Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
dhrestak Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:10 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
imam ja prijedlog, posto je nasa ucionica (006) slobodna poslje mtr-a, mogli bi bolonjci nama doc na gradju poslje :D
inace, bilo nas je puno vise od 10 koji nisu mjesto dobili...
imam ja prijedlog, posto je nasa ucionica (006) slobodna poslje mtr-a, mogli bi bolonjci nama doc na gradju poslje
inace, bilo nas je puno vise od 10 koji nisu mjesto dobili...
_________________ U tramvaju je petero ljudi, ako izadje sedmero, a na sljedecoj stanici udje dvoje, tramvaj ce biti prazan...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:39 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu [b]nikad[/b] ne rijese. :joooj: Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik ;)), izlozite mu problem i zamolite za pomoc. :)
Izuzetno je korisno imati i prijedlog rjesenja problema, npr. ovo sto je Sedma navela. :)
Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu nikad ne rijese. Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik ), izlozite mu problem i zamolite za pomoc.
Izuzetno je korisno imati i prijedlog rjesenja problema, npr. ovo sto je Sedma navela.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:03 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu [b]nikad[/b] ne rijese. :joooj: Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik ;)), izlozite mu problem i zamolite za pomoc. :)
[/quote]
pa evo vsego, skupljamo se :)
ma, ne, stvarno, nije ovo vise normalno, budem ja asistenta sljedeci put malo priupitala, samo se prvo morala raspitati sto je slobodno od ucionica..
samo me zanima da li netko zna da li je 005 slobodna ponedjeljkom od 16 ili tek od 17, ako je primjetio netko?
vsego (napisa): | Ajmo skratiti pricu: ovakve stvari se na Forumu nikad ne rijese. Neka se skupi vas nekoliko, prosecite do voditelja kolegija (to bi bio nastavnik ), izlozite mu problem i zamolite za pomoc.
|
pa evo vsego, skupljamo se
ma, ne, stvarno, nije ovo vise normalno, budem ja asistenta sljedeci put malo priupitala, samo se prvo morala raspitati sto je slobodno od ucionica..
samo me zanima da li netko zna da li je 005 slobodna ponedjeljkom od 16 ili tek od 17, ako je primjetio netko?
_________________ U tramvaju je petero ljudi, ako izadje sedmero, a na sljedecoj stanici udje dvoje, tramvaj ce biti prazan...
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:15 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Prema sluzbenom rasporedu, 005 je zauzeta skoro cijeli ponedjeljak:
[table]
8-10 Mreže računala, Grubišić, L.
10-13 Uvod u statistiku, Huzak, M.
14-16 Analitička geometrija, Milin Šipuš, Ž.
16-18 Monetarna ekonomika, Vujčić, B.
18-20 Građa računala, Jelaska, I.[/table]
Od 16 na dalje je slobodna 001, 105, 108, 109 i 110, dok je 107 slobodna cijeli ponedjeljak (ali 107 i 108 su malo male). :) Naravno, ovo sve treba provjeriti sa satnicarem (G.Trupcevic) jer je moguce da na internom webu imamo neazurirani raspored. :)
Prema sluzbenom rasporedu, 005 je zauzeta skoro cijeli ponedjeljak:
8-10 | Mreže računala, Grubišić, L. | 10-13 | Uvod u statistiku, Huzak, M. | 14-16 | Analitička geometrija, Milin Šipuš, Ž. | 16-18 | Monetarna ekonomika, Vujčić, B. | 18-20 | Građa računala, Jelaska, I. |
Od 16 na dalje je slobodna 001, 105, 108, 109 i 110, dok je 107 slobodna cijeli ponedjeljak (ali 107 i 108 su malo male). Naravno, ovo sve treba provjeriti sa satnicarem (G.Trupcevic) jer je moguce da na internom webu imamo neazurirani raspored.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 15:26 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
u 006 18-20 je jucer bio stolni tenis zaposlenih, i mislim da tako nesto uvijek bude
ne znam da li imaju rezervirani termin, al ako su negdje - onda su u 006
mislim da nisam nikad vidjela da je to negdje drugdje
001, 006, 110 su vece od 004, 005
za dobiti 003 u istom terminu trebate vidjeti da li se nastava koja se tamo odrzava moze ikamo drugdje prebaciti (nije grupa na gradji jedina velika grupa)
u 006 18-20 je jucer bio stolni tenis zaposlenih, i mislim da tako nesto uvijek bude
za dobiti 003 u istom terminu trebate vidjeti da li se nastava koja se tamo odrzava moze ikamo drugdje prebaciti (nije grupa na gradji jedina velika grupa)
|
|
[Vrh] |
|
jelena Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Boris Davidovič Forumaš(ica)

|
Postano: 23:11 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Ne trebate očekivati da se nešto poduzme po tom pitanju, jer je običaj da se problemi pometu pod tepih.
Kada ne bi bilo bolonje fakultet bi jednostavno izjavio da će predavaone biti prikladne kroz neko vrijeme, jer će se osuti broj ljudi koji dolaze na predavanja. (ovo je već zabilježeno na fakultetu i mislim da je bila rasprava od prije tri ili četiri godine o tome ovdje na forumu). Problem je da bolonja iziskuje kontinuirano praćenje nastave, pa ovo formalno ne prolazi, no vjerojatno ćete dobiti neformalno odobrenje da predavanja ne budu obavezna i blagoslov da im ne prisustvujete.
Uglavnom, i dalje ćete slušati kukanja fakulteta kako nemaju uvjete za bolonju (što je istina, jer niti prije bolonje nisu imali uvjete za nastavu) i tome kako se apelira na ministarstvo, odnosno već spomenutu politiku pometanja pod tepih.
Sada bi se još dalo raspravljati o tome je li fakultet previše mlitav (u današnjoj terminologiji to se zove politička korektnost ili nekako slično) da rezolutno odbije upis pretjeranog broja studenata ili su ruke fakulteta doista svezane pa vode neku polutanersku kako bi očuvali broj zaposlenih, prihode i slične stvari.
edit:
Također, nedonošenjem takve odluke fakultet čuva i popriličan broj ljudi koji se bune, jer da su dovoljno rezolutni velik broj vas ne bi studirao sada. E da, i druga stvar: optimalno rješenje, tj. povećanje kapaciteta (nove predavaone) će se dogoditi vjerojatno nikad, pa sad razmislite o tome koje vam rješenje bolje odgovara.
Ne trebate očekivati da se nešto poduzme po tom pitanju, jer je običaj da se problemi pometu pod tepih.
Kada ne bi bilo bolonje fakultet bi jednostavno izjavio da će predavaone biti prikladne kroz neko vrijeme, jer će se osuti broj ljudi koji dolaze na predavanja. (ovo je već zabilježeno na fakultetu i mislim da je bila rasprava od prije tri ili četiri godine o tome ovdje na forumu). Problem je da bolonja iziskuje kontinuirano praćenje nastave, pa ovo formalno ne prolazi, no vjerojatno ćete dobiti neformalno odobrenje da predavanja ne budu obavezna i blagoslov da im ne prisustvujete.
Uglavnom, i dalje ćete slušati kukanja fakulteta kako nemaju uvjete za bolonju (što je istina, jer niti prije bolonje nisu imali uvjete za nastavu) i tome kako se apelira na ministarstvo, odnosno već spomenutu politiku pometanja pod tepih.
Sada bi se još dalo raspravljati o tome je li fakultet previše mlitav (u današnjoj terminologiji to se zove politička korektnost ili nekako slično) da rezolutno odbije upis pretjeranog broja studenata ili su ruke fakulteta doista svezane pa vode neku polutanersku kako bi očuvali broj zaposlenih, prihode i slične stvari.
edit:
Također, nedonošenjem takve odluke fakultet čuva i popriličan broj ljudi koji se bune, jer da su dovoljno rezolutni velik broj vas ne bi studirao sada. E da, i druga stvar: optimalno rješenje, tj. povećanje kapaciteta (nove predavaone) će se dogoditi vjerojatno nikad, pa sad razmislite o tome koje vam rješenje bolje odgovara.
Zadnja promjena: Boris Davidovič; 23:24 uto, 13. 11. 2007; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
matmih Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:23 uto, 13. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]u 006 18-20 je jucer bio stolni tenis zaposlenih, i mislim da tako nesto uvijek bude
za dobiti 003 u istom terminu trebate vidjeti da li se nastava koja se tamo odrzava moze ikamo drugdje prebaciti (nije grupa na gradji jedina velika grupa)[/quote]
U ponedjeljak od 18-20 je u 003 matematičko modeliranje u biologiji, i vjerujem da se nemože nigdje prebaciti pošto na njega idu [b]svi[/b] bolonjci osim 15-tak fizičara i nas nešto na građi. :lol:
Nesi (napisa): | u 006 18-20 je jucer bio stolni tenis zaposlenih, i mislim da tako nesto uvijek bude
za dobiti 003 u istom terminu trebate vidjeti da li se nastava koja se tamo odrzava moze ikamo drugdje prebaciti (nije grupa na gradji jedina velika grupa) |
U ponedjeljak od 18-20 je u 003 matematičko modeliranje u biologiji, i vjerujem da se nemože nigdje prebaciti pošto na njega idu svi bolonjci osim 15-tak fizičara i nas nešto na građi.
|
|
[Vrh] |
|
|