Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
beba Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:31 pon, 9. 7. 2007 Naslov: |
|
|
da, nije bilo bajadera :(
inače, ne pita teško, osim onoga što je rekla nori pita i hermitske operatore, i one dokaze o njima... ma uglavnom pita one velike teoreme, propozicije i korolare baš i ne... i vrte se ista pitanja... i svi su zadržali peticu, svi koji su htjeli su digli ocjenu, neki čak i dvije :) i profesor je super... ugodno je odgovarat, pomogne, i sve :)
da, nije bilo bajadera
inače, ne pita teško, osim onoga što je rekla nori pita i hermitske operatore, i one dokaze o njima... ma uglavnom pita one velike teoreme, propozicije i korolare baš i ne... i vrte se ista pitanja... i svi su zadržali peticu, svi koji su htjeli su digli ocjenu, neki čak i dvije i profesor je super... ugodno je odgovarat, pomogne, i sve
_________________ kalendar
|
|
[Vrh] |
|
herman Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
Postano: 17:41 pet, 8. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Pa ja na teoreme potrošim puno više vremena nego na zadatke...
Ako želim baš reći da ih znam.
Ali ovdje mi je cilj naučiti sve iskaze, definicije, propozicije itd. a dokaze naučiti načelno sve bitne koji nisu preteški, potpuno sve koji su lagani i barem pogledati sve ostale. Računam da mi je to dovoljno za dva. :shock:
Btw, ako sam sa svojim interesom za latinski iz istog predmeta u srednjoj imao pet, mogu valjda i iz ovog imati dva... Sad, hoću li...
Anyway, ovo je tema o usmenom kod Bakića i mislim da sam previše otišao off-topic pa idem sad stvarno učiti, je l'...
Pa ja na teoreme potrošim puno više vremena nego na zadatke...
Ako želim baš reći da ih znam.
Ali ovdje mi je cilj naučiti sve iskaze, definicije, propozicije itd. a dokaze naučiti načelno sve bitne koji nisu preteški, potpuno sve koji su lagani i barem pogledati sve ostale. Računam da mi je to dovoljno za dva.
Btw, ako sam sa svojim interesom za latinski iz istog predmeta u srednjoj imao pet, mogu valjda i iz ovog imati dva... Sad, hoću li...
Anyway, ovo je tema o usmenom kod Bakića i mislim da sam previše otišao off-topic pa idem sad stvarno učiti, je l'...
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
nameless Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
lajka Forumaš(ica)
|
Postano: 14:17 pet, 4. 7. 2008 Naslov: |
|
|
evo, usmeni iz la2 kod prof. Bakića su krenili, danas je bilo stvarno ok.. meni je ovo prvi put da odgovaram kod prof. Bakića (jer mi je prvi put ponudia ocjenu) i trema me skrpala do bola, ali (kao što su i mnogi prije mene rekli) prof stvarno pomaže da se opustiš, pomaže da se nečeg prisjetiš i sl..
al dobila sam 4, meni super :D (pošto sam učila manje od 10 sati za taj usmeni, a tijekom semestra isto jako malo).. valjda ipak imam nešto mozga u glavi.. :)
pita je:
- dokaz dim L(V,W) = dim V * dim W
- dokaz G-S
- dokaz da ako imamo lambda 1...lambda n svojstvene vrijednosti koje su međusobno razl, da će onda skup svojstvenih vektora biti lin. nez. skup
- teorem o rangu i defektu
- dokaz: lambda je svojstvena vrijednost ako i samo ako ka(lambda) = 0
- one teoreme sa hermitskim operatorima (to nisam znala dokazat :( )
- što je svojst. vrijednost, algebarska kratnost i geom. kratnost (i onaj dokaz da je a>= b)
- Cauchy - S - B nejednakost (iskaz, dokaz)
- što je unitaran operator, primjer unitarnog operatora, koji su nužni i dovoljni uvjeti da je nešto unitaran operator
eto, valjda je ovo nekome pomoglo :) moj dojam: bolje se znat dobro izražavat i razumit ono o čemu pričate, nego nabubetat dokaze i iskaze.. to ama baš ništa ne vridi..
evo, usmeni iz la2 kod prof. Bakića su krenili, danas je bilo stvarno ok.. meni je ovo prvi put da odgovaram kod prof. Bakića (jer mi je prvi put ponudia ocjenu) i trema me skrpala do bola, ali (kao što su i mnogi prije mene rekli) prof stvarno pomaže da se opustiš, pomaže da se nečeg prisjetiš i sl..
al dobila sam 4, meni super (pošto sam učila manje od 10 sati za taj usmeni, a tijekom semestra isto jako malo).. valjda ipak imam nešto mozga u glavi..
pita je:
- dokaz dim L(V,W) = dim V * dim W
- dokaz G-S
- dokaz da ako imamo lambda 1...lambda n svojstvene vrijednosti koje su međusobno razl, da će onda skup svojstvenih vektora biti lin. nez. skup
- teorem o rangu i defektu
- dokaz: lambda je svojstvena vrijednost ako i samo ako ka(lambda) = 0
- one teoreme sa hermitskim operatorima (to nisam znala dokazat )
- što je svojst. vrijednost, algebarska kratnost i geom. kratnost (i onaj dokaz da je a>= b)
- Cauchy - S - B nejednakost (iskaz, dokaz)
- što je unitaran operator, primjer unitarnog operatora, koji su nužni i dovoljni uvjeti da je nešto unitaran operator
eto, valjda je ovo nekome pomoglo moj dojam: bolje se znat dobro izražavat i razumit ono o čemu pričate, nego nabubetat dokaze i iskaze.. to ama baš ništa ne vridi..
|
|
[Vrh] |
|
albert19 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|