Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

apsolventska godina i upis predmeta preko bolonje (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
osvetnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-6 = 6 - 12

PostPostano: 10:36 sri, 16. 1. 2008    Naslov: apsolventska godina i upis predmeta preko bolonje Citirajte i odgovorite

dakle, moje pitanje jest, da li cu slijedece godine moci, kad budem na apsolventskoj godini, upisati (ekvivalentne) predmete (zaostatke) s druge godine preko bolonje? konkretno: Analizu 3, Uvis i numeričku?
Ujedno, da li postoje neka ogranicenja pri upisu doticnih?
dakle, moje pitanje jest, da li cu slijedece godine moci, kad budem na apsolventskoj godini, upisati (ekvivalentne) predmete (zaostatke) s druge godine preko bolonje? konkretno: Analizu 3, Uvis i numeričku?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 12:13 sri, 16. 1. 2008    Naslov: Re: apsolventska godina i upis predmeta preko bolonje Citirajte i odgovorite

[quote="osvetnik"]dakle, moje pitanje jest, da li cu slijedece godine moci, kad budem na apsolventskoj godini, upisati (ekvivalentne) predmete (zaostatke) s druge godine preko bolonje? konkretno: Analizu 3, Uvis i numeričku?
Ujedno, da li postoje neka ogranicenja pri upisu doticnih?[/quote]

neces moci ovo je zadnja godina kad se to moglo.To sam neki dan bas pricala sa jednim kolegom koji je prico sa tetama u referadi oa su mu one to tako rekle.Al to sada zvuci rekla kazala pa provieri jos u referadi:-P
osvetnik (napisa):

neces moci ovo je zadnja godina kad se to moglo.To sam neki dan bas pricala sa jednim kolegom koji je prico sa tetama u referadi oa su mu one to tako rekle.Al to sada zvuci rekla kazala pa provieri jos u referadi:-P

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 13:40 sri, 16. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bih rekao da ce moci. Ne znam sto bi se drugo moglo napraviti ako netko padne na komisijskom. Vjerojatno ce pisati nekakvu molbu i to je to. Ogranicenje koje ce sigurno vrijediti da ce se morati polagati po bolonjskim pravilima igre, tj. nece biti ispitnih rokova nego samo kolokvija itd.
Ja bih rekao da ce moci. Ne znam sto bi se drugo moglo napraviti ako netko padne na komisijskom. Vjerojatno ce pisati nekakvu molbu i to je to. Ogranicenje koje ce sigurno vrijediti da ce se morati polagati po bolonjskim pravilima igre, tj. nece biti ispitnih rokova nego samo kolokvija itd.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 14:43 sri, 16. 1. 2008    Naslov: Re: apsolventska godina i upis predmeta preko bolonje Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]neces moci ovo je zadnja godina kad se to moglo.To sam neki dan bas pricala sa jednim kolegom koji je prico sa tetama u referadi oa su mu one to tako rekle.Al to sada zvuci rekla kazala pa provieri jos u referadi:-P[/quote]
Tete u referadi su i na početku upisa za ovu godinu tvrdile da stari studenti ne mogu upisivati bolonjske predmete, no ipak su mogli.

Kada sam se raspitivao oko toga kod prodekanice, rekla je da će se i iduće godine moći upisivati bolonjske predmete kao izborne pa će se vjerojatno moći upisivati i MA3, UVIS itd.
bily (napisa):

Tete u referadi su i na početku upisa za ovu godinu tvrdile da stari studenti ne mogu upisivati bolonjske predmete, no ipak su mogli.

Kada sam se raspitivao oko toga kod prodekanice, rekla je da će se i iduće godine moći upisivati bolonjske predmete kao izborne pa će se vjerojatno moći upisivati i MA3, UVIS itd.

osvetnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 6 - 12

PostPostano: 23:49 sri, 16. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ja bih rekao da ce moci. Ne znam sto bi se drugo moglo napraviti ako netko padne na komisijskom. Vjerojatno ce pisati nekakvu molbu i to je to. Ogranicenje koje ce sigurno vrijediti da ce se morati polagati po bolonjskim pravilima igre, tj. nece biti ispitnih rokova nego samo kolokvija itd.[/quote]

sta nije bila fora da ce se svi zaostatci s druge MORATI upisati opet preko bolonje slijedece godine jer se vise nece ispitivati? (ili tako nesto :) )
konkretno meni je to zanimljivo jer nemam vise nastavu pa posto sredjujem zaostatke, odma mi je lakse ako neke na ovaj nacin (preko kolokvija) rijesiti, tako da ako bog da, da to sve ubijem u toj apsolventskoj :))
krcko (napisa):

sta nije bila fora da ce se svi zaostatci s druge MORATI upisati opet preko bolonje slijedece godine jer se vise nece ispitivati? (ili tako nesto Smile )
konkretno meni je to zanimljivo jer nemam vise nastavu pa posto sredjujem zaostatke, odma mi je lakse ako neke na ovaj nacin (preko kolokvija) rijesiti, tako da ako bog da, da to sve ubijem u toj apsolventskoj Smile)

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 1:54 čet, 17. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="osvetnik"]sta nije bila fora da ce se svi zaostatci s druge MORATI upisati opet preko bolonje slijedece godine jer se vise nece ispitivati? (ili tako nesto :) )[/quote]
Ja se ne sjećam takve informacije, a ako je bila negdje oglašena, gdje je?

A i koja bi mogla argumentacija biti za ukidanje rokova za te ispite? Oni koji moraju diplomirati po starom programu imaju zakonski rok do 30.9.2010, znači još akademske godine 2008/9 i 2009/10 tako da stvarno ne vidim koji je problem održavati rokove za tih par ispita još dvije godine.
osvetnik (napisa):
sta nije bila fora da ce se svi zaostatci s druge MORATI upisati opet preko bolonje slijedece godine jer se vise nece ispitivati? (ili tako nesto Smile )

Ja se ne sjećam takve informacije, a ako je bila negdje oglašena, gdje je?

A i koja bi mogla argumentacija biti za ukidanje rokova za te ispite? Oni koji moraju diplomirati po starom programu imaju zakonski rok do 30.9.2010, znači još akademske godine 2008/9 i 2009/10 tako da stvarno ne vidim koji je problem održavati rokove za tih par ispita još dvije godine.

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:53 čet, 17. 1. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ispiti ce se odrzavati koliko se moraju odrzavati (vjerojatno ce se odrzavati i duze). [b]Nakon toga[/b] vise se nece moci polagati na ispitnim rokovima, nego upisom ekvivalentnog bolonjskog kolegija itd.
Ispiti ce se odrzavati koliko se moraju odrzavati (vjerojatno ce se odrzavati i duze). Nakon toga vise se nece moci polagati na ispitnim rokovima, nego upisom ekvivalentnog bolonjskog kolegija itd.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum