Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Fali mi priznanje

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
74 = 97 - 23

PostPostano: 10:40 čet, 3. 1. 2008    Naslov: Fali mi priznanje Citirajte i odgovorite

(Zbilja nisam znala gdje ovo svrstati pa se ispričavam ukoliko je bilo očito gdje bi trebala otvoriti ;) )

Uglavnom, uz prijavu za državnu stipendiju bi trebala priložiti kopije priznanja sa županijskih natjecanja. Fali mi ono za 1. razred - nisam ga uopće dobila. Mogu li se kome obratiti da mi ga tako naknadno ispiše ili da mi da nekakvu potvrdu?

Palo mi je na pamet da svake godine izađe ona knjižica u kojoj između ostalog bude i popis pozvanih na državno, a pošto sam bila jedina iz svoje županije da se zaključiti da sam bila prva. Ali mislim da mi to neće uvažiti kad se traži baš priznanje.

Ima tko kakav savjet ili da otpišem bilo kakve mogućnosti posthumnog priznavanja rezultata? :?
(Zbilja nisam znala gdje ovo svrstati pa se ispričavam ukoliko je bilo očito gdje bi trebala otvoriti Wink )

Uglavnom, uz prijavu za državnu stipendiju bi trebala priložiti kopije priznanja sa županijskih natjecanja. Fali mi ono za 1. razred - nisam ga uopće dobila. Mogu li se kome obratiti da mi ga tako naknadno ispiše ili da mi da nekakvu potvrdu?

Palo mi je na pamet da svake godine izađe ona knjižica u kojoj između ostalog bude i popis pozvanih na državno, a pošto sam bila jedina iz svoje županije da se zaključiti da sam bila prva. Ali mislim da mi to neće uvažiti kad se traži baš priznanje.

Ima tko kakav savjet ili da otpišem bilo kakve mogućnosti posthumnog priznavanja rezultata? Confused

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 11:32 čet, 3. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najbolje da se javis nekom iz Povjerenstva za natjecanja. Vjerojatno ti nece moci izdati priznanje (ako je to ono sto se tiska zlatnim slovima), ali mogli bi napisati potvrdu na obicnom papiru. To bi trebalo biti ekvivalentno.

Prava osoba za kontakt mogla bi biti Mea Bombardelli (ime.prezime@math.hr).
Najbolje da se javis nekom iz Povjerenstva za natjecanja. Vjerojatno ti nece moci izdati priznanje (ako je to ono sto se tiska zlatnim slovima), ali mogli bi napisati potvrdu na obicnom papiru. To bi trebalo biti ekvivalentno.

Prava osoba za kontakt mogla bi biti Mea Bombardelli (ime.prezime@math.hr).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 13:23 čet, 3. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma nama su sva ta županijska priznanja bila više-manje ista, eventualno tiskana na drugačijem kartonu, a ime bi napisali flomasterom pa mi je palo napamet da bi se to moglo izvesti. Stvarno vjerujem da imaju neiskorištenih starih jer sam jedne godine dobila priznanje na kojem piše kriva godina (čak sam prof. upozorila na to) jer su ponovo iskoristili ona prošlogodišnja :lol:

Hvala ;)
Ma nama su sva ta županijska priznanja bila više-manje ista, eventualno tiskana na drugačijem kartonu, a ime bi napisali flomasterom pa mi je palo napamet da bi se to moglo izvesti. Stvarno vjerujem da imaju neiskorištenih starih jer sam jedne godine dobila priznanje na kojem piše kriva godina (čak sam prof. upozorila na to) jer su ponovo iskoristili ona prošlogodišnja Laughing

Hvala Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum