Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

clanak na JSTORU

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,...
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zitherica
Gost

PostPostano: 16:32 pet, 1. 2. 2008    Naslov: clanak na JSTORU Citirajte i odgovorite

hej hej pozdrav svima! ok, ja nisam s matematike niti ovo ima puno veze s matematikom, ali svejedno vas molim jednu veliku uslugu - naime, za diplomski koji pisem potreban mi je clanak koji se nalazi u JSTOR bazi, a vidjela sam putem njihove stranice da pmf, odsjek matematike ima pristup u bazi ... pa ako ima neka dobra dusa medju vama koja bi mi skinula txt i poslala na mejl bila mi neizmjerno zahvalna, ali stvarno neizmjerno! pa ako ima takvog ovdje nek se javi pa mu posaljem svoj mail. hvala puno unaprijed!!
hej hej pozdrav svima! ok, ja nisam s matematike niti ovo ima puno veze s matematikom, ali svejedno vas molim jednu veliku uslugu - naime, za diplomski koji pisem potreban mi je clanak koji se nalazi u JSTOR bazi, a vidjela sam putem njihove stranice da pmf, odsjek matematike ima pristup u bazi ... pa ako ima neka dobra dusa medju vama koja bi mi skinula txt i poslala na mejl bila mi neizmjerno zahvalna, ali stvarno neizmjerno! pa ako ima takvog ovdje nek se javi pa mu posaljem svoj mail. hvala puno unaprijed!!

[Vrh]
zitherica
Gost

PostPostano: 12:47 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

itko? hajde barem odgovorite da li uopce imate pristup toj bazi, dakle JSTORu?
itko? hajde barem odgovorite da li uopce imate pristup toj bazi, dakle JSTORu?

[Vrh]
k8yvis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
-36 = 8 - 44

PostPostano: 14:52 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

U biti moj savjet ti je da pošalješ pm Vsegu ili Krcku ili nekome od asistenata i profesora, ali pošto nisi registrirana nemam pojma šta bi ti rekla... :?
U biti moj savjet ti je da pošalješ pm Vsegu ili Krcku ili nekome od asistenata i profesora, ali pošto nisi registrirana nemam pojma šta bi ti rekla... Confused

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:53 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Probah ponesto dovuci... cini mi se da dobijam samo prvu stranicu svakog clanka. :(

Vjerojatno bi ovdje dosao neki konkretniji odgovor da nekim cudom pise naslov clanka i ime(na) autora. :)

@k8yvis: Zapravo, puno je korisnije posjetiti nasu knjiznicu ili im se javiti mailom... :)
Probah ponesto dovuci... cini mi se da dobijam samo prvu stranicu svakog clanka. Sad

Vjerojatno bi ovdje dosao neki konkretniji odgovor da nekim cudom pise naslov clanka i ime(na) autora. Smile

@k8yvis: Zapravo, puno je korisnije posjetiti nasu knjiznicu ili im se javiti mailom... Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
k8yvis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-36 = 8 - 44

PostPostano: 15:09 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, vrlo vjerojatno, iako ne znamo odakle je :lol: pa evo
[mmail=mathlib]mathlib[/mmail] - mail knjižnice! :wink:

[color=blue][b]Moderator:[/b] Ovako zapakirani mail ipak ima manje sanse da ga skupe spam-botovi.[/color]
Da, vrlo vjerojatno, iako ne znamo odakle je Laughing pa evo
mathlib - mail knjižnice! Wink

Moderator: Ovako zapakirani mail ipak ima manje sanse da ga skupe spam-botovi.

zitherica
Gost

PostPostano: 19:39 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

e hvala svima na odgovorima, clanak se zove Making films politically - Marxism in Eisenstein and Godard... pa ako skuzite da se moze skinut javite mi ovdje pa vam posaljem svoj mail. a hvala i na savjetima, obratit cu se i knjiznici!
e hvala svima na odgovorima, clanak se zove Making films politically - Marxism in Eisenstein and Godard... pa ako skuzite da se moze skinut javite mi ovdje pa vam posaljem svoj mail. a hvala i na savjetima, obratit cu se i knjiznici!

[Vrh]
zitherica
Gost

PostPostano: 19:41 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

a evo i link na clanak:
http://links.jstor.org/sici?sici=1110-8673(1990)10%3C93%3AMFPMIE%3E2.0.CO%3B2-M
a evo i link na clanak:
http://links.jstor.org/sici?sici=1110-8673(1990)10%3C93%3AMFPMIE%3E2.0.CO%3B2-M

[Vrh]
k8yvis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-36 = 8 - 44

PostPostano: 20:08 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam išla za tim, sorry... :oops: Bit će bolje drugi put
:karma:
Nisam išla za tim, sorry... Embarassed Bit će bolje drugi put
karma++

duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
338 = 339 - 1

PostPostano: 20:30 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni javlja
[code:1] Your institution participates in JSTOR but has not licensed access to the JSTOR collection that includes Alif: Journal of Comparative Poetics.[/code:1]
Inace, matematicke clanke (npr. iz Proceeedings of AMS) sam skidao bez problema.
Meni javlja
Kod:
 Your institution participates in JSTOR but has not licensed access to the JSTOR collection that includes Alif: Journal of Comparative Poetics.

Inace, matematicke clanke (npr. iz Proceeedings of AMS) sam skidao bez problema.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
zitherica
Gost

PostPostano: 21:01 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

znaci, nista od toga... eh, bilo bi lijepo da moj faks ima pristup u tu bazu, ne bi bilo svih ovih problema... hvala svima jos jednom, odoh se sad usmjerit na drugu opciju, vjerojatno se moze clanak kupit od njih... a nadajmo se da nije skup... znanje bi trebalo biti svima dostupno!
znaci, nista od toga... eh, bilo bi lijepo da moj faks ima pristup u tu bazu, ne bi bilo svih ovih problema... hvala svima jos jednom, odoh se sad usmjerit na drugu opciju, vjerojatno se moze clanak kupit od njih... a nadajmo se da nije skup... znanje bi trebalo biti svima dostupno!

[Vrh]
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
338 = 339 - 1

PostPostano: 21:07 pon, 4. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zitherica"] vjerojatno se moze clanak kupit od njih... a nadajmo se da nije skup[/quote]
JSTOR kaze
[code:1]This article is available for purchase from Department of English and Comparative Literature, American University in Cairo and American University in Cairo Press for a price of:
$8.00 USD
The article will be available for 14 days from the date of purchase and may be downloaded up to 5 times. Article format is PDF [/code:1]
zitherica (napisa):
vjerojatno se moze clanak kupit od njih... a nadajmo se da nije skup

JSTOR kaze
Kod:
This article is available for purchase from Department of English and Comparative Literature, American University in Cairo and American University in Cairo Press for a price of:
$8.00 USD
The article will be available for 14 days from the date of purchase and may be downloaded up to 5 times. Article format is PDF

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
zitherica
Gost

PostPostano: 13:37 uto, 5. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

hehe, izgleda da mi preostaje da kupim clanak od sveucilista u kairu:) hvala svima!
hehe, izgleda da mi preostaje da kupim clanak od sveucilista u kairu:) hvala svima!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Diplomski, magisteriji, doktorati,... Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum