Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Strikan Gost
|
Postano: 21:09 uto, 21. 8. 2007 Naslov: Informaticka olimpijada 2007. |
|
|
Nakon ,usudio bih reći,katastrofalnog rezultata na ovogodišnjoj međunarodnoj matematičkoj olimpijadi, Hrvatska je zasjala u punom sjaju na međunarodnoj informatičkoj olimpijadi.
Rezultate možete pogledati ovdje:
http://ioi2007.hsin.hr/index.php?page=results
Dakle 2 bronce,1 srebro i 1 zlato :wink: .
Čestitke svim našim natjecateljima ,a pogotovo Goranu Adžagi na "MEGA rezultatu" u ukupnom poretku.
Istakli smo se ove godine i kao dobri domaćini ,a olimpijada je organizacijski i bez problema protekla.
Nakon ,usudio bih reći,katastrofalnog rezultata na ovogodišnjoj međunarodnoj matematičkoj olimpijadi, Hrvatska je zasjala u punom sjaju na međunarodnoj informatičkoj olimpijadi.
Rezultate možete pogledati ovdje:
http://ioi2007.hsin.hr/index.php?page=results
Dakle 2 bronce,1 srebro i 1 zlato .
Čestitke svim našim natjecateljima ,a pogotovo Goranu Adžagi na "MEGA rezultatu" u ukupnom poretku.
Istakli smo se ove godine i kao dobri domaćini ,a olimpijada je organizacijski i bez problema protekla.
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:55 uto, 21. 8. 2007 Naslov: Re: Informaticka olimpijada 2007. |
|
|
[quote="Strikan"]Nakon ,usudio bih reći,katastrofalnog rezultata na ovogodišnjoj međunarodnoj matematičkoj olimpijadi[/quote]
katastrofalni rezultat? pa ja ne bih to tako nazvala... al dobro, očito je nekima sve ispod zlata premalo :roll:
[quote="Strikan"]Čestitke svim našim natjecateljima ,a pogotovo Goranu Adžagi na "MEGA rezultatu" u ukupnom poretku.
[/quote]
nije goran adžaga, nego žužić, kao što te već melkor ispravio... mislim, ono, adžaga je ipak postigao katastrofalan rezultat, bar po tebi, kak ga se usuđuješ stavit u istu rečenicu sa žužićem uopće :roll:
sorry na offtopicu, al morala sam... to da su dvije bronce i četiri pohvale matematičara katastrofalne malo me iživciralo :D
inače, informatičarima sve čestitke, bravo :)
Strikan (napisa): | Nakon ,usudio bih reći,katastrofalnog rezultata na ovogodišnjoj međunarodnoj matematičkoj olimpijadi |
katastrofalni rezultat? pa ja ne bih to tako nazvala... al dobro, očito je nekima sve ispod zlata premalo
Strikan (napisa): | Čestitke svim našim natjecateljima ,a pogotovo Goranu Adžagi na "MEGA rezultatu" u ukupnom poretku.
|
nije goran adžaga, nego žužić, kao što te već melkor ispravio... mislim, ono, adžaga je ipak postigao katastrofalan rezultat, bar po tebi, kak ga se usuđuješ stavit u istu rečenicu sa žužićem uopće
sorry na offtopicu, al morala sam... to da su dvije bronce i četiri pohvale matematičara katastrofalne malo me iživciralo
inače, informatičarima sve čestitke, bravo
_________________ kalendar

|
|
[Vrh] |
|
Strikan Gost
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:47 sri, 22. 8. 2007 Naslov: |
|
|
@strikan: a gle, meni se čini da se znalo događati da i gore prođemo, pa se ovo ipak ne može zvat katastrofom... mogla bih ti ja sad navest neke primjere koji su stvarno katastrofalni ( i ne nužno vezani uz matematiku), al nije ovo tema o tome :)
uglavnom, žužiću svaka čast... a što je najbolje, bude on još dvije godine na olimpijade išao, tko zna što će bit sve od njega :D
@strikan: a gle, meni se čini da se znalo događati da i gore prođemo, pa se ovo ipak ne može zvat katastrofom... mogla bih ti ja sad navest neke primjere koji su stvarno katastrofalni ( i ne nužno vezani uz matematiku), al nije ovo tema o tome
uglavnom, žužiću svaka čast... a što je najbolje, bude on još dvije godine na olimpijade išao, tko zna što će bit sve od njega
_________________ kalendar

|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)