Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ivica13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
thomary Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 20:18 uto, 27. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"]
Da, samo što sam se ja uspaničarila radi Turinga pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su mi ta 4 zadatka točna, a znam i masu ljudi koji su riješili ta 4 zadatka u 20 min. i do kraja kolokvija radili Turinga bez da su one zadatke provjerili.
[/quote]
Upravo to. :D
Ja sam ovo ostalo prilično brzo riješio, bio sam čisto zbunjen koliko su lagane neke stvari bile, ali vjerojatno imam hrpu pogrešaka na tom dijelu jer ništa nisam provjeravao...
S druge strane, s Turingom sam se mučio ostatak vremena, da na kraju ne bih napravio zapravo ništa (rješenje do pola u improviziranoj kombinaciji funkcijskog zapisa i crtanja) i da bih odustao prije kraja vremena.
Moje izjave prije početka kolokvija:
Nadam se da će Turing biti jako lagan, a ovo ostalo da će staviti teže... Npr. jako težak zadatak s pojednostavljivanjem KNF/DNF bi mi odgovarao.
Pa naučio sam manje-više sve, ali se nadam da neće biti Turing s funkcijskim zapisom jer to ne bih znao.
:lol:
Masiela (napisa): |
Da, samo što sam se ja uspaničarila radi Turinga pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su mi ta 4 zadatka točna, a znam i masu ljudi koji su riješili ta 4 zadatka u 20 min. i do kraja kolokvija radili Turinga bez da su one zadatke provjerili.
|
Upravo to.
Ja sam ovo ostalo prilično brzo riješio, bio sam čisto zbunjen koliko su lagane neke stvari bile, ali vjerojatno imam hrpu pogrešaka na tom dijelu jer ništa nisam provjeravao...
S druge strane, s Turingom sam se mučio ostatak vremena, da na kraju ne bih napravio zapravo ništa (rješenje do pola u improviziranoj kombinaciji funkcijskog zapisa i crtanja) i da bih odustao prije kraja vremena.
Moje izjave prije početka kolokvija:
Nadam se da će Turing biti jako lagan, a ovo ostalo da će staviti teže... Npr. jako težak zadatak s pojednostavljivanjem KNF/DNF bi mi odgovarao.
Pa naučio sam manje-više sve, ali se nadam da neće biti Turing s funkcijskim zapisom jer to ne bih znao.
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:31 uto, 27. 11. 2007 Naslov: |
|
|
Ja sam si jedno 5 puta rekla [i]Zašto nisi bacila oko na fukncijski, zašto nisi bacila oko na funkcijski,...[/i] :D Računala sam da će biti zadatak jednako zgodan za riješiti na oba (ili sva tri) načina.
Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao [i]mudro[/i] skratila svih 16 ili 17 stanja u 2 :lol:
A mučila sam se s njim ko s nijednim zadatkom za faks u ova 2 mjeseca i na kraju ću dobiti max. 2 boda za početak :D
Ja sam si jedno 5 puta rekla Zašto nisi bacila oko na fukncijski, zašto nisi bacila oko na funkcijski,... Računala sam da će biti zadatak jednako zgodan za riješiti na oba (ili sva tri) načina.
Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao mudro skratila svih 16 ili 17 stanja u 2
A mučila sam se s njim ko s nijednim zadatkom za faks u ova 2 mjeseca i na kraju ću dobiti max. 2 boda za početak
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 20:40 uto, 27. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Masiela"]
Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao [i]mudro[/i] skratila svih 16 ili 17 stanja u 2 :lol:
[/quote]
:lol:
Ti barem nemaš napomenu: qi i qk su skupovi stanja, a ne pojedinačna stanja! :D
Masiela (napisa): |
Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao mudro skratila svih 16 ili 17 stanja u 2
|
Ti barem nemaš napomenu: qi i qk su skupovi stanja, a ne pojedinačna stanja!
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mateja Forumaš(ica)

|