Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

upis u 2007/2008 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 22 - 13

PostPostano: 15:06 uto, 4. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i sta da ja sad odem lijepo do tete u referadi i objasnim joj da se molbe ne placaju zato sto je to u 6.tom mj odlucilo fakultetsko vijece i da pitam za povrat novaca? i
i sta da ja sad odem lijepo do tete u referadi i objasnim joj da se molbe ne placaju zato sto je to u 6.tom mj odlucilo fakultetsko vijece i da pitam za povrat novaca? i

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 18:59 uto, 4. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li promijenjen (ili je oduvijek takav, a ja krivo procitala) upis za Bolonjce u visu godinu?!

Kao da mi negdje zvoni 25.9., a cula sam informaciju 15.9.
ako netko zna, pliz nek odgovori.
Je li promijenjen (ili je oduvijek takav, a ja krivo procitala) upis za Bolonjce u visu godinu?!

Kao da mi negdje zvoni 25.9., a cula sam informaciju 15.9.
ako netko zna, pliz nek odgovori.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
lyra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
14 = 14 - 0

PostPostano: 20:53 čet, 6. 9. 2007    Naslov: studomat issue Citirajte i odgovorite

kome da se obratim ako mi nije upisana ocjena na studomatu (a položila sam ispit)? da zovem referadu, mailam profesora..?

piše na stranici faksa da se bez toga ne može upisat 2. godina, a nisam iz zagreba pa želim riješit taj problem prije nego dođem na upis.. :?
help mi pliz!
kome da se obratim ako mi nije upisana ocjena na studomatu (a položila sam ispit)? da zovem referadu, mailam profesora..?

piše na stranici faksa da se bez toga ne može upisat 2. godina, a nisam iz zagreba pa želim riješit taj problem prije nego dođem na upis.. Confused
help mi pliz!

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 21:23 čet, 6. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bio sam ja danas na faxu i rekla mi je teta u referadi da upis u 2.god (možda i više) počinje vjerojatno od idućeg tjedna jer neki profesor(i) nije(su) dao(li) ocjene na unos. Meni je na studomatu sve unešeno, al svejedno se ne mogu upisat...treba čekat idući tjedan... 8)
Bio sam ja danas na faxu i rekla mi je teta u referadi da upis u 2.god (možda i više) počinje vjerojatno od idućeg tjedna jer neki profesor(i) nije(su) dao(li) ocjene na unos. Meni je na studomatu sve unešeno, al svejedno se ne mogu upisat...treba čekat idući tjedan... Cool

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
12 = 20 - 8

PostPostano: 21:36 čet, 6. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Bio sam ja danas na faxu i rekla mi je teta u referadi da upis u 2.god (možda i više) počinje vjerojatno od idućeg tjedna jer neki profesor(i) nije(su) dao(li) ocjene na unos. Meni je na studomatu sve unešeno, al svejedno se ne mogu upisat...treba čekat idući tjedan... 8)[/quote]

pa super! a ja to htjela ici obaviti sutra, jer sam jos sutra u zagrebu. a hoce se onda pomicati rok do kada mozemo upisivat godinu? jer nemam bas novaca vozat se bezveze do zagreba ako ne moram. jer ovako ispada da cu morati opet doci u zg samo da se upisem i onda mogu kuci...
mislim, nije bas u redu. nek budu onda upisi barem jos prvi tjedan desetog mjeseca
Luuka (napisa):
Bio sam ja danas na faxu i rekla mi je teta u referadi da upis u 2.god (možda i više) počinje vjerojatno od idućeg tjedna jer neki profesor(i) nije(su) dao(li) ocjene na unos. Meni je na studomatu sve unešeno, al svejedno se ne mogu upisat...treba čekat idući tjedan... Cool

pa super! a ja to htjela ici obaviti sutra, jer sam jos sutra u zagrebu. a hoce se onda pomicati rok do kada mozemo upisivat godinu? jer nemam bas novaca vozat se bezveze do zagreba ako ne moram. jer ovako ispada da cu morati opet doci u zg samo da se upisem i onda mogu kuci...
mislim, nije bas u redu. nek budu onda upisi barem jos prvi tjedan desetog mjeseca

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:39 čet, 6. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zar je nuzno doci osobno na upis? :grebgreb:
Zar je nuzno doci osobno na upis? Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
lyra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 14 - 0

PostPostano: 21:40 čet, 6. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

tenks na info, Luuka.. al brine me to jer kolko čujem svi imaju upisanu ocjenu iz tog predmeta. ah, whateva.. :roll:
tenks na info, Luuka.. al brine me to jer kolko čujem svi imaju upisanu ocjenu iz tog predmeta. ah, whateva.. Rolling Eyes

[Vrh]
grrrga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 2 - 5

PostPostano: 0:18 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna li netko od kad do kad sutra traju upisi? Nije valjda samo od 11-13 sati? :shock:
Zna li netko od kad do kad sutra traju upisi? Nije valjda samo od 11-13 sati? Shocked

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 12:49 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Zar je nuzno doci osobno na upis? :grebgreb:[/quote]

Pa zar nije?! Kaj ne treba donijet index, ispunit neku prijavnicu, platit nešt?
vsego (napisa):

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:42 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"][quote="vsego"]Zar je nuzno doci osobno na upis? :grebgreb:[/quote]
Pa zar nije?! Kaj ne treba donijet index, ispunit neku prijavnicu, platit nešt?[/quote]

Pa, ja ne vidim zasto to ne bi mogao netko umjesto tebe obaviti, no ne mogu znati je l' provedivo u praksi... kome treba, neka pitat dobre tete u Referadi (i, po mogucnosti, napise njihov odgovor ovdje). 8)
Luuka (napisa):
vsego (napisa):

Pa, ja ne vidim zasto to ne bi mogao netko umjesto tebe obaviti, no ne mogu znati je l' provedivo u praksi... kome treba, neka pitat dobre tete u Referadi (i, po mogucnosti, napise njihov odgovor ovdje). Cool

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:47 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa prošle godine je mama jednog dečka sa faksa dolazila upisivati tak da te očito može netko drugi upisati. :yesss:
pa prošle godine je mama jednog dečka sa faksa dolazila upisivati tak da te očito može netko drugi upisati. Yes

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

19 = 21 - 2

PostPostano: 18:30 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]U petak 7. 9. 2007. počinju upisi za studente bolonjskih studija.

Upisati se mogu samo studenti koji više neće izlaziti na ispite iz predmeta upisanih u ak. god. 2006./07. i na studomatu imaju vidljive ocjene iz svih položenih ispita.

Upisi traju do 28. 9. 2007.[/quote]

e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad?
Citat:
U petak 7. 9. 2007. počinju upisi za studente bolonjskih studija.

Upisati se mogu samo studenti koji više neće izlaziti na ispite iz predmeta upisanih u ak. god. 2006./07. i na studomatu imaju vidljive ocjene iz svih položenih ispita.

Upisi traju do 28. 9. 2007.

e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad?

[Vrh]
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 20:59 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam danas upisala cetvrtu godinu i rekla je teta u referadi da se pozurimo prije bolonjaca, rekla je da ce mi indeks biti gotov do ponedjeljka-utorka.
ja sam danas upisala cetvrtu godinu i rekla je teta u referadi da se pozurimo prije bolonjaca, rekla je da ce mi indeks biti gotov do ponedjeljka-utorka.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:14 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bee"]e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad?[/quote]

Ako imas uvjete, upisi se prije ispita. 8) Ako ne... ne znam, pitaj Prodekanicu ili Referadu. :)
Bee (napisa):

Ako imas uvjete, upisi se prije ispita. Cool Ako ne... ne znam, pitaj Prodekanicu ili Referadu. Smile

[Vrh]
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 23:36 pet, 7. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="Bee"]e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad?[/quote]

Ako imas uvjete, upisi se prije ispita. 8) Ako ne... ne znam, pitaj Prodekanicu ili Referadu. :)[/quote]
A kaj ne traju upisi za dodiplomce do 12.10.?
vsego (napisa):
Bee (napisa):

Ako imas uvjete, upisi se prije ispita. Cool Ako ne... ne znam, pitaj Prodekanicu ili Referadu. Smile

U tijelu nema pravih ideala
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:33 sub, 8. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hermione"][quote="vsego"][quote="Bee"]e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad?[/quote]
Ako imas uvjete, upisi se prije ispita. 8) Ako ne... ne znam, pitaj Prodekanicu ili Referadu. :)[/quote]
A kaj ne traju upisi za dodiplomce do 12.10.?[/quote]

Stajaznam... Bee je napisala 28.9. (sto je i meni cudno; nikad nismo isli tako "na knap" s dekanskim rokom). :?

[b]Edit:[/b] Tocno, na siteu pise da je to za Bolonjce. :D Ovi drugi se ne spominju... :|
hermione (napisa):
vsego (napisa):
Bee (napisa):

Stajaznam... Bee je napisala 28.9. (sto je i meni cudno; nikad nismo isli tako "na knap" s dekanskim rokom). Confused

Edit: Tocno, na siteu pise da je to za Bolonjce. Very Happy Ovi drugi se ne spominju... Neutral

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 0:33 sub, 8. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bee"]e, a ja bi izasla na neki ispit iz trece godine po starom programu ciji je rok 25.9. i sumnjam da cu bit gotova s tim do 28., i kaj sad?[/quote]
To vrijedi za one bolonjce koji ne planiraju polagati više nijedan kolegij do 28.9. (iako može vrijediti i za stare studente). Starim studentima se za upis u višu godinu priznaju svi ispiti položeni do (mislim da je čak i uključivo) 12.10.

[b]Edit:[/b] preteče me vsego, no svejedno, prilično sam siguran da se starim studentima priznaju svi ispiti položeni do 12.10.
Bee (napisa):

To vrijedi za one bolonjce koji ne planiraju polagati više nijedan kolegij do 28.9. (iako može vrijediti i za stare studente). Starim studentima se za upis u višu godinu priznaju svi ispiti položeni do (mislim da je čak i uključivo) 12.10.

Edit: preteče me vsego, no svejedno, prilično sam siguran da se starim studentima priznaju svi ispiti položeni do 12.10.

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 15:45 sub, 8. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Btw cula sam da one uplatnice koje se mogu uzet na faksu za upis u tretiraju kao 200 milijuna :D jer nije dobro postavljen iznos na uplatnici

tak da mozda uplatnica rezerve ne bi skodila, hmm zapravo mislim da u nekim bankama moze bez uplatnice (za PBZ sam sigurna)....

edit: nije ni adresa dobra Bujenička :D joj kak se nekom omaklo :P
Btw cula sam da one uplatnice koje se mogu uzet na faksu za upis u tretiraju kao 200 milijuna Very Happy jer nije dobro postavljen iznos na uplatnici

tak da mozda uplatnica rezerve ne bi skodila, hmm zapravo mislim da u nekim bankama moze bez uplatnice (za PBZ sam sigurna)....

edit: nije ni adresa dobra Bujenička Very Happy joj kak se nekom omaklo Razz

Zadnja promjena: nana; 16:18 sub, 8. 9. 2007; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 16:06 sub, 8. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

pitanje: jel mogu ja upisat neke predmete s trece godine,za koje imam uvjet, a nisam dala programiranje s prve,al sam dala par kolegija s druge? imam 73boda(za sad). uglavnom, zanima me samo dal po tom stablu sljedbenika ja mogu upisat predmete s 3.godine, ako nisam skroz ocistila prvu? (mislim da sad tek sluzbeno upisujem 2.godinu)

hvala :)
pitanje: jel mogu ja upisat neke predmete s trece godine,za koje imam uvjet, a nisam dala programiranje s prve,al sam dala par kolegija s druge? imam 73boda(za sad). uglavnom, zanima me samo dal po tom stablu sljedbenika ja mogu upisat predmete s 3.godine, ako nisam skroz ocistila prvu? (mislim da sad tek sluzbeno upisujem 2.godinu)

hvala Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:18 sub, 8. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozes upisati sve kolegije cije si prethodnike polozila, s tim da ukupno smije biti max 35 ECTS po semestru. 8)
Mozes upisati sve kolegije cije si prethodnike polozila, s tim da ukupno smije biti max 35 ECTS po semestru. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Stranica 6 / 16.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum