Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:45 uto, 6. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="MLIJECCO"]nadam se da to nisi mislio u smislu "ja sam sluš'o pank, al sam ga prerasto" kao što obično neki ljudi prepotentno znaju reći napisati[/quote]
ja sam sluš'o punk, al sam ga prestao slušati
zato sto je postao dosadan i jednolican
[quote="MLIJECCO"]dao je većeg efekta nego grunge. osim toga da MTV ne postoji pitanje je bi li itko van države wasington i možda neke od susjednih (saveznih američkih) država čuo za njega[/quote]
a da li bi se onda i za punk čulo?
[quote="MLIJECCO"]a efekt je bio modernizacija skaa i reggaea koji su sada bolji nego prije... agresivniji i veseliji...
[/quote]
da je punk utjecao na reggae ti je ko neznam..da prvo prohodas pa tek onda naucis puzati
osim sto je reggae tradicionalna muzika karibskog podrucja (i bas mozes pusy rock rolling stonesima zahvaliti jer su ga oni prvi isfurali u svijet komercijalno - neznam tocno kako se album zove ali mogu pogledati) i nekoliko stoljeca starija od punka, ona uopce nije niti isti stil kao punk niti ima nekakve povezanosti sto se strukture muzike tice. to ti je nesto kao da kazes da je klasicna glazba - mozartovi concerto-i ili paganinijeve caprice da su utjecale na punk tako da je on postao agresivan i kritika cijelog drustva
[quote="MLIJECCO"]široki su. al ja ne pamtim imena gitarista i pjevača. pamtim bendove....
[/quote]
nisam ja kriv sto uz ime benda mogu zapamtiti i tko svira u njemu..uostalom ako cujes za bend recimo...blackmore's night onda ti je stvarno tesko zapamtiti (a kamoli pogoditi) tko je gitarist tog benda. ili ne znam..michael schenker band i tako te stvari..ili yngwie j. malmsteen ili alcatrazz
[quote="MLIJECCO"]a možda bi i ti malo treabo proširiti glazbene SVJETONAZORE.... [/quote]
nikad nisu dosta široki
[quote="MLIJECCO"]muzika je muzika... ne moraš znati kak se zove onaj koji pjeva pjesmu da bi ju volio....
[/quote]
ali biti muzicarem je totalno druga stvar...muzicari moraju imati uvid u razne stilove i tko ih je kada i kako koristio..a stil sviranja bubnjeva ili violine ili triangla ne uvjetuje orkestar vec sam svirac.
[quote="Crni"]Tebi je to pussy rock? Da nije bilo Stonesa, ne bi bilo ničega kaj slušaš.
Da nije Stonesa ne bi bilo ni punka, ni metala, ni bilo kakvog rocka.
[/quote]
dobro, stonesi nisu bas izravno odgovorni za stvaranje tih "teških" struja...oni su uvijek nekako bili postrane i zadržali se između američkog bluesa i countrya..jimi hendrix je uglavnom utjecao na te teže struje, iako i onaj trojac iz yardbirdsa (beck,clapton,page) su imali svoj udio, kao i The Who koji su prvi poceli ispoljavati agresivnost on stage
mislim..razlika izmedu stonesa i hendrixa je ista kao izmedu beatlesa i stonesa...a ipak mislim da beatlesi nisu bas izravno utjecali na formiranje "teških" struja
MLIJECCO (napisa): | nadam se da to nisi mislio u smislu "ja sam sluš'o pank, al sam ga prerasto" kao što obično neki ljudi prepotentno znaju reći napisati |
ja sam sluš'o punk, al sam ga prestao slušati
MLIJECCO (napisa): | dao je većeg efekta nego grunge. osim toga da MTV ne postoji pitanje je bi li itko van države wasington i možda neke od susjednih (saveznih američkih) država čuo za njega |
a da li bi se onda i za punk čulo?
MLIJECCO (napisa): | a efekt je bio modernizacija skaa i reggaea koji su sada bolji nego prije... agresivniji i veseliji...
|
da je punk utjecao na reggae ti je ko neznam..da prvo prohodas pa tek onda naucis puzati
osim sto je reggae tradicionalna muzika karibskog podrucja (i bas mozes pusy rock rolling stonesima zahvaliti jer su ga oni prvi isfurali u svijet komercijalno - neznam tocno kako se album zove ali mogu pogledati) i nekoliko stoljeca starija od punka, ona uopce nije niti isti stil kao punk niti ima nekakve povezanosti sto se strukture muzike tice. to ti je nesto kao da kazes da je klasicna glazba - mozartovi concerto-i ili paganinijeve caprice da su utjecale na punk tako da je on postao agresivan i kritika cijelog drustva
MLIJECCO (napisa): | široki su. al ja ne pamtim imena gitarista i pjevača. pamtim bendove....
|
nisam ja kriv sto uz ime benda mogu zapamtiti i tko svira u njemu..uostalom ako cujes za bend recimo...blackmore's night onda ti je stvarno tesko zapamtiti (a kamoli pogoditi) tko je gitarist tog benda. ili ne znam..michael schenker band i tako te stvari..ili yngwie j. malmsteen ili alcatrazz
MLIJECCO (napisa): | a možda bi i ti malo treabo proširiti glazbene SVJETONAZORE.... |
nikad nisu dosta široki
MLIJECCO (napisa): | muzika je muzika... ne moraš znati kak se zove onaj koji pjeva pjesmu da bi ju volio....
|
ali biti muzicarem je totalno druga stvar...muzicari moraju imati uvid u razne stilove i tko ih je kada i kako koristio..a stil sviranja bubnjeva ili violine ili triangla ne uvjetuje orkestar vec sam svirac.
Crni (napisa): | Tebi je to pussy rock? Da nije bilo Stonesa, ne bi bilo ničega kaj slušaš.
|
dobro, stonesi nisu bas izravno odgovorni za stvaranje tih "teških" struja...oni su uvijek nekako bili postrane i zadržali se između američkog bluesa i countrya..jimi hendrix je uglavnom utjecao na te teže struje, iako i onaj trojac iz yardbirdsa (beck,clapton,page) su imali svoj udio, kao i The Who koji su prvi poceli ispoljavati agresivnost on stage
mislim..razlika izmedu stonesa i hendrixa je ista kao izmedu beatlesa i stonesa...a ipak mislim da beatlesi nisu bas izravno utjecali na formiranje "teških" struja
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:52 sri, 7. 1. 2004 Naslov: |
|
|
Ne, ne, ne!!! Rock je bio zaboravljena vrsta glazbe kada su ga se Beatlesi i Stonesi prihvatili, početkom šezdesetih. Drugim riječima, oni su ga spasili, vjerovao ti ili ne.
Ne, ne, ne!!! Rock je bio zaboravljena vrsta glazbe kada su ga se Beatlesi i Stonesi prihvatili, početkom šezdesetih. Drugim riječima, oni su ga spasili, vjerovao ti ili ne.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:33 sri, 7. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Ne, ne, ne!!! Rock je bio zaboravljena vrsta glazbe kada su ga se Beatlesi i Stonesi prihvatili, početkom šezdesetih. Drugim riječima, oni su ga spasili, vjerovao ti ili ne.[/quote]
ja sam govorio o "teškim strujama" tipa hard rock, heavy metal i svi ostali zanrovi metala, a ne o cistom rocku...
rocku nikada nije bilo potrebno spasavanje. rock spada u blues koji dominira americkom scenom vec jako dugo..sam trebas pogledat b.b.kinga i ostale i vidjet ces da nikada rock nije bio ugrozen..
veci dio rock pjesama se bazira na 12bar blues-u, a solaze su pisane u blues ljestvicama (korektnije pentatonskim ljestvicama)...rolling stonesima je prvi hit upravo bio blues - little red rooster
nijedna vrsta glazbe se ne zaboravlja...mnogi ce ti reci da je punk mrtav, ali naprotiv, on je jako ziv...to sto neceg nije bilo na tv-u ili radiju ne znaci da je umrlo...
pogledaj samo koliko je krajem 80tih i pocetkom 90tih bilo metala na televiziji - nisi mogao pobjeci od njega (cak je jedan alen islamovic bio kralj hard rocka a svi znamo sto je danas - cajka i po - ) - a koliko ga ima sad na tv? gotovo nista u usporedbi sa boygirlband-ovima
isto tako s rockom - to sto netko kaze ovo je onda umrlo pa su ga ovi spasili - vjeruj mi to je samo reklama....
za nekoliko godina ce se pisati kako je iron maiden spasio metal od propasti u 90tima......
..a mnogi ce zaboraviti da se u tom periodu klinicke smrti metala razvio mozda najveci art band poslije queena - dream theater
Crni (napisa): | Ne, ne, ne!!! Rock je bio zaboravljena vrsta glazbe kada su ga se Beatlesi i Stonesi prihvatili, početkom šezdesetih. Drugim riječima, oni su ga spasili, vjerovao ti ili ne. |
ja sam govorio o "teškim strujama" tipa hard rock, heavy metal i svi ostali zanrovi metala, a ne o cistom rocku...
rocku nikada nije bilo potrebno spasavanje. rock spada u blues koji dominira americkom scenom vec jako dugo..sam trebas pogledat b.b.kinga i ostale i vidjet ces da nikada rock nije bio ugrozen..
veci dio rock pjesama se bazira na 12bar blues-u, a solaze su pisane u blues ljestvicama (korektnije pentatonskim ljestvicama)...rolling stonesima je prvi hit upravo bio blues - little red rooster
nijedna vrsta glazbe se ne zaboravlja...mnogi ce ti reci da je punk mrtav, ali naprotiv, on je jako ziv...to sto neceg nije bilo na tv-u ili radiju ne znaci da je umrlo...
pogledaj samo koliko je krajem 80tih i pocetkom 90tih bilo metala na televiziji - nisi mogao pobjeci od njega (cak je jedan alen islamovic bio kralj hard rocka a svi znamo sto je danas - cajka i po - ) - a koliko ga ima sad na tv? gotovo nista u usporedbi sa boygirlband-ovima
isto tako s rockom - to sto netko kaze ovo je onda umrlo pa su ga ovi spasili - vjeruj mi to je samo reklama....
za nekoliko godina ce se pisati kako je iron maiden spasio metal od propasti u 90tima......
..a mnogi ce zaboraviti da se u tom periodu klinicke smrti metala razvio mozda najveci art band poslije queena - dream theater
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 9:13 sri, 7. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"]ja sam sluš'o punk, al sam ga prestao slušati
[/quote]
true... sad but true... :oops: :oops:
[quote="Crni"]Tebi je to pussy rock? [color=blue]Da nije bilo Stonesa, ne bi bilo ničega kaj slušaš. [/color]
[/quote]
kakve veze imaju roling stonesi s rockom? :twisted:
čak im je i ime iz country pjesme :twisted:
[color=blue]ska, reggae, irski i španjolski narodnjaci su postojali i bez toga...[/color]
jedino su punk i metal uvjetovani roling stonsima...
nisam ja to mislio uvredljivo... bolje pussy rock nego pussy punk
:wink:
osim toga meni se subjektivno mick i kompanijia gade jer sa 60 godina skaču po pozornici, oni su vrlo popularni....
[quote="lord sirius"]nisam ja kriv sto uz ime benda mogu zapamtiti i tko svira u njemu..uostalom ako cujes za bend recimo...blackmore's night onda ti je stvarno tesko zapamtiti (a kamoli pogoditi) tko je gitarist tog benda. ili ne znam..michael schenker band i tako te stvari..ili yngwie j. malmsteen ili alcatrazz [/quote]
mogu i ja zapamtit tima armstronga, bradleya nowella, Aarona Barretta, Carlosa De La Garzu
[quote="Crni"]Ne, ne, ne!!! Rock je bio zaboravljena vrsta glazbe kada su ga se Beatlesi i Stonesi prihvatili, početkom šezdesetih. Drugim riječima, oni su ga spasili, vjerovao ti ili ne.[/quote]
tko je rekao ikaj protiv beatlesa? :?:
rege je nasto 60ih...
ska je bio prvi....
Lord Sirius (napisa): | ja sam sluš'o punk, al sam ga prestao slušati
|
true... sad but true...
Crni (napisa): | Tebi je to pussy rock? Da nije bilo Stonesa, ne bi bilo ničega kaj slušaš.
|
kakve veze imaju roling stonesi s rockom?
čak im je i ime iz country pjesme
ska, reggae, irski i španjolski narodnjaci su postojali i bez toga...
jedino su punk i metal uvjetovani roling stonsima...
nisam ja to mislio uvredljivo... bolje pussy rock nego pussy punk
osim toga meni se subjektivno mick i kompanijia gade jer sa 60 godina skaču po pozornici, oni su vrlo popularni....
lord sirius (napisa): | nisam ja kriv sto uz ime benda mogu zapamtiti i tko svira u njemu..uostalom ako cujes za bend recimo...blackmore's night onda ti je stvarno tesko zapamtiti (a kamoli pogoditi) tko je gitarist tog benda. ili ne znam..michael schenker band i tako te stvari..ili yngwie j. malmsteen ili alcatrazz |
mogu i ja zapamtit tima armstronga, bradleya nowella, Aarona Barretta, Carlosa De La Garzu
Crni (napisa): | Ne, ne, ne!!! Rock je bio zaboravljena vrsta glazbe kada su ga se Beatlesi i Stonesi prihvatili, početkom šezdesetih. Drugim riječima, oni su ga spasili, vjerovao ti ili ne. |
tko je rekao ikaj protiv beatlesa?
rege je nasto 60ih...
ska je bio prvi....
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:53 sri, 7. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="MLIJECCO"]jedino su punk i metal uvjetovani roling stonsima...
[/quote]
punk mozda, ali metal definitivno ne
reci mi jednog metalca kojemu je uzor keith richards ili mick jagger
svi ce ti (metal) gitaristi uglavnom spomenuti richie blackmore, tony iommi, jimmy page itd, svi (metal) vokali ian gillan, roger daltrey, svi (metal) bubnjari john bonham, svi (metal) klavijaturisti john lord, a basistima nikad niakav utjecaj nije trebao :twisted: :twisted:
a svi ti likovi su vec djelovali dok su rolling stonesi tek izlazili na scenu
MLIJECCO (napisa): | jedino su punk i metal uvjetovani roling stonsima...
|
punk mozda, ali metal definitivno ne
reci mi jednog metalca kojemu je uzor keith richards ili mick jagger
svi ce ti (metal) gitaristi uglavnom spomenuti richie blackmore, tony iommi, jimmy page itd, svi (metal) vokali ian gillan, roger daltrey, svi (metal) bubnjari john bonham, svi (metal) klavijaturisti john lord, a basistima nikad niakav utjecaj nije trebao
a svi ti likovi su vec djelovali dok su rolling stonesi tek izlazili na scenu
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:09 sub, 10. 1. 2004 Naslov: |
|
|
ovo ce malo glupo zvucati, pogotovo dolazeci iz mojih usta no...
..jel netko gledao mozda onaj tomphsonov koncert sa poljuda?
ja sam vidio samo u nekoj emisiji isjecak iz geni kameni i koliko sam skuzio, ima 4 gitariste - 1xfender, 1xgibson, 2xibanez (ili nesto slicno) - i to sve je majstorski ukomponirano - neznam jel na tv to bas bio zvuk sa koncerta, ali mislim da je, jer sam vidio da je jedan od 2xibanez gitarista radio tapping cega mislim da nema (osim onog uvoda) na studijskoj snimci...
..no nije ni to tak nesto posebno vec to sto su gitaristi pokazali visok nivo profinjenosti u sviranju - od koristenja umjetnih harmonika, do tappinga, prigusenih power akorada (btw. vsego - ti priguseni power acordi su jedan od trademarka brian-a may-a, moglo bi se cak reci i copywrighta) itd.
jel ima mozda netko taj koncert za posuditi?
ovo ce malo glupo zvucati, pogotovo dolazeci iz mojih usta no...
..jel netko gledao mozda onaj tomphsonov koncert sa poljuda?
ja sam vidio samo u nekoj emisiji isjecak iz geni kameni i koliko sam skuzio, ima 4 gitariste - 1xfender, 1xgibson, 2xibanez (ili nesto slicno) - i to sve je majstorski ukomponirano - neznam jel na tv to bas bio zvuk sa koncerta, ali mislim da je, jer sam vidio da je jedan od 2xibanez gitarista radio tapping cega mislim da nema (osim onog uvoda) na studijskoj snimci...
..no nije ni to tak nesto posebno vec to sto su gitaristi pokazali visok nivo profinjenosti u sviranju - od koristenja umjetnih harmonika, do tappinga, prigusenih power akorada (btw. vsego - ti priguseni power acordi su jedan od trademarka brian-a may-a, moglo bi se cak reci i copywrighta) itd.
jel ima mozda netko taj koncert za posuditi?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:06 ned, 11. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"]btw. vsego - ti priguseni power acordi su jedan od trademarka brian-a may-a, moglo bi se cak reci i copywrighta[/quote]
Tuziti, tuziti, tuziti... :x :evil: :twisted: ;) O:)
(Thompsona, da ne bi bilo zabune :twisted:)
Lord Sirius (napisa): | btw. vsego - ti priguseni power acordi su jedan od trademarka brian-a may-a, moglo bi se cak reci i copywrighta |
Tuziti, tuziti, tuziti...
(Thompsona, da ne bi bilo zabune )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
duje Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:24 pon, 12. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Nitko od njih nije djelovao kad su oni izašli na scenu. Jedina preteča
Stonesa je bila grupa Blues Incorporated u kojoj je svirao C. Watts.[/quote]
jimmy page se rodio 1944. Znaci da je 1960 vec imao 16 godina, a sa 14 i nesto malo je vec isao na svoju prvu turneju sa bendom koji se zvao Crusaders, a Clapton i Beck su bili stariji (za Claptona nisam siguran, ali Beck je sigurno bio stariji)..Oni su vec potpuno oblikovali svoj stil prije nego sto su Stonesi izasli uopce van..
Evo i bas sad gledam jedan cd od yardbirds-a, gdje pise da su sve stvari vjerojatno snimljene oko 1963 - znaci da su ziher bili aktivni i prije 5 ili 6 godina, a stonesi su oformljeni 1962 (znaci da je page vec bio na prvim turnejama 4 godine prije)
Crni (napisa): | Nitko od njih nije djelovao kad su oni izašli na scenu. Jedina preteča
Stonesa je bila grupa Blues Incorporated u kojoj je svirao C. Watts. |
jimmy page se rodio 1944. Znaci da je 1960 vec imao 16 godina, a sa 14 i nesto malo je vec isao na svoju prvu turneju sa bendom koji se zvao Crusaders, a Clapton i Beck su bili stariji (za Claptona nisam siguran, ali Beck je sigurno bio stariji)..Oni su vec potpuno oblikovali svoj stil prije nego sto su Stonesi izasli uopce van..
Evo i bas sad gledam jedan cd od yardbirds-a, gdje pise da su sve stvari vjerojatno snimljene oko 1963 - znaci da su ziher bili aktivni i prije 5 ili 6 godina, a stonesi su oformljeni 1962 (znaci da je page vec bio na prvim turnejama 4 godine prije)
|
|
[Vrh] |
|
Perosito Forumaš(ica)

|
Postano: 11:58 ned, 15. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Evo, slučajno uletih na ovaj dio foruma, pa onda da i ja izbacim koje svoje mišljenje. Fendere ne znam baš kakvi su, sviral sam na jednom, al je očajan bil, al dobro, možda se radilo o najlošijoj seriji, a za Marshalle mogu potvrditi da su fantastični, al oni stari Marshalli su lampaši, pa se tek pravi zvuk može dobiti tek kad je pojačalo nafrljeno do kraja! Sviral sam na 3 Marshall i jako su mi se dopali, najviše AVT 150, koje je jedno od najboljih pojačala na kojima sam sviral. Eh, da mi je još isprobat AVT 275!
Evo, slučajno uletih na ovaj dio foruma, pa onda da i ja izbacim koje svoje mišljenje. Fendere ne znam baš kakvi su, sviral sam na jednom, al je očajan bil, al dobro, možda se radilo o najlošijoj seriji, a za Marshalle mogu potvrditi da su fantastični, al oni stari Marshalli su lampaši, pa se tek pravi zvuk može dobiti tek kad je pojačalo nafrljeno do kraja! Sviral sam na 3 Marshall i jako su mi se dopali, najviše AVT 150, koje je jedno od najboljih pojačala na kojima sam sviral. Eh, da mi je još isprobat AVT 275!
_________________ Nije sve tako sivo... Kad imaš s nekim otić na pivo 
|
|
[Vrh] |
|
Perosito Forumaš(ica)

|
Postano: 12:10 ned, 15. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Eh da, a što se muzike tiče, svako sluša kaj hoće! Činjenica je da je na bluesu postavljen i cijeli rock, a i većina metala! Al da su Stonesi nekaj previše napravili, i nisu baš, meni su Beatlesi puno draži, zreliji su sviralački, a i pjevački od Stonesa! Stonesi su isfurani, osim toga, u Beatlesima su svi pjevali i to stvarno dobro! Što se Queena tiče, oni su uvjerljivo jedan od najkvalitetnijih i najdomišljatijih bandova, svi su fantastični muzičari i nema im se kaj prigovoriti! Još bi spomenul Grunge! O grungeu niko nije ništ pisal, a u grungeu ima fenomenalno komponiranih stvari, ne možda tolko sviralački kolko pjevački! Po meni, Alice In Chains je jedan od najboljih bandova, pjesme ko npr. Down In A Hole, Would?, Love Hate Love i slično to dokazuju! Pearl Jam je isto super, Nirvana je (po meni) najlošiji grunge band, tj. oni zapravo niti nisu tolko grunge kolko punk! A punk ne volim, jer je jednostavan, da ne velim dosadan, svaka čast NOFX-ima i Bad Religionu koju imaju svojih kvaliteta! To je to od mene!
Eh da, a što se muzike tiče, svako sluša kaj hoće! Činjenica je da je na bluesu postavljen i cijeli rock, a i većina metala! Al da su Stonesi nekaj previše napravili, i nisu baš, meni su Beatlesi puno draži, zreliji su sviralački, a i pjevački od Stonesa! Stonesi su isfurani, osim toga, u Beatlesima su svi pjevali i to stvarno dobro! Što se Queena tiče, oni su uvjerljivo jedan od najkvalitetnijih i najdomišljatijih bandova, svi su fantastični muzičari i nema im se kaj prigovoriti! Još bi spomenul Grunge! O grungeu niko nije ništ pisal, a u grungeu ima fenomenalno komponiranih stvari, ne možda tolko sviralački kolko pjevački! Po meni, Alice In Chains je jedan od najboljih bandova, pjesme ko npr. Down In A Hole, Would?, Love Hate Love i slično to dokazuju! Pearl Jam je isto super, Nirvana je (po meni) najlošiji grunge band, tj. oni zapravo niti nisu tolko grunge kolko punk! A punk ne volim, jer je jednostavan, da ne velim dosadan, svaka čast NOFX-ima i Bad Religionu koju imaju svojih kvaliteta! To je to od mene!
_________________ Nije sve tako sivo... Kad imaš s nekim otić na pivo 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:05 pon, 16. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Perosito"]Činjenica je da je na bluesu postavljen i cijeli rock, a i većina metala![/quote]
=D> you got that right!
[quote]
Al da su Stonesi nekaj previše napravili, i nisu baš, meni su Beatlesi puno draži, zreliji su sviralački, a i pjevački od Stonesa![/quote]
neznam..nebih se dokraja slozio - beatlesi su bili malo previse gurani odstrane medija - a i jagger ipak ima puno kvalitetniji vokal od lennona
[quote]
Po meni, Alice In Chains je jedan od najboljih bandova, pjesme ko npr. Down In A Hole, Would?, Love Hate Love i slično to dokazuju! Pearl Jam je isto super[/quote]
=D> you got that right!
[quote]
Nirvana je (po meni) najlošiji grunge band[/quote]
=D> you got that right!
[quote]Fendere ne znam baš kakvi su, sviral sam na jednom, al je očajan bil, al dobro, možda se radilo o najlošijoj seriji[/quote]
mozda si na kopiji svirao?
fenderi su svi vise manje jednaki - oni skupi su skuplji zato sto je to neki signature artist model ili ima neki nepotreban precijenjen skupi dodatak
[quote]pa se tek pravi zvuk može dobiti tek kad je pojačalo nafrljeno do kraja[/quote]
mozda primarna stvar pojacala nije kakav svuk daje, jer svako kvalitetno pojacalo daje odlican zvuk, nego koliko je pouzdano - marshall se bas proslavio jer se nije kvarilo, nisu se zice odspajale dok su pojacala skakutala po kamionima kad su veliki bendovi isli na turneje
Perosito (napisa): | Činjenica je da je na bluesu postavljen i cijeli rock, a i većina metala! |
you got that right!
Citat: |
Al da su Stonesi nekaj previše napravili, i nisu baš, meni su Beatlesi puno draži, zreliji su sviralački, a i pjevački od Stonesa! |
neznam..nebih se dokraja slozio - beatlesi su bili malo previse gurani odstrane medija - a i jagger ipak ima puno kvalitetniji vokal od lennona
Po meni, Alice In Chains je jedan od najboljih bandova, pjesme ko npr. Down In A Hole, Would?, Love Hate Love i slično to dokazuju! Pearl Jam je isto super |
you got that right!
Nirvana je (po meni) najlošiji grunge band |
you got that right!
Citat: | Fendere ne znam baš kakvi su, sviral sam na jednom, al je očajan bil, al dobro, možda se radilo o najlošijoj seriji |
mozda si na kopiji svirao?
fenderi su svi vise manje jednaki - oni skupi su skuplji zato sto je to neki signature artist model ili ima neki nepotreban precijenjen skupi dodatak
Citat: | pa se tek pravi zvuk može dobiti tek kad je pojačalo nafrljeno do kraja |
mozda primarna stvar pojacala nije kakav svuk daje, jer svako kvalitetno pojacalo daje odlican zvuk, nego koliko je pouzdano - marshall se bas proslavio jer se nije kvarilo, nisu se zice odspajale dok su pojacala skakutala po kamionima kad su veliki bendovi isli na turneje
|
|
[Vrh] |
|
|