Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Velika molba asistentima
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
noa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 1

PostPostano: 19:02 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Velika molba asistentima Citirajte i odgovorite

Imam jednu molbu za asistente (naravno ako ostali kolege studenti smatraju da bi to i njima dobro doslo).Dakle malo mi steka rjesavanje zadataka iz diferencijalnog racuna (a iz razgovora s ljudima mi se cini da to nije samo moj problem) pa mislim da bi bilo jako dobro da nam netko tko misli da bi to mogao barem malo vise razbistriti volontira za nekih dva sata dodatnih vjezbi u nekom terminu (prije kolokvija naravno).

Bila sam na gotovo svim vjezbama ali se dosta cesto nadem u situaciji da uopce ne znam od cega uopce krenuti. Voljela bih da se i drugi izjasne oko toga jer ako je doticni kolegij samo moj problem (ili nekolicine) nema smisla da se takvo sto organizira.
Imam jednu molbu za asistente (naravno ako ostali kolege studenti smatraju da bi to i njima dobro doslo).Dakle malo mi steka rjesavanje zadataka iz diferencijalnog racuna (a iz razgovora s ljudima mi se cini da to nije samo moj problem) pa mislim da bi bilo jako dobro da nam netko tko misli da bi to mogao barem malo vise razbistriti volontira za nekih dva sata dodatnih vjezbi u nekom terminu (prije kolokvija naravno).

Bila sam na gotovo svim vjezbama ali se dosta cesto nadem u situaciji da uopce ne znam od cega uopce krenuti. Voljela bih da se i drugi izjasne oko toga jer ako je doticni kolegij samo moj problem (ili nekolicine) nema smisla da se takvo sto organizira.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 21:48 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slažem se da bi bilo jako dobro...baš sam danas komentirao s par ljudi da uopće ne znamo kaj bi moglo bit od zadataka na kolokviju, da je teorija puno jasnija, znamo kaj se od nas traži...

Ja sam za.

Nadam se da će i asistenti podržat ovu ideju...
Slažem se da bi bilo jako dobro...baš sam danas komentirao s par ljudi da uopće ne znamo kaj bi moglo bit od zadataka na kolokviju, da je teorija puno jasnija, znamo kaj se od nas traži...

Ja sam za.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rafaelm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

76 = 86 - 10

PostPostano: 21:51 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Slažem se da bi bilo jako dobro...baš sam danas komentirao s par ljudi da uopće ne znamo kaj bi moglo bit od zadataka na kolokviju, da je teorija puno jasnija, znamo kaj se od nas traži...

Ja sam za.

Nadam se da će i asistenti podržat ovu ideju...[/quote]

zar ti slusas dif s 1. godine nastavnickog smjera???
Luuka (napisa):

Ja sam za.

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 21:59 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

EDIT: nisam vidio koji je podforum...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
EDIT: nisam vidio koji je podforum...
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:05 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ama, topic je bio u nekom totalno nevezanom podforumu, pa sam premjestio... u pomalo krivi podforum. :oops: Sada je valjda ok... :blista:
Ama, topic je bio u nekom totalno nevezanom podforumu, pa sam premjestio... u pomalo krivi podforum. Embarassed Sada je valjda ok... Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
31 = 34 - 3

PostPostano: 23:32 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rafaelm"][quote="Luuka"]Slažem se da bi bilo jako dobro...baš sam danas komentirao s par ljudi da uopće ne znamo kaj bi moglo bit od zadataka na kolokviju, da je teorija puno jasnija, znamo kaj se od nas traži...

Ja sam za.

Nadam se da će i asistenti podržat ovu ideju...[/quote]

zar ti slusas dif s 1. godine nastavnickog smjera???[/quote]

Ja sam isto fulala podforum... :oops: Jos sam se ponadala vidi kako dobro ideja... Jer upravo to, teorija mi ide, ali zadaci bas i ne.
Da otvorim novu temu sa istom molbom, ali za Diferencijalni racun funkcija vise varijabli ili...? :neznam:

Edit: Vidim da je sad na dobrom podforumu. :lol:
rafaelm (napisa):
Luuka (napisa):

Ja sam za.

Ja sam isto fulala podforum... Embarassed Jos sam se ponadala vidi kako dobro ideja... Jer upravo to, teorija mi ide, ali zadaci bas i ne.
Da otvorim novu temu sa istom molbom, ali za Diferencijalni racun funkcija vise varijabli ili...? Ja to stvarno ne znam

Edit: Vidim da je sad na dobrom podforumu. Laughing

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 23:59 uto, 13. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni još niko nije došo na demonstrature :( . Demonstrature traju 2 sata. Vjerojatno svi misle da sam loš demos.
Meni još niko nije došo na demonstrature Sad . Demonstrature traju 2 sata. Vjerojatno svi misle da sam loš demos.

desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
31 = 34 - 3

PostPostano: 8:08 sri, 14. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"]Meni još niko nije došo na demonstrature :( . Demonstrature traju 2 sata. Vjerojatno svi misle da sam loš demos.[/quote]

Ja bi dosla, drage volje, ali u to doba imam vjezbe iz Vjerojatnosti. :(
Ako nudis neki drugi termin... :)
alen (napisa):
Meni još niko nije došo na demonstrature Sad . Demonstrature traju 2 sata. Vjerojatno svi misle da sam loš demos.

Ja bi dosla, drage volje, ali u to doba imam vjezbe iz Vjerojatnosti. Sad
Ako nudis neki drugi termin... Smile

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 8:47 sri, 14. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sad je to već ok podforum... ;)

I još jednom da potvrdim da sam za...

A i danas moja grupa ima vježbe pa ćemo i izravno pitat... 8)
Sad je to već ok podforum... Wink

I još jednom da potvrdim da sam za...

A i danas moja grupa ima vježbe pa ćemo i izravno pitat... Cool

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum