Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nasi rezultati kolokvija pristupni svima?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
15 = 40 - 25

PostPostano: 20:25 ned, 25. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Rezultati su na oglasnoj ploci, prema tome, tko god hoce moze saznati rezultate. Zbog toga je bilo kakvo stavljanje rezultata u zasticeni dio i sl. nepotrebna komplikacija.[/quote]

nije to bas isto. recimo da je najcesci razlog za promjenu postojeceg sistema to sto to moze vidjeti bilo tko pa i roditelji. razmotrimo postoji li nekakva razlika u tome da odu do najblizeg kompjutera (na poslu ili kod kuce) i potraze me i da odu do zagreba (nekih 300 km) na moj faks i pogledaju sta ima na oglasnoj. hm... da, nema razlike. :D

inace, ja sam za jmbagove na svim tim listama. smeta mi sto me moje kolege gledaju kao da sam nize bice jer imam losije rezultate od njih. (doduse, ni ja nemam visoko misljenje o njima zbog otuznog drustvenog zivota :lol: ) zanimljivo mi je da ima ljudi koji misle da se pamet i inteligencija ocituju ocjenama u indeksu.

netko je spomenuo da se voli usporediti sa drugim ljudima. ti ljudi ce ionak biti nazvani nekako (jmbag, sifra, voteva). i vidis se na toj listi gdje si. a ako ti je bas stalo do toga da vidis jesi bolji od nekog odredjenog, pitaj ga pobogu (druzite se malo, ljudi). a i to mi je bezveze (u nedostatku jace rijeci zbog koje mi nece prijetit).
mdoko (napisa):
Rezultati su na oglasnoj ploci, prema tome, tko god hoce moze saznati rezultate. Zbog toga je bilo kakvo stavljanje rezultata u zasticeni dio i sl. nepotrebna komplikacija.

nije to bas isto. recimo da je najcesci razlog za promjenu postojeceg sistema to sto to moze vidjeti bilo tko pa i roditelji. razmotrimo postoji li nekakva razlika u tome da odu do najblizeg kompjutera (na poslu ili kod kuce) i potraze me i da odu do zagreba (nekih 300 km) na moj faks i pogledaju sta ima na oglasnoj. hm... da, nema razlike. Very Happy

inace, ja sam za jmbagove na svim tim listama. smeta mi sto me moje kolege gledaju kao da sam nize bice jer imam losije rezultate od njih. (doduse, ni ja nemam visoko misljenje o njima zbog otuznog drustvenog zivota Laughing ) zanimljivo mi je da ima ljudi koji misle da se pamet i inteligencija ocituju ocjenama u indeksu.

netko je spomenuo da se voli usporediti sa drugim ljudima. ti ljudi ce ionak biti nazvani nekako (jmbag, sifra, voteva). i vidis se na toj listi gdje si. a ako ti je bas stalo do toga da vidis jesi bolji od nekog odredjenog, pitaj ga pobogu (druzite se malo, ljudi). a i to mi je bezveze (u nedostatku jace rijeci zbog koje mi nece prijetit).

renata
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 21 - 7

PostPostano: 21:21 ned, 25. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Razlozi zbog kojih neki ne zele da im se uz rezultate objavi ime mi stvarno nemaju smisla. Nisam ni ja neka super studentica i ne volim ni sama vidjeti svoj los rezultat, ali se stvarno ne mislim opterecivati time sto drugi misle o mom (ne)uspjehu. S ljudima koji bi me zbog toga smatrali manje vrijednom se iz ocitih razloga ne druzim, a s ostalima ionako raspravljam o rezultatima. Sto se tice roditelja... mi smo sad kao odrasli ljudi i ne bi se valjda trebali bojati sto ce nam mama i tata reci na rezultate. (u slucaju pada godine ce ionako saznati, a ako netko to skriva mislim da mu ne bi trebalo izlaziti u susret sifriranjem rezultata). Uostalom, ako su neciji roditelji toliko time opsjednuti da gledaju rezultate svakog kolokvija, sigurno ce uspjeti saznati i jmbag. Poziv referadi ili search na forumu i garant bi bez vecih problema dosli do njega.
A necemo valjda pisati sifre kao na srednjoskolskim natjecanjim ( pa da na listi bude 5-6 puta bond007 ) :lol:
Razlozi zbog kojih neki ne zele da im se uz rezultate objavi ime mi stvarno nemaju smisla. Nisam ni ja neka super studentica i ne volim ni sama vidjeti svoj los rezultat, ali se stvarno ne mislim opterecivati time sto drugi misle o mom (ne)uspjehu. S ljudima koji bi me zbog toga smatrali manje vrijednom se iz ocitih razloga ne druzim, a s ostalima ionako raspravljam o rezultatima. Sto se tice roditelja... mi smo sad kao odrasli ljudi i ne bi se valjda trebali bojati sto ce nam mama i tata reci na rezultate. (u slucaju pada godine ce ionako saznati, a ako netko to skriva mislim da mu ne bi trebalo izlaziti u susret sifriranjem rezultata). Uostalom, ako su neciji roditelji toliko time opsjednuti da gledaju rezultate svakog kolokvija, sigurno ce uspjeti saznati i jmbag. Poziv referadi ili search na forumu i garant bi bez vecih problema dosli do njega.
A necemo valjda pisati sifre kao na srednjoskolskim natjecanjim ( pa da na listi bude 5-6 puta bond007 ) Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 1:00 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije bas da se ja opterecujem time sto oni misle. rekla sam sta mislim o njima uostalom. malo ne volim samo kad me netko zali, a ja to nit zelim nit trazim, a u svakom slucaju mislim da me se ne treba zalit.

meni je sasvim okej kak je na feru to uredjeno. i, koliko god glupo bilo pozivat se na to, u americi je negdje i u srednjim skolama isto. al nije mi nuzno da se to i kod nas na faksu promijeni, prezivjela sam nekako i dosad.

samo sam rekla sta mislim o tome. ovima koji se slazu sa mnom preporucujem da se krenu 'potpisivat' samo s jmbagom na kolokvije. :D
nije bas da se ja opterecujem time sto oni misle. rekla sam sta mislim o njima uostalom. malo ne volim samo kad me netko zali, a ja to nit zelim nit trazim, a u svakom slucaju mislim da me se ne treba zalit.

meni je sasvim okej kak je na feru to uredjeno. i, koliko god glupo bilo pozivat se na to, u americi je negdje i u srednjim skolama isto. al nije mi nuzno da se to i kod nas na faksu promijeni, prezivjela sam nekako i dosad.

samo sam rekla sta mislim o tome. ovima koji se slazu sa mnom preporucujem da se krenu 'potpisivat' samo s jmbagom na kolokvije. Very Happy

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 13:42 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]recimo da je najcesci razlog za promjenu postojeceg sistema to sto to moze vidjeti bilo tko pa i roditelji.[/quote]
:rotfl:
kljuki (napisa):
recimo da je najcesci razlog za promjenu postojeceg sistema to sto to moze vidjeti bilo tko pa i roditelji.

Valjam se po podu od smijeha

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 13:44 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]samo sam rekla sta mislim o tome. ovima koji se slazu sa mnom preporucujem da se krenu 'potpisivat' samo s jmbagom na kolokvije.[/quote]
Onda ce asistenti imena izvaditi iz ISVU-a :cool:
kljuki (napisa):
samo sam rekla sta mislim o tome. ovima koji se slazu sa mnom preporucujem da se krenu 'potpisivat' samo s jmbagom na kolokvije.

Onda ce asistenti imena izvaditi iz ISVU-a Cool

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 14:18 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="kljuki"]recimo da je najcesci razlog za promjenu postojeceg sistema to sto to moze vidjeti bilo tko pa i roditelji.[/quote]
:rotfl:[/quote]

e, nisi u redu. ja sam tu jadna istraumatizirana, a ti umires od smijeha nad mojom mukom. :lol:
mdoko (napisa):
kljuki (napisa):
recimo da je najcesci razlog za promjenu postojeceg sistema to sto to moze vidjeti bilo tko pa i roditelji.

e, nisi u redu. ja sam tu jadna istraumatizirana, a ti umires od smijeha nad mojom mukom. Laughing

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 14:21 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="kljuki"]samo sam rekla sta mislim o tome. ovima koji se slazu sa mnom preporucujem da se krenu 'potpisivat' samo s jmbagom na kolokvije.[/quote]
Onda ce asistenti imena izvaditi iz ISVU-a :cool:[/quote]

ne znam. to sam rekla jer sam vidla neke od tih lista gdje je pisao samo jmbag bez imena za neke pristupnike kolokviju/ispitu, dok su ostali imali i ime. :wink:
mdoko (napisa):
kljuki (napisa):
samo sam rekla sta mislim o tome. ovima koji se slazu sa mnom preporucujem da se krenu 'potpisivat' samo s jmbagom na kolokvije.

Onda ce asistenti imena izvaditi iz ISVU-a Cool

ne znam. to sam rekla jer sam vidla neke od tih lista gdje je pisao samo jmbag bez imena za neke pristupnike kolokviju/ispitu, dok su ostali imali i ime. Wink

orhideja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 15:16 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čitam postove i više uopće ne kužim kaj vas smeta. Mislim skrivat rezultate kolokvija/ispita od roditelja :?: Pa to ni u školi nisam radila. A kaj se sramoćenja pred oglasnom tiče onaj kom je neugodnjak kad vidi slabi rezultat zacrvenil bu se :oops: i na faci će mu/joj se vidit da su rezultati koma pa :? .A uostalom sjetite se situacija kad vidite super rezultat koji niste očekivali i najrađe bi počeli vikat na sav glas kak ste dobro riješili :veselje: . Tad vam je vjerojatno drago da svi mogu vidit vaš rezultat. Ugl. nemam ništ protiv objavljivanja rezultata pod imenom i prezimenom. No tkđ smatram da bi bilo ok rezultate na netu objavljivat zaštićene tj da se trebamo logirat za pristupit rezultatima jer NIJE isto dal će svi na faksu na oglasnoj vidit i znat moj rezultat ili će ga znat cijeli svijet. Sorry al znam ljude koji okolo po netu gledaju rezultate kolokvija/ispita svojih "poznanika" i onda ih gnjave sljedećih mjesec dana ak su rezultati loši a to bi se lako izbjeglo tak da se rez zaštite na netu i neki ljudi(me included) bi bili puno sretniji jer bi ih takve budale prestale gnjavit. :D
Čitam postove i više uopće ne kužim kaj vas smeta. Mislim skrivat rezultate kolokvija/ispita od roditelja Question Pa to ni u školi nisam radila. A kaj se sramoćenja pred oglasnom tiče onaj kom je neugodnjak kad vidi slabi rezultat zacrvenil bu se Embarassed i na faci će mu/joj se vidit da su rezultati koma pa Confused .A uostalom sjetite se situacija kad vidite super rezultat koji niste očekivali i najrađe bi počeli vikat na sav glas kak ste dobro riješili Veseljeeeee! . Tad vam je vjerojatno drago da svi mogu vidit vaš rezultat. Ugl. nemam ništ protiv objavljivanja rezultata pod imenom i prezimenom. No tkđ smatram da bi bilo ok rezultate na netu objavljivat zaštićene tj da se trebamo logirat za pristupit rezultatima jer NIJE isto dal će svi na faksu na oglasnoj vidit i znat moj rezultat ili će ga znat cijeli svijet. Sorry al znam ljude koji okolo po netu gledaju rezultate kolokvija/ispita svojih "poznanika" i onda ih gnjave sljedećih mjesec dana ak su rezultati loši a to bi se lako izbjeglo tak da se rez zaštite na netu i neki ljudi(me included) bi bili puno sretniji jer bi ih takve budale prestale gnjavit. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 15:49 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]
e, nisi u redu. ja sam tu jadna istraumatizirana, a ti umires od smijeha nad mojom mukom :lol:[/quote]
Moras priznat da je smijesno (i to urnebesno) da se odrasli ljudi plase reakcije roditelja, te da zbog toga imaju potrebu traziti od fakulteta da rezultate kolokvija objavljuje pod siframa. :roll:
kljuki (napisa):

e, nisi u redu. ja sam tu jadna istraumatizirana, a ti umires od smijeha nad mojom mukom Laughing

Moras priznat da je smijesno (i to urnebesno) da se odrasli ljudi plase reakcije roditelja, te da zbog toga imaju potrebu traziti od fakulteta da rezultate kolokvija objavljuje pod siframa. Rolling Eyes

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 16:04 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Moras priznat da je smijesno (i to urnebesno) da se odrasli ljudi plase reakcije roditelja, te da zbog toga imaju potrebu traziti od fakulteta da rezultate kolokvija objavljuje pod siframa. :roll:[/quote]

bilo bi smijesno da to stvarno jesu odrasli ljudi. :lol:

a ovako im mogu muljat nesta jer znam da ce do kraja to sve bit okej. da znaju da mogu pratit sta (ne) radim... bilo bi belaja. :wink:

al ne trazim ja nista. znam da se to nece desit. mi 'odrasli ljudi' samo malo sanjarimo ovdje. :D
mdoko (napisa):
Moras priznat da je smijesno (i to urnebesno) da se odrasli ljudi plase reakcije roditelja, te da zbog toga imaju potrebu traziti od fakulteta da rezultate kolokvija objavljuje pod siframa. Rolling Eyes

bilo bi smijesno da to stvarno jesu odrasli ljudi. Laughing

a ovako im mogu muljat nesta jer znam da ce do kraja to sve bit okej. da znaju da mogu pratit sta (ne) radim... bilo bi belaja. Wink

al ne trazim ja nista. znam da se to nece desit. mi 'odrasli ljudi' samo malo sanjarimo ovdje. Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:46 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajde vi odrasli ljudi [ :lol: ] koje smeta da im se rezultati objavljuju na mrezi pod imenom i prezimenom srocite neki suvisli zahtjev Fakultetskom vijecu, jer se ovdje vrtite u krug, pa rasprava "pomalo" gubi smisao... :)
Ajde vi odrasli ljudi [ Laughing ] koje smeta da im se rezultati objavljuju na mrezi pod imenom i prezimenom srocite neki suvisli zahtjev Fakultetskom vijecu, jer se ovdje vrtite u krug, pa rasprava "pomalo" gubi smisao... Smile

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:05 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]
bilo bi smijesno da to stvarno jesu odrasli ljudi. :lol:
[/quote]
Nisu odrasli? Ja mislio da samo odrasli mogu dobiti vozacku dozvolu, glasati na izborima, traziti dozvolu za nosenje oruzja...

Nego, reci mi, ako studenti nisu odrasli ljudi, sto su onda?
kljuki (napisa):

bilo bi smijesno da to stvarno jesu odrasli ljudi. Laughing

Nisu odrasli? Ja mislio da samo odrasli mogu dobiti vozacku dozvolu, glasati na izborima, traziti dozvolu za nosenje oruzja...

kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 23:46 pon, 26. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Nisu odrasli? Ja mislio da samo odrasli mogu dobiti vozacku dozvolu, glasati na izborima, traziti dozvolu za nosenje oruzja...

Nego, reci mi, ako studenti nisu odrasli ljudi, sto su onda?[/quote]

a gdje to pise? ljudi s 18 godina mogu dobiti vozacku, glasati, legalno kupiti alkohol i cigarete i ino. zelis reci da si odrastao kad napunis 18?
mdoko (napisa):

a gdje to pise? ljudi s 18 godina mogu dobiti vozacku, glasati, legalno kupiti alkohol i cigarete i ino. zelis reci da si odrastao kad napunis 18?

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 4:33 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kljuki"]
a gdje to pise? ljudi s 18 godina mogu dobiti vozacku, glasati, legalno kupiti alkohol i cigarete i ino. zelis reci da si odrastao kad napunis 18?[/quote]
Dobro, istina, 18 nije neka cvrsta granica moze covjek biti odrastao s 16 i ne biti odrastao sa 20...

Ono sto sam htio reci je da se od vas ocekuje da pruzmete odgovornost za svoje postupke, pa tako i za rezultate koje postignete na kolokvijima, a ne da se sakrivate iza supljih prica o privatnosti podataka (koji su po statutu Sveucilista javni) zbog toga sto vas je strah reakcije roditelja ili koga vec.

Ako vas netko zamara pricam o vasim rezultatima recite mu da lijepo da vam se ne mijesa u zivot i to je kraj price.
kljuki (napisa):

Dobro, istina, 18 nije neka cvrsta granica moze covjek biti odrastao s 16 i ne biti odrastao sa 20...

Ono sto sam htio reci je da se od vas ocekuje da pruzmete odgovornost za svoje postupke, pa tako i za rezultate koje postignete na kolokvijima, a ne da se sakrivate iza supljih prica o privatnosti podataka (koji su po statutu Sveucilista javni) zbog toga sto vas je strah reakcije roditelja ili koga vec.

Ako vas netko zamara pricam o vasim rezultatima recite mu da lijepo da vam se ne mijesa u zivot i to je kraj price.

venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 9:46 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]Ako vas netko zamara pricam o vasim rezultatima recite mu da lijepo da vam se ne mijesa u zivot i to je kraj price.[/quote]

Ako vas roditelji financiraju pa zato imaju naviku gnjaviti, a zelite im poruciti da malo ohlade i puste vas da se sami brinete za studij, prvo se ogrebite za stipendije i nadjite neki posao. Kao matematicari mozete zaraditi vise nego mnogi vasi kolege s raznih drugih fakulteta (ne potcjenjujem ni te fakultete ni studente, ali vi mozete natuci solidnu kolicinu para na instrukcijama, kuckanju koda i sl. "usluznim" djelatnostima). Zalopojke na Forumu i skrivanje identiteta na ispitnim rezultatima nisu niti trajno niti potpuno rjesenje.
mdoko (napisa):

Ako vas roditelji financiraju pa zato imaju naviku gnjaviti, a zelite im poruciti da malo ohlade i puste vas da se sami brinete za studij, prvo se ogrebite za stipendije i nadjite neki posao. Kao matematicari mozete zaraditi vise nego mnogi vasi kolege s raznih drugih fakulteta (ne potcjenjujem ni te fakultete ni studente, ali vi mozete natuci solidnu kolicinu para na instrukcijama, kuckanju koda i sl. "usluznim" djelatnostima). Zalopojke na Forumu i skrivanje identiteta na ispitnim rezultatima nisu niti trajno niti potpuno rjesenje.

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 10:16 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a neki ljudi cak nikad ne odrastu... ocekuje se da snosimo odgovornost za vlastita djela i nosimo se s posljedicama, ali to zna biti dosta tesko kod nekih pojedinaca kojima su roditelji uvijek sve servirali u zivotu. ljudi koji ce za los rezultat na kolokvij prije okrivit valjda sve druge osim sebe.

ja bi, recimo, ocekivala da (odrasla) osoba od 18-19 godina zna pocistit wc, kupaonu i podove, a onda se pokaze da ne zna jer tako sta u zivotu jos nije radila.

usput budi receno, na kritike jos uvijek nisam uspila oguglat u toj mjeri da me nimalo ne diraju.

a ovaj savjet (kako se rijesiti prigovora staraca) mislim da nece upaliti za nas tu koji zelimo da nam se ime ne objavljuje upravo zbog onog slatkog smijeha mdoka upucenog svima koji se na faksu jos uvijek boje staraca.
što se mene tice, ja sam prepasivna. treba mi negdje 3000 kn mjesecno za zivot u zagrebu. dosta je to instrukcija il vec ne znam ti ja kakvih poslova. a meni se ne da tj. lakse mi je odrzati okej odnos sa starcima i ne radit nista dok pare stizu na racun same od sebe.
a neki ljudi cak nikad ne odrastu... ocekuje se da snosimo odgovornost za vlastita djela i nosimo se s posljedicama, ali to zna biti dosta tesko kod nekih pojedinaca kojima su roditelji uvijek sve servirali u zivotu. ljudi koji ce za los rezultat na kolokvij prije okrivit valjda sve druge osim sebe.

ja bi, recimo, ocekivala da (odrasla) osoba od 18-19 godina zna pocistit wc, kupaonu i podove, a onda se pokaze da ne zna jer tako sta u zivotu jos nije radila.

usput budi receno, na kritike jos uvijek nisam uspila oguglat u toj mjeri da me nimalo ne diraju.

a ovaj savjet (kako se rijesiti prigovora staraca) mislim da nece upaliti za nas tu koji zelimo da nam se ime ne objavljuje upravo zbog onog slatkog smijeha mdoka upucenog svima koji se na faksu jos uvijek boje staraca.
što se mene tice, ja sam prepasivna. treba mi negdje 3000 kn mjesecno za zivot u zagrebu. dosta je to instrukcija il vec ne znam ti ja kakvih poslova. a meni se ne da tj. lakse mi je odrzati okej odnos sa starcima i ne radit nista dok pare stizu na racun same od sebe.

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 14:15 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="kljuki"]recimo da je najcesci razlog za promjenu postojeceg sistema to sto to moze vidjeti bilo tko pa i roditelji.[/quote]
:rotfl:[/quote]

moram rec da se u potpunosti SLAZEM!! :rotfl:

daj ajde, uci pa nemas frke sa starcima, il ne uci i zaposli se pa ne ovisi o njima.. al molim te, ciji to starci idu na net gledat rez svakog kolokvija?? nemaju li pametnijeg posla, npr zaradjivat onih tvojih 3000kn?? :lol:
mdoko (napisa):
kljuki (napisa):

moram rec da se u potpunosti SLAZEM!! Valjam se po podu od smijeha

daj ajde, uci pa nemas frke sa starcima, il ne uci i zaposli se pa ne ovisi o njima.. al molim te, ciji to starci idu na net gledat rez svakog kolokvija?? nemaju li pametnijeg posla, npr zaradjivat onih tvojih 3000kn?? Laughing

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 14:43 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja nisam nikad rekla da su roditelji glavni razlog, a vi se sad natakarili na to. moji roditelji se ni ne znaju sluziti internetom, ali su mi frendovi pricali kako bi ih starci zvali pitat kak je proslo, ovi bi nes smuljali, a starci na to: a je li?! :lol:

i sad se svi nasli pozvani pomoc meni s mojim problemom.... hvala vam mnogo, prijatelji, ali problema nema, a i da ima, ne bih vas tu za savjet pitala.
ja nisam nikad rekla da su roditelji glavni razlog, a vi se sad natakarili na to. moji roditelji se ni ne znaju sluziti internetom, ali su mi frendovi pricali kako bi ih starci zvali pitat kak je proslo, ovi bi nes smuljali, a starci na to: a je li?! Laughing

i sad se svi nasli pozvani pomoc meni s mojim problemom.... hvala vam mnogo, prijatelji, ali problema nema, a i da ima, ne bih vas tu za savjet pitala.

c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 20:33 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

eeeej, naj se srdit!!
nismo nis lose mislili.. sam smo izrazavali svoje misljenje..
a ti tvoji prijatelji bi trebali malo poraditi na svom odnosu sa starcima..
eeeej, naj se srdit!!

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 40 - 25

PostPostano: 8:53 sri, 28. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="c_l"]eeeej, naj se srdit!!
a ti tvoji prijatelji bi trebali malo poraditi na svom odnosu sa starcima..[/quote]

evo opet, savjeti... :lol:

nisam se ja nis naljutila. koliko god se cinilo da me lako izbaciti iz takta, nisam bas tolko laka. uostalom, ko me vidio, zna. :D

nadam se da se vidimo skoro na cugi, c_l. :wink:
c_l (napisa):
eeeej, naj se srdit!!

evo opet, savjeti... Laughing

nisam se ja nis naljutila. koliko god se cinilo da me lako izbaciti iz takta, nisam bas tolko laka. uostalom, ko me vidio, zna. Very Happy

nadam se da se vidimo skoro na cugi, c_l. Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 5 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum