Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Demonstrature iz matematicke logike

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
12 = 18 - 6

PostPostano: 22:50 pon, 29. 10. 2007    Naslov: Demonstrature iz matematicke logike Citirajte i odgovorite

Ponosno objavljujem da se demonstrature iz kolegija [i]Matematicka logika[/i] (PDM3) odrzavaju utorkom od 10 do 12 sati, pocevsi sutra (30. listopada 2007.). 8)

Sastanak uvijek pred oglasnom plocom :!:

EDIT: Eh... Ma blesav sam, sad sam tek saznao da [i]Izborni kolegij 1[/i] znaci upravo Logiku... :oops: Uglavnom, citajte dalje.
Ponosno objavljujem da se demonstrature iz kolegija Matematicka logika (PDM3) odrzavaju utorkom od 10 do 12 sati, pocevsi sutra (30. listopada 2007.). Cool

Sastanak uvijek pred oglasnom plocom Exclamation

EDIT: Eh... Ma blesav sam, sad sam tek saznao da Izborni kolegij 1 znaci upravo Logiku... Embarassed Uglavnom, citajte dalje.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
12 = 18 - 6

PostPostano: 10:30 uto, 30. 10. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ipak je puno veci problem nego sam mislio naci neki termin koji ce odgovarati objema grupama (a da ne kazem da bi jos donekle odgovarao meni), pa cemo morati sloziti kompromisno rjesenje koje vam, dok ovo pisem, vjerojatno izgovara profesor na predavanjima...

Javite mi se na mejl (artakserkso na gmejlu), pa cemo dogovoriti nekakav oblik demonstratura (ovisno o tome koja ste grupa, mozemo se naci na faksu u terminu koji nam odgovara - lakse je uskladivati termin s jednom osobom ili osobama iz iste grupe; mozete me pitati stvari mejlom, gtalkom/gchatom; ulovite me na hodniku itd.). Jako dobra sansa je da cu vidjeti mejl ubrzo nakon sto ga natipkate, a isti dan svakako.

Zao mi je sto ne mogu fiksirati termin, ali okolnosti su kakve jesu.
Ipak je puno veci problem nego sam mislio naci neki termin koji ce odgovarati objema grupama (a da ne kazem da bi jos donekle odgovarao meni), pa cemo morati sloziti kompromisno rjesenje koje vam, dok ovo pisem, vjerojatno izgovara profesor na predavanjima...

Javite mi se na mejl (artakserkso na gmejlu), pa cemo dogovoriti nekakav oblik demonstratura (ovisno o tome koja ste grupa, mozemo se naci na faksu u terminu koji nam odgovara - lakse je uskladivati termin s jednom osobom ili osobama iz iste grupe; mozete me pitati stvari mejlom, gtalkom/gchatom; ulovite me na hodniku itd.). Jako dobra sansa je da cu vidjeti mejl ubrzo nakon sto ga natipkate, a isti dan svakako.

Zao mi je sto ne mogu fiksirati termin, ali okolnosti su kakve jesu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum