Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:35 pet, 28. 9. 2007 Naslov: Nejasnoće s uvodnog |
|
|
Nisam bila, ali mi je informacije prenijela jedna cura koja je bila.
Prvi tjedan nemamo vježbe iz elementarne, ali cura nije sigurna je li prodekanica rekla imamo li što umjesto njih. Kako su te vježbe prva 2 sata, a ne da mi se baš ići na neplaniranu kavu tako rano, ako tko zna...
I je li bilo spominjanja indexa i x-ica? Za indexe mislim da sam prije par dana čula da su gotovi.
EDIT: Ovo je valjda trebalo ići na [i]Opća pitanja i rasprave o studiju[/i] :angelgreen:
[color=blue]Mod edit: je, hvala na upozorenju (prebaceno iz "Obavijesti: Fakultet").[/color]
Nisam bila, ali mi je informacije prenijela jedna cura koja je bila.
Prvi tjedan nemamo vježbe iz elementarne, ali cura nije sigurna je li prodekanica rekla imamo li što umjesto njih. Kako su te vježbe prva 2 sata, a ne da mi se baš ići na neplaniranu kavu tako rano, ako tko zna...
I je li bilo spominjanja indexa i x-ica? Za indexe mislim da sam prije par dana čula da su gotovi.
EDIT: Ovo je valjda trebalo ići na Opća pitanja i rasprave o studiju
Mod edit: je, hvala na upozorenju (prebaceno iz "Obavijesti: Fakultet").
|
|
[Vrh] |
|
blob Forumaš(ica)

|
Postano: 21:58 pet, 28. 9. 2007 Naslov: Re: Nejasnoće s uvodnog |
|
|
[quote="Masiela"]Nisam bila, ali mi je informacije prenijela jedna cura koja je bila.
[/quote]
Iksice nisu bile spominjane, a indeksi su bili spomenuti samo u kontekstu odlaženja u referadu i korisnosti imanja istih pri obavljanju stvari zbog kojih se u referadu obično odlazi.
Dodao bih da je rečeno da samo kolege iz grupe [b][S,Ž][/b] nemaju vježbi iz Elementarne prvi tjedan, o održavanju vježbi drugih grupa nije ništa spomenuto.
Usput, nadovezao bih se s još jednim pitanjem; profesor Šikić je rekao da je [i]prvi sastanak[/i] u srijedu u 8:00, a pitanje je odnosi li se to samo na prvo predavanje, ili ujedno i na vježbe iz Analize, odnosno hoće li se vježbe održati u ponedjeljak? [size=4]Pretpostavljam da će se obavijest naći na oglasnoj ploči, ali zašto ne propustiti priliku za trošenje bandwidtha na već odgovorena pitanja...[/size]
Masiela (napisa): | Nisam bila, ali mi je informacije prenijela jedna cura koja je bila.
|
Iksice nisu bile spominjane, a indeksi su bili spomenuti samo u kontekstu odlaženja u referadu i korisnosti imanja istih pri obavljanju stvari zbog kojih se u referadu obično odlazi.
Dodao bih da je rečeno da samo kolege iz grupe [S,Ž] nemaju vježbi iz Elementarne prvi tjedan, o održavanju vježbi drugih grupa nije ništa spomenuto.
Usput, nadovezao bih se s još jednim pitanjem; profesor Šikić je rekao da je prvi sastanak u srijedu u 8:00, a pitanje je odnosi li se to samo na prvo predavanje, ili ujedno i na vježbe iz Analize, odnosno hoće li se vježbe održati u ponedjeljak? Pretpostavljam da će se obavijest naći na oglasnoj ploči, ali zašto ne propustiti priliku za trošenje bandwidtha na već odgovorena pitanja...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 22:03 pet, 28. 9. 2007 Naslov: Re: Nejasnoće s uvodnog |
|
|
[quote="Masiela"]Nisam bila,...[/quote]
Mozes nagodinu nadoknaditi... ako je vjerovati iskustvu, tesko da ce se [b]ista[/b] promijeniti (osim, mozda, onih koji nastupaju). :silly:
Masiela (napisa): | Nisam bila,... |
Mozes nagodinu nadoknaditi... ako je vjerovati iskustvu, tesko da ce se ista promijeniti (osim, mozda, onih koji nastupaju).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:07 pet, 28. 9. 2007 Naslov: Re: Nejasnoće s uvodnog |
|
|
[quote="blob"]Dodao bih da je rečeno da samo kolege iz grupe [b][S,Ž][/b] nemaju vježbi iz Elementarne prvi tjedan, o održavanju vježbi drugih grupa nije ništa spomenuto.[/quote]
E hvala. Nisam u toj grupi tako da bi se zezla :D
Doduše vidim da ja zapravo u ponedjeljak prvo imam MA (v), a ne EM :zvrko: :zbunjen:
[quote="blob"]Usput, nadovezao bih se s još jednim pitanjem; profesor Šikić je rekao da je [i]prvi sastanak[/i] u srijedu u 8:00, a pitanje je odnosi li se to samo na prvo predavanje, ili ujedno i na vježbe iz Analize, odnosno hoće li se vježbe održati u ponedjeljak? [size=4]Pretpostavljam da će se obavijest naći na oglasnoj ploči, ali zašto ne propustiti priliku za trošenje bandwidtha na već odgovorena pitanja...[/size][/quote]
Vježbe drže asistenti.
[quote="vsego"]Mozes nagodinu nadoknaditi... [/quote]
:rofl:
blob (napisa): | Dodao bih da je rečeno da samo kolege iz grupe [S,Ž] nemaju vježbi iz Elementarne prvi tjedan, o održavanju vježbi drugih grupa nije ništa spomenuto. |
E hvala. Nisam u toj grupi tako da bi se zezla
Doduše vidim da ja zapravo u ponedjeljak prvo imam MA (v), a ne EM :zvrko:
blob (napisa): | Usput, nadovezao bih se s još jednim pitanjem; profesor Šikić je rekao da je prvi sastanak u srijedu u 8:00, a pitanje je odnosi li se to samo na prvo predavanje, ili ujedno i na vježbe iz Analize, odnosno hoće li se vježbe održati u ponedjeljak? Pretpostavljam da će se obavijest naći na oglasnoj ploči, ali zašto ne propustiti priliku za trošenje bandwidtha na već odgovorena pitanja... |
Vježbe drže asistenti.
vsego (napisa): | Mozes nagodinu nadoknaditi... |
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 21:43 sub, 29. 9. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"]Prva stvar za koju sam primjetila da sam je zaboravila od doma je stick (bitno da nisam zaboravila stvari tipa neka sjemenka za koju baš i nisam sigurna gdje sam ju pokupila, knjige za ukras koje sam pročitala i ne namjeravam tako skoro opet, puder koji ne koristim, itd. :roll: ). Uglavnom, kad će mi početi trebati za Programiranje?[/quote]
LOL, onda kada budes isla na demonstrature ili konzultacije, ali mislim da si i tada mozes poslati na neki mail pa s maila gledati zapravo kaj si radial s kodovima i sl.
Masiela (napisa): | Prva stvar za koju sam primjetila da sam je zaboravila od doma je stick (bitno da nisam zaboravila stvari tipa neka sjemenka za koju baš i nisam sigurna gdje sam ju pokupila, knjige za ukras koje sam pročitala i ne namjeravam tako skoro opet, puder koji ne koristim, itd. ). Uglavnom, kad će mi početi trebati za Programiranje? |
LOL, onda kada budes isla na demonstrature ili konzultacije, ali mislim da si i tada mozes poslati na neki mail pa s maila gledati zapravo kaj si radial s kodovima i sl.
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:53 sub, 29. 9. 2007 Naslov: |
|
|
za velicinu koda koji ces napisati, dosta je i disketa ;)
ali fkors, ne imati jedinu kopiju na njoj, ali neki transfer se moze i njom obaviti :)
ono sto bih savjetovala je otvoriti account na studentu prvi-drugi dan, i stvari spremati u svoj home na studentu (100 megabajta je i vise nego dovoljno za kodove :) )
ako nemas komp na kojem mozes raditi kad nisi na faxu, onda ces vjerojatno raditi na faxu i koristenje predvidjenog prostora je smislena stvar :)
transfer mozes obavljati disketom ili mejlom :) (ili oboje)
za tehnicke nejasnoce ili pitanja slobodno me mozes uhvatiti :) ja sam naime i demos iz programiranja i demos u praktikumu pa su to dvije muhe jednim udarcem :)
a trebat ce ti kad krenes pisati programe... ako ih ne krenes nikad pisati - onda ti mozda nikad niti ne zatreba (no u tom slucaju je upitno kako ces proci kolegij)
ali i bez sticka se moze snaci :)
inace, mozemo nastaviti u PM smisljati nacine kako da prenosis podatke i odakle ih kamo uopce trebas prenositi :)
za velicinu koda koji ces napisati, dosta je i disketa
ali fkors, ne imati jedinu kopiju na njoj, ali neki transfer se moze i njom obaviti
ono sto bih savjetovala je otvoriti account na studentu prvi-drugi dan, i stvari spremati u svoj home na studentu (100 megabajta je i vise nego dovoljno za kodove )
ako nemas komp na kojem mozes raditi kad nisi na faxu, onda ces vjerojatno raditi na faxu i koristenje predvidjenog prostora je smislena stvar
transfer mozes obavljati disketom ili mejlom (ili oboje)
za tehnicke nejasnoce ili pitanja slobodno me mozes uhvatiti ja sam naime i demos iz programiranja i demos u praktikumu pa su to dvije muhe jednim udarcem
a trebat ce ti kad krenes pisati programe... ako ih ne krenes nikad pisati - onda ti mozda nikad niti ne zatreba (no u tom slucaju je upitno kako ces proci kolegij)
ali i bez sticka se moze snaci
inace, mozemo nastaviti u PM smisljati nacine kako da prenosis podatke i odakle ih kamo uopce trebas prenositi
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|