Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
punio4 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:42 ned, 23. 9. 2007 Naslov: |
|
|
Heh, to sam se i ja začudio... Dođem ja na upise u referadu i velim da bi upisao godinu, te dam indeks. Pita mene gospođa u referadi "Prva ili 2. godina?"
Mislim si ja, pa na bolonji sam, prva godina prošla... Ha valjda druga. I dam ja gospođi indeks... Kad veli ona meni "Ali niste počistili godinu, pali ste i morate opet upisivat prvu godinu."
Tu pada u vodu to da nisu bitne godine već se gledaju predmeti.
I nakon toga, upišem ja na studomatu opet pale predmete (1. godinu?), kad ono, nema predmeta sljedbenika, iako sam dao uvjete... Pa zar ni to?
Vraćam se nazad, "A je, morate platiti 100 kn za molbu da vam se upiše predmet sa više godine."
Nadam se da će se ipak na sjednici utvrditi da je to pljač... ovaj, da nije trebalo platiti tih 100kn i da ćemo ih dobiti nazad.
Uglavnom... Meni nije jasno što je tu bolonjasto, osim što još nekako se tu i tamo čuje u nekom uglu nekakvih 35 i 60 ECTS bodova. A i to mi nije jasno.
Iskreno, čini mi se da najviše što je na PMF-u bolonje je menza Bolonja i špageti bolonjez kad su na meniju.
Heh, to sam se i ja začudio... Dođem ja na upise u referadu i velim da bi upisao godinu, te dam indeks. Pita mene gospođa u referadi "Prva ili 2. godina?"
Mislim si ja, pa na bolonji sam, prva godina prošla... Ha valjda druga. I dam ja gospođi indeks... Kad veli ona meni "Ali niste počistili godinu, pali ste i morate opet upisivat prvu godinu."
Tu pada u vodu to da nisu bitne godine već se gledaju predmeti.
I nakon toga, upišem ja na studomatu opet pale predmete (1. godinu?), kad ono, nema predmeta sljedbenika, iako sam dao uvjete... Pa zar ni to?
Vraćam se nazad, "A je, morate platiti 100 kn za molbu da vam se upiše predmet sa više godine."
Nadam se da će se ipak na sjednici utvrditi da je to pljač... ovaj, da nije trebalo platiti tih 100kn i da ćemo ih dobiti nazad.
Uglavnom... Meni nije jasno što je tu bolonjasto, osim što još nekako se tu i tamo čuje u nekom uglu nekakvih 35 i 60 ECTS bodova. A i to mi nije jasno.
Iskreno, čini mi se da najviše što je na PMF-u bolonje je menza Bolonja i špageti bolonjez kad su na meniju.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 7:17 pon, 24. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]ciste gluposti IMO. nema pisanja nikakve molbe, oni vam moraju omoguciti upis kolegija za koje imate uvjete bez pisanja ikakve molbe i placanja icega. jednostavno je to smisao bolonje.[/quote]
Na Nesino inzistiranje da se o tome izjasne, VVS i FV su prihvatili takvo tumacenje, no Dekan je revidirao tu odluku. :(
@Ostali: Nacuo sam da idemo na semestralni upis... valjda od iduce akademske godine. :D Nadam se da nisam pobrkao loncice... :blush:
HijenA (napisa): | ciste gluposti IMO. nema pisanja nikakve molbe, oni vam moraju omoguciti upis kolegija za koje imate uvjete bez pisanja ikakve molbe i placanja icega. jednostavno je to smisao bolonje. |
Na Nesino inzistiranje da se o tome izjasne, VVS i FV su prihvatili takvo tumacenje, no Dekan je revidirao tu odluku.
@Ostali: Nacuo sam da idemo na semestralni upis... valjda od iduce akademske godine. Nadam se da nisam pobrkao loncice...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Sasuke Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:22 pon, 24. 9. 2007 Naslov: rezultati prosvjeda |
|
|
bok!
mene zanima kako ce zavrsiti sjednica, koja je u srijedu, kako sam cula.. na faxu je stavljena obavijest da cemo moci upisati 35 bodova po semestru, sto je jako dobra vijest...sto znaci da osobno mogu upisati jos 2 predmeta 3.godine, tj.sve bih slusala...
dakako, i tu postoji "kvaka"- tih 35 bodova po semestru se odnose na zbroj svih upisanih predmeta tog semestra od kojih imamo polozene prethodnike!
dakle, sto ce mi ta humanost ako ne mogu upisati 35 bodova, nego 30!?? :?:
bok!
mene zanima kako ce zavrsiti sjednica, koja je u srijedu, kako sam cula.. na faxu je stavljena obavijest da cemo moci upisati 35 bodova po semestru, sto je jako dobra vijest...sto znaci da osobno mogu upisati jos 2 predmeta 3.godine, tj.sve bih slusala...
dakako, i tu postoji "kvaka"- tih 35 bodova po semestru se odnose na zbroj svih upisanih predmeta tog semestra od kojih imamo polozene prethodnike!
dakle, sto ce mi ta humanost ako ne mogu upisati 35 bodova, nego 30!??
_________________ Never let the fear of striking out keep you from playing the game.
nyx
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 21:04 pon, 24. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][url=http://www.index.hr/clanak.aspx?id=359372]Cini se da se "nasih" 28 (po nekim pricama 29) studenata preselilo na Filozofiju[/url]... :silly:[/quote]
Evo jos jedna [url=http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/2920589/index.do]vijest [/url]o prosvjedu...
Evo jos jedna vijest o prosvjedu...
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:06 uto, 25. 9. 2007 Naslov: |
|
|
da,tako sam nesto i mislila,al cim sam tati rekla da sumnjam da ce bit jos koji rok,odmah sam dobila jezikovu juhu da sta ja sve negativno gledam i da sam mislila da je i ovaj prosvjed los i nepotreban,pa evo,nek sad vidim :D...a sta cu ja kad se on jos nada,a ja sam se odavno odavno pomirila s padom godine,pa ne volim ovo da se pocnem nadat bezveze.
al,svejedno,ak moze jos nesto rec na tu temu,molila bih da kaze,da budem i ja sigurna kolko-tolko i da vidim jel da upisujem sutra pad ili cekam.
da,tako sam nesto i mislila,al cim sam tati rekla da sumnjam da ce bit jos koji rok,odmah sam dobila jezikovu juhu da sta ja sve negativno gledam i da sam mislila da je i ovaj prosvjed los i nepotreban,pa evo,nek sad vidim ...a sta cu ja kad se on jos nada,a ja sam se odavno odavno pomirila s padom godine,pa ne volim ovo da se pocnem nadat bezveze.
al,svejedno,ak moze jos nesto rec na tu temu,molila bih da kaze,da budem i ja sigurna kolko-tolko i da vidim jel da upisujem sutra pad ili cekam.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
chinchi Forumaš(ica)