Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:23 pet, 30. 1. 2004 Naslov: Re: Najbolja literatura za usmeni ispit |
|
|
[quote="Blockflöte"]Mišljenja o ovom su podijeljena, i to uglavnom između nečijih bilješki s predavanja i Budinove knjige za srednje škole. Koje od toga je najprikladnije, da si čovjek uzme i da se pripremi za usmeni kod prof. Drmača?[/quote]
Opcenito, biljeske s predavanja (ako su potpune) su dovoljne za sve kolegije. 8) Osim ako je profesor napisao skriptu/udzbenik i/ili naglasio da treba prouciti jos neku literaturu... :)
Blockflöte (napisa): | Mišljenja o ovom su podijeljena, i to uglavnom između nečijih bilješki s predavanja i Budinove knjige za srednje škole. Koje od toga je najprikladnije, da si čovjek uzme i da se pripremi za usmeni kod prof. Drmača? |
Opcenito, biljeske s predavanja (ako su potpune) su dovoljne za sve kolegije. Osim ako je profesor napisao skriptu/udzbenik i/ili naglasio da treba prouciti jos neku literaturu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 10:39 pet, 30. 1. 2004 Naslov: Re: Najbolja literatura za usmeni ispit |
|
|
[quote="Blockflöte"]Koje od toga je najprikladnije, da si čovjek uzme i da se pripremi za usmeni kod prof. Drmača?[/quote]
pa bio si jucer na predavanjima i vidio da on na usmenom moze pitat sto god mu padne na pamet, s tim da njemu pada svasta sto nam na predavanjima nije niti spomenio :evil: . npr ono jucer s töplitzovom matricom. a recimo, imam biljeske iz UURa od prosle godine kod prof. Nogo i ona je to uredno na predavanjima obavila. i say, ako imas Budina onda iz njega uci definicije a biljeske samo neka budu neki putokaz koja ces poglavlja proucavat u knjizi.
Blockflöte (napisa): | Koje od toga je najprikladnije, da si čovjek uzme i da se pripremi za usmeni kod prof. Drmača? |
pa bio si jucer na predavanjima i vidio da on na usmenom moze pitat sto god mu padne na pamet, s tim da njemu pada svasta sto nam na predavanjima nije niti spomenio . npr ono jucer s töplitzovom matricom. a recimo, imam biljeske iz UURa od prosle godine kod prof. Nogo i ona je to uredno na predavanjima obavila. i say, ako imas Budina onda iz njega uci definicije a biljeske samo neka budu neki putokaz koja ces poglavlja proucavat u knjizi.
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:37 pet, 30. 1. 2004 Naslov: Re: Najbolja literatura za usmeni ispit |
|
|
[quote="koryanshea"][quote="SvekY"]Gdje mogu nabavit Budina? Kopiraona, knjižnica?[/quote]
na skriptarnici je naljepljena slika knjige i nasharana cijena, pa provjeri tamo. a pogledaj i u onoj kopirnici preko puta, oni znaju imat svoju kopiju svacega. a knjiznica nikako ne moze bit krivo mjesto :) pa shto pitash kad znash!?? :wink:[/quote]
If all else fails... Nije naodmet pogledati po antikvarijatima... 8)
http://www.zagreb-touristinfo.hr/info.php?n=2&file=list&cat=10-1
Ova dva imaju svoje webove:
http://www.jesenski-turk.hr/antikvarijati.php
http://www.moderna-vremena.hr/
koryanshea (napisa): | SvekY (napisa): | Gdje mogu nabavit Budina? Kopiraona, knjižnica? |
na skriptarnici je naljepljena slika knjige i nasharana cijena, pa provjeri tamo. a pogledaj i u onoj kopirnici preko puta, oni znaju imat svoju kopiju svacega. a knjiznica nikako ne moze bit krivo mjesto pa shto pitash kad znash!??  |
If all else fails... Nije naodmet pogledati po antikvarijatima...
http://www.zagreb-touristinfo.hr/info.php?n=2&file=list&cat=10-1
Ova dva imaju svoje webove:
http://www.jesenski-turk.hr/antikvarijati.php
http://www.moderna-vremena.hr/
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:43 pet, 30. 1. 2004 Naslov: Re: Najbolja literatura za usmeni ispit |
|
|
[quote="Blockflöte"]Mišljenja o ovom su podijeljena, i to uglavnom između nečijih bilješki s predavanja i Budinove knjige za srednje škole. Koje od toga je najprikladnije, da si čovjek uzme i da se pripremi za usmeni kod prof. Drmača?[/quote]
Ne znam za vas, ali ja cu veci dio UUR-a spremat iz Sedgewicka (Algorithms in C) :). Ima skoro sve sto mi treba, super je objasnjeno, i primjeri su dani u _pravom_ Cu, kojeg se moze pretipkati i radi iz prve. Meni dovoljno.
Btw, ja sam kolegij odslusao kod prof. Marusica.
Blockflöte (napisa): | Mišljenja o ovom su podijeljena, i to uglavnom između nečijih bilješki s predavanja i Budinove knjige za srednje škole. Koje od toga je najprikladnije, da si čovjek uzme i da se pripremi za usmeni kod prof. Drmača? |
Ne znam za vas, ali ja cu veci dio UUR-a spremat iz Sedgewicka (Algorithms in C) . Ima skoro sve sto mi treba, super je objasnjeno, i primjeri su dani u _pravom_ Cu, kojeg se moze pretipkati i radi iz prve. Meni dovoljno.
Btw, ja sam kolegij odslusao kod prof. Marusica.
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 2:39 ned, 1. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Hvala svima na savjetima.
U međuvremenu sam nabavio neke bilješke, za koje, u svijetlu ovih informacija, mislim da će biti dovoljne, uz možda pokoju referencu sastrane iz Budina.
Hvala svima na savjetima.
U međuvremenu sam nabavio neke bilješke, za koje, u svijetlu ovih informacija, mislim da će biti dovoljne, uz možda pokoju referencu sastrane iz Budina.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
|