Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Miš Forumaš(ica)
|
Postano: 15:35 pet, 14. 12. 2007 Naslov: Promocija |
|
|
Jel zna netko kako izgleda promocija na nasem faksu? Koliko traje, dal dodje dekan pa nam samo uvali taj tuljac i to je to? Jel dolaze normalno roditelji i ostali kako je obicaj na drugim fakultetima? Nasa promocija kosta 200 kn, a na filozofskom je 600kn. Nije da se bunim da je malo novaca, :), ali me zanima kako to izgleda... ne filizofskom su morali placati kapice, ali nije im pjevao zbor....
Jel zna netko kako izgleda promocija na nasem faksu? Koliko traje, dal dodje dekan pa nam samo uvali taj tuljac i to je to? Jel dolaze normalno roditelji i ostali kako je obicaj na drugim fakultetima? Nasa promocija kosta 200 kn, a na filozofskom je 600kn. Nije da se bunim da je malo novaca, , ali me zanima kako to izgleda... ne filizofskom su morali placati kapice, ali nije im pjevao zbor....
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:49 pet, 14. 12. 2007 Naslov: |
|
|
Meni je bilo u 003, prva 2 reda smo bili mi koji smo dobijali tuljce, a sve ostalo (prekrcana "trojka") su bili roditelji, prijatelji,... :) Dekan je nesto pricao, onda je svatko dobio svoj tuljac i prijateljski stisak ruke, a na kraju je cak bila i zakuska (cini mi se na drugom katu). :)
Traje, cini mi se, izmedju sat i sat i pol (prica + dok se svi prosecu i uzmu tuljce). :)
Sve u svemu, nista grandiozno, ali ipak simpatican zavrsetak studija. :D
Meni je bilo u 003, prva 2 reda smo bili mi koji smo dobijali tuljce, a sve ostalo (prekrcana "trojka") su bili roditelji, prijatelji,... Dekan je nesto pricao, onda je svatko dobio svoj tuljac i prijateljski stisak ruke, a na kraju je cak bila i zakuska (cini mi se na drugom katu).
Traje, cini mi se, izmedju sat i sat i pol (prica + dok se svi prosecu i uzmu tuljce).
Sve u svemu, nista grandiozno, ali ipak simpatican zavrsetak studija.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Maariinaa Forumaš(ica)
Lokacija: letim konstantnom brzinom somewhere over the rainbow
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:47 sub, 15. 12. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Meni je bilo u 003, prva 2 reda smo bili mi koji smo dobijali tuljce, a sve ostalo (prekrcana "trojka") su bili roditelji, prijatelji,... :) Dekan je nesto pricao, onda je svatko dobio svoj tuljac i prijateljski stisak ruke, a na kraju je cak bila i zakuska (cini mi se na drugom katu). :)
Traje, cini mi se, izmedju sat i sat i pol (prica + dok se svi prosecu i uzmu tuljce). :)
Sve u svemu, nista grandiozno, ali ipak simpatican zavrsetak studija. :D[/quote]
Tako je nekako izgledalo i kod mene. Samo što nije bilo zakuske, u stvari i ne znam točno, jer su me roditelji (napokon :D ) izveli na neki pravi ručak. Znao sam da su odahnuli što su me se nekako riješili, pa nisam tražio zakusku na faksu, jer sam znao da neće baš štedit na klopi. :dm:
Možda bi bilo ljepše da smo na promociji imali one kape i haljine (nemogu se sjetit imena, a i ne nalazim takav smajl), al i ovako je bilo dobro.
I nemoj kasnit, jer nećeš znat pjesmu koju svi slavljenici moraju otpjevati na početku.
vsego (napisa): | Meni je bilo u 003, prva 2 reda smo bili mi koji smo dobijali tuljce, a sve ostalo (prekrcana "trojka") su bili roditelji, prijatelji,... Dekan je nesto pricao, onda je svatko dobio svoj tuljac i prijateljski stisak ruke, a na kraju je cak bila i zakuska (cini mi se na drugom katu).
Traje, cini mi se, izmedju sat i sat i pol (prica + dok se svi prosecu i uzmu tuljce).
Sve u svemu, nista grandiozno, ali ipak simpatican zavrsetak studija. |
Tako je nekako izgledalo i kod mene. Samo što nije bilo zakuske, u stvari i ne znam točno, jer su me roditelji (napokon ) izveli na neki pravi ručak. Znao sam da su odahnuli što su me se nekako riješili, pa nisam tražio zakusku na faksu, jer sam znao da neće baš štedit na klopi.
Možda bi bilo ljepše da smo na promociji imali one kape i haljine (nemogu se sjetit imena, a i ne nalazim takav smajl), al i ovako je bilo dobro.
I nemoj kasnit, jer nećeš znat pjesmu koju svi slavljenici moraju otpjevati na početku.
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
k8yvis Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:32 pon, 17. 12. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Koliko shvacam kad diplomiras ne placas ispis s faksa.[/quote]
Zato i kazem da je jeftinije diplomirati. :D
[quote="krcko"]I nisi duzan platiti 200 kn za diplomu. Ona potvrda o diplomiranju koju dobijes nije dovoljno fancy da si je covjek objesi na zid, ali pravno je ekvivalentna diplomi (sve do njezinog izdavanja, sto ce u slucaju neplacanja 200 kn biti zauvijek). Slicno sam ja postupio u slucaju promocije za doktorat (jer je Sveuciliste trazilo 10x veci iznos).[/quote]
Tako je! :D Potvrda se dobije odmah po obrani i s njom se trivijalno ubaci titula u radnu knjizicu. :) Nakon toga, fancy papiri sluze za ukras... 8)
Ne znam, 200kn mi se ne cini puno za tuljac koji je simbolicna kruna 5 godina rada (ok, nekima i 15 :twisted:).
krcko (napisa): | Koliko shvacam kad diplomiras ne placas ispis s faksa. |
Zato i kazem da je jeftinije diplomirati.
krcko (napisa): | I nisi duzan platiti 200 kn za diplomu. Ona potvrda o diplomiranju koju dobijes nije dovoljno fancy da si je covjek objesi na zid, ali pravno je ekvivalentna diplomi (sve do njezinog izdavanja, sto ce u slucaju neplacanja 200 kn biti zauvijek). Slicno sam ja postupio u slucaju promocije za doktorat (jer je Sveuciliste trazilo 10x veci iznos). |
Tako je! Potvrda se dobije odmah po obrani i s njom se trivijalno ubaci titula u radnu knjizicu. Nakon toga, fancy papiri sluze za ukras...
Ne znam, 200kn mi se ne cini puno za tuljac koji je simbolicna kruna 5 godina rada (ok, nekima i 15 ).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
|