Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Demonstrature iz UuR-a
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 20 - 12

PostPostano: 22:25 uto, 23. 9. 2003    Naslov: Demonstrature iz UuR-a Citirajte i odgovorite

Demonstrature iz Uvoda u Računarstvo održavat će u sljedećim terminima:

utorkom, 17-19h, Hans
srijedom, 18-20h, Nesi
četvrtkom, 10-12h, Gordan

sastanak je u podrumu ispred Računarskog praktikuma 1.

Dakako dobrodošli su i mailovi i PMi sa eventualnim pitanjima, zadatcima i svim ostalim vezanim uz UuR što vas zanima ili vam nije jasno.

vaši demosi; Nesi, Hans i Gordan :)
Demonstrature iz Uvoda u Računarstvo održavat će u sljedećim terminima:

utorkom, 17-19h, Hans
srijedom, 18-20h, Nesi
četvrtkom, 10-12h, Gordan

Dakako dobrodošli su i mailovi i PMi sa eventualnim pitanjima, zadatcima i svim ostalim vezanim uz UuR što vas zanima ili vam nije jasno.

vaši demosi; Nesi, Hans i Gordan Smile

Zadnja promjena: Gordan; 19:25 pet, 28. 11. 2003; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 23:31 sri, 15. 10. 2003    Naslov: Re: Demonstrature iz UuR-a Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]sastanak je u podrumu ispred Računarskog praktikuma 1. [/quote]

samo dvije stvari kao dodatak

Hans je na ovom Forumu pod nickom cinik, javit cu mu da kadkad i pogleda jel ima PMova...

i drugo
kako mi se cini da ce praktikum biti zakljucan (bar je veceras bio)
predlazem da se za pocetak nadjemo dolje i odemo u slobodnu ucionicu (ako praktikum ne bude otvoren)
a kasnije po dogovoru

sutra cete na oglasnoj ploci uociti zuti papiric na kojem ce pisati to isto :mrgreen:
Gordan (napisa):

samo dvije stvari kao dodatak

Hans je na ovom Forumu pod nickom cinik, javit cu mu da kadkad i pogleda jel ima PMova...

i drugo
kako mi se cini da ce praktikum biti zakljucan (bar je veceras bio)
predlazem da se za pocetak nadjemo dolje i odemo u slobodnu ucionicu (ako praktikum ne bude otvoren)
a kasnije po dogovoru

sutra cete na oglasnoj ploci uociti zuti papiric na kojem ce pisati to isto Mr. Green

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 1:05 pon, 12. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

moje demonstrature iduci tjedan:

SRIJEDA 14.01. u 002 18-20 (preporuca se dolazak do 18.20, ako mislite doci, ili se bar dodjite javiti da cete doci, ja sam tamo od cca 18.02 :g:) (ovo je standardni termin mojih demonstratura)
CETVRTAK 15.01. u 001 od 18 nadalje (ako nema nikoga 15 minuta, da se bar javi da ce doci malo kasnije, ja odo :g:)
moje demonstrature iduci tjedan:

SRIJEDA 14.01. u 002 18-20 (preporuca se dolazak do 18.20, ako mislite doci, ili se bar dodjite javiti da cete doci, ja sam tamo od cca 18.02 Mr. Green) (ovo je standardni termin mojih demonstratura)
CETVRTAK 15.01. u 001 od 18 nadalje (ako nema nikoga 15 minuta, da se bar javi da ce doci malo kasnije, ja odo Mr. Green)

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 23:52 ned, 7. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[size=18][color=red][b]OBAVIJEST[/b][/color][/size]:

[size=18]demonstrature iz UURa su se odrzavale [b]samo[/b] u zimskom semestru[/size]

(neki dan dozivjeh jednu zanimljivu scenu kada je kolegica napisala (izgledala je dosta bijesno pa me zanimalo sto ce biti te sam stajala i gledala :g:) preda mnom na oglasnu plocu da kad ce vise biti demonstrature, a onda ostala jako zbunjena da kako ja to mislim da ih nema vise :g: meni je bilo zabavno, ali mislim da njoj nije - kolegice, ako citate, najte se ljutiti :g:)

dakle, trick is - UUR je kolegij zimskog semestra i valjda se kao podrazumijeva da ce se na demonstrature ici tokom njega i kolegij spremati za zimski rok
e sad, sta je s tipicnim primjerkom studenata koji na demonstrature mozda ode nesto prije pismenog, a kolegij NIJE polozio u zimskom, vec to zeli npr u ljetnom, ili proljetnom.... ili iduce godine?
iskreno, ni meni nije jasna ta logika organizacije demonstratura (pa i profaci imaju konzultacije tijekom cijele godine)
no, rekoh kolegici, a pisem i ovdje - mozda ima netko sa nekim objasnjenjem

ako trebate demose, ne vidim zasto ih ne bi mogli dobiti - slozite se, odite profacu koji vam je drzao kolegij i recite da hocete demose (sto znaci da im se da placa) i ne vidim neki razlog zasto bi to bilo nemoguce

ono, meni je jasno da velika vecina ljudi nije pocistila prvi semestar, pa ne vidim zasto se demonstrature ne bi odrzavale cijelu godinu ili tako nesto?
ok, vi mozete ici demosu iz Cea (tamo mene nema, za one koje mozda zanima) i pitati ga, i vjerojatno cete i dobiti odgovor, ali opet.... on to ne bi morao znati.... i njegova je dobra volja da ce vam odgovoriti
isto ko kad mene uhvatite na hodniku i pitate.... ja mogu reci 'ja vise nisam demos' i pokupiti se.... stvar je moje dobre volje (i dovoljno vremena da ne zakasnim na predavanje :) ) da ja objasnim nes i na hodniku, ili nadjem vremena i zaposjednem neku plocu.... i tako...
isto sa kolegama demosima - stvar je njihove dobre volje hoce li vam ista objasniti ako ih pitate sada, kad im je doba demonstratura iz UURa proslo.... vjerujem da hoce, ali tehnicki, nisu to duzni raditi...
OBAVIJEST:

demonstrature iz UURa su se odrzavale samo u zimskom semestru

(neki dan dozivjeh jednu zanimljivu scenu kada je kolegica napisala (izgledala je dosta bijesno pa me zanimalo sto ce biti te sam stajala i gledala Mr. Green) preda mnom na oglasnu plocu da kad ce vise biti demonstrature, a onda ostala jako zbunjena da kako ja to mislim da ih nema vise Mr. Green meni je bilo zabavno, ali mislim da njoj nije - kolegice, ako citate, najte se ljutiti Mr. Green)

dakle, trick is - UUR je kolegij zimskog semestra i valjda se kao podrazumijeva da ce se na demonstrature ici tokom njega i kolegij spremati za zimski rok
e sad, sta je s tipicnim primjerkom studenata koji na demonstrature mozda ode nesto prije pismenog, a kolegij NIJE polozio u zimskom, vec to zeli npr u ljetnom, ili proljetnom.... ili iduce godine?
iskreno, ni meni nije jasna ta logika organizacije demonstratura (pa i profaci imaju konzultacije tijekom cijele godine)
no, rekoh kolegici, a pisem i ovdje - mozda ima netko sa nekim objasnjenjem

ako trebate demose, ne vidim zasto ih ne bi mogli dobiti - slozite se, odite profacu koji vam je drzao kolegij i recite da hocete demose (sto znaci da im se da placa) i ne vidim neki razlog zasto bi to bilo nemoguce

ono, meni je jasno da velika vecina ljudi nije pocistila prvi semestar, pa ne vidim zasto se demonstrature ne bi odrzavale cijelu godinu ili tako nesto?
ok, vi mozete ici demosu iz Cea (tamo mene nema, za one koje mozda zanima) i pitati ga, i vjerojatno cete i dobiti odgovor, ali opet.... on to ne bi morao znati.... i njegova je dobra volja da ce vam odgovoriti
isto ko kad mene uhvatite na hodniku i pitate.... ja mogu reci 'ja vise nisam demos' i pokupiti se.... stvar je moje dobre volje (i dovoljno vremena da ne zakasnim na predavanje Smile ) da ja objasnim nes i na hodniku, ili nadjem vremena i zaposjednem neku plocu.... i tako...
isto sa kolegama demosima - stvar je njihove dobre volje hoce li vam ista objasniti ako ih pitate sada, kad im je doba demonstratura iz UURa proslo.... vjerujem da hoce, ali tehnicki, nisu to duzni raditi...

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 0:29 pon, 8. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolegice i kolege :lol:

kao što je Nesi lijepo objasnila tijekom ljetnog semestra nema demonstratura iz UUR-a no na vašu neopisivu sreću, radost i veselje moja malenkost je demos iz C-a i slobodno možete doći i pitati me stvari vezane uz UUR.
[i]A kada su demonstrature iz C-a?[/i]
Ovaj tjedan ću smisliti neke termine i objesiti ih na oglasnu ploču pored 003, objavit na Forumu i na službenoj stranici C-a pa bacite pogled ....
Kolegice i kolege Laughing

kao što je Nesi lijepo objasnila tijekom ljetnog semestra nema demonstratura iz UUR-a no na vašu neopisivu sreću, radost i veselje moja malenkost je demos iz C-a i slobodno možete doći i pitati me stvari vezane uz UUR.
A kada su demonstrature iz C-a?
Ovaj tjedan ću smisliti neke termine i objesiti ih na oglasnu ploču pored 003, objavit na Forumu i na službenoj stranici C-a pa bacite pogled ....

ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 18:05 uto, 9. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

dragi demos! ocekujte me na konzultacijama, mnogo toga mi nije jasno!
dragi demos! ocekujte me na konzultacijama, mnogo toga mi nije jasno!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum