Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
rafaelm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:46 ned, 18. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="ma"]hvala, m00nblade :!:
da se nadovežem: da li mi taj exit(1) u potpunosti prekida rad programa? jer sad to koristim i nikad mi ništa ne ispiše, a vjerojatno je došao do exita nekad... :?[/quote]
exit ispise poruku i izadje iz programa pa je ne uspijes procitati. IMO.
moze li mi netko potvrditi da li je ovo standardni redosljed prioriteta: -, &, |, ^
(zadnje je x-or)
EDIT: sad sam skuzia da mi je odgovor [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=10279]tu[/url]
ma (napisa): | hvala, m00nblade
da se nadovežem: da li mi taj exit(1) u potpunosti prekida rad programa? jer sad to koristim i nikad mi ništa ne ispiše, a vjerojatno je došao do exita nekad... |
exit ispise poruku i izadje iz programa pa je ne uspijes procitati. IMO.
moze li mi netko potvrditi da li je ovo standardni redosljed prioriteta: -, &, |, ^
(zadnje je x-or)
EDIT: sad sam skuzia da mi je odgovor tu
_________________ Rafael Mrđen
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:49 pon, 19. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="desire"]Ja stvarno ne znam sta da vise radim.
Trebam implementaciju reda preko vezane liste koja je implementirana preko kursora. Ono u biljeznici sa kursorom je obicno polje i to nije to. Kak da ja s tim uopce krenem kad ne razumijem implementaciju? :cry:[/quote]
koliko ja znam to ti je obicno cirkularno polje, znaci polje u kojem radi s sa mod f-jama (tj, modulo) i imas 2 kursora, za poocetak i kraj
[quote="MKova"]
[student]/student1/mkova $ gcc dz_spa.cpp[/quote][color=red][/color]
prvo snimi zadatak kao .c (a ne .cpp) pa ga onda provuci kroz gcc. mozda ti je to, neznam, ali taj .cpp mi je zapeo za oči
desire (napisa): | Ja stvarno ne znam sta da vise radim.
Trebam implementaciju reda preko vezane liste koja je implementirana preko kursora. Ono u biljeznici sa kursorom je obicno polje i to nije to. Kak da ja s tim uopce krenem kad ne razumijem implementaciju? |
koliko ja znam to ti je obicno cirkularno polje, znaci polje u kojem radi s sa mod f-jama (tj, modulo) i imas 2 kursora, za poocetak i kraj
MKova (napisa): |
[student]/student1/mkova $ gcc dz_spa.cpp |
prvo snimi zadatak kao .c (a ne .cpp) pa ga onda provuci kroz gcc. mozda ti je to, neznam, ali taj .cpp mi je zapeo za oči
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:20 pon, 19. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="fireball"]linux radi na c-u ne na cpp-u :)[/quote]
:shock:
Linux ne radi na <uvrsti ime programskog jezika>. :? U prog jeziku napises program, iscompiliras s odgovarajucim compilerom i onda dobijes binary koji se vrti neovisno o programskom jeziku u kojem je nastao. 8) Ja doma imam C, Perl, Pascal, FORTRAN, C++,... i na svima se "Linux vrti"... :D
fireball (napisa): | linux radi na c-u ne na cpp-u |
Linux ne radi na <uvrsti ime programskog jezika>. U prog jeziku napises program, iscompiliras s odgovarajucim compilerom i onda dobijes binary koji se vrti neovisno o programskom jeziku u kojem je nastao. Ja doma imam C, Perl, Pascal, FORTRAN, C++,... i na svima se "Linux vrti"...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:20 pon, 19. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="fireball"]linux radi na c-u ne na cpp-u :)[/quote]
:shock:
Linux ne radi na <uvrsti ime programskog jezika>. :? U prog jeziku napises program, iscompiliras s odgovarajucim compilerom i onda dobijes binary koji se vrti neovisno o programskom jeziku u kojem je nastao. 8) Ja doma imam C, Perl, Pascal, FORTRAN, C++,... i na svima se "Linux vrti"... :D[/quote]
eto o cemu sam ja pricao da ce me neko ispravit (sto je njagore cak sam i pogodio osobu koja ce me ispravit :) ). zahavljujem se na ispravci, i ispricavam se na svojoj netocnoj informaciji koju sam dao
vsego (napisa): | fireball (napisa): | linux radi na c-u ne na cpp-u |
Linux ne radi na <uvrsti ime programskog jezika>. U prog jeziku napises program, iscompiliras s odgovarajucim compilerom i onda dobijes binary koji se vrti neovisno o programskom jeziku u kojem je nastao. Ja doma imam C, Perl, Pascal, FORTRAN, C++,... i na svima se "Linux vrti"... |
eto o cemu sam ja pricao da ce me neko ispravit (sto je njagore cak sam i pogodio osobu koja ce me ispravit ). zahavljujem se na ispravci, i ispricavam se na svojoj netocnoj informaciji koju sam dao
|
|
[Vrh] |
|
ivanzub Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:36 pon, 19. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="ivanzub"]zanima me koji je Host Name,...[/quote]
[tt]student.math.hr[/tt] od doma, odnosno [tt]student[/tt] iz praktikuma. 8)
[quote="ivanzub"]i sto treba upisati kao login, jel to jmbag ili nesto drugo?[/quote]
To ti je login iz studentske mail adrese. 8) Dakle, ako na studentu imas adresu oblika [tt]nesto@student.math.hr[/tt], tvoj login je "[tt]nesto[/tt]", ono isto cime se ulogiravas kad si u praktikumima. :) Takodjer, password je taj isti. 8)
ivanzub (napisa): | zanima me koji je Host Name,... |
student.math.hr od doma, odnosno student iz praktikuma.
ivanzub (napisa): | i sto treba upisati kao login, jel to jmbag ili nesto drugo? |
To ti je login iz studentske mail adrese. Dakle, ako na studentu imas adresu oblika nesto@student.math.hr, tvoj login je "nesto", ono isto cime se ulogiravas kad si u praktikumima. Takodjer, password je taj isti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
pins Forumaš(ica)
|