Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ft Forumaš(ica)

|
Postano: 22:56 sri, 28. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="arya"]sve je ok, ft, vjerujemo ti mi da si ti to riješio doma, ne moraš nam to dokazivat ovim putem ;)
ajd sad za izazov riješi 8. zadatak iz druge grupe, onaj sa sumom produkata rješenja jednadžbe... ak ne znaš kak točno ide, pitaj, budem ti rekla :)[/quote]
Napisi mi ga, premda mi ga je ana isto reka danas na faksu, ti mi svejedno napisi da ne bude zabune pa ako buden ima vrimena sutra mozda ga probam
arya (napisa): | sve je ok, ft, vjerujemo ti mi da si ti to riješio doma, ne moraš nam to dokazivat ovim putem
ajd sad za izazov riješi 8. zadatak iz druge grupe, onaj sa sumom produkata rješenja jednadžbe... ak ne znaš kak točno ide, pitaj, budem ti rekla  |
Napisi mi ga, premda mi ga je ana isto reka danas na faksu, ti mi svejedno napisi da ne bude zabune pa ako buden ima vrimena sutra mozda ga probam
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
j.b.i.n.s.h. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
j.b.i.n.s.h. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:56 sri, 28. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="ft"][quote="Nori"]Ja se slažem s ft-om. Bila sam tvoja grupa, i u najmnanju ruku, kolokvij je bio neprimjeren (barem naša grupa)...
Ti ciklusi permutacija, taj dokaz ide prek cijele strane i više, užasno puno posla, zatim taj s 2 okrugla stola, 12 345 ljudi, i 2 uvjeta i zadnji koji je nerješiv u pola sata, sat za ljude inteligencije<150 čine kolokvij teškim:(((([/quote]
To je ono sta ja govorin. Nama drugi definitivno nije smija doci, ne zato sta je tezak jer nije, nego zato sta je demotivirajuci za daljne rijesavanje[/quote]
pridružujem se žalopojkama :cry:
ali kad jednom, kao ja, odlučite zadržati živce za budućnost, onda vas ovakva iznenađenja ne peru previše.
ja sam čak taj drugi relativno brzo uspio riješit i mislim da mi je točan (vjerojatno nije jer sam ovo rekao).
ft, u onoj matrici svi brojevi moraju bit nenegativni, pa malo izmijeni uvjete. ne znam da li to mijenja rješenje, jer nemam snage gledati, ali eto da znaš. :wink:
ljudi, šta se žalite? :twisted: u petak je spa :rarrow: to ima da bude katastrofa. :twisted:
ft (napisa): | Nori (napisa): | Ja se slažem s ft-om. Bila sam tvoja grupa, i u najmnanju ruku, kolokvij je bio neprimjeren (barem naša grupa)...
Ti ciklusi permutacija, taj dokaz ide prek cijele strane i više, užasno puno posla, zatim taj s 2 okrugla stola, 12 345 ljudi, i 2 uvjeta i zadnji koji je nerješiv u pola sata, sat za ljude inteligencije<150 čine kolokvij teškim:(((( |
To je ono sta ja govorin. Nama drugi definitivno nije smija doci, ne zato sta je tezak jer nije, nego zato sta je demotivirajuci za daljne rijesavanje |
pridružujem se žalopojkama
ali kad jednom, kao ja, odlučite zadržati živce za budućnost, onda vas ovakva iznenađenja ne peru previše.
ja sam čak taj drugi relativno brzo uspio riješit i mislim da mi je točan (vjerojatno nije jer sam ovo rekao).
ft, u onoj matrici svi brojevi moraju bit nenegativni, pa malo izmijeni uvjete. ne znam da li to mijenja rješenje, jer nemam snage gledati, ali eto da znaš.
ljudi, šta se žalite? u petak je spa to ima da bude katastrofa.
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)

|
Postano: 2:07 čet, 29. 11. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="ma"]
ft, u onoj matrici svi brojevi moraju bit nenegativni, pa malo izmijeni uvjete. ne znam da li to mijenja rješenje, jer nemam snage gledati, ali eto da znaš. :wink:
ljudi, šta se žalite? :twisted: u petak je spa :rarrow: to ima da bude katastrofa. :twisted:[/quote]
meni se nekak cini da sam taj zadnji skroz krivo shvatila jer ak' je ovak kak sam ga ja napisala ispada da ima puno posla, ali da nije bas toliko kompliciran... heh plavuse.. bas krasno :roll:
a sto se tice spa... hehe... to ce biti jako zanimljivo hehe... strah me pogledati proslogodisnje kolokvije jer se ovako jos mogu nadati da zadatci nece biti jako komplicirani i teski :D
ma (napisa): |
ft, u onoj matrici svi brojevi moraju bit nenegativni, pa malo izmijeni uvjete. ne znam da li to mijenja rješenje, jer nemam snage gledati, ali eto da znaš.
ljudi, šta se žalite? u petak je spa to ima da bude katastrofa.  |
meni se nekak cini da sam taj zadnji skroz krivo shvatila jer ak' je ovak kak sam ga ja napisala ispada da ima puno posla, ali da nije bas toliko kompliciran... heh plavuse.. bas krasno
a sto se tice spa... hehe... to ce biti jako zanimljivo hehe... strah me pogledati proslogodisnje kolokvije jer se ovako jos mogu nadati da zadatci nece biti jako komplicirani i teski
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
petrat Forumaš s poteškoćama u pisanju

|