Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

procedura za usmeni
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ivanhrzg
Gost

PostPostano: 21:10 sub, 31. 1. 2004    Naslov: procedura za usmeni Citirajte i odgovorite

Po prezimenu spadam u grupu prof. Adamovića. No, nisam išao kod njega na predavanja. Prijavio sam se za usmeni kod pref. Dujelle, dogovorio termin, od njega dobio potpise i napisao na oba kolokvija da mi je on profesor. Rekli su mi bivši studenti da se to može tako, no čujem nešto zadnjih dana, govore mi neki, da sam ja u tom ISVU registriran tako da ne mogu ovo napraviti bez procedure koja se trebala napraviti na početku semestra. Može li mi netko pojasniti situaciju i je li ovo zadnje istina?
Po prezimenu spadam u grupu prof. Adamovića. No, nisam išao kod njega na predavanja. Prijavio sam se za usmeni kod pref. Dujelle, dogovorio termin, od njega dobio potpise i napisao na oba kolokvija da mi je on profesor. Rekli su mi bivši studenti da se to može tako, no čujem nešto zadnjih dana, govore mi neki, da sam ja u tom ISVU registriran tako da ne mogu ovo napraviti bez procedure koja se trebala napraviti na početku semestra. Može li mi netko pojasniti situaciju i je li ovo zadnje istina?

[Vrh]
ivanhrzg
Gost

PostPostano: 21:36 sub, 31. 1. 2004    Naslov: procedura za usmeni Citirajte i odgovorite

I sad vidim - prof. Dujella napisa da je raspored njegovih usmenih napisan prema podatcima s ISVU-a. Dakle, ne bi trebalo biti problema, ipak ja onda točno ono što sam na početku akademske godine čuo za to?
I sad vidim - prof. Dujella napisa da je raspored njegovih usmenih napisan prema podatcima s ISVU-a. Dakle, ne bi trebalo biti problema, ipak ja onda točno ono što sam na početku akademske godine čuo za to?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:56 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[list=1][*]Provjeri kod koga si (prema ISVUiu).
[*]Ako si kod "krivog" profesora, prebaci se:[list=1][*]Ragovaraj s prof. Adamovicem o prebacaju, objasni mu situaciju i pitaj da li je s njim ok da se prebacis
[*]Ako odobri, posjeti i prof. Dujellu
[*]To su bile stvari elementarne pristojnosti. 8) Sada je na redu formalnost: napisi molbu za prebacivanje i predaj ju u Referadu, ali dobro argumentiraj zasto to (kod ovog si slushao, dobio potpise i sl). Mozes i navesti da si razgovarao s njima. :)
Molbu ti rjesava, cini mi se, prodekanica, uz savjetovanje s njima dvojicom. 8)[/list:o][/list:o]
Nisam skroz siguran u detalje, ali to ide tako nekako... :)

Sretno! :D
  1. Provjeri kod koga si (prema ISVUiu).
  2. Ako si kod "krivog" profesora, prebaci se:
    1. Ragovaraj s prof. Adamovicem o prebacaju, objasni mu situaciju i pitaj da li je s njim ok da se prebacis
    2. Ako odobri, posjeti i prof. Dujellu
    3. To su bile stvari elementarne pristojnosti. Cool Sada je na redu formalnost: napisi molbu za prebacivanje i predaj ju u Referadu, ali dobro argumentiraj zasto to (kod ovog si slushao, dobio potpise i sl). Mozes i navesti da si razgovarao s njima. Smile
      Molbu ti rjesava, cini mi se, prodekanica, uz savjetovanje s njima dvojicom. Cool

Nisam skroz siguran u detalje, ali to ide tako nekako... Smile

Sretno! Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
duje
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
338 = 339 - 1

PostPostano: 7:05 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Re: procedura za usmeni Citirajte i odgovorite

[quote="ivanhrzg"]I sad vidim - prof. Dujella napisa da je raspored njegovih usmenih napisan prema podatcima s ISVU-a. Dakle, ne bi trebalo biti problema, ipak ja onda točno ono što sam na početku akademske godine čuo za to?[/quote]

Ja sam [url=http://web.math.hr/~duje/usmeni04em1.html]raspored[/url]
napisao kao [b]uniju[/b] studenata koji su se kod mene
zapisali za termin usmenog i studenata koji su prijavili
ispit preko studomata, a ISVU ih je dodijelio meni
(prema stanju na ISVUu u petak oko 12 sati).
To sam napravio jer vrijeme za prijavu jos nije isteklo,
a ocekujem da ce svi koji su se zapisali za termin,
ispit i prijaviti na vrijeme.

Na isprintanom popisu s ISVUa, osim puuuno studenata iz moje
ovogodisnje grupe (A-J,L), ima i jedna proslogodisnja
studentica (prezime pocinje sa P) i jedan ovogodisnji student
(prezime pocinje sa Ž). Pretpostavljam da vi niste na tom popisu
(prezime sa T ?). Dakle, ISVU vas je rasporedio nekom drugome
(imam isprintan samo "svoj" dio popisa),
ali to ne mora biti neki veliki problem. Prije ispita se javite
kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1
polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic
voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati).

A za drugi semestar (Elementarnu 2) napravite onako kako
vam je kolega vsego savjetovao.

Andrej Dujella
ivanhrzg (napisa):

Ja sam raspored
napisao kao uniju studenata koji su se kod mene
zapisali za termin usmenog i studenata koji su prijavili
ispit preko studomata, a ISVU ih je dodijelio meni
(prema stanju na ISVUu u petak oko 12 sati).
To sam napravio jer vrijeme za prijavu jos nije isteklo,
a ocekujem da ce svi koji su se zapisali za termin,
ispit i prijaviti na vrijeme.

Na isprintanom popisu s ISVUa, osim puuuno studenata iz moje
ovogodisnje grupe (A-J,L), ima i jedna proslogodisnja
studentica (prezime pocinje sa P) i jedan ovogodisnji student
(prezime pocinje sa Ž). Pretpostavljam da vi niste na tom popisu
(prezime sa T ?). Dakle, ISVU vas je rasporedio nekom drugome
(imam isprintan samo "svoj" dio popisa),
ali to ne mora biti neki veliki problem. Prije ispita se javite
kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1
polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic
voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati).

A za drugi semestar (Elementarnu 2) napravite onako kako
vam je kolega vsego savjetovao.

Andrej Dujella

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:21 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Re: procedura za usmeni Citirajte i odgovorite

[quote="duje"]Prije ispita se javite kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1 polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati).[/quote]

Na zalost, kolegi ne gine molba. :shock: I to [b]bas zbog ISVUa[/b]! :x

Koliko sam shvatio, promjena ispitivaca je nesto sto napravi ISVU administrator (nas ili cak onaj "centralni", ne znam) i ne smije ici bez popratne dokumentacije (cit. [i]molbe[/i]). :roll:

Odakle mi sve to? Ispitao sam jer je trebalo rijesiti slican problem na UuRu... 8)
duje (napisa):
Prije ispita se javite kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1 polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati).

Na zalost, kolegi ne gine molba. Shocked I to bas zbog ISVUa! Mad

Koliko sam shvatio, promjena ispitivaca je nesto sto napravi ISVU administrator (nas ili cak onaj "centralni", ne znam) i ne smije ici bez popratne dokumentacije (cit. molbe). Rolling Eyes

Odakle mi sve to? Ispitao sam jer je trebalo rijesiti slican problem na UuRu... Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum