Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
duje Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 6:57 uto, 4. 9. 2007 Naslov: Re: ponovni upis kolegija |
|
|
[quote]Upisala sam kolegij prosle godine i imam potpis i kolokvij. Nemam namjeru sada polagati ispit pa me zanima mogu li ponistit kolegij i ponovno ga upisat iduce godine jer koliko znam kolokvij mi vise nece vrijediti?[/quote]
Ja s godinama sve slabije razumijem nasa pravila studiranja, tako da ne mogu dati pouzdani odgovor na ovo pitanje. Prije se nije trebalo ni ponistavati ni ponovo upisivati, vec se moglo polagati s iducom generacijom. Vjerojatno je najbolje pitati prodekanicu, a mozda i ovdje moze odgovoriti netko od upucenijih studenata, asistenata ili profesora.
Ono sto znam, a mozda je od interesa, jest da ce se kolegij u iducoj akademskoj godini predavati u drugom semestru. Slusat ce ga zajedno 3. godina preddiplomskog (bolonjskog) studija i 4. godina (starog) inzinjeskog smjera (i jednima i drugima je izbor kolegij). Kolegij ce se zvati "Teorija brojeva" (sadrzaj kolegija se nece mijenjati). Istovremeno ce ici i kolegij "Elementarna teorija brojeva" za 3. godinu preddimplomskog nastavnickog smjera. Ja cu drzati predavanja i vjezbe svim smjerovima.
Andrej Dujella
Citat: | Upisala sam kolegij prosle godine i imam potpis i kolokvij. Nemam namjeru sada polagati ispit pa me zanima mogu li ponistit kolegij i ponovno ga upisat iduce godine jer koliko znam kolokvij mi vise nece vrijediti? |
Ja s godinama sve slabije razumijem nasa pravila studiranja, tako da ne mogu dati pouzdani odgovor na ovo pitanje. Prije se nije trebalo ni ponistavati ni ponovo upisivati, vec se moglo polagati s iducom generacijom. Vjerojatno je najbolje pitati prodekanicu, a mozda i ovdje moze odgovoriti netko od upucenijih studenata, asistenata ili profesora.
Ono sto znam, a mozda je od interesa, jest da ce se kolegij u iducoj akademskoj godini predavati u drugom semestru. Slusat ce ga zajedno 3. godina preddiplomskog (bolonjskog) studija i 4. godina (starog) inzinjeskog smjera (i jednima i drugima je izbor kolegij). Kolegij ce se zvati "Teorija brojeva" (sadrzaj kolegija se nece mijenjati). Istovremeno ce ici i kolegij "Elementarna teorija brojeva" za 3. godinu preddimplomskog nastavnickog smjera. Ja cu drzati predavanja i vjezbe svim smjerovima.
Andrej Dujella
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:48 uto, 4. 9. 2007 Naslov: Re: ponovni upis kolegija |
|
|
[quote="duje"]Prije se nije trebalo ni ponistavati ni ponovo upisivati, vec se moglo polagati s iducom generacijom.[/quote]
Koliko znam, to jos uvijek vrijedi za stare studente, ali slazem se da je dobro pitati. :)
duje (napisa): | Prije se nije trebalo ni ponistavati ni ponovo upisivati, vec se moglo polagati s iducom generacijom. |
Koliko znam, to jos uvijek vrijedi za stare studente, ali slazem se da je dobro pitati.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|