Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Teorija skupova

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 8

PostPostano: 21:17 sri, 26. 9. 2007    Naslov: Teorija skupova Citirajte i odgovorite

Imam pitanje u vezi teorije skupova koje sam upisala "parcijalno" prošle godine,odslušala i dobila potpis. Moram li ponovo pisati molbu za slušanje tog predmeta s obzirom da sam opet 2.g?
Imam pitanje u vezi teorije skupova koje sam upisala "parcijalno" prošle godine,odslušala i dobila potpis. Moram li ponovo pisati molbu za slušanje tog predmeta s obzirom da sam opet 2.g?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 21:49 sri, 26. 9. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

potpis = pravo izlaska na rokove
preporucam da odes do doc. Vukovica, koji i drzi kolegij, i pitas ga
naime, ti si slusala po starom programu uz racunicu da ako to polozis da ce ti priznati
no, po novom su kolokviji i slicno te NEMA potpisa dok ne prodjes
kako se stari kolegij vise ne vrti......

ili ces ici klasicno na rokove ili nesto drugo - odi i porazgovaraj s profesorom i vidi sto ti on savjetuje
ako ti zelis na rokove ili zelis na bolonjski nacin, slobodno mu to reci
ako on i ima neku ideju (npr da ides na rokove), a ti mu kazes drugaciju (npr da zelis na bolonjski) vjerojatno ce ti udovoljiti zelji, ali onda ce mozda trebati rijesiti administraciju (malo ponistavanja, malo upisivanja)

no, kako je doc. Vukovic voditelj jednog od studija, vjerujem da je prilicno upucen u nacine rjesavanja ovakvih situacija i definitivno ga preporucam kao prvo odrediste za informiranje :)
em sto je predmetni nastavnik kolegija s kojim se trenutacno zamaras ;-) em sto pozna dovoljno administracjiu da ti moze predloziti najbezbolnije rjesenje i savjetovati u nekom drugom :)
potpis = pravo izlaska na rokove
preporucam da odes do doc. Vukovica, koji i drzi kolegij, i pitas ga
naime, ti si slusala po starom programu uz racunicu da ako to polozis da ce ti priznati
no, po novom su kolokviji i slicno te NEMA potpisa dok ne prodjes
kako se stari kolegij vise ne vrti......

ili ces ici klasicno na rokove ili nesto drugo - odi i porazgovaraj s profesorom i vidi sto ti on savjetuje
ako ti zelis na rokove ili zelis na bolonjski nacin, slobodno mu to reci
ako on i ima neku ideju (npr da ides na rokove), a ti mu kazes drugaciju (npr da zelis na bolonjski) vjerojatno ce ti udovoljiti zelji, ali onda ce mozda trebati rijesiti administraciju (malo ponistavanja, malo upisivanja)

no, kako je doc. Vukovic voditelj jednog od studija, vjerujem da je prilicno upucen u nacine rjesavanja ovakvih situacija i definitivno ga preporucam kao prvo odrediste za informiranje Smile
em sto je predmetni nastavnik kolegija s kojim se trenutacno zamaras Wink em sto pozna dovoljno administracjiu da ti moze predloziti najbezbolnije rjesenje i savjetovati u nekom drugom Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum