Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
anam Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:51 pet, 9. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Receno je vec (i pise na Forumu): u gradivo kolokvija ulazi sve do osnovnih programa [b]ukljucujuci i njih[/b]. 8) Kod prof. Singera imate jos 4 sata predavanja, kod prof. Nogo 2, dakle bit ce jos objasnjavanja. 8)
A ako nesto na predavanju (ili vjezbama) nije jasno, vecinu je Majka Priroda obdarila jezikom, pa [b]pitajte[/b]. :D Mi smo tu da objasnimo, ali nismo bas jako vjesti u citanju vasih misli, pa se lagodno oslanjamo na to da cete pitati ono sto ne razumijete. ;)
Receno je vec (i pise na Forumu): u gradivo kolokvija ulazi sve do osnovnih programa ukljucujuci i njih. Kod prof. Singera imate jos 4 sata predavanja, kod prof. Nogo 2, dakle bit ce jos objasnjavanja.
A ako nesto na predavanju (ili vjezbama) nije jasno, vecinu je Majka Priroda obdarila jezikom, pa pitajte. Mi smo tu da objasnimo, ali nismo bas jako vjesti u citanju vasih misli, pa se lagodno oslanjamo na to da cete pitati ono sto ne razumijete.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
anam Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:16 pet, 9. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Sutra nakon nadoknade zurim dalje, tako da necu stici, no preporucam [url=http://degiorgi.math.hr/prog1/materijali/zapis_brojeva_u_racunalu.pdf]Nesina objasnjenja[/url]: nije dugacko, a dosta studenata je to vec nahvalilo. 8)
Sutra nakon nadoknade zurim dalje, tako da necu stici, no preporucam Nesina objasnjenja: nije dugacko, a dosta studenata je to vec nahvalilo.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:18 pet, 9. 11. 2007 Naslov: Re: Kolokvij |
|
|
[quote="anam"]Hoće nama sada u kolokviju biti i ovaj c program, znam, biti će nam sve s predavanja i vježbi al ne znam kako bi mi to trebali sami naučit jer ovo što je profesor "objasnio" na predavanju je doista neshvatljivo, a i prošle god to nije bilo uključeno u prvi kolokvij.... :?:[/quote]
Mislim da sam vidjela u starim predavanjima da nakon ovih pogreški kod zaokruživanja počinje C. Ovo dosad mi se pari kao [i]Ajde pošto ćemo radit C, evo da vidite kako bi tamo izgledalo.[/i]
Pošto nas je danas puno izašlo s predavanja, a da o prikazu brojeva u računalu nismo pohvatali ništa, bojim se na što će ličit to sakupljanje znanja na predavanjima.
anam (napisa): | Hoće nama sada u kolokviju biti i ovaj c program, znam, biti će nam sve s predavanja i vježbi al ne znam kako bi mi to trebali sami naučit jer ovo što je profesor "objasnio" na predavanju je doista neshvatljivo, a i prošle god to nije bilo uključeno u prvi kolokvij....  |
Mislim da sam vidjela u starim predavanjima da nakon ovih pogreški kod zaokruživanja počinje C. Ovo dosad mi se pari kao Ajde pošto ćemo radit C, evo da vidite kako bi tamo izgledalo.
Pošto nas je danas puno izašlo s predavanja, a da o prikazu brojeva u računalu nismo pohvatali ništa, bojim se na što će ličit to sakupljanje znanja na predavanjima.
|
|
[Vrh] |
|
anam Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:10 ned, 11. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Koliko puta u te dvije godine za redom si actually rekao profesoru/ici da nesto nije jasno ili da to ne znate od prije? :-k
Vjezbe su bazirane na iskustvu kojeg ja na ovom kolegiju imam od kad sam se zaposlio (sada gulim sedmu generaciju studenata), a barem 90% responsea koji sam dobio su gomile popadanih studenata koji "nisu razumjeli gradivo", ali nisu niti pitali, nego su cekali da ja iz njihovog pada zakljucim sto im nije jasno. :( Nadam se da ne mislis da sam se ja sam sjetio naglasiti da je nula paran broj ili da broj 2 nema znacenja u racunu logike sudova. ;)
Profesori su na ovom kolegiju solidno krace od mene, a na usmene dolazi jako filtrirana skupina studenata (prije: oni koji bi prosli pismeni; sada: oni koji su polozili kolokvije i [b]zele[/b] odgovarati za vecu ocjenu). :? Oni aktivno sudjeluju u stvaranju kolokvija i pregledavaju rezultate, ali ne ispravljaju ono sto vi pisete. :| Zbog toga, uskraceni su za taj ruzni - ali cesto jedini - feedback koji mi asistenti dobijemo, pa je kljucno da im kazete kad nesto nije jasno i da zamolite dodatna objasnjenja. :D
Ili mozda mislite da je njima zabavno pricati pred punom dvoranom apsolutno pasivnih slusaca? :(
P.S. Zahvaljujem na pohvalama. :xg:
Koliko puta u te dvije godine za redom si actually rekao profesoru/ici da nesto nije jasno ili da to ne znate od prije?
Vjezbe su bazirane na iskustvu kojeg ja na ovom kolegiju imam od kad sam se zaposlio (sada gulim sedmu generaciju studenata), a barem 90% responsea koji sam dobio su gomile popadanih studenata koji "nisu razumjeli gradivo", ali nisu niti pitali, nego su cekali da ja iz njihovog pada zakljucim sto im nije jasno. Nadam se da ne mislis da sam se ja sam sjetio naglasiti da je nula paran broj ili da broj 2 nema znacenja u racunu logike sudova.
Profesori su na ovom kolegiju solidno krace od mene, a na usmene dolazi jako filtrirana skupina studenata (prije: oni koji bi prosli pismeni; sada: oni koji su polozili kolokvije i zele odgovarati za vecu ocjenu). Oni aktivno sudjeluju u stvaranju kolokvija i pregledavaju rezultate, ali ne ispravljaju ono sto vi pisete. Zbog toga, uskraceni su za taj ruzni - ali cesto jedini - feedback koji mi asistenti dobijemo, pa je kljucno da im kazete kad nesto nije jasno i da zamolite dodatna objasnjenja.
Ili mozda mislite da je njima zabavno pricati pred punom dvoranom apsolutno pasivnih slusaca?
P.S. Zahvaljujem na pohvalama.
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anam Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 18:12 pon, 12. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="anam"]people, kako uopće pokušat riješit zad:
Napišite program koji učitava 6 cijelih brojeva, te redom kojim su učitani ispisuje svakog drugog?[/quote]
Ucitas 6 brojeva i ispises svakog drugog. :lol: Recimo, ako ucitas
[tt]13 17 19 23 29 31[/tt],
program treba ispisati
[tt]17 23 31[/tt]. 8)
[quote="anam"]na što se uopće odnosi ovaj zadatak :?: :?:[/quote]
Ne razumijem pitanje. :grebgreb:
anam (napisa): | people, kako uopće pokušat riješit zad:
Napišite program koji učitava 6 cijelih brojeva, te redom kojim su učitani ispisuje svakog drugog? |
Ucitas 6 brojeva i ispises svakog drugog. Recimo, ako ucitas
13 17 19 23 29 31,
program treba ispisati
17 23 31.
anam (napisa): | na što se uopće odnosi ovaj zadatak  |
Ne razumijem pitanje.
|
|
[Vrh] |
|
anam Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ivica13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:41 pon, 12. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="anam"]znači mi trbamo napisat samo rezultat, zbunilo me to što piše napišite program[/quote]
U C-u trebaš napisati program koji će izvršiti ono što ti je zadano.
Znači sve ono:
#include <stdio.h>
main ()
{
int a,b,c,d,e,f;
scanf(".........")
}
i tako dalje... :lol:
anam (napisa): | znači mi trbamo napisat samo rezultat, zbunilo me to što piše napišite program |
U C-u trebaš napisati program koji će izvršiti ono što ti je zadano.
Znači sve ono:
#include <stdio.h>
main ()
{
int a,b,c,d,e,f;
scanf(".........")
}
i tako dalje...
|
|
[Vrh] |
|