Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Saf Forumski umjetnik

Spol: 
|
Postano: 10:33 pet, 12. 10. 2007 Naslov: problemi sa igricom... |
|
|
Siječ je o Slamtilt fliperu iz (1997), kod cure na XP radi ko suza, kod mene ne radi, restartam comp u safe modu pa radi, ali naravno nema zvuka... safe mode ne diže drivere za zvučnu i grafičku, jel tak, dali to znači da je problem u tim driverima?
Siječ je o Slamtilt fliperu iz (1997), kod cure na XP radi ko suza, kod mene ne radi, restartam comp u safe modu pa radi, ali naravno nema zvuka... safe mode ne diže drivere za zvučnu i grafičku, jel tak, dali to znači da je problem u tim driverima?
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:16 pet, 19. 10. 2007 Naslov: |
|
|
naravno nisi rekao koji sustav imas ali pretpostavit cu da imas XP.
probaj ovako. otic na ikonu za igru i tamo desna tipka pa propetries i stavit na win 95 compatibility ili na win ME compatibility.
ako to ne upali postoji jedan program kojim ja igram stare igre a zove se dosbox.
dakle skines ga sa neta (freeware) i stavis npr tu igru u folder c:/fliper
onda udjes u dos box i mountas taj folder sa npr.
mount c:\fliper x:\
i onda imas ovaj rad
x:
prompt se mjenja u x:>
i tu upises naredbu za start flipera (najcesce ime igre ili samo start) i pokrenut ce ti igru.
agrh valjda si skuzio :)
naravno nisi rekao koji sustav imas ali pretpostavit cu da imas XP.
probaj ovako. otic na ikonu za igru i tamo desna tipka pa propetries i stavit na win 95 compatibility ili na win ME compatibility.
ako to ne upali postoji jedan program kojim ja igram stare igre a zove se dosbox.
dakle skines ga sa neta (freeware) i stavis npr tu igru u folder c:/fliper
onda udjes u dos box i mountas taj folder sa npr.
mount c:\fliper x:\
i onda imas ovaj rad
x:
prompt se mjenja u x:>
i tu upises naredbu za start flipera (najcesce ime igre ili samo start) i pokrenut ce ti igru.
agrh valjda si skuzio
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:27 sri, 24. 10. 2007 Naslov: |
|
|
oooo gospon Sego ;)
a ako je igra za win 95 za to sluzi compatibility mode iz propetriesa :)
oooo gospon Sego
a ako je igra za win 95 za to sluzi compatibility mode iz propetriesa
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik

Spol: 
|
Postano: 7:56 čet, 25. 10. 2007 Naslov: |
|
|
dosbox koristim, uspješno, isto kao i scummvm za stare igrice...
ali ova ne radi u dosboxu, ne radi niti kada podesim compatibility (prvo kaj sam probao). Da, imam xp, ali kao što rekoh, na drugom kompu, na istim XP radi. na mojima radi u safe modu (ali nema zvuk)...
niš brijem da ide C: FORMAT :)
dosbox koristim, uspješno, isto kao i scummvm za stare igrice...
ali ova ne radi u dosboxu, ne radi niti kada podesim compatibility (prvo kaj sam probao). Da, imam xp, ali kao što rekoh, na drugom kompu, na istim XP radi. na mojima radi u safe modu (ali nema zvuk)...
niš brijem da ide C: FORMAT
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 8:20 čet, 25. 10. 2007 Naslov: |
|
|
Imam i ja neobjasnjivih stvari. Frendu 2 igrice rade i instalira ih s istim Win XP bez ikakvih problema. Ja imam bolju masinu, Dual core i vise memorije, dakle ne bi smjelo biti problema, a meni nece ni instalacija zavrsiti. A igre nisu stare, radjene su cak i za XP.
Imam i ja neobjasnjivih stvari. Frendu 2 igrice rade i instalira ih s istim Win XP bez ikakvih problema. Ja imam bolju masinu, Dual core i vise memorije, dakle ne bi smjelo biti problema, a meni nece ni instalacija zavrsiti. A igre nisu stare, radjene su cak i za XP.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
just another lazy student Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:45 pet, 26. 10. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"]Imam i ja neobjasnjivih stvari. Frendu 2 igrice rade i instalira ih s istim Win XP bez ikakvih problema. Ja imam bolju masinu, Dual core i vise memorije, dakle ne bi smjelo biti problema, a meni nece ni instalacija zavrsiti. A igre nisu stare, radjene su cak i za XP.[/quote]
Mogući problem ti je da ti igrica ne kuži da je riječ o dual core procesoru tj. umjesto da skuži da riječ o dvije jezgre sa pr. 1.6 GHz ona misli da ti imaš neki stariji jednojezgreni procesor na 1,6GHz
Meni se desila slična stvar kad sam instaliravao Rise of Legends, tijekom instalacije mi je javilo da mi je procesor preslab i da mi će mi biti disablane neke opcije po defaultu (imam core 2 duo 2.0 GHz)
bnikola (napisa): | Imam i ja neobjasnjivih stvari. Frendu 2 igrice rade i instalira ih s istim Win XP bez ikakvih problema. Ja imam bolju masinu, Dual core i vise memorije, dakle ne bi smjelo biti problema, a meni nece ni instalacija zavrsiti. A igre nisu stare, radjene su cak i za XP. |
Mogući problem ti je da ti igrica ne kuži da je riječ o dual core procesoru tj. umjesto da skuži da riječ o dvije jezgre sa pr. 1.6 GHz ona misli da ti imaš neki stariji jednojezgreni procesor na 1,6GHz
Meni se desila slična stvar kad sam instaliravao Rise of Legends, tijekom instalacije mi je javilo da mi je procesor preslab i da mi će mi biti disablane neke opcije po defaultu (imam core 2 duo 2.0 GHz)
_________________ /earth is 98% full, please delete anyone you can
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 15:24 pet, 26. 10. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="just another lazy student"]Mogući problem ti je da ti igrica ne kuži da je riječ o dual core procesoru tj. umjesto da skuži da riječ o dvije jezgre sa pr. 1.6 GHz ona misli da ti imaš neki stariji jednojezgreni procesor na 1,6GHz
Meni se desila slična stvar kad sam instaliravao Rise of Legends, tijekom instalacije mi je javilo da mi je procesor preslab i da mi će mi biti disablane neke opcije po defaultu (imam core 2 duo 2.0 GHz)[/quote]
Kako si to rijesio? Oblivion i Halo.
just another lazy student (napisa): | Mogući problem ti je da ti igrica ne kuži da je riječ o dual core procesoru tj. umjesto da skuži da riječ o dvije jezgre sa pr. 1.6 GHz ona misli da ti imaš neki stariji jednojezgreni procesor na 1,6GHz
Meni se desila slična stvar kad sam instaliravao Rise of Legends, tijekom instalacije mi je javilo da mi je procesor preslab i da mi će mi biti disablane neke opcije po defaultu (imam core 2 duo 2.0 GHz) |
Kako si to rijesio? Oblivion i Halo.
|
|
[Vrh] |
|
just another lazy student Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 14:15 sub, 27. 10. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="just another lazy student"]Mislim da sam bio skinuo patch za igricu, ali ne vjerujem da ti je to problem kod Obliviona. Koliko znam to je prva igrica koja je baš pisana s namjerom da se vrti na dual core procesorima.
Ako imaš amd X2 mislim da zna štekati za neke igrice ako ne podesiš nešto u biosu, ali nisam siguran za tu informaciju.[/quote]
Nisam je mogao ni instalirati... Zapelo je kod instalacije. CD nije ostecen, sve ok, na drugom kompu, isprobao odmah, radi...
just another lazy student (napisa): | Mislim da sam bio skinuo patch za igricu, ali ne vjerujem da ti je to problem kod Obliviona. Koliko znam to je prva igrica koja je baš pisana s namjerom da se vrti na dual core procesorima.
Ako imaš amd X2 mislim da zna štekati za neke igrice ako ne podesiš nešto u biosu, ali nisam siguran za tu informaciju. |
Nisam je mogao ni instalirati... Zapelo je kod instalacije. CD nije ostecen, sve ok, na drugom kompu, isprobao odmah, radi...
|
|
[Vrh] |
|
|