Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

guzve na vjezbama iz grade racunala?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Računarski kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dhrestak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:14 pon, 5. 11. 2007    Naslov: guzve na vjezbama iz grade racunala? Citirajte i odgovorite

hoce li mozda biti moguce nesto napraviti da bi se rjesile guzve na vjezbama(podjela u 2 grupe, promjena ucione) jer npr. danas nas 10ak sa racunarstva kojima je to obavezan predmet nismo imali gdje sjediti i nismo ni ostali na vjezbama...
hoce li mozda biti moguce nesto napraviti da bi se rjesile guzve na vjezbama(podjela u 2 grupe, promjena ucione) jer npr. danas nas 10ak sa racunarstva kojima je to obavezan predmet nismo imali gdje sjediti i nismo ni ostali na vjezbama...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Sedma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 15 - 5

PostPostano: 13:10 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam ja prijedlog, posto je nasa ucionica (006) slobodna poslje mtr-a, mogli bi bolonjci nama doc na gradju poslje :D

inace, bilo nas je puno vise od 10 koji nisu mjesto dobili...
imam ja prijedlog, posto je nasa ucionica (006) slobodna poslje mtr-a, mogli bi bolonjci nama doc na gradju poslje Very Happy

inace, bilo nas je puno vise od 10 koji nisu mjesto dobili...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:39 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu [b]nikad[/b] ne rijese. :joooj: Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik ;)), izlozite mu problem i zamolite za pomoc. :)

Izuzetno je korisno imati i prijedlog rjesenja problema, npr. ovo sto je Sedma navela. :)
Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu nikad ne rijese. Joj, joj, joj,... JOOOJ! Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik Wink), izlozite mu problem i zamolite za pomoc. Smile

Izuzetno je korisno imati i prijedlog rjesenja problema, npr. ovo sto je Sedma navela. Smile

[Vrh]
Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-3 = 37 - 40

PostPostano: 13:48 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nastavnik iz Građe je prof. Ribaric... sumnjam da bi to ista pomoglo...

Sta nisu 004,005>006,001?

misilm da je jedina 2 rjesenja:
1. 003 (uz promjenu termina, jer je u ovom zauzeta)
ili
2. djeljenje na 2 grupe...
Nastavnik iz Građe je prof. Ribaric... sumnjam da bi to ista pomoglo...

Sta nisu 004,005>006,001?

misilm da je jedina 2 rjesenja:
1. 003 (uz promjenu termina, jer je u ovom zauzeta)
ili
2. djeljenje na 2 grupe...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:49 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Onda Prodekanica... Forum definitivno nema nikakav utjecaj na organizaciju nastave. ;)
Onda Prodekanica... Forum definitivno nema nikakav utjecaj na organizaciju nastave. Wink

[Vrh]
Sedma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 15 - 5

PostPostano: 14:03 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu [b]nikad[/b] ne rijese. :joooj: Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik ;)), izlozite mu problem i zamolite za pomoc. :)

[/quote]

pa evo vsego, skupljamo se :)

ma, ne, stvarno, nije ovo vise normalno, budem ja asistenta sljedeci put malo priupitala, samo se prvo morala raspitati sto je slobodno od ucionica..

samo me zanima da li netko zna da li je 005 slobodna ponedjeljkom od 16 ili tek od 17, ako je primjetio netko?
vsego (napisa):
Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu nikad ne rijese. Joj, joj, joj,... JOOOJ! Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik Wink), izlozite mu problem i zamolite za pomoc. Smile

pa evo vsego, skupljamo se Smile

ma, ne, stvarno, nije ovo vise normalno, budem ja asistenta sljedeci put malo priupitala, samo se prvo morala raspitati sto je slobodno od ucionica..

samo me zanima da li netko zna da li je 005 slobodna ponedjeljkom od 16 ili tek od 17, ako je primjetio netko?

Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 37 - 40

PostPostano: 14:12 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

asistent je procitao prvi post ovdje ali nije nista odgovorio... treba ic do prodekanice ili nekaj slicno, mislim da bi bilo najbolje nac neki termin kad je 003 slobodna

nije ni asistentu u interesu da drzi 2 vjezbi umjesto 1
asistent je procitao prvi post ovdje ali nije nista odgovorio... treba ic do prodekanice ili nekaj slicno, mislim da bi bilo najbolje nac neki termin kad je 003 slobodna

nije ni asistentu u interesu da drzi 2 vjezbi umjesto 1

[Vrh]
Sedma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 15 - 5

PostPostano: 14:14 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a markec, nadji onda, ne bu se naslo samo od sebe :P
a markec, nadji onda, ne bu se naslo samo od sebe Razz

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:15 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prema sluzbenom rasporedu, 005 je zauzeta skoro cijeli ponedjeljak:

[table]
8-10 Mreže računala, Grubišić, L.
10-13 Uvod u statistiku, Huzak, M.
14-16 Analitička geometrija, Milin Šipuš, Ž.
16-18 Monetarna ekonomika, Vujčić, B.
18-20 Građa računala, Jelaska, I.[/table]

Od 16 na dalje je slobodna 001, 105, 108, 109 i 110, dok je 107 slobodna cijeli ponedjeljak (ali 107 i 108 su malo male). :) Naravno, ovo sve treba provjeriti sa satnicarem (G.Trupcevic) jer je moguce da na internom webu imamo neazurirani raspored. :)
Prema sluzbenom rasporedu, 005 je zauzeta skoro cijeli ponedjeljak:

8-10Mreže računala, Grubišić, L.
10-13Uvod u statistiku, Huzak, M.
14-16Analitička geometrija, Milin Šipuš, Ž.
16-18Monetarna ekonomika, Vujčić, B.
18-20Građa računala, Jelaska, I.

Od 16 na dalje je slobodna 001, 105, 108, 109 i 110, dok je 107 slobodna cijeli ponedjeljak (ali 107 i 108 su malo male). Smile Naravno, ovo sve treba provjeriti sa satnicarem (G.Trupcevic) jer je moguce da na internom webu imamo neazurirani raspored. Smile

[Vrh]
Sedma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 15 - 5

PostPostano: 14:26 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala vsego :)
hvala vsego Smile

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:26 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

u 006 18-20 je jucer bio stolni tenis zaposlenih, i mislim da tako nesto uvijek bude
ne znam da li imaju rezervirani termin, al ako su negdje - onda su u 006
mislim da nisam nikad vidjela da je to negdje drugdje

001, 006, 110 su vece od 004, 005

za dobiti 003 u istom terminu trebate vidjeti da li se nastava koja se tamo odrzava moze ikamo drugdje prebaciti (nije grupa na gradji jedina velika grupa)
u 006 18-20 je jucer bio stolni tenis zaposlenih, i mislim da tako nesto uvijek bude

za dobiti 003 u istom terminu trebate vidjeti da li se nastava koja se tamo odrzava moze ikamo drugdje prebaciti (nije grupa na gradji jedina velika grupa)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
jelena
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:20 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima i večih problema od toga. Na smijeru fpm. nas ima 160 i jedina adekvatna uciona je 003, no tamo imamo sam jedan sat. najveća gužva je na financijskom modeliranju(pon 14-16 u 110). mi vise nemamo kako staviti ni dodatnu stolicu. nisu nikakvi radni uvjeti. a i to je protupozarnim pravilima da nas ima toliko u ucionici, a nitko nis ne poduzima.
Ima i večih problema od toga. Na smijeru fpm. nas ima 160 i jedina adekvatna uciona je 003, no tamo imamo sam jedan sat. najveća gužva je na financijskom modeliranju(pon 14-16 u 110). mi vise nemamo kako staviti ni dodatnu stolicu. nisu nikakvi radni uvjeti. a i to je protupozarnim pravilima da nas ima toliko u ucionici, a nitko nis ne poduzima.

Boris Davidovič
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 23:11 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne trebate očekivati da se nešto poduzme po tom pitanju, jer je običaj da se problemi pometu pod tepih.

Kada ne bi bilo bolonje fakultet bi jednostavno izjavio da će predavaone biti prikladne kroz neko vrijeme, jer će se osuti broj ljudi koji dolaze na predavanja. (ovo je već zabilježeno na fakultetu i mislim da je bila rasprava od prije tri ili četiri godine o tome ovdje na forumu). Problem je da bolonja iziskuje kontinuirano praćenje nastave, pa ovo formalno ne prolazi, no vjerojatno ćete dobiti neformalno odobrenje da predavanja ne budu obavezna i blagoslov da im ne prisustvujete.

Uglavnom, i dalje ćete slušati kukanja fakulteta kako nemaju uvjete za bolonju (što je istina, jer niti prije bolonje nisu imali uvjete za nastavu) i tome kako se apelira na ministarstvo, odnosno već spomenutu politiku pometanja pod tepih.

Sada bi se još dalo raspravljati o tome je li fakultet previše mlitav (u današnjoj terminologiji to se zove politička korektnost ili nekako slično) da rezolutno odbije upis pretjeranog broja studenata ili su ruke fakulteta doista svezane pa vode neku polutanersku kako bi očuvali broj zaposlenih, prihode i slične stvari.

edit:
Također, nedonošenjem takve odluke fakultet čuva i popriličan broj ljudi koji se bune, jer da su dovoljno rezolutni velik broj vas ne bi studirao sada. E da, i druga stvar: optimalno rješenje, tj. povećanje kapaciteta (nove predavaone) će se dogoditi vjerojatno nikad, pa sad razmislite o tome koje vam rješenje bolje odgovara.
Ne trebate očekivati da se nešto poduzme po tom pitanju, jer je običaj da se problemi pometu pod tepih.

Kada ne bi bilo bolonje fakultet bi jednostavno izjavio da će predavaone biti prikladne kroz neko vrijeme, jer će se osuti broj ljudi koji dolaze na predavanja. (ovo je već zabilježeno na fakultetu i mislim da je bila rasprava od prije tri ili četiri godine o tome ovdje na forumu). Problem je da bolonja iziskuje kontinuirano praćenje nastave, pa ovo formalno ne prolazi, no vjerojatno ćete dobiti neformalno odobrenje da predavanja ne budu obavezna i blagoslov da im ne prisustvujete.

Uglavnom, i dalje ćete slušati kukanja fakulteta kako nemaju uvjete za bolonju (što je istina, jer niti prije bolonje nisu imali uvjete za nastavu) i tome kako se apelira na ministarstvo, odnosno već spomenutu politiku pometanja pod tepih.

Sada bi se još dalo raspravljati o tome je li fakultet previše mlitav (u današnjoj terminologiji to se zove politička korektnost ili nekako slično) da rezolutno odbije upis pretjeranog broja studenata ili su ruke fakulteta doista svezane pa vode neku polutanersku kako bi očuvali broj zaposlenih, prihode i slične stvari.

edit:
Također, nedonošenjem takve odluke fakultet čuva i popriličan broj ljudi koji se bune, jer da su dovoljno rezolutni velik broj vas ne bi studirao sada. E da, i druga stvar: optimalno rješenje, tj. povećanje kapaciteta (nove predavaone) će se dogoditi vjerojatno nikad, pa sad razmislite o tome koje vam rješenje bolje odgovara.

Zadnja promjena: Boris Davidovič; 23:24 uto, 13. 11. 2007; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 23:23 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]u 006 18-20 je jucer bio stolni tenis zaposlenih, i mislim da tako nesto uvijek bude

za dobiti 003 u istom terminu trebate vidjeti da li se nastava koja se tamo odrzava moze ikamo drugdje prebaciti (nije grupa na gradji jedina velika grupa)[/quote]

U ponedjeljak od 18-20 je u 003 matematičko modeliranje u biologiji, i vjerujem da se nemože nigdje prebaciti pošto na njega idu [b]svi[/b] bolonjci osim 15-tak fizičara i nas nešto na građi. :lol:
Nesi (napisa):

U ponedjeljak od 18-20 je u 003 matematičko modeliranje u biologiji, i vjerujem da se nemože nigdje prebaciti pošto na njega idu svi bolonjci osim 15-tak fizičara i nas nešto na građi. Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Računarski kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum