Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
darkangel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:14 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="arya"]pa vjerojatnost je barem zanimljiva, ak niš drugo... barem zadaci jesu :) nije to toliki problem učit, za razliku od nekih drugih stvari :)[/quote]
Ma ja se jos nisam naspavala od diferencijalnog pa mi mozak steka i zapinjem na osnovnim stvarima, a nist ne ulazi u glavu i imam osjecaj da sam sve pozaboravljala... :lol:
Al da, inace je zanimljiva. :)
edit: da nisam offtopic, jos malo veselja :mrgreen: :valovi:
arya (napisa): | pa vjerojatnost je barem zanimljiva, ak niš drugo... barem zadaci jesu nije to toliki problem učit, za razliku od nekih drugih stvari |
Ma ja se jos nisam naspavala od diferencijalnog pa mi mozak steka i zapinjem na osnovnim stvarima, a nist ne ulazi u glavu i imam osjecaj da sam sve pozaboravljala...
Al da, inace je zanimljiva.
edit: da nisam offtopic, jos malo veselja
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:34 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Luuka"]Kranjčar :yesss:
Olić :yesss:
Petrić :yesss:
A i svi ostali :yesss:[/quote]
Znas, i ja bih se tako veselio da mi netko pokloni Mercedesa jer sam sat i pol napucavao nekakvu loptetinu izmedju tri letve. :PP
[size=1]Mercedesa bih, jasno, prodao i kupio neku pristojnu vozilicu...[/size]
Luuka (napisa): | Kranjčar
Olić
Petrić
A i svi ostali |
Znas, i ja bih se tako veselio da mi netko pokloni Mercedesa jer sam sat i pol napucavao nekakvu loptetinu izmedju tri letve.
Mercedesa bih, jasno, prodao i kupio neku pristojnu vozilicu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:37 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Btw da su i dobili mercedesa, uopće im nije bitno jer svaki od tih igrača vozi puuuuno zvjerskiji auto...i ima dovoljno para da mu nekakvih x tisuća eura koje bi dobio za mercedesa baš niš ne znači...
Ovo se igralo za čisti prestiž...da se pokažemo svijetu i bahatim englezima (koji će btw, izgubit oko 250mil funti neplasirajući se na europsko)...
Btw da su i dobili mercedesa, uopće im nije bitno jer svaki od tih igrača vozi puuuuno zvjerskiji auto...i ima dovoljno para da mu nekakvih x tisuća eura koje bi dobio za mercedesa baš niš ne znači...
Ovo se igralo za čisti prestiž...da se pokažemo svijetu i bahatim englezima (koji će btw, izgubit oko 250mil funti neplasirajući se na europsko)...
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:21 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Luuka"]Btw da su i dobili mercedesa, uopće im nije bitno jer svaki od tih igrača vozi puuuuno zvjerskiji auto...i ima dovoljno para da mu nekakvih x tisuća eura koje bi dobio za mercedesa baš niš ne znači...[/quote]
Tocno: oni su igrali i oni dobijaju pare, slavu,... zato i ne kuzim sto se vi veselite. :neznam:
:P
[quote="Luuka"]Ovo se igralo za čisti prestiž...da se pokažemo svijetu i [color=red]bahatim[/color] englezima (koji će btw, izgubit oko 250mil funti neplasirajući se na europsko)...[/quote]
Watch it! :evil:
A hocemo li "mi" dobiti te novce ili se samo veselis tudjoj nesreci? :-k
@desire: Ja sam u mladosti bio vrhunski igrac obrane: sebe sapletem, suigrace zbunim, protivnik krepa od smjeha i pobjegne mu lopta! :oops: :gg:
Luuka (napisa): | Btw da su i dobili mercedesa, uopće im nije bitno jer svaki od tih igrača vozi puuuuno zvjerskiji auto...i ima dovoljno para da mu nekakvih x tisuća eura koje bi dobio za mercedesa baš niš ne znači... |
Tocno: oni su igrali i oni dobijaju pare, slavu,... zato i ne kuzim sto se vi veselite.
Luuka (napisa): | Ovo se igralo za čisti prestiž...da se pokažemo svijetu i bahatim englezima (koji će btw, izgubit oko 250mil funti neplasirajući se na europsko)... |
Watch it!
A hocemo li "mi" dobiti te novce ili se samo veselis tudjoj nesreci?
@desire: Ja sam u mladosti bio vrhunski igrac obrane: sebe sapletem, suigrace zbunim, protivnik krepa od smjeha i pobjegne mu lopta!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:24 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
hihi, ali isto je preprepreveliki gust kad nasi pobjede, pogotovo u ovako napetoj utakmici... svi smo mi nekoc tili bit veliki nogometasi.. =) neki su prestali prije, neki kasnije...
ali je prepreprepreveliki gust navijat kad nasi pobjeduju =)
ajde, vsego, nema sanse da si cak i ti osta ravnodusan na ovo veceras... ;)
hihi, ali isto je preprepreveliki gust kad nasi pobjede, pogotovo u ovako napetoj utakmici... svi smo mi nekoc tili bit veliki nogometasi.. =) neki su prestali prije, neki kasnije...
ali je prepreprepreveliki gust navijat kad nasi pobjeduju =)
ajde, vsego, nema sanse da si cak i ti osta ravnodusan na ovo veceras...
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 4:27 čet, 22. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Meni je ponajviše drago zbog Davida Beckhama, jer iako je izgubio, danas je jedini igrao za Englesku i unatoč brojnim kritikama od prošle godine pokazao da je i sa 32 godine najbolji engleski nogometaš i općenito njihov najbolji nogometaš zadnjih 10,15 godina. Engleska javnost se uglavnom grize što ga je, na početku kvalifikacija, engleski izbornik k'o pljesnjivu krpu izbacio iz momčadi da bi zadovoljio afinitete raznih agenata, koji su tim potezom dobili veći medijski prostor za promociju vlastitih mlađih igrača. Tako im i treba, kada biraju financijski isplativije na račun kvalitete. :P :D
Ovako je počelo prije 11 godina:
http://www.youtube.com/watch?v=86by4j4cTtU
a za ostalo youtubajte :D
Meni je ponajviše drago zbog Davida Beckhama, jer iako je izgubio, danas je jedini igrao za Englesku i unatoč brojnim kritikama od prošle godine pokazao da je i sa 32 godine najbolji engleski nogometaš i općenito njihov najbolji nogometaš zadnjih 10,15 godina. Engleska javnost se uglavnom grize što ga je, na početku kvalifikacija, engleski izbornik k'o pljesnjivu krpu izbacio iz momčadi da bi zadovoljio afinitete raznih agenata, koji su tim potezom dobili veći medijski prostor za promociju vlastitih mlađih igrača. Tako im i treba, kada biraju financijski isplativije na račun kvalitete.
Ovako je počelo prije 11 godina:
http://www.youtube.com/watch?v=86by4j4cTtU
a za ostalo youtubajte
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
|