Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Cumez krew vam nudi projekciju po vasem izboru |
Musa , Kim Sung-su (2001) |
|
11% |
[ 1 ] |
Bogovi su pali na tjeme , Jamie Uys (1980) |
|
0% |
[ 0 ] |
Sedam samuraja , Kurosawa Akira (1954) |
|
22% |
[ 2 ] |
The tramp , Charles Chaplin (1915) |
|
11% |
[ 1 ] |
Sedmi pecat , Ingmar Bergman (1956) |
|
55% |
[ 5 ] |
|
Ukupno glasova : 9 |
|
Autor/ica |
Poruka |
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:28 uto, 27. 1. 2004 Naslov: Projekcija po izboru |
|
|
Dragi kolege, zbog velike zainteresiranosti za projekcije u nasem dragom cumezu, i par dobronamjernih primjedaba u vezi samog izbora stvari koje se projiciraju, cumez krew je odlucio napraviti javno glasovanje da sami izaberete sto bi zeljeli gledati.
zasad cemo postaviti glasovanje ovdje, dok se malo bolje ne snadjemo za neku pristupacniju domenu, a kad glasovanje zavrsi molim cijenjene moderatore da il lockaju poll il da skroz izbrisu sve dokaze da je poll ikad postojao. Ovisno o tome sto oni zakljuce da je pametno za napraviti.
Isto tako molim ljude da glasuju samo jednom, svjesni smo da se na forumu moze glasovati samo jednom,ali u cumezu postoji papiric na kojem se isto moze glasovati.
Izbor je sljedeci:
[url=http://www.imdb.com/title/tt0006177/]The Tramp[/url] , Charles Chaplin
[url=http://www.kfccinema.com/reviews/swordplay/7samurai/7samurai.html]Sedam samuraja[/url]
[url=http://www.geocities.com/ResearchTriangle/Forum/6370/7thseal.html]Sedmi pecat[/url]
[url=http://www.imdb.com/title/tt0080801/]Bogovi su pali ne tjeme[/url]
[url=http://www.kfccinema.com/reviews/swordplay/musa/musa.html]Musa[/url]
Dragi kolege, zbog velike zainteresiranosti za projekcije u nasem dragom cumezu, i par dobronamjernih primjedaba u vezi samog izbora stvari koje se projiciraju, cumez krew je odlucio napraviti javno glasovanje da sami izaberete sto bi zeljeli gledati.
zasad cemo postaviti glasovanje ovdje, dok se malo bolje ne snadjemo za neku pristupacniju domenu, a kad glasovanje zavrsi molim cijenjene moderatore da il lockaju poll il da skroz izbrisu sve dokaze da je poll ikad postojao. Ovisno o tome sto oni zakljuce da je pametno za napraviti.
Isto tako molim ljude da glasuju samo jednom, svjesni smo da se na forumu moze glasovati samo jednom,ali u cumezu postoji papiric na kojem se isto moze glasovati.
Izbor je sljedeci:
The Tramp , Charles Chaplin
Sedam samuraja
Sedmi pecat
Bogovi su pali ne tjeme
Musa
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:44 uto, 27. 1. 2004 Naslov: Re: Projekcija po izboru |
|
|
[quote="BoMark"]zasad cemo postaviti glasovanje ovdje, dok se malo bolje ne snadjemo za neku pristupacniju domenu, a kad glasovanje zavrsi molim cijenjene moderatore da il lockaju poll il da skroz izbrisu sve dokaze da je poll ikad postojao. Ovisno o tome sto oni zakljuce da je pametno za napraviti.[/quote]
[color=darkred]Ako Cumez zeli podforum i misli da ima dosta materijala, to se lako izvede. 8)
Samo mi treba neki sretniji naziv zbog koincidencije s lokalnim Cumezom... :roll: ;)[/color]
Btw, "[i]Sedmi pecat[/i]" mi zvuci interesantno, a "[i]Bogove[/i]" sam gledao i [b]znam[/b] da su zabavni. "[i]Samuraji[/i]" takodjer zvuce ok. I sta cu sad? :-k :roll: :( :shock: :puppydogeyes:
BoMark (napisa): | zasad cemo postaviti glasovanje ovdje, dok se malo bolje ne snadjemo za neku pristupacniju domenu, a kad glasovanje zavrsi molim cijenjene moderatore da il lockaju poll il da skroz izbrisu sve dokaze da je poll ikad postojao. Ovisno o tome sto oni zakljuce da je pametno za napraviti. |
Ako Cumez zeli podforum i misli da ima dosta materijala, to se lako izvede.
Samo mi treba neki sretniji naziv zbog koincidencije s lokalnim Cumezom...
Btw, "Sedmi pecat" mi zvuci interesantno, a "Bogove" sam gledao i znam da su zabavni. "Samuraji" takodjer zvuce ok. I sta cu sad?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)

|
Postano: 15:17 uto, 27. 1. 2004 Naslov: |
|
|
Mene zanima (a mozda i sire pucanstvo) kako izgledaju te projekcije.
Koliko ljudi stane? Ima li dosta mjesta za sjesti? Kakva je kvaliteta ozvucenja, slike? DVD, VHS, [size=6]DivX[/size]?
Nije da ocekujem ne znam kakvu kvalitetu, ali cisto da se psihicki pripremim prije nego dodjem na projekciju.
Inace, glasao sam za The tramp jer nemam cesto priliku gledati Chaplina.
Mene zanima (a mozda i sire pucanstvo) kako izgledaju te projekcije.
Koliko ljudi stane? Ima li dosta mjesta za sjesti? Kakva je kvaliteta ozvucenja, slike? DVD, VHS, DivX?
Nije da ocekujem ne znam kakvu kvalitetu, ali cisto da se psihicki pripremim prije nego dodjem na projekciju.
Inace, glasao sam za The tramp jer nemam cesto priliku gledati Chaplina.
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: