Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Popravni kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drake
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 1

PostPostano: 16:05 ned, 9. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pardon , pogledao sam zapravo samo na stranicama kolegija :oops:
Pardon , pogledao sam zapravo samo na stranicama kolegija Embarassed

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Archangel_or_darkang
el

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-3 = 0 - 3

PostPostano: 10:44 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mea culpa, čini mi se da sam krivo pročitao. Izgleda da su rezultati u četvrtak. :oops: :oops:
Mea culpa, čini mi se da sam krivo pročitao. Izgleda da su rezultati u četvrtak. Embarassed Embarassed

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:16 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Archangel_or_darkangel"]Mea culpa, čini mi se da sam krivo pročitao. Izgleda da su rezultati u četvrtak. :oops: :oops:[/quote]

Cak i da su trebali biti u srijedu, drugi put pristojnije nastupi. :| Onakav nastup [b]nece[/b] ubrzati asistente... :ccc:

Evo, iako recena srijeda jos uvijek traje, [url=http://degiorgi.math.hr/c/kolokviji.php]rezultati su stigli[/url]. :D

Prolaznost: [b]42%[/b] :sreca: Imamo cak i dvije petice! :wob:

I onda mi pricate kako je bolje da je popravni u 7. mjesecu (tad se postigne cca 10%). :PP

Ako netko zeli visu ocjenu, to se radi na usmenom. 8) Kod prof. Singera su usmeni odmah u petak, nakon zalbi (koje su, ako se dobro sjeca, u petak u 12); kod prof. Nogo ne znam kad su usmeni (po dogovoru s njom). :)

Iskrene cestitke svima koji su iskoristili ljeto i spremili popravni kako spada! =D>
Archangel_or_darkangel (napisa):
Mea culpa, čini mi se da sam krivo pročitao. Izgleda da su rezultati u četvrtak. Embarassed Embarassed

Cak i da su trebali biti u srijedu, drugi put pristojnije nastupi. Neutral Onakav nastup nece ubrzati asistente... Ccc.... Sram te bilo...

Evo, iako recena srijeda jos uvijek traje, rezultati su stigli. Very Happy

Prolaznost: 42% Trcim u krug od srece! Imamo cak i dvije petice! Bow to the left

I onda mi pricate kako je bolje da je popravni u 7. mjesecu (tad se postigne cca 10%). Weeee-heeee!!!

Ako netko zeli visu ocjenu, to se radi na usmenom. Cool Kod prof. Singera su usmeni odmah u petak, nakon zalbi (koje su, ako se dobro sjeca, u petak u 12); kod prof. Nogo ne znam kad su usmeni (po dogovoru s njom). Smile

Iskrene cestitke svima koji su iskoristili ljeto i spremili popravni kako spada! Applause

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
anekalo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 21:37 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mi koji bi brze bolje upisali tu ocjenu u index (da ne pobjegne ili sl) :D

Kada to mozemo napravitit?!
Mi koji bi brze bolje upisali tu ocjenu u index (da ne pobjegne ili sl) Very Happy

Kada to mozemo napravitit?!

[Vrh]
Lord R
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 14 - 9

PostPostano: 21:39 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vaooo 4!! Jejj!
Bolje da je bio u 9.mj, barem meni... Stigneš se i malo odmoriti i sve proučiti iz početka. Nadam se da će nešto slično biti i za zimske rokove ove godine. Dobro, nije planiram popadati sve i svašta, al zalomi se :P.
[b]Čestitam svima koji su prošli![/b]
Znači žalbe su u petak 12h (provjereno), mislim da je pisalo na kolokviju, tražio sam na netu, ali nije još objavljen. Nije da se želim žaliti, ali zanima me na kojim sa glupostima griješio, pogotovo vezane liste :).
Vaooo 4!! Jejj!
Bolje da je bio u 9.mj, barem meni... Stigneš se i malo odmoriti i sve proučiti iz početka. Nadam se da će nešto slično biti i za zimske rokove ove godine. Dobro, nije planiram popadati sve i svašta, al zalomi se Razz.
Čestitam svima koji su prošli!
Znači žalbe su u petak 12h (provjereno), mislim da je pisalo na kolokviju, tražio sam na netu, ali nije još objavljen. Nije da se želim žaliti, ali zanima me na kojim sa glupostima griješio, pogotovo vezane liste Smile.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:30 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

#-o Zaboravih napisati... prof. Singer ce upis ucjena imati odmah nakon zalbi; za prof. Nogo ne znam; valjda neki dan iduci tjedan. :)
d'oh! Zaboravih napisati... prof. Singer ce upis ucjena imati odmah nakon zalbi; za prof. Nogo ne znam; valjda neki dan iduci tjedan. Smile

[Vrh]
Ančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
26 = 31 - 5

PostPostano: 23:27 sri, 12. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može zadaci na net?
Može zadaci na net?

cvita
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 15 - 6

PostPostano: 0:48 čet, 13. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a kada ce ocjene bit vidljive na studomatu?
a kada ce ocjene bit vidljive na studomatu?

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 39

PostPostano: 5:45 čet, 13. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pretpostavljao sam da ce rezultati osvanuti prije spomenuta roka, jednostavno, to je vasa ustaljena praxa, valjda ste i stoga tako uspjesni akademski gradjani.

Hvala :!:
Pretpostavljao sam da ce rezultati osvanuti prije spomenuta roka, jednostavno, to je vasa ustaljena praxa, valjda ste i stoga tako uspjesni akademski gradjani.

Hvala Exclamation

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:00 čet, 13. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tko zeli vec danas dobiti ocjenu u index, moze to napraviti u 14:00 (ili koju minutu kansije) kod prof. Nogo. 8)
Tko zeli vec danas dobiti ocjenu u index, moze to napraviti u 14:00 (ili koju minutu kansije) kod prof. Nogo. Cool

[Vrh]
vanillia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:07 čet, 13. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da li je bitno kod kojeg prof.upisujemo ocjenu? i hoće li prof.Nogo možda imati upis ocjena poslije žalbi?ili samo ovaj danas?
Da li je bitno kod kojeg prof.upisujemo ocjenu? i hoće li prof.Nogo možda imati upis ocjena poslije žalbi?ili samo ovaj danas?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:43 čet, 13. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije bitno kod koga dodjes na upis. :) Prof. Nogo upisuje danas i u srijedu:

[quote="[url=http://degiorgi.math.hr/c/]Sluizbeni web[/url]"]Upis ocjena kod prof. Singera je u petak, 14.9, odmah nakon žalbi (koje počinju u 12:00).

Upis ocjena kod prof. Nogo je u četvrtak, 13.9, u 14:00, te u srijedu, 19.9. u 11:00.

Ako vam termini upisa ocjena ne odgovaraju, javite se predmetnom nastavniku.[/quote]

8)
Nije bitno kod koga dodjes na upis. Smile Prof. Nogo upisuje danas i u srijedu:

Sluizbeni web (napisa):
Upis ocjena kod prof. Singera je u petak, 14.9, odmah nakon žalbi (koje počinju u 12:00).

Upis ocjena kod prof. Nogo je u četvrtak, 13.9, u 14:00, te u srijedu, 19.9. u 11:00.

Ako vam termini upisa ocjena ne odgovaraju, javite se predmetnom nastavniku.

Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum