Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Prebacivanje

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
-2 = 2 - 4

PostPostano: 17:19 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Prebacivanje Citirajte i odgovorite

evo da pitam sad ljude koji rade ovdje kako se moguce prebaciti na ing. smjer sa profesorskog????
i jeli to moguce napraviti prije druge godine ako jos nismo predali molbu za prebacivanje??
evo da pitam sad ljude koji rade ovdje kako se moguce prebaciti na ing. smjer sa profesorskog????
i jeli to moguce napraviti prije druge godine ako jos nismo predali molbu za prebacivanje??

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:36 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Re: PREBACIVANJE Citirajte i odgovorite

[quote="c2h5oh"]evo da pitam sad ljude koji rade ovdje kako se moguce prebaciti na ing. smjer sa profesorskog????[/quote]

To rjesavas u Referadi. 8)

[quote="c2h5oh"]i jeli to moguce napraviti prije druge godine ako jos nismo predali molbu za prebacivanje??[/quote]

Mislim da nije, jer su upisi davno prosli, ali pitaj u Referadi. :)

Da ti ne propadne godina, izvidi sto ti se sve moze priznati na profesorskom smjeru (mislim da skoro sve :D), pa onda to polazi sada, kao inzenjer. :)

Sretno! :)

P.S. Tko bi zelio da mu djeci predaje netko tko se potpisuje kao [i]alkohol[/i]? :-k :lol: ;)
c2h5oh (napisa):

To rjesavas u Referadi. Cool

c2h5oh (napisa):

Mislim da nije, jer su upisi davno prosli, ali pitaj u Referadi. Smile

Da ti ne propadne godina, izvidi sto ti se sve moze priznati na profesorskom smjeru (mislim da skoro sve Very Happy), pa onda to polazi sada, kao inzenjer. Smile

Sretno! Smile

P.S. Tko bi zelio da mu djeci predaje netko tko se potpisuje kao alkohol? Think Laughing Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 20:26 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma ja sam mislio naravno ocistiti sto vise od svoje godine i onda vidjeti ako imam uvjet da se prebacim ali neznam hoce li mi predstavljati probleme sto nisam slusao (a samim time nit dobio potpise) iz racunarstva i programiranja.
to mi je THE MAIN problem.

a buduci da imamo skoro sve iste predmete sa inzinjerima mislio sam da je to moguce.
ma ja sam mislio naravno ocistiti sto vise od svoje godine i onda vidjeti ako imam uvjet da se prebacim ali neznam hoce li mi predstavljati probleme sto nisam slusao (a samim time nit dobio potpise) iz racunarstva i programiranja.

a buduci da imamo skoro sve iste predmete sa inzinjerima mislio sam da je to moguce.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:35 uto, 27. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="c2h5oh"]ma ja sam mislio naravno ocistiti sto vise od svoje godine i onda vidjeti ako imam uvjet da se prebacim ali neznam hoce li mi predstavljati probleme sto nisam slusao (a samim time nit dobio potpise) iz racunarstva i programiranja.
to mi je THE MAIN problem.[/quote]

Nisam siguran da je dobra ideja prebacivati se [b]samo zbog toga[/b]. Raspitaj se malo kod profesora - mozda bi ti i ovako dali potpise... :D Besides, [i]Programiranje[/i] je na repertoaru tek iduci semestar, ne? ;)
c2h5oh (napisa):

Nisam siguran da je dobra ideja prebacivati se samo zbog toga. Raspitaj se malo kod profesora - mozda bi ti i ovako dali potpise... Very Happy Besides, Programiranje je na repertoaru tek iduci semestar, ne? Wink

[Vrh]
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 18:45 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

istina da je tek sljedeci semestar. :)
znaci ipak moram ici do referade :(
nema veze. hvala na pomoci
istina da je tek sljedeci semestar. Smile
znaci ipak moram ici do referade Sad
nema veze. hvala na pomoci

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 27 - 10

PostPostano: 18:59 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

za potpis iz racunarstva nije vazno jesi dolazio redovito, nego jesi li bio na barem jednom kolokviju. ako si kod prof. Drmaca, i imas uvjet za potpis, onda dodi sutra na predavanja pa ces dobit potpis.
za potpis iz racunarstva nije vazno jesi dolazio redovito, nego jesi li bio na barem jednom kolokviju. ako si kod prof. Drmaca, i imas uvjet za potpis, onda dodi sutra na predavanja pa ces dobit potpis.

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 20:25 sri, 28. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"]ako si kod prof. Drmaca, i imas uvjet za potpis, onda dodi sutra na predavanja pa ces dobit potpis.[/quote]

Bez upisanog kolegija nema potpisa (i to ne rukom upisanog u indeks, nego sluzbeno :) ) Mislim da ces to (u idealnom slucaju) upisati sljedece godine kao razliku. Inace, nova baza je prilicno nefleksibilna za takve kombinacije.
koryanshea (napisa):
ako si kod prof. Drmaca, i imas uvjet za potpis, onda dodi sutra na predavanja pa ces dobit potpis.

Bez upisanog kolegija nema potpisa (i to ne rukom upisanog u indeks, nego sluzbeno Smile ) Mislim da ces to (u idealnom slucaju) upisati sljedece godine kao razliku. Inace, nova baza je prilicno nefleksibilna za takve kombinacije.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
c2h5oh
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 23:12 čet, 29. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

KRCKO: e to sam htio znati!!!
znaci smijem upisati racunarstvo i programiranje kao razliku sljedece godine? makar su jedan od uvjeta za ovu godinu?

DAkle ako sam ja to skuzio bilo bi otprilike ovako.
ja polozim analizu 1 i 2, elementarnu 1i 2, algebru 1 i 2 (52boda) i imam uvjet za upis druge godine!! te odem u referadu i velim da se ocu prebacit na ING smjer i oni vele moze samo moras odslusati programiranje i racunarstvo sa 1 godine??
KRCKO: e to sam htio znati!!!
znaci smijem upisati racunarstvo i programiranje kao razliku sljedece godine? makar su jedan od uvjeta za ovu godinu?

DAkle ako sam ja to skuzio bilo bi otprilike ovako.
ja polozim analizu 1 i 2, elementarnu 1i 2, algebru 1 i 2 (52boda) i imam uvjet za upis druge godine!! te odem u referadu i velim da se ocu prebacit na ING smjer i oni vele moze samo moras odslusati programiranje i racunarstvo sa 1 godine??

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 0:21 pet, 30. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam bas siguran. Postoji mogucnost da ti se ispiti priznaju, ali da svejedno moras ponovo upisati prvu. Nema koristi od filozofiranja na forumu, odi lijepo u referadu i pitaj.

Lani je bilo ljudi na Elementarnoj koji su mi se pojavljivali na popisu za kolokvij iako su vec polozili ispit. To je bilo zato sto su sifre kolegija razlicite za inzinjere i profesore, a oni su polozili onu profesorsku i prebacili se na inzinjerski smjer. Priznalo im se bez pogovora (sadrzaj kolegija je isti), ali bazu se nikako nije moglo uvjeriti da su vec polozili. Moralo se cekati do kraja semestra i tek tada im se mogla upisati ocjena. Jednom rijecju, ISVU :twisted:
Nisam bas siguran. Postoji mogucnost da ti se ispiti priznaju, ali da svejedno moras ponovo upisati prvu. Nema koristi od filozofiranja na forumu, odi lijepo u referadu i pitaj.

Lani je bilo ljudi na Elementarnoj koji su mi se pojavljivali na popisu za kolokvij iako su vec polozili ispit. To je bilo zato sto su sifre kolegija razlicite za inzinjere i profesore, a oni su polozili onu profesorsku i prebacili se na inzinjerski smjer. Priznalo im se bez pogovora (sadrzaj kolegija je isti), ali bazu se nikako nije moglo uvjeriti da su vec polozili. Moralo se cekati do kraja semestra i tek tada im se mogla upisati ocjena. Jednom rijecju, ISVU Twisted Evil

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 2:01 pet, 30. 1. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ali moras i dati uvjete za drugu godinu, da bi se mogo uspjesno prebaciti na ing. smjer! 8)
ali moras i dati uvjete za drugu godinu, da bi se mogo uspjesno prebaciti na ing. smjer! Cool

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 15:00 sri, 15. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel ima negdje na web-u ili na Forumu ekvivalent predmeta izmedju inzenjerskog i nastavnickog profila? :-k

Znam da ima na oglasnoj pored referade, ali tek u petak idem na faks, pa...
Jel ima negdje na web-u ili na Forumu ekvivalent predmeta izmedju inzenjerskog i nastavnickog profila? Think

Znam da ima na oglasnoj pored referade, ali tek u petak idem na faks, pa...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum