Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Komisija 16.10.2007. (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zbunj
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 18:23 sri, 26. 9. 2007    Naslov: Komisija 16.10.2007. Citirajte i odgovorite

Komisijski ispit iz MA3 će biti 16.10.2007. E sad, pošto je to nakon zadnjeg datuma za upis trebat će predati neku molbu tetama u referadi da bi se mogli, jel', upisat. Što točno treba napisati u molbu još neznam, to treba pitati prodekanicu (to mi je profesor rekao da se raspitam). Eto ja ću se probati raspitati čim prije, al to nije nimalo lako jer teško je ulovit prodekanicu a i treba učit analizu. Zato su svi kojih se ovo tiče pozvani da se raspitaju te saznanja podijele s nama. :)
Komisijski ispit iz MA3 će biti 16.10.2007. E sad, pošto je to nakon zadnjeg datuma za upis trebat će predati neku molbu tetama u referadi da bi se mogli, jel', upisat. Što točno treba napisati u molbu još neznam, to treba pitati prodekanicu (to mi je profesor rekao da se raspitam). Eto ja ću se probati raspitati čim prije, al to nije nimalo lako jer teško je ulovit prodekanicu a i treba učit analizu. Zato su svi kojih se ovo tiče pozvani da se raspitaju te saznanja podijele s nama. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 15:31 uto, 2. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovako je prodekanica odgovrila na pitanje kako ce biti reguliran naknadni upis za one koji idu na komisiju:
svi studenti cija imena mi je prof. Ungar dostavio moci ce se upisati sa
zakasnjenjem bez placanja molbe VVS-u

to valjda znaci da moramo pojedinacno pisati molbe...??
ovako je prodekanica odgovrila na pitanje kako ce biti reguliran naknadni upis za one koji idu na komisiju:
svi studenti cija imena mi je prof. Ungar dostavio moci ce se upisati sa
zakasnjenjem bez placanja molbe VVS-u

to valjda znaci da moramo pojedinacno pisati molbe...??

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum