet radit (jos uvik)...
Uglavnom, zahvaljujem se na ovoj izrsnoj odluci o "moranju", al ja odlazim na more jer se moram suncat i kupat iako ne bi smjela s obzirom da red predavanja moze stic svaki cas Rolling Eyes

Pozdrav!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Stranica 3 / 16.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum