Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Bubba Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
Postano: 11:43 sri, 7. 11. 2007 Naslov: Vjezbe i zadatci za kolokvij iz engleskog |
|
|
Pozdrav svima,
IMNSHO, ona isprika od skripte koju imamo za engleski zaista ne nudi nikakvu pripremu za predstojeci "kolokvij" iz engleskog za studente druge godine koji je zakazan za 12.11.2007., stoga sam za one koji nemaju odakle vjezbati napravio jednu "kompilaciju" zadataka koji bi se trebali pojaviti na kolokviju i repetitorija iz gramatike iz nekoliko knjiga (English Grammar Workbook For Dummies, Oxfordov Grammar Spectrum 3 i Walker/Elsworth - Grammar Practice for Intermediate Students). Ako je netko zainteresiran (ima svega par MB u PDF-ovima, napravio sam da po dvije stranice idu na jedan A4 papir tako da dvostrano ne bi trebalo biti vise od 30 stranica sveskupa), evo link:
[url]http://rapidshare.com/users/MG5AM6[/url]
Naravno, predpostavljam da jedino gdje mozete naci na matematicki vokabular (koji cemo mi raditi) zaista je ta skripta, no sto se tice gramatike, opet IMNSHO, tamo nema bas nista pametno.
Ako netko nema printer ili ne zeli printati, mogu donjeti papire na faks danas (u srijedu), sutra i preksutra, pa ako ce biti zainteresiranih, pingajte me na bubba (na) banelli (tocka) biz da se dogovorimo.
HTH and enjoy,
Bubba
[color=blue]Neakademsko izražavanje nije dozvoljeno niti u URL-ovima. Ubuduće, ako želite koristiti stranice za redirekciju, izaberite TinyURL ili neki slični servis pristojnog imena. Ovaj put, redirekcijski link Vam je promijenjen u stvarni.[/color]
Pozdrav svima,
IMNSHO, ona isprika od skripte koju imamo za engleski zaista ne nudi nikakvu pripremu za predstojeci "kolokvij" iz engleskog za studente druge godine koji je zakazan za 12.11.2007., stoga sam za one koji nemaju odakle vjezbati napravio jednu "kompilaciju" zadataka koji bi se trebali pojaviti na kolokviju i repetitorija iz gramatike iz nekoliko knjiga (English Grammar Workbook For Dummies, Oxfordov Grammar Spectrum 3 i Walker/Elsworth - Grammar Practice for Intermediate Students). Ako je netko zainteresiran (ima svega par MB u PDF-ovima, napravio sam da po dvije stranice idu na jedan A4 papir tako da dvostrano ne bi trebalo biti vise od 30 stranica sveskupa), evo link:
http://rapidshare.com/users/MG5AM6
Naravno, predpostavljam da jedino gdje mozete naci na matematicki vokabular (koji cemo mi raditi) zaista je ta skripta, no sto se tice gramatike, opet IMNSHO, tamo nema bas nista pametno.
Ako netko nema printer ili ne zeli printati, mogu donjeti papire na faks danas (u srijedu), sutra i preksutra, pa ako ce biti zainteresiranih, pingajte me na bubba (na) banelli (tocka) biz da se dogovorimo.
HTH and enjoy,
Bubba
Neakademsko izražavanje nije dozvoljeno niti u URL-ovima. Ubuduće, ako želite koristiti stranice za redirekciju, izaberite TinyURL ili neki slični servis pristojnog imena. Ovaj put, redirekcijski link Vam je promijenjen u stvarni.
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:10 čet, 8. 11. 2007 Naslov: |
|
|
:miniklap:
Može samo manja zamolba: neki drugi servis, bilo koji osim rapidsharea?
Naime, u domu sam, a poznato je da se u takvim slučajevima vanjsku IP adresu dijeli kojih tisuću studenata (dobro, nemaju svi komp, al... :P ). Uglavnom, teško je moguće ne čekat kojih sat i pol-dva, a i uvijek ima ekipe koji čekaju da iskoriste to u prvih par slobodnih sekundi, tako da... :D
Može samo manja zamolba: neki drugi servis, bilo koji osim rapidsharea?
Naime, u domu sam, a poznato je da se u takvim slučajevima vanjsku IP adresu dijeli kojih tisuću studenata (dobro, nemaju svi komp, al... ). Uglavnom, teško je moguće ne čekat kojih sat i pol-dva, a i uvijek ima ekipe koji čekaju da iskoriste to u prvih par slobodnih sekundi, tako da...
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|
Bubba Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
renata Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
rafaelm Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:30 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
mozda je malo prekasno, al moze li netko tko je vec pisao kolokvij iz engleskog bacit koji komentar, sto je tesko, sto triba ucit, sto ne, i sl. da mi koji sutra pisemo imamo koju smjernicu vise.... :)
mozda je malo prekasno, al moze li netko tko je vec pisao kolokvij iz engleskog bacit koji komentar, sto je tesko, sto triba ucit, sto ne, i sl. da mi koji sutra pisemo imamo koju smjernicu vise....
_________________ Rafael Mrđen
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:30 sri, 14. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="rafaelm"]mozda je malo prekasno, al moze li netko tko je vec pisao kolokvij iz engleskog bacit koji komentar, sto je tesko, sto triba ucit, sto ne, i sl. da mi koji sutra pisemo imamo koju smjernicu vise.... :)[/quote]
Nikada nije kasno! :wink:
Meni je bio najteži prvi zadatak, imaš rečenicu i praznu crtu i treba zaokružiti koja od 4 riječi najbolje paše. Tu ima svega, izraza, i opčenito stvari koje se uče kontinuiranijim govorenjem i bavljenjem engleskim. Bilo je par rečenica u kojima treba staviti glagol u pravo vrijeme, s time da u zagradi piše u koje vrijeme treba staviti, bila je i ona tablica noun-adjective-verb, rečenice u koje se ubacuju one riječi kao four-fold i sl. s onog papira i bila su dva zadatka s matematičkim izrazima, u jednom treba napisati znak koji odgovara objašnjenju, a u drugom treba napisati kako bi izgovarao navedeni izraz. Još je bilo objasniti šta su znamenka, razlomci, decimalni brojevi, apsolutna vrijednost, i jedna identična rečenica iz skripte u vezi proportion-a. Mislim da je to sve. :)
rafaelm (napisa): | mozda je malo prekasno, al moze li netko tko je vec pisao kolokvij iz engleskog bacit koji komentar, sto je tesko, sto triba ucit, sto ne, i sl. da mi koji sutra pisemo imamo koju smjernicu vise....  |
Nikada nije kasno!
Meni je bio najteži prvi zadatak, imaš rečenicu i praznu crtu i treba zaokružiti koja od 4 riječi najbolje paše. Tu ima svega, izraza, i opčenito stvari koje se uče kontinuiranijim govorenjem i bavljenjem engleskim. Bilo je par rečenica u kojima treba staviti glagol u pravo vrijeme, s time da u zagradi piše u koje vrijeme treba staviti, bila je i ona tablica noun-adjective-verb, rečenice u koje se ubacuju one riječi kao four-fold i sl. s onog papira i bila su dva zadatka s matematičkim izrazima, u jednom treba napisati znak koji odgovara objašnjenju, a u drugom treba napisati kako bi izgovarao navedeni izraz. Još je bilo objasniti šta su znamenka, razlomci, decimalni brojevi, apsolutna vrijednost, i jedna identična rečenica iz skripte u vezi proportion-a. Mislim da je to sve.
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:48 sri, 14. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Pitat ću tu da ne otvaram novu temu:
kad će rezultati engleskog?
Pitat ću tu da ne otvaram novu temu:
kad će rezultati engleskog?
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
|