Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
defar Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
patak Gost
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mmm Gost
|
|
[Vrh] |
|
Void Forumaš(ica)

|
Postano: 20:24 sri, 28. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mmm"]Ono što mene iskreno zanima je: šta je bitnije na ovom kolokviju- znati zbrajati, oduzimati, derivirati i vaditi korijene iz 2000 i nešto, ili imati ideju i riješiti zadatak sa malom greškom u računu od 4 strane??[/quote]
Ovi zadaci nisu zahtijevali nikakvu ideju, to su bili sve odreda rutinski zadaci koji su na vjezbama izanalizirani do besvijesti. Sto se greski u racunu tice - to se svakome kad-tad desi, slazem se da to ne bi trebalo preostro sankcionirati... ipak, racun poput zbrajanja, mnozenja, korijenovanja i slicnog je sastavni dio svakog zadatka i ako se tu cesto grijesi doista nema smisla niti rijesavati zadatke. Ne vidim kako netko moze biti zadovoljan rjesenjem zadatka koje je prepuno "sitnih greskica" zbog kojih na kraju konacno rjesenje nema nikakvog smisla.
mmm (napisa): | Ono što mene iskreno zanima je: šta je bitnije na ovom kolokviju- znati zbrajati, oduzimati, derivirati i vaditi korijene iz 2000 i nešto, ili imati ideju i riješiti zadatak sa malom greškom u računu od 4 strane?? |
Ovi zadaci nisu zahtijevali nikakvu ideju, to su bili sve odreda rutinski zadaci koji su na vjezbama izanalizirani do besvijesti. Sto se greski u racunu tice - to se svakome kad-tad desi, slazem se da to ne bi trebalo preostro sankcionirati... ipak, racun poput zbrajanja, mnozenja, korijenovanja i slicnog je sastavni dio svakog zadatka i ako se tu cesto grijesi doista nema smisla niti rijesavati zadatke. Ne vidim kako netko moze biti zadovoljan rjesenjem zadatka koje je prepuno "sitnih greskica" zbog kojih na kraju konacno rjesenje nema nikakvog smisla.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 20:44 sri, 28. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="patak"]Zanima me zasto je gradivo prve godine toliko skraceno i zasto je tolika razlika prema drugoj godini. To dovede do toga da ljudi tek na drugoj godini shvate da matematika nije studij za njih, odustanu i samo bez veze gube jednu godinu vise.[/quote]
Gradivo prve godine sadrzajno nije bitno kraceno. Donekle je promijenjen redoslijed i nacin izlaganja, i uvedeni su kolokviji koji su olaksali polaganje pismenog dijela ispita. Takodjer je tendencija da se na pismenim ne daju besmisleno teski zadaci, ali nije toga bilo puno ni prije (IMO radi se prevelika fama od [i]olaksavanja programa[/i]).
Druga godina je uvijek bila teza od prve, a MA3 jedan od najtezih i najvaznijih kolegija na drugoj. Malo ljudi s polozenom Analizom 3 odustaje od faksa - s tim si prakticki na pola puta do diplome. Razlozi su prilicno ociti. Nakon uvoda od dva semestra, red je da se posteno nauci matematicka analiza.
[quote="patak"]Osim toga u razredima nema mjesta za toliko studenata pa se sjedi po podu i stoji. A onda se na trecoj godini drasticno smanji broj. Ne razumijem zasto se ne upisuje manje ljudi ili barem nekako uskladi gradivo. :?[/quote]
Problem nedostatka mjesta pokusava se rijesiti nadogradnjom zgrade. Plan i troskovnik mozete vidjeti [url=http://www.math.hr/hr/new/hr/korisno/obavijesti_i_linkovi.html]ovdje[/url] (pri dnu stranice). Znam da nije neka utjeha za sadasnje studente (jer se ocito ne moze na brzinu realizirati), no sto je tu je.
Mislim da na trecoj godini ima znatno manje studenata zato su kolokviji uvedeni pred dvije godine. Nadam se da ce iduce godine i na trecoj biti guzva :D
patak (napisa): | Zanima me zasto je gradivo prve godine toliko skraceno i zasto je tolika razlika prema drugoj godini. To dovede do toga da ljudi tek na drugoj godini shvate da matematika nije studij za njih, odustanu i samo bez veze gube jednu godinu vise. |
Gradivo prve godine sadrzajno nije bitno kraceno. Donekle je promijenjen redoslijed i nacin izlaganja, i uvedeni su kolokviji koji su olaksali polaganje pismenog dijela ispita. Takodjer je tendencija da se na pismenim ne daju besmisleno teski zadaci, ali nije toga bilo puno ni prije (IMO radi se prevelika fama od olaksavanja programa).
Druga godina je uvijek bila teza od prve, a MA3 jedan od najtezih i najvaznijih kolegija na drugoj. Malo ljudi s polozenom Analizom 3 odustaje od faksa - s tim si prakticki na pola puta do diplome. Razlozi su prilicno ociti. Nakon uvoda od dva semestra, red je da se posteno nauci matematicka analiza.
patak (napisa): | Osim toga u razredima nema mjesta za toliko studenata pa se sjedi po podu i stoji. A onda se na trecoj godini drasticno smanji broj. Ne razumijem zasto se ne upisuje manje ljudi ili barem nekako uskladi gradivo.  |
Problem nedostatka mjesta pokusava se rijesiti nadogradnjom zgrade. Plan i troskovnik mozete vidjeti ovdje (pri dnu stranice). Znam da nije neka utjeha za sadasnje studente (jer se ocito ne moze na brzinu realizirati), no sto je tu je.
Mislim da na trecoj godini ima znatno manje studenata zato su kolokviji uvedeni pred dvije godine. Nadam se da ce iduce godine i na trecoj biti guzva
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 0:42 čet, 29. 1. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mea"]Sto se tice najboljih rezultata, ove godine lista po bodovima pocinje ovako:
85,85,85,79,72,71,62,...
Prosle godine: 89, 89, 76, 69, 65, 64, 63,...
Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio laksi od lanjskog?[/quote]
mislim da ljudi zele naglasiti kako smatraju da je ovaj kolokvij bio [b]TEZI[/b] nego lanjski (drugi proslogodisnji iz MA3, da ne bi bilo zabune :g:)
i da im nije jasno kako je sada samo tako malo snizen prag, a prosle godine, obzirom da je bio laksi kolokvij i da su i uz snizen prag losije prosli je ipak prag bio snizen :grebgreb:
a cinimise tih 10tak ljudi koji imaju izmedju 40 i 43 boda cak i nije puno da bi ih se pustilo, kao sto je (navodno) lani pusteno sa 40 :grebgreb:
eto, ukratko, mislim da oko ovoga forumasi muku muce :g:
nadam se da ce brzo doci odgovor od Prave Strane (tm) :g:
mea (napisa): | Sto se tice najboljih rezultata, ove godine lista po bodovima pocinje ovako:
85,85,85,79,72,71,62,...
Prosle godine: 89, 89, 76, 69, 65, 64, 63,...
Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio laksi od lanjskog? |
mislim da ljudi zele naglasiti kako smatraju da je ovaj kolokvij bio TEZI nego lanjski (drugi proslogodisnji iz MA3, da ne bi bilo zabune )
i da im nije jasno kako je sada samo tako malo snizen prag, a prosle godine, obzirom da je bio laksi kolokvij i da su i uz snizen prag losije prosli je ipak prag bio snizen
a cinimise tih 10tak ljudi koji imaju izmedju 40 i 43 boda cak i nije puno da bi ih se pustilo, kao sto je (navodno) lani pusteno sa 40
eto, ukratko, mislim da oko ovoga forumasi muku muce
nadam se da ce brzo doci odgovor od Prave Strane (tm)
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
patak Gost
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
Postano: 14:36 pet, 30. 1. 2004 Naslov: |
|
|
Puno je toga receno, pa cu pokusati odgovoriti na neke primjedbe.
[quote="Anonymous"] Sve je to ok sa statistikama koje je iznijela as. Bombardelli ali razlika i nije velika. Pa zar je tako teško sniziti prag na 40 bodova kao prošle godine?!Ima nas 12 koji imamo 40,41 i 42 boda. Želimo samo da imamo iste uvjete kao i prošle godina.[/quote]
Uvjeti su isti kao i uvijek: 45 bodova treba za prolaz. Sve ostalo je nesluzbeno i nasa dobra volja.
A kako to da nema nikoga s 43 ili 44 boda? Zato jer smo "snizili prag" za 9 mjesta.
[quote="Miš"]Ja imam 41 bod i to je zbilja grozno.Tako blizu,a tako daleko.[/quote]
Da, ali gdje god bila crta, netko je odmah ispod nje!
[quote="mmm"]:cry:
Moram priznati da sam malo neobaviještena o stanju na ovom faksu. Mislim da bi asistente (ili profesora) trebalo obavijestiti da više čak ni u osnovnim školama ne postoje ocijene +3, -3, -5 i sl. To je prva stvar koja me razočarala, da ja za isti postotak uspjeha na kolokviju dobijem debelo lošiju ocjenu nego na kolokvijima iz drugih predmeta? Šta su oni kao manje važni, pa se blaže ocijenjuju? Mislim da nije u tome stvar...[/quote]
Ocjene na kolokvijima iz analize su takve kakve jesu jos od prije nego sam ja postala asistent, vjerovatno od momenta kad su uvedeni kolokviji. Dakle, kolokviji iz analize postoje odavno, nisu uvedeni kao posljedica ovih na prvoj godini. Polozen kolokvij moze se koristiti koristiti triput, i to bilo kad u sljedecih 8 ispitnih rokova. Ako vam se ne svidjaju ocjene, zaboravite ih. Gledajte samo bodove. 45 za prolaz, maksimalno 90. Matematicka analiza je jedan od najvaznijih i najtezih kolegija na drugoj godini, mozda i sire. Tko nije zadovoljan uspjehom na kolokviju, moze otici na pismeni. A osim toga, ocjena s kolokvija se moze bez problema podignuti na usmenom. Tu dolazimo do onog kljucnog. Nikakva ocjena na kolokviju ne znaci nista dok ne naucite za usmeni.
[quote="mmm"] A baš da se 200 studenata nije pripremalo i da smo svi ljenčine, i da nitko nije mogao dobiti 5? Ma šta 5, šta ćete reći onima koji nisu kolokvirali? Jer oni su naučili za DOVOLJNO, a truktura ovih zadataka (pa vjerujte mi čak ni prvog) takvim studentima nije omogućila prolaz! A čemu to?[/quote]
Troje je dobilo -5. Znaci da su napravili poneku gresku, i mislim da se oni ne bune zbog one crtice ispred 5.
Mene zapravo puno vise cudi sto nema primjedbi oko one donje crte, 20 bodova, za potpis. Valjda samo zato sto je manje ljudi "u igri".
Struktura ovih zadataka je racunska. Zelite li vise dokaza u sljedecem kolokviju (recimo na MA4)?
Pa ne mogu se ponoviti zadaci od prosle godine s promijenjenom funkcijom. Ups... izgleda da mogu.
Shvatite kolokvije kao poticaj da pratite gradivo tokom semestra, pa oni koji su naucili za dovoljan, a ipak nisu polozili kolokvij nece imati problema da na pismenom ispitu pokazu svoje znanje.
[quote="Anonymous"] A zbilja nije fer za zadnji zadatak gdje nismo imali kalkulator. Pa dajte nam pomozite da mi koji smo puno radili za taj kolokvij da i kolokviramo. Ne bi se žalili da nije bio ovakav kolokvij. Nitko se ne žali za prvi kolokvij, on je bio ok,ali svi kažu,i oni najbolji (koji imaju puno bodova) da nije bilo u redu. :bigcry:[/quote]
Kalkulator je bio dozvoljen iako ga mnogi nisu imali. Odluka da dozvolimo kalkulatore pala je tek ujutro uoci kolokvija. Ipak mislim da nisu bili presudni i da se moglo (trebalo moci) bez njih.
Evo jos malo statistike, ono prosli put je bilo o ukupnom rezultatu na oba kolokvija. Sad kazete da je drugi kolokvij puno tezi od prvog? Evo prosjecnog broja bodova po zadacima, i ukupno. Naravno, ne moze se usporedjivati zadatak po zadatak, al' da se stekne neka predodzba.
[code:1] LANI: OVE GODINE:
PRVI kolokvij
1. 5.37 7.29
2. 5.07 4.40
3. 2.54 2.75
4. 3.07 3.55
ukupno: 16.04 17.98
DRUGI kolokvij
1. 5.05 5.37
2. 4.97 3.92
3. 3.54 3.98
4. 3.67 4.62
ukupno: 17.22 17.90[/code:1]
Ja mogu samo zakljuciti da je drugi ovogodisnji kolokvij bio manje laksi od proslogodisnjeg, nego prvi, ali ipak laksi. Naime prvi ovogodisnji kolokvij bio gotovo dva boda laksi od lanjskog, a drugi za 0.68. Ako je to mjera tezine kolokvija.
[quote="Nesi"][quote="mea"] Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio laksi od lanjskog?[/quote] mislim da ljudi zele naglasiti kako smatraju da je ovaj kolokvij bio [b]TEZI[/b] nego lanjski (drugi proslogodisnji iz MA3, da ne bi bilo zabune :g:)[/quote]
Moja greska. Htjedoh reci: Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio tezi od lanjskog?
Mea
Puno je toga receno, pa cu pokusati odgovoriti na neke primjedbe.
Anonymous (napisa): | Sve je to ok sa statistikama koje je iznijela as. Bombardelli ali razlika i nije velika. Pa zar je tako teško sniziti prag na 40 bodova kao prošle godine?!Ima nas 12 koji imamo 40,41 i 42 boda. Želimo samo da imamo iste uvjete kao i prošle godina. |
Uvjeti su isti kao i uvijek: 45 bodova treba za prolaz. Sve ostalo je nesluzbeno i nasa dobra volja.
A kako to da nema nikoga s 43 ili 44 boda? Zato jer smo "snizili prag" za 9 mjesta.
Miš (napisa): | Ja imam 41 bod i to je zbilja grozno.Tako blizu,a tako daleko. |
Da, ali gdje god bila crta, netko je odmah ispod nje!
mmm (napisa): |
Moram priznati da sam malo neobaviještena o stanju na ovom faksu. Mislim da bi asistente (ili profesora) trebalo obavijestiti da više čak ni u osnovnim školama ne postoje ocijene +3, -3, -5 i sl. To je prva stvar koja me razočarala, da ja za isti postotak uspjeha na kolokviju dobijem debelo lošiju ocjenu nego na kolokvijima iz drugih predmeta? Šta su oni kao manje važni, pa se blaže ocijenjuju? Mislim da nije u tome stvar... |
Ocjene na kolokvijima iz analize su takve kakve jesu jos od prije nego sam ja postala asistent, vjerovatno od momenta kad su uvedeni kolokviji. Dakle, kolokviji iz analize postoje odavno, nisu uvedeni kao posljedica ovih na prvoj godini. Polozen kolokvij moze se koristiti koristiti triput, i to bilo kad u sljedecih 8 ispitnih rokova. Ako vam se ne svidjaju ocjene, zaboravite ih. Gledajte samo bodove. 45 za prolaz, maksimalno 90. Matematicka analiza je jedan od najvaznijih i najtezih kolegija na drugoj godini, mozda i sire. Tko nije zadovoljan uspjehom na kolokviju, moze otici na pismeni. A osim toga, ocjena s kolokvija se moze bez problema podignuti na usmenom. Tu dolazimo do onog kljucnog. Nikakva ocjena na kolokviju ne znaci nista dok ne naucite za usmeni.
mmm (napisa): | A baš da se 200 studenata nije pripremalo i da smo svi ljenčine, i da nitko nije mogao dobiti 5? Ma šta 5, šta ćete reći onima koji nisu kolokvirali? Jer oni su naučili za DOVOLJNO, a truktura ovih zadataka (pa vjerujte mi čak ni prvog) takvim studentima nije omogućila prolaz! A čemu to? |
Troje je dobilo -5. Znaci da su napravili poneku gresku, i mislim da se oni ne bune zbog one crtice ispred 5.
Mene zapravo puno vise cudi sto nema primjedbi oko one donje crte, 20 bodova, za potpis. Valjda samo zato sto je manje ljudi "u igri".
Struktura ovih zadataka je racunska. Zelite li vise dokaza u sljedecem kolokviju (recimo na MA4)?
Pa ne mogu se ponoviti zadaci od prosle godine s promijenjenom funkcijom. Ups... izgleda da mogu.
Shvatite kolokvije kao poticaj da pratite gradivo tokom semestra, pa oni koji su naucili za dovoljan, a ipak nisu polozili kolokvij nece imati problema da na pismenom ispitu pokazu svoje znanje.
Anonymous (napisa): | A zbilja nije fer za zadnji zadatak gdje nismo imali kalkulator. Pa dajte nam pomozite da mi koji smo puno radili za taj kolokvij da i kolokviramo. Ne bi se žalili da nije bio ovakav kolokvij. Nitko se ne žali za prvi kolokvij, on je bio ok,ali svi kažu,i oni najbolji (koji imaju puno bodova) da nije bilo u redu.  |
Kalkulator je bio dozvoljen iako ga mnogi nisu imali. Odluka da dozvolimo kalkulatore pala je tek ujutro uoci kolokvija. Ipak mislim da nisu bili presudni i da se moglo (trebalo moci) bez njih.
Evo jos malo statistike, ono prosli put je bilo o ukupnom rezultatu na oba kolokvija. Sad kazete da je drugi kolokvij puno tezi od prvog? Evo prosjecnog broja bodova po zadacima, i ukupno. Naravno, ne moze se usporedjivati zadatak po zadatak, al' da se stekne neka predodzba.
Kod: | LANI: OVE GODINE:
PRVI kolokvij
1. 5.37 7.29
2. 5.07 4.40
3. 2.54 2.75
4. 3.07 3.55
ukupno: 16.04 17.98
DRUGI kolokvij
1. 5.05 5.37
2. 4.97 3.92
3. 3.54 3.98
4. 3.67 4.62
ukupno: 17.22 17.90 |
Ja mogu samo zakljuciti da je drugi ovogodisnji kolokvij bio manje laksi od proslogodisnjeg, nego prvi, ali ipak laksi. Naime prvi ovogodisnji kolokvij bio gotovo dva boda laksi od lanjskog, a drugi za 0.68. Ako je to mjera tezine kolokvija.
Nesi (napisa): | mea (napisa): | Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio laksi od lanjskog? | mislim da ljudi zele naglasiti kako smatraju da je ovaj kolokvij bio TEZI nego lanjski (drugi proslogodisnji iz MA3, da ne bi bilo zabune ) |
Moja greska. Htjedoh reci: Da li i dalje mislite da je ovaj kolokvij bio tezi od lanjskog?
Mea
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 0:35 ned, 1. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Puno hvala as.Bombardelli na opsežnom odgovoru. Želim još samo obratiti pozornost na jednu drugu stvar koja očito nije nikome pala na pamet.
Zar se nitko nije upitao da je naša generacija možda bolja što se tiče uspjeha nego lanjska? Mislim da se to može potvrditi jer je lani također netko od asistenata iznosio statističke podatke i usporedbe s prošlom generacijom. Ne želim nikoga povrijediti,ali mislim da je to istina.
Zato smatram da statistika nije baš neki pouzdani pokazatelj. A što se tiče praga,neki su nam čak rekli da su lani navlačili bodove i s 38 na 40 da bi prošli. A nije mi jasno zašto je onda tako teško naći jedan bod za onoga tko ima npr 42 boda da bi kolokvirao,jer na kraju,ti bodovi i nisu ravnomjerni. U čemu je npr.razlika između 7 i 8 bodova u nekom zadatku koji nije 1.gdje svaki od a) b) c) i d) iznose po dva/tri boda? Sjećam se da sam u prošlom kolokviju dobila 5 bodova na zadatku u kojem je greška bila na samom kraju i to opet računska. A na što se onda dobije 6 ili 7 bodova? Mislim da bi zadatak trebao iznositi najviše 5 bodova i da se točno zna koji dio iznosi jedan bod. Ovako sve ovisi o trenutnoj inspiraciji ispravljača,a na kraju nas to košta ispita.
Svi znamo da je usmeni iz analize3 možda najteži na cijelom studiju i mislim da bi onda bilo bar fer da pismeni nije toliki bauk. A ako se ovako boduje kao i kolokvij i da su u masi bodova ne može naći jedan za prolaz,jao ga se nama. A što će te tek biti u analizi 4 za koju svi govore da je pismeni još teži od analize 3?! A ništa,nećemo suditi unaprijed jer smo se sad uvjerili da stvari koje govore stariji studenti i pravila koja imaju, ne vrijede i za nas.
Puno hvala as.Bombardelli na opsežnom odgovoru. Želim još samo obratiti pozornost na jednu drugu stvar koja očito nije nikome pala na pamet.
Zar se nitko nije upitao da je naša generacija možda bolja što se tiče uspjeha nego lanjska? Mislim da se to može potvrditi jer je lani također netko od asistenata iznosio statističke podatke i usporedbe s prošlom generacijom. Ne želim nikoga povrijediti,ali mislim da je to istina.
Zato smatram da statistika nije baš neki pouzdani pokazatelj. A što se tiče praga,neki su nam čak rekli da su lani navlačili bodove i s 38 na 40 da bi prošli. A nije mi jasno zašto je onda tako teško naći jedan bod za onoga tko ima npr 42 boda da bi kolokvirao,jer na kraju,ti bodovi i nisu ravnomjerni. U čemu je npr.razlika između 7 i 8 bodova u nekom zadatku koji nije 1.gdje svaki od a) b) c) i d) iznose po dva/tri boda? Sjećam se da sam u prošlom kolokviju dobila 5 bodova na zadatku u kojem je greška bila na samom kraju i to opet računska. A na što se onda dobije 6 ili 7 bodova? Mislim da bi zadatak trebao iznositi najviše 5 bodova i da se točno zna koji dio iznosi jedan bod. Ovako sve ovisi o trenutnoj inspiraciji ispravljača,a na kraju nas to košta ispita.
Svi znamo da je usmeni iz analize3 možda najteži na cijelom studiju i mislim da bi onda bilo bar fer da pismeni nije toliki bauk. A ako se ovako boduje kao i kolokvij i da su u masi bodova ne može naći jedan za prolaz,jao ga se nama. A što će te tek biti u analizi 4 za koju svi govore da je pismeni još teži od analize 3?! A ništa,nećemo suditi unaprijed jer smo se sad uvjerili da stvari koje govore stariji studenti i pravila koja imaju, ne vrijede i za nas.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:42 ned, 1. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Zar se nitko nije upitao da je naša generacija možda bolja što se tiče uspjeha nego lanjska?[/quote]
Ja sam dobio slican dojam... da je sadasnja druga godina prilicno dobra. :D Ali, iskreno, sadasnju trecu slabo poznam, a prvasici se jos nisu stigli iskazati. ;)
[quote="Anonymous"]Svi znamo da je usmeni iz analize3 možda najteži na cijelom studiju i mislim da bi onda bilo bar fer da pismeni nije toliki bauk.[/quote]
Pa, pismeni i nije bauk. ;) Ja sam imao 4, a spremio sam iskljucivo po Meinim vjezbama. Thanx, Mea, fakat znas objasniti gradivo! :)
Oni koji nisu prosli, i tako im je bolje da izadju na pismeni. :) To bih savjetovao i onima koji su malo iznad praga. :shock: Vjezbe su jako kvalitetne i pomazu u razumijevanju gradiva i pripremi za usmeni... 8)
Anonymous (napisa): | Zar se nitko nije upitao da je naša generacija možda bolja što se tiče uspjeha nego lanjska? |
Ja sam dobio slican dojam... da je sadasnja druga godina prilicno dobra. Ali, iskreno, sadasnju trecu slabo poznam, a prvasici se jos nisu stigli iskazati.
Anonymous (napisa): | Svi znamo da je usmeni iz analize3 možda najteži na cijelom studiju i mislim da bi onda bilo bar fer da pismeni nije toliki bauk. |
Pa, pismeni i nije bauk. Ja sam imao 4, a spremio sam iskljucivo po Meinim vjezbama. Thanx, Mea, fakat znas objasniti gradivo!
Oni koji nisu prosli, i tako im je bolje da izadju na pismeni. To bih savjetovao i onima koji su malo iznad praga. Vjezbe su jako kvalitetne i pomazu u razumijevanju gradiva i pripremi za usmeni...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|