Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

"Popravni" završni ispit (studij)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
punio4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 8

PostPostano: 23:37 sri, 6. 2. 2008    Naslov: "Popravni" završni ispit Citirajte i odgovorite

Naime, iz prvog kolokvija sam skupio 18 bodova, a za prolaz trebam na oba skupiti 50... Što će značiti da na ovom trebam skupiti 32/35.

Uglavnom, ako ne skupim 50 bodova, moram ići na usmeni. Ono što me brine je slijedeće:
[quote]
Završni ispit:

Završni ispit će se sastojati od usmenog ispita, na kojem student može ostvariti najviše 20 bodova. Završni ispit će se održati u veljači 2008.

Za studente koji su skupili barem 30 bodova iz oba kolokvija, ali ukupno imaju manje od 50 bodova, bit će organiziran popravni završni ispit.[/quote]
Dakle na završni (usmeni) ispit moraju ići i oni koji imaju >50, ali ne pridonosi prolazu.
A meni, kojemu taj usmeni pridonosi prolazu, ako se to računa kao "popravni završni", mogu samo jednom izaći?
Tj, ako imam >50 je to usmeni, a ako imam <50 je popravni usmeni?
Kakve su to gluposti :bad-words:?
Naime, iz prvog kolokvija sam skupio 18 bodova, a za prolaz trebam na oba skupiti 50... Što će značiti da na ovom trebam skupiti 32/35.

Uglavnom, ako ne skupim 50 bodova, moram ići na usmeni. Ono što me brine je slijedeće:
Citat:

Završni ispit:

Završni ispit će se sastojati od usmenog ispita, na kojem student može ostvariti najviše 20 bodova. Završni ispit će se održati u veljači 2008.

Za studente koji su skupili barem 30 bodova iz oba kolokvija, ali ukupno imaju manje od 50 bodova, bit će organiziran popravni završni ispit.

Dakle na završni (usmeni) ispit moraju ići i oni koji imaju >50, ali ne pridonosi prolazu.
A meni, kojemu taj usmeni pridonosi prolazu, ako se to računa kao "popravni završni", mogu samo jednom izaći?
Tj, ako imam >50 je to usmeni, a ako imam <50 je popravni usmeni?
Kakve su to gluposti #Cussing out?

Zadnja promjena: punio4; 0:10 čet, 7. 2. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 23:56 sri, 6. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Svi koji imaju pravo izaći, imaju jedan termin za izlazak. Tu nisi zakinut.

A i ubuduće piši domaće na vrijeme. Vidim po topicima da ih ionako na kraju ideš rješavati, a u više pogleda je pametnije to napraviti ranije ;)
Sad bi imao 10 bodova više :?
Svi koji imaju pravo izaći, imaju jedan termin za izlazak. Tu nisi zakinut.

A i ubuduće piši domaće na vrijeme. Vidim po topicima da ih ionako na kraju ideš rješavati, a u više pogleda je pametnije to napraviti ranije Wink
Sad bi imao 10 bodova više Confused

punio4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 8

PostPostano: 0:08 čet, 7. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam sve zadaće, nije u tome problem. A i te zadaće se ne računaju u bodove za prolaz, tako da mi tih 10 bodova ništa ne vrijedi.

Također, priznajem da sam za manji broj bodova na prvom kolokviju sam kriv. No, također moto "Da si učio na vrijeme ne bi bilo problema" ne može riješit ovaj problem, jer način polaganja nije fer, pošto nema popravnog roka.

A ovo nije popravni rok, već normalni usmeni preimenovan u popravni za određenu skupinu ljudi.

A na stranici sa datumima popravnih kolokvija, piše da je 19. 2.
Što me još više čudi je da se na stranicama predmeta nigdje ne spominje popravni [i]kolokvij[/i], već popravni usmeni. Ako je to isti, onda se održava u vrijeme popravnih kolokvija, a ne usmenih, što je opet tjedan dana prerano.

U svakom slučaju, budem pitao sutra asistenticu, ako će biti na fakultetu
Imam sve zadaće, nije u tome problem. A i te zadaće se ne računaju u bodove za prolaz, tako da mi tih 10 bodova ništa ne vrijedi.

Također, priznajem da sam za manji broj bodova na prvom kolokviju sam kriv. No, također moto "Da si učio na vrijeme ne bi bilo problema" ne može riješit ovaj problem, jer način polaganja nije fer, pošto nema popravnog roka.

A ovo nije popravni rok, već normalni usmeni preimenovan u popravni za određenu skupinu ljudi.

A na stranici sa datumima popravnih kolokvija, piše da je 19. 2.
Što me još više čudi je da se na stranicama predmeta nigdje ne spominje popravni kolokvij, već popravni usmeni. Ako je to isti, onda se održava u vrijeme popravnih kolokvija, a ne usmenih, što je opet tjedan dana prerano.

U svakom slučaju, budem pitao sutra asistenticu, ako će biti na fakultetu

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 0:11 čet, 7. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da se računaju.
[quote]Student će položiti kolegij ukoliko skupi barem 50 bodova, od toga barem 30 bodova na kolokvijima.[/quote]
Mislim da ako imaš 40 na kolokvijima i 10 iz zadaća, da je to to.

EDIT: Čak mislim da je kod nas netko to pitao asistenticu i da je bilo da zadaće ulaze u tih 50.

Ajd` ne diži odmah ruke ;)
Mislim da se računaju.
Citat:
Student će položiti kolegij ukoliko skupi barem 50 bodova, od toga barem 30 bodova na kolokvijima.

Mislim da ako imaš 40 na kolokvijima i 10 iz zadaća, da je to to.

EDIT: Čak mislim da je kod nas netko to pitao asistenticu i da je bilo da zadaće ulaze u tih 50.

Ajd` ne diži odmah ruke Wink

Zadnja promjena: Masiela; 0:13 čet, 7. 2. 2008; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
49 = 109 - 60

PostPostano: 0:12 čet, 7. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

računaju ti se zadaće... imaš 18 iz kolokvija+10 iz dz, to je 28... dakle, trebaš na ovom skupit 22 boda da ne moraš na usmeni, nego da odmah uzmeš 2... ako skupiš manje, ideš na usmeni... normalan, ne popravni, jer na njemu možeš dobit 20 bodova i opet proć... ak to padneš, onda valjda ima popravni usmeni... tak je bar nama bilo prošle godine, vjerojatno se ove godine nije mijenjalo previše...
računaju ti se zadaće... imaš 18 iz kolokvija+10 iz dz, to je 28... dakle, trebaš na ovom skupit 22 boda da ne moraš na usmeni, nego da odmah uzmeš 2... ako skupiš manje, ideš na usmeni... normalan, ne popravni, jer na njemu možeš dobit 20 bodova i opet proć... ak to padneš, onda valjda ima popravni usmeni... tak je bar nama bilo prošle godine, vjerojatno se ove godine nije mijenjalo previše...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
smiley
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 16:46 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad i gdje ce se znati raspored usmenih?
kad i gdje ce se znati raspored usmenih?

[Vrh]
1191213220
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:11 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja imam iz prvog kolokvija 17 bodova iz drugog 9, i imam iz zadaca 5, racunaju li mi se zadace pa onda je to prek 30 bodova pa mogu na zavrsni popravni ili ja moram ici na popravni ispit?
Ja imam iz prvog kolokvija 17 bodova iz drugog 9, i imam iz zadaca 5, racunaju li mi se zadace pa onda je to prek 30 bodova pa mogu na zavrsni popravni ili ja moram ici na popravni ispit?

[Vrh]
anam
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-30 = 8 - 38

PostPostano: 18:27 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da trebaš imati bar 30 na kolokvijima (bez zadaća) da bi mogao na usmeni bez popravnog
mislim da trebaš imati bar 30 na kolokvijima (bez zadaća) da bi mogao na usmeni bez popravnog

[Vrh]
Janie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:28 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako sam skupila 30 bodova iz oba kolokvija ukupno onda idem na normalni usmeni koji je isti kao i onaj na koji idu oni koji su skupili ukupno 50 bodova pa odgovaraju za višu ocjenu ili je za nas od 30 do <50 neki drugi popravni? ja više ništa ne kužim
ako sam skupila 30 bodova iz oba kolokvija ukupno onda idem na normalni usmeni koji je isti kao i onaj na koji idu oni koji su skupili ukupno 50 bodova pa odgovaraju za višu ocjenu ili je za nas od 30 do <50 neki drugi popravni? ja više ništa ne kužim

[Vrh]
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 19:37 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Janie"]ako sam skupila 30 bodova iz oba kolokvija ukupno onda idem na normalni usmeni koji je isti kao i onaj na koji idu oni koji su skupili ukupno 50 bodova pa odgovaraju za višu ocjenu ili je za nas od 30 do <50 neki drugi popravni? ja više ništa ne kužim[/quote]

Svi koji imaju bar 30 bodova idu na isti usmeni. Ako ni s usmenim nemaš 50 bodova (dakle ako "padneš" usmeni), onda ideš na popravni usmeni.
To piše u onom citatu na početku teme.

Poštuje li se to, tko zna...

Nego, profesor Adamović je naglasio da nema odbijanja ocjene. Koja je fora s tim, zašto pobogu netko ne bi došao na popravni ako nije zadovoljan ocjenom? Je li tako bilo i prošle godine?
Postoji li još uvijek pravo žalbe na ocjenu? :D
Janie (napisa):

Svi koji imaju bar 30 bodova idu na isti usmeni. Ako ni s usmenim nemaš 50 bodova (dakle ako "padneš" usmeni), onda ideš na popravni usmeni.
To piše u onom citatu na početku teme.

Poštuje li se to, tko zna...

Nego, profesor Adamović je naglasio da nema odbijanja ocjene. Koja je fora s tim, zašto pobogu netko ne bi došao na popravni ako nije zadovoljan ocjenom? Je li tako bilo i prošle godine?
Postoji li još uvijek pravo žalbe na ocjenu? Very Happy

arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

49 = 109 - 60

PostPostano: 19:52 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa sad, to ti ovisi o profesoru... na prvoj godini se još i moglo to radit... sad baš i ne pretjerano :( pogotovo gdje nema usmenih... mislim da je to glupo pomalo, al eto...
pa sad, to ti ovisi o profesoru... na prvoj godini se još i moglo to radit... sad baš i ne pretjerano Sad pogotovo gdje nema usmenih... mislim da je to glupo pomalo, al eto...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 20:07 pon, 11. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="finalni"]
Koja je fora s tim, zašto pobogu netko ne bi došao na popravni ako nije zadovoljan ocjenom?[/quote]

Tako im je jednostavnije...

To je jedino objašnjenje koje mi pada na pamet.
finalni (napisa):

Koja je fora s tim, zašto pobogu netko ne bi došao na popravni ako nije zadovoljan ocjenom?

Tako im je jednostavnije...

To je jedino objašnjenje koje mi pada na pamet.

[Vrh]
jerk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 0 - 2

PostPostano: 12:43 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

a el se zna oce li biti raspored usmenih na netu??? ili samo na oglasnoj?? ja imam samo jedan usmeni, tj iz elem, i sad sam doma, a na netu ne pise nist, pa ne znam kad trebam nazad u zgb! :(
a el se zna oce li biti raspored usmenih na netu??? ili samo na oglasnoj?? ja imam samo jedan usmeni, tj iz elem, i sad sam doma, a na netu ne pise nist, pa ne znam kad trebam nazad u zgb! Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 13:23 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="jerk"]a el se zna oce li biti raspored usmenih na netu??? ili samo na oglasnoj?? ja imam samo jedan usmeni, tj iz elem, i sad sam doma, a na netu ne pise nist, pa ne znam kad trebam nazad u zgb! :([/quote]

Na netu nema, na ploči ima. Za profesora Adamovića - sutra u 9 je prvih 10 po bodovima s kolokvija, pa u 10.30 idućih 5. Onda je valjda u 16 idućih 10.
jerk (napisa):
a el se zna oce li biti raspored usmenih na netu??? ili samo na oglasnoj?? ja imam samo jedan usmeni, tj iz elem, i sad sam doma, a na netu ne pise nist, pa ne znam kad trebam nazad u zgb! Sad

Na netu nema, na ploči ima. Za profesora Adamovića - sutra u 9 je prvih 10 po bodovima s kolokvija, pa u 10.30 idućih 5. Onda je valjda u 16 idućih 10.

bixodococo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 16:20 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kod prof. Nakića sutra nastupaju ljudi s 52 boda i više skupljena na oba kolokvija... nadam se da se dobro sjećam :lol:
Kod prof. Nakića sutra nastupaju ljudi s 52 boda i više skupljena na oba kolokvija... nadam se da se dobro sjećam Laughing

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 17:16 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

I kod prof. Nakića se nešto duže odgovara nego kod prof. Adamovića. Barem što se očitati iz rasporeda da.
I kod prof. Nakića se nešto duže odgovara nego kod prof. Adamovića. Barem što se očitati iz rasporeda da.

finalni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 17:30 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"]I kod prof. Nakića se nešto duže odgovara nego kod prof. Adamovića. Barem što se očitati iz rasporeda da.[/quote]

Nemoguće! Kod prof. Adamovića 5 ljudi odgovara od 10.30 do 16! :D
Masiela (napisa):

Nemoguće! Kod prof. Adamovića 5 ljudi odgovara od 10.30 do 16! Very Happy

Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 19:01 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="finalni"][quote="Masiela"]I kod prof. Nakića se nešto duže odgovara nego kod prof. Adamovića. Barem što se očitati iz rasporeda da.[/quote]

Nemoguće! Kod prof. Adamovića 5 ljudi odgovara od 10.30 do 16! :D[/quote]
Sad si nas ukleo i naši će odgovarat 6 i pol sati, lol.
finalni (napisa):
Masiela (napisa):

Nemoguće! Kod prof. Adamovića 5 ljudi odgovara od 10.30 do 16! Very Happy

Sad si nas ukleo i naši će odgovarat 6 i pol sati, lol.

ludamath
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 4

PostPostano: 18:27 sri, 13. 2. 2008    Naslov: ??? Citirajte i odgovorite

jel poslije popravnog obavezan usmeni koda Adamovića????
jel poslije popravnog obavezan usmeni koda Adamovića????

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
azeljezi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:58 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mi koji moramo na popravni u utorak,kak ce to izgledat? pisat cemo pismeni,i kad cemo po prilici znat rezultate? i onda na usmeni?
mi koji moramo na popravni u utorak,kak ce to izgledat? pisat cemo pismeni,i kad cemo po prilici znat rezultate? i onda na usmeni?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum