Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blatko Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:04 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
ljudi su bili nekolegijalni prema ostalim studentima, radili su nepotrebnu buku i deracinu a da nista korisno nisu niti postigli. mislite da ste nesto postigli izvikivanjem "dolje primorac"? ovakav prosvjed bi mozda i prosao u zanzibaru ali ne i ovdje. ispali ste totalno neozbiljni (ma sta novine i ostali o tome prical) i radije bi da se okanite ovakvog posla i primite ucenja. siguran sam da ce vam bolje ici.
a sto se tice nekolegijalnosti i buke..na fizici su kolege pisali ispit koji im je uvjet za 4. godinu. to je statisticka fizika, ispit koji se nerijetko pise i preko 4 sata jer ni to cak nije dosta da se sve rijesi. a vas, omanja hrpica tzv. nezadovoljnih (kazem tzv. jer jos uvijek nemam pojma sta ste vi tocno htjeli postici ovim prosvjedom...nadam se da niste bili ozbiljni u pozivanju primorca (kojeg inace ne mogu smislit) da se ostavi ministarske fotelje), je dosla i njih 2 i pol sata ometala u pisanju ispita. gospodo, kunete se u studentsku solidarnost i udruzenost, a u isto vrijeme potkopavate te osnovne vrijednosti koje su vam, kakti, baza. mozete se sramiti.
PS. znam razloge zbog cega se u prosvjed islo. razumijem ih i svakome tko se ide buniti zbog tih stvari dajem svoju potporu. ali...ne na ovakav nacin.
PPS. ovo je moje misljenje prosvjeda i, iskreno, bas me briga da li sam necije osjecajcice povrijedio ovakvim postom.
ljudi su bili nekolegijalni prema ostalim studentima, radili su nepotrebnu buku i deracinu a da nista korisno nisu niti postigli. mislite da ste nesto postigli izvikivanjem "dolje primorac"? ovakav prosvjed bi mozda i prosao u zanzibaru ali ne i ovdje. ispali ste totalno neozbiljni (ma sta novine i ostali o tome prical) i radije bi da se okanite ovakvog posla i primite ucenja. siguran sam da ce vam bolje ici.
a sto se tice nekolegijalnosti i buke..na fizici su kolege pisali ispit koji im je uvjet za 4. godinu. to je statisticka fizika, ispit koji se nerijetko pise i preko 4 sata jer ni to cak nije dosta da se sve rijesi. a vas, omanja hrpica tzv. nezadovoljnih (kazem tzv. jer jos uvijek nemam pojma sta ste vi tocno htjeli postici ovim prosvjedom...nadam se da niste bili ozbiljni u pozivanju primorca (kojeg inace ne mogu smislit) da se ostavi ministarske fotelje), je dosla i njih 2 i pol sata ometala u pisanju ispita. gospodo, kunete se u studentsku solidarnost i udruzenost, a u isto vrijeme potkopavate te osnovne vrijednosti koje su vam, kakti, baza. mozete se sramiti.
PS. znam razloge zbog cega se u prosvjed islo. razumijem ih i svakome tko se ide buniti zbog tih stvari dajem svoju potporu. ali...ne na ovakav nacin.
PPS. ovo je moje misljenje prosvjeda i, iskreno, bas me briga da li sam necije osjecajcice povrijedio ovakvim postom.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:27 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
kao da je organizatora prosvjeda briga za to sto se pise po ovom forumu - hocu reci - kritiku nece primjetiti.... ali ako ju ostavis na blogu, mozda ju poneko i uoci....
da ga je briga, dosao bi i raspravio s ljudima, a ne samo pokupio ideje odavde i srocio zahtjeve
btw bas me zanima da li su ljudi koji su potpisivali peticiju vidjeli kakvu peticiju potpisuju....
inace, i kolege na matematici su danas imali pismene ispite i usmene ispite i nekoliko kolega mi se pozalilo da ih je to dekoncentriralo i da su ocekivali, kako je najavljeno - 'mirni prosvjed'
kao da je organizatora prosvjeda briga za to sto se pise po ovom forumu - hocu reci - kritiku nece primjetiti.... ali ako ju ostavis na blogu, mozda ju poneko i uoci....
da ga je briga, dosao bi i raspravio s ljudima, a ne samo pokupio ideje odavde i srocio zahtjeve
btw bas me zanima da li su ljudi koji su potpisivali peticiju vidjeli kakvu peticiju potpisuju....
inace, i kolege na matematici su danas imali pismene ispite i usmene ispite i nekoliko kolega mi se pozalilo da ih je to dekoncentriralo i da su ocekivali, kako je najavljeno - 'mirni prosvjed'
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:43 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]btw bas me zanima da li su ljudi koji su potpisivali peticiju vidjeli kakvu peticiju potpisuju....[/quote]
Peticija je potpisivana [i]bianco[/i], a tekst je dodan naknadno. :shock: Dakle, ne, nisu znali sto potpisuju (cudnovato za akademske gradjane). :roll:
[quote="Nesi"]inace, i kolege na matematici su danas imali pismene ispite i usmene ispite i nekoliko kolega mi se pozalilo da ih je to dekoncentriralo i da su ocekivali, kako je najavljeno - 'mirni prosvjed'[/quote]
To su, kako rekoh, promijenili "u hodu". :rrotfl:
Nesi (napisa): | btw bas me zanima da li su ljudi koji su potpisivali peticiju vidjeli kakvu peticiju potpisuju.... |
Peticija je potpisivana bianco, a tekst je dodan naknadno. Dakle, ne, nisu znali sto potpisuju (cudnovato za akademske gradjane).
Nesi (napisa): | inace, i kolege na matematici su danas imali pismene ispite i usmene ispite i nekoliko kolega mi se pozalilo da ih je to dekoncentriralo i da su ocekivali, kako je najavljeno - 'mirni prosvjed' |
To su, kako rekoh, promijenili "u hodu".
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
lola Forumaš(ica)

|
Postano: 7:01 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
ok, vecina argumenata protiv prosvjea stoji...
ni meni u velikoj mjeri nije jasno oko čega se prosvjedovalo. ali, koliko sam ja vidjela na vijestima, dekan je shvatio i cak stovise, rekao da se na rješenjima već radi te da će se potruditi da propust budu ispravljeni već idući tjedan, prije početka nastave.
po meni to zvuči kao priznanje faksa da je nešto pošlo krivo u toj bolonji.
nisam bolonjac pa o tome ne mogu govoriti, ali tako sam ja shvatila iz dekanove izjave...
btw, da, i meni je žao što nisam bila na faksu da svjedočim povijesnom događaju prosvjedovanja studenata ispred matematike :wink:
ok, vecina argumenata protiv prosvjea stoji...
ni meni u velikoj mjeri nije jasno oko čega se prosvjedovalo. ali, koliko sam ja vidjela na vijestima, dekan je shvatio i cak stovise, rekao da se na rješenjima već radi te da će se potruditi da propust budu ispravljeni već idući tjedan, prije početka nastave.
po meni to zvuči kao priznanje faksa da je nešto pošlo krivo u toj bolonji.
nisam bolonjac pa o tome ne mogu govoriti, ali tako sam ja shvatila iz dekanove izjave...
btw, da, i meni je žao što nisam bila na faksu da svjedočim povijesnom događaju prosvjedovanja studenata ispred matematike
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 8:22 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="rat in a cage"]ideš :shock: stvarno pravi prosvjed ispred matematike. to mi djeluje ko nešto što se događa jednom u 100 godina, a ja nisam bio da vidim :cry:[/quote]
Zapravo bolje ovako, jer ces zivjeti u uvjerenju da je bilo nesto grandiozno. :D Naime, mi (nekolicina clanova Vijeca) smo izbrojali 28 prosvjednika, tako da mi brojka od 50 zvuci neuvjerljivo. :lol: Mozda je netko brojao i novinare medju prosvjednike? :twisted:[/quote]
Ja mislim da neznate brojati. :PPPPP U [url=http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/art-2007,9,19,studenti_prosvjed,90805.jl]Jutarnjem[/url] se spominje cak stotinjak! :shock:
vsego (napisa): | rat in a cage (napisa): | ideš stvarno pravi prosvjed ispred matematike. to mi djeluje ko nešto što se događa jednom u 100 godina, a ja nisam bio da vidim  |
Zapravo bolje ovako, jer ces zivjeti u uvjerenju da je bilo nesto grandiozno. Naime, mi (nekolicina clanova Vijeca) smo izbrojali 28 prosvjednika, tako da mi brojka od 50 zvuci neuvjerljivo. Mozda je netko brojao i novinare medju prosvjednike?  |
Ja mislim da neznate brojati. U Jutarnjem se spominje cak stotinjak!
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
Debla Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:53 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
ja mislim da nešto poput "mirnih" prosvjeda ni ne postoji, bitno je da se da znak, što se tiče kolega s matematike, neželim bit bezobrazna, al oni imaju i druge rokove tako da..prosvjed kolko sam ja pokupila je bio baš zbog toga organiziran.. a moglo se očekivat da će bit tako kako je ispalo, jer ipak su to mladi ljudi, većinom ogorčeni i svoju gorčinu i ljutnju na taj način pokazuju,i sigurno nemaju samo ti ljudi koji su tam stajali nešto protiv toga da nema rokova, bili su i ljudi koji su dali sve, pa su stajali pred fakultetom..
možda nije bio perfektan al kakav bi trebo bit da odgovara objema stranama? miran da studenti mogu pisat pismene i profesori da ne budu smetani? pa ko bi skužio uopće da je prosvjed?za svoja prava se treba borit, dosad ste nam govorkali da nije dovoljno pisat na forumu, da to itak niko od nadležnih ne čita, sad se nekaj dogodilo i opet nije u redu..
e i mislim da uopće nema smisla raspravljat kakav je bio taj prosvjed , jer se tak na njega nemre utjecat više..
ja mislim da nešto poput "mirnih" prosvjeda ni ne postoji, bitno je da se da znak, što se tiče kolega s matematike, neželim bit bezobrazna, al oni imaju i druge rokove tako da..prosvjed kolko sam ja pokupila je bio baš zbog toga organiziran.. a moglo se očekivat da će bit tako kako je ispalo, jer ipak su to mladi ljudi, većinom ogorčeni i svoju gorčinu i ljutnju na taj način pokazuju,i sigurno nemaju samo ti ljudi koji su tam stajali nešto protiv toga da nema rokova, bili su i ljudi koji su dali sve, pa su stajali pred fakultetom..
možda nije bio perfektan al kakav bi trebo bit da odgovara objema stranama? miran da studenti mogu pisat pismene i profesori da ne budu smetani? pa ko bi skužio uopće da je prosvjed?za svoja prava se treba borit, dosad ste nam govorkali da nije dovoljno pisat na forumu, da to itak niko od nadležnih ne čita, sad se nekaj dogodilo i opet nije u redu..
e i mislim da uopće nema smisla raspravljat kakav je bio taj prosvjed , jer se tak na njega nemre utjecat više..
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:14 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="lola"]...dekan je shvatio i cak stovise, rekao da se na rješenjima [b]već radi[/b] te da će se potruditi da propust budu ispravljeni već idući tjedan, prije početka nastave.[/quote]
Tocno: "vec se radi" = "nije nam trebala buka da bismo se uhvatili rjesavanja postojecih problema". 8)
[quote="Debla"]ja mislim da nešto poput "mirnih" prosvjeda ni ne postoji,...[/quote]
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Ghandi]click[/url] i [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther_King,_Jr.]click[/url]. :P
Mirni prosvjed, jasno, nema efekta kad se skupi 30 studenata s nekoliko fakulteta, no veci broj prosvjednika definitivno daje cvrci argument od neartikulirane buke. 8)
[quote="Debla"]dosad ste nam govorkali da nije dovoljno pisat na forumu[/quote]
Govorili smo i da treba [b]razgovarati[/b] s nadleznima, a da je prosvjed zadnja mjera, kad sve drugo propadne. :roll: Ometanje rada nastavnika i vasih vlastitih kolega studenata, IIRC, nitko ovdje nije niti spomenuo. :?
Za kraj, ako netko zeli "smrt Bolonji", onda se to trazi pred MZOS-om, a ne na Matematici... :lol:
lola (napisa): | ...dekan je shvatio i cak stovise, rekao da se na rješenjima već radi te da će se potruditi da propust budu ispravljeni već idući tjedan, prije početka nastave. |
Tocno: "vec se radi" = "nije nam trebala buka da bismo se uhvatili rjesavanja postojecih problema".
Debla (napisa): | ja mislim da nešto poput "mirnih" prosvjeda ni ne postoji,... |
click i click.
Mirni prosvjed, jasno, nema efekta kad se skupi 30 studenata s nekoliko fakulteta, no veci broj prosvjednika definitivno daje cvrci argument od neartikulirane buke.
Debla (napisa): | dosad ste nam govorkali da nije dovoljno pisat na forumu |
Govorili smo i da treba razgovarati s nadleznima, a da je prosvjed zadnja mjera, kad sve drugo propadne. Ometanje rada nastavnika i vasih vlastitih kolega studenata, IIRC, nitko ovdje nije niti spomenuo.
Za kraj, ako netko zeli "smrt Bolonji", onda se to trazi pred MZOS-om, a ne na Matematici...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 9:57 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Joj ljudi ajde ne zvocajte. Skupilo se vise od 30 prosvjednika! Bili su glasni! Mislim da takav happening necete skoro vidjeti, bar ne na matematici. [size=7]Istina da barem pola prosvjednika nisu bili studenti matematike, al necemo sada cjepidlaciti.[/size] Svima koji su propustili vidjeti uzivo moze biti zao :wink:
Sto se tice ometanja kolega koji pisu ispite, prosvjed nije trajao tako dugo kao sto pise HijenA. Pocelo je u 11, no jos prije 12 dosta prosvjednika se razislo (jedna oveca grupa vidjena je kako odlazi u Tangentu :lol: ). Onih 28 koje spominje vsego izdrzali su sve do pocetka sjednice u 12:15. Cak su bili dovoljno koncentrirani da se prosecu do drugog kraja zgrade kamo je prebacena sjednica FV :miniklap: Zvizdali su i trubili negdje do 12:25, a onda su se i oni razisli.
Je li se prosvjedom nesto postiglo? Bili smo u novinama i na TV, to je nesto :) Zahtjevi prosvjednika su preko studentskih predstavnika dosli do nadleznih i procitani su na pocetku sjednice. O njima ce se narednih dana razgovarati, a iducu srijedu bit ce tematska sjednica FV posvecena zahtjevima. Sto ce se tamo zakljuciti moci cete procitati [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=2686]ovdje[/url] ili saznati preko svojih predstavnika.
Ja sam svoje misljenje o tome koliko ce prosvjed koristiti studentima matematike vec rekao i ono se nije puno promijenilo od kad sam vidio zahtjeve napismeno. No to je samo jedno misljenje, bitni su zakljucci koje ce donijeti FV.
Joj ljudi ajde ne zvocajte. Skupilo se vise od 30 prosvjednika! Bili su glasni! Mislim da takav happening necete skoro vidjeti, bar ne na matematici. Istina da barem pola prosvjednika nisu bili studenti matematike, al necemo sada cjepidlaciti. Svima koji su propustili vidjeti uzivo moze biti zao
Sto se tice ometanja kolega koji pisu ispite, prosvjed nije trajao tako dugo kao sto pise HijenA. Pocelo je u 11, no jos prije 12 dosta prosvjednika se razislo (jedna oveca grupa vidjena je kako odlazi u Tangentu ). Onih 28 koje spominje vsego izdrzali su sve do pocetka sjednice u 12:15. Cak su bili dovoljno koncentrirani da se prosecu do drugog kraja zgrade kamo je prebacena sjednica FV Zvizdali su i trubili negdje do 12:25, a onda su se i oni razisli.
Je li se prosvjedom nesto postiglo? Bili smo u novinama i na TV, to je nesto Zahtjevi prosvjednika su preko studentskih predstavnika dosli do nadleznih i procitani su na pocetku sjednice. O njima ce se narednih dana razgovarati, a iducu srijedu bit ce tematska sjednica FV posvecena zahtjevima. Sto ce se tamo zakljuciti moci cete procitati ovdje ili saznati preko svojih predstavnika.
Ja sam svoje misljenje o tome koliko ce prosvjed koristiti studentima matematike vec rekao i ono se nije puno promijenilo od kad sam vidio zahtjeve napismeno. No to je samo jedno misljenje, bitni su zakljucci koje ce donijeti FV.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:53 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
pomalo offtopic..
prof. Kraljevic je za jutarnji spomenuo kako nam fali asistenata, pa me zanima radi li faks uopce na tome da se ljude zainteresira da postanu asistenti. naravno, mislim da bi se neko trebao zaposlit kao novak samo ako ga to stvarno zanima, ali vidim da sve manje studenata ima interes za teorijsku matematiku i cini mi se da bi trebalo vise vremena posvetiti dobrim studentima kako bi ih se motiviralo za znanost, a ne samo zaglupljivalo davanjem ispita po sve nizim kriterijima.
na to dodje prosvjed, jedni uce i imaju ispite, a oni koji nisu ucili tokom godine prosvjeduju da bi oni sad jos koju sansu. bilo bi pametnije da se prosvjedovalo za kvalitetniju nastavu i bolje uvjete.
pomalo offtopic..
prof. Kraljevic je za jutarnji spomenuo kako nam fali asistenata, pa me zanima radi li faks uopce na tome da se ljude zainteresira da postanu asistenti. naravno, mislim da bi se neko trebao zaposlit kao novak samo ako ga to stvarno zanima, ali vidim da sve manje studenata ima interes za teorijsku matematiku i cini mi se da bi trebalo vise vremena posvetiti dobrim studentima kako bi ih se motiviralo za znanost, a ne samo zaglupljivalo davanjem ispita po sve nizim kriterijima.
na to dodje prosvjed, jedni uce i imaju ispite, a oni koji nisu ucili tokom godine prosvjeduju da bi oni sad jos koju sansu. bilo bi pametnije da se prosvjedovalo za kvalitetniju nastavu i bolje uvjete.
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:31 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
ja mislim da je prosvjed bio uspjesan, kao sto rekoh zao mi je sto nisam za to znao dok me ljudi nisu poceli zvati da se nesto dogadja na mom faxu :D
[quote]ZAKON O ZNANSTVENOJ DJELATNOSTI I VISOKOM OBRAZOVANJU
(NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04) (dokument se nalazi i na www.math.hr)
Citat:
Nepovredivost sveučilišta
Članak 55.
(1) Prostor sveučilišta je nepovrediv.
(2) Nadležna državna tijela na prostoru sveučilišta mogu uredovati samo uz suglasnost čelnika, prema odluci nadležnog suda ili ako postoji neposredna opasnost za život i zdravlje ljudi ili za imovinu.[/quote]
gle ovdje je nes drugo zapisano a ne ono sto ti mislis,nisi u pravu!
ugl.ja mislim da ce iz svega ovoga ispast nesto dobro, jer bili smo na televiziji, a izborna je godina 8)
[size=24]svaka cast organizatorima i prosvjednicima[/size]
ostavljam vas sa ovime [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Inert]inert[/url]
[quote]In English, to be inert is to be in a state of doing little or nothing.[/quote]
ja mislim da je prosvjed bio uspjesan, kao sto rekoh zao mi je sto nisam za to znao dok me ljudi nisu poceli zvati da se nesto dogadja na mom faxu
Citat: | ZAKON O ZNANSTVENOJ DJELATNOSTI I VISOKOM OBRAZOVANJU
(NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04) (dokument se nalazi i na www.math.hr)
Citat:
Nepovredivost sveučilišta
Članak 55.
(1) Prostor sveučilišta je nepovrediv.
(2) Nadležna državna tijela na prostoru sveučilišta mogu uredovati samo uz suglasnost čelnika, prema odluci nadležnog suda ili ako postoji neposredna opasnost za život i zdravlje ljudi ili za imovinu. |
gle ovdje je nes drugo zapisano a ne ono sto ti mislis,nisi u pravu!
ugl.ja mislim da ce iz svega ovoga ispast nesto dobro, jer bili smo na televiziji, a izborna je godina
svaka cast organizatorima i prosvjednicima
ostavljam vas sa ovime inert
Citat: | In English, to be inert is to be in a state of doing little or nothing. |
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
punio4 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:47 čet, 20. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Asistenti kod nas mjesecima rade za kikiriki (tzv. "honorarci"), dok MZOS ne odobri mjesta koja trazimo. :( Tada "honorarce" i sluzbeno zaposlimo i tog trenutka oni postanu "pravi asistenti". :D Evo, na ovoj sjednici smo tako "promovirali" troje... ostao je jos barem jedan. :?
Dakle, manji je problem interes studenata (iako niti taj problem nije zanemariv), a daleko veci problem je to sto Ministarstvo (ono koje promovira "Hrvatsku znanja") ne odobrava zaposljavanje novih asistenata. :evil:
Recimo, ja sam se zaposlio dok je prof. Kraljevic bio ministar. :) Kao "pravi asistent" sam nastupio cim je rijesena papirologija, manje od dva mjeseca nakon diplomskog! :D Nikakvo "honorarcenje" i sl. cudesa koja je danas Fakultet primoran raditi samo da zadrzi ljude... :roll:
@goc9999 i Blatko: Da, Nesi je fulala, kao i senator Milicic... :lol:
Asistenti kod nas mjesecima rade za kikiriki (tzv. "honorarci"), dok MZOS ne odobri mjesta koja trazimo. Tada "honorarce" i sluzbeno zaposlimo i tog trenutka oni postanu "pravi asistenti". Evo, na ovoj sjednici smo tako "promovirali" troje... ostao je jos barem jedan.
Dakle, manji je problem interes studenata (iako niti taj problem nije zanemariv), a daleko veci problem je to sto Ministarstvo (ono koje promovira "Hrvatsku znanja") ne odobrava zaposljavanje novih asistenata.
Recimo, ja sam se zaposlio dok je prof. Kraljevic bio ministar. Kao "pravi asistent" sam nastupio cim je rijesena papirologija, manje od dva mjeseca nakon diplomskog! Nikakvo "honorarcenje" i sl. cudesa koja je danas Fakultet primoran raditi samo da zadrzi ljude...
@goc9999 i Blatko: Da, Nesi je fulala, kao i senator Milicic...
|
|
[Vrh] |
|
|