Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
izgubljena Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:59 pon, 19. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[b]Mislim[/b] (dakle, ne znam ;)) da se zamrzava sve skupa: i studij i studentska prava. :? Ne bi li bilo malo cudno (cit. [i]podlozno zlouporabama[/i]) da mozes upisati pauzu, a da imas pravo na dom, prehranu i sl? :-k To sto si cula je vjerojatno mogucnost obnove studentskih prava nakon pauze. :)
Ipak, jedino pravo mjesto za ovo pitanje je Referada. 8)
Sretno! :)
Mislim (dakle, ne znam ) da se zamrzava sve skupa: i studij i studentska prava. Ne bi li bilo malo cudno (cit. podlozno zlouporabama) da mozes upisati pauzu, a da imas pravo na dom, prehranu i sl? To sto si cula je vjerojatno mogucnost obnove studentskih prava nakon pauze.
Ipak, jedino pravo mjesto za ovo pitanje je Referada.
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 17:40 ned, 7. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Ne znam da li postoji formalna pauza (zamrzavanje studija i stud. prava), ali se to u pravilu dogadja ljudima koji ne upisu godinu niti se ispisu u roku (primjer je jedan kolega apsolvent, pa ne znam da li je mjerodavno za studente prve i druge godine).
Mirovanje jest ponavljanje godine bez upisa pada, znaci: moguce polaganje ispita i postojanje studentskih prava bez gubljenja prava na dom iduce godine i sl.
Opravdani razlozi za mirovanje su vojska, trudnoca ili opravdani lijecnicki nalaz kojeg mora potvrditi studentska poliklinika (koja to ne radi pretjerano pedantno ponekad) i u pravilu treba povijest bolesti i ispricnica (iako sam na drugim fakultetima to uspjevao isposlovati i samo sa ispricnicom). Taj medicinski problem ti mora onemoguciti pracenje nastave i/ili polaganje ispita tokom najmanje dva mjeseca (ili tri?).
Takve molbe se u pravilu ne odbijaju, ali neki ociti oblici zlouporabe toga ce se sankcionirati, najcesce samo u obliku odbijanja molbe i upisa pada. Molba se moze predati bilo kada tokom godine.
Eto.. moje, nazalost, ne suvise skromno iskustvo na tu temu.. :?
Ne znam da li postoji formalna pauza (zamrzavanje studija i stud. prava), ali se to u pravilu dogadja ljudima koji ne upisu godinu niti se ispisu u roku (primjer je jedan kolega apsolvent, pa ne znam da li je mjerodavno za studente prve i druge godine).
Mirovanje jest ponavljanje godine bez upisa pada, znaci: moguce polaganje ispita i postojanje studentskih prava bez gubljenja prava na dom iduce godine i sl.
Opravdani razlozi za mirovanje su vojska, trudnoca ili opravdani lijecnicki nalaz kojeg mora potvrditi studentska poliklinika (koja to ne radi pretjerano pedantno ponekad) i u pravilu treba povijest bolesti i ispricnica (iako sam na drugim fakultetima to uspjevao isposlovati i samo sa ispricnicom). Taj medicinski problem ti mora onemoguciti pracenje nastave i/ili polaganje ispita tokom najmanje dva mjeseca (ili tri?).
Takve molbe se u pravilu ne odbijaju, ali neki ociti oblici zlouporabe toga ce se sankcionirati, najcesce samo u obliku odbijanja molbe i upisa pada. Molba se moze predati bilo kada tokom godine.
Eto.. moje, nazalost, ne suvise skromno iskustvo na tu temu..
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 18:51 pon, 8. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]vojska, [b]trudnoca[/b] ili opravdani lijecnicki nalaz kojeg mora potvrditi studentska poliklinika ..
Eto.. moje, nazalost, ne suvise skromno iskustvo na tu temu.. :?[/quote]
"iskustvo"? :lol: :wink: [/b]
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | vojska, trudnoca ili opravdani lijecnicki nalaz kojeg mora potvrditi studentska poliklinika ..
Eto.. moje, nazalost, ne suvise skromno iskustvo na tu temu.. |
"iskustvo"? [/b]
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 20:00 pon, 8. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Hm da, lapsus opera :) browser nije boldao pa je stvar izgledala malo glupo..
Hm da, lapsus opera browser nije boldao pa je stvar izgledala malo glupo..
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
|