Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rezultati drugog kolokvija
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
70 = 95 - 25

PostPostano: 22:47 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Jesmo dobri? :D
[/quote]

Jeste. :D
Čak iznenađujuće...
vsego (napisa):
Jesmo dobri? Very Happy

Jeste. Very Happy
Čak iznenađujuće...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
30 = 47 - 17

PostPostano: 23:06 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

maisela, za ovaj 4.

ja isto. šta misliš koliko će to biti bodova, zadatak nosi 20, i onda ako se još uzmu u obzir neke sitne greškice....
i šta misliš, moraju li oni kodovi u 1. biti u cjelosti točni da bi se dobili bodovi, jer meni je točno, samo fali tipfeler, i tako isto fali recimo trećina i u 1.b.

ajme... možda ipak nije dobro što su rez u utorak, jer sad ne znam da li da radim za taj popravni i pustim ove druge predmete (jer prolaze imam) ili da se ipak potrudim dići ih na neke trojke, četvorke, riskirajući pritom popravni iz prog.

POMAGAJTE!!!!!
Ti si Maisela dosada uvijek imala super savjete... I Atomised, di je on...
Svaki savjet je dobrodošao, dijelim sarme! HELP!
maisela, za ovaj 4.

ja isto. šta misliš koliko će to biti bodova, zadatak nosi 20, i onda ako se još uzmu u obzir neke sitne greškice....
i šta misliš, moraju li oni kodovi u 1. biti u cjelosti točni da bi se dobili bodovi, jer meni je točno, samo fali tipfeler, i tako isto fali recimo trećina i u 1.b.

ajme... možda ipak nije dobro što su rez u utorak, jer sad ne znam da li da radim za taj popravni i pustim ove druge predmete (jer prolaze imam) ili da se ipak potrudim dići ih na neke trojke, četvorke, riskirajući pritom popravni iz prog.

POMAGAJTE!!!!!
Ti si Maisela dosada uvijek imala super savjete... I Atomised, di je on...

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 23:08 uto, 12. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"][quote="Taurus"]Iako ne kužim zašto će im trebat tak dugo da isprave..[/quote]
Po nekim pričama ljudi okolo, trebat će im, na žalost, manje.

Jesmo nakon prvog kolokvija zaključili da se ne valja ravnati prema prošloj godini :?[/quote]

To bi bilo super. Stvarno vjeruješ da bi mogli ispraviti prije utorka? Petak možda?
Masiela (napisa):
Taurus (napisa):
Iako ne kužim zašto će im trebat tak dugo da isprave..

Po nekim pričama ljudi okolo, trebat će im, na žalost, manje.

Jesmo nakon prvog kolokvija zaključili da se ne valja ravnati prema prošloj godini Confused

To bi bilo super. Stvarno vjeruješ da bi mogli ispraviti prije utorka? Petak možda?

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 0:30 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]Svaki savjet je dobrodošao, dijelim sarme! HELP![/quote]
Čuj, nemoj se ljutiti, ne želim biti nepristojna, al` ove sarme su bezukusne :(

Mislim da je više puta spomenuto da se radi složenosti neće oduzimati bodovi. Možda nas kazne za nerazmišljanje. Ali opet... ako kazne nas, onda će onima što nisu napisali ništa trebati dati negativne bodove, a mislim da to ipak neće :D

Ako petlje rade u redu, a što sad... Uostalom, nije da komp nešto vrti duže vremena. Program je ipak samo na papiru.
(Mada, da budem iskrena, čula sam za neke profesore na drugim fakultetima (napomena: nije FER) da gledaju složenost, ali mi nismo njihovi studenti)

A ne znam... Pričala sam u više navrata s ljudima kako bi se to moglo bodovati. Pitanje je da li se gleda opći dojam, točka do koje program funkcionira, kako se boduje ako petlja vrti jedan broj premalo, itd.

Ali gledaj i s druge strane. Kolokvij je imao 70 bodova. Ok, ajmo gledati onih 60 normalnih. Ja osobno, bi više voljela pasti pa možda dogodine pošteno naučiti nego proći s 15-17 pa u drugom semestru ne znati ni prepisati s ploče. Koji bi me vrag natjerao i pošteno naučio gradivo 1. semestra?
Isto tako... Ako si rješavala ta 2 zadatka. Ne znam sad koliko je bodova bio koji. Ako su stvarno tipfeleri u igri, nemaš se što bojati za prolaz. Trećina... Ovisi što je trećina. Mislim da se ne boduje isto ako je trećina neka petlja koja fali i ako je trećina zadnji printf koji ispisuje neku sumu (a koju si BTW dobro izračunala) - govorim bezveze primjere koji mi padaju napamet.

Za sebe nekako računam da bi trebala imati 15. K vragu sve, ako na 4 zadatka, od kojih sam 1 skoro isti rješila prije koji dan, ne skupim tih 15. Onda mislim da ni nema šanse da prođem na popravnom. U svakom slučaju, ja sam ti zadaću i skriptu odložila na hrpu koja mi više ne treba za ovaj semestar.
ekatarina (napisa):

Čuj, nemoj se ljutiti, ne želim biti nepristojna, al` ove sarme su bezukusne Sad

Mislim da je više puta spomenuto da se radi složenosti neće oduzimati bodovi. Možda nas kazne za nerazmišljanje. Ali opet... ako kazne nas, onda će onima što nisu napisali ništa trebati dati negativne bodove, a mislim da to ipak neće Very Happy

Ako petlje rade u redu, a što sad... Uostalom, nije da komp nešto vrti duže vremena. Program je ipak samo na papiru.
(Mada, da budem iskrena, čula sam za neke profesore na drugim fakultetima (napomena: nije FER) da gledaju složenost, ali mi nismo njihovi studenti)

A ne znam... Pričala sam u više navrata s ljudima kako bi se to moglo bodovati. Pitanje je da li se gleda opći dojam, točka do koje program funkcionira, kako se boduje ako petlja vrti jedan broj premalo, itd.

Ali gledaj i s druge strane. Kolokvij je imao 70 bodova. Ok, ajmo gledati onih 60 normalnih. Ja osobno, bi više voljela pasti pa možda dogodine pošteno naučiti nego proći s 15-17 pa u drugom semestru ne znati ni prepisati s ploče. Koji bi me vrag natjerao i pošteno naučio gradivo 1. semestra?
Isto tako... Ako si rješavala ta 2 zadatka. Ne znam sad koliko je bodova bio koji. Ako su stvarno tipfeleri u igri, nemaš se što bojati za prolaz. Trećina... Ovisi što je trećina. Mislim da se ne boduje isto ako je trećina neka petlja koja fali i ako je trećina zadnji printf koji ispisuje neku sumu (a koju si BTW dobro izračunala) - govorim bezveze primjere koji mi padaju napamet.

Za sebe nekako računam da bi trebala imati 15. K vragu sve, ako na 4 zadatka, od kojih sam 1 skoro isti rješila prije koji dan, ne skupim tih 15. Onda mislim da ni nema šanse da prođem na popravnom. U svakom slučaju, ja sam ti zadaću i skriptu odložila na hrpu koja mi više ne treba za ovaj semestar.

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 10:13 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]
[/quote]

Well... Ne znam kojom brzinom učiš i koliko toga već znaš; nisu svi isti i mislim da bi trebala sama odlučiti što ćeš (jer sama se najbolje poznaješ)...

Ali mogu reći kako da bih napravio ja na tvom mjestu: Učio bih danas linearnu za kolokvij, do utorka linearnu za onaj test... A možda mi se ne bi dalo baš cijelo vrijeme učiti jedan te isti predmet pa bih tu i tamo pogledao nešto iz programiranja. U utorak i srijedu bih ili nastavio učiti linearnu, ili pošteno zapeo za programiranje (ako sam ga pao).

To u najgorem slučaju, tj. ako bi rezultati iz programiranja bili objavljeni tek u utorak... A moglo bi se desiti da budu objavljeni i prije, barem ako je suditi po prvom kolokviju... ;)
ekatarina (napisa):

Well... Ne znam kojom brzinom učiš i koliko toga već znaš; nisu svi isti i mislim da bi trebala sama odlučiti što ćeš (jer sama se najbolje poznaješ)...

Ali mogu reći kako da bih napravio ja na tvom mjestu: Učio bih danas linearnu za kolokvij, do utorka linearnu za onaj test... A možda mi se ne bi dalo baš cijelo vrijeme učiti jedan te isti predmet pa bih tu i tamo pogledao nešto iz programiranja. U utorak i srijedu bih ili nastavio učiti linearnu, ili pošteno zapeo za programiranje (ako sam ga pao).

To u najgorem slučaju, tj. ako bi rezultati iz programiranja bili objavljeni tek u utorak... A moglo bi se desiti da budu objavljeni i prije, barem ako je suditi po prvom kolokviju... Wink

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 15:14 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"][quote="ekatarina"]
[/quote]

To u najgorem slučaju, tj. ako bi rezultati iz programiranja bili objavljeni tek u utorak... A moglo bi se desiti da budu objavljeni i prije, barem ako je suditi po prvom kolokviju... ;)[/quote]

Ali čekaj, na prvom kolokviju nije odmah bilo objavljeno vrijeme rezultata i žalbi.
Ili je?

U svakom slušaju, hvala na savjetu, do te sam ideje od sinoć došla i ja, tako da ću tako najvjerojatnije i napraviti.
Atomised (napisa):
ekatarina (napisa):

To u najgorem slučaju, tj. ako bi rezultati iz programiranja bili objavljeni tek u utorak... A moglo bi se desiti da budu objavljeni i prije, barem ako je suditi po prvom kolokviju... Wink

Ali čekaj, na prvom kolokviju nije odmah bilo objavljeno vrijeme rezultata i žalbi.
Ili je?

U svakom slušaju, hvala na savjetu, do te sam ideje od sinoć došla i ja, tako da ću tako najvjerojatnije i napraviti.

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 15:19 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]
Ili je?
[/quote]

Je. ;)

Evo, možeš i sama provjeriti...
http://degiorgi.math.hr/prog1/kolokviji/p1-kolokvij-0708-1.pdf

:)
ekatarina (napisa):

Ili je?

Je. Wink

Smile

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 15:24 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"][quote="ekatarina"]Svaki savjet je dobrodošao, dijelim sarme! HELP![/quote]
Čuj, nemoj se ljutiti, ne želim biti nepristojna, al` ove sarme su bezukusne :([/quote]

Ti meni svako malo nešto tako, pa "nemoj se ljutiti"...ma dobro neću, ali eto, samo sam bacila foru... koju ti kao foru ne uzimaš, a šta ću, nisam duhovita..

[quote]Mislim da je više puta spomenuto da se radi složenosti neće oduzimati bodovi. Možda nas kazne za nerazmišljanje. Ali opet... ako kazne nas, onda će onima što nisu napisali ništa trebati dati negativne bodove, a mislim da to ipak neće :D

Ali gledaj i s druge strane. Kolokvij je imao 70 bodova. Ok, ajmo gledati onih 60 normalnih. Ja osobno, bi više voljela pasti pa možda dogodine pošteno naučiti nego proći s 15-17 pa u drugom semestru ne znati ni prepisati s ploče. Koji bi me vrag natjerao i pošteno naučio gradivo 1. semestra? [/quote]

Ja nikako ne bih više voljela pasti. Bojim se da se onda gube neka prava??? Ali više zato što mi se onda čini da će se to vući i vući. A vrag koji bi mene natjerao da pošteno naučim gradivo 1.semestra je spreman. Kada završe ispiti, imat ću još cca tjedan dana. I tada namjeravam intenzivno raditi programiranje.

[quote]Isto tako... Ako si rješavala ta 2 zadatka. Ne znam sad koliko je bodova bio koji. Ako su stvarno tipfeleri u igri, nemaš se što bojati za prolaz. Trećina... Ovisi što je trećina. Mislim da se ne boduje isto ako je trećina neka petlja koja fali i ako je trećina zadnji printf koji ispisuje neku sumu (a koju si BTW dobro izračunala) - govorim bezveze primjere koji mi padaju napamet.[/quote]

ova trećina se odnosi na 1.b.
Ha dobro, ali zašto ne vjeruješ da ćeš proći na popravnom, ako ovo ne uspiješ? Svi su tako negativni što se tiče tog popravnog, i vidjela sam rez. od prošle godine, ali ti si radila. I ja sam radila, fali mi samo nekoliko dana da usavršim i posložim stvari...
Masiela (napisa):
ekatarina (napisa):

Čuj, nemoj se ljutiti, ne želim biti nepristojna, al` ove sarme su bezukusne Sad

Ti meni svako malo nešto tako, pa "nemoj se ljutiti"...ma dobro neću, ali eto, samo sam bacila foru... koju ti kao foru ne uzimaš, a šta ću, nisam duhovita..

Citat:
Mislim da je više puta spomenuto da se radi složenosti neće oduzimati bodovi. Možda nas kazne za nerazmišljanje. Ali opet... ako kazne nas, onda će onima što nisu napisali ništa trebati dati negativne bodove, a mislim da to ipak neće Very Happy

Ja nikako ne bih više voljela pasti. Bojim se da se onda gube neka prava??? Ali više zato što mi se onda čini da će se to vući i vući. A vrag koji bi mene natjerao da pošteno naučim gradivo 1.semestra je spreman. Kada završe ispiti, imat ću još cca tjedan dana. I tada namjeravam intenzivno raditi programiranje.

Citat:

ova trećina se odnosi na 1.b.
Ha dobro, ali zašto ne vjeruješ da ćeš proći na popravnom, ako ovo ne uspiješ? Svi su tako negativni što se tiče tog popravnog, i vidjela sam rez. od prošle godine, ali ti si radila. I ja sam radila, fali mi samo nekoliko dana da usavršim i posložim stvari...

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 15:27 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"][quote="ekatarina"]
Ili je?
[/quote]

Je. ;)

:)[/quote]

Je ti svašta znaš i pamtiš! Upućen si u sve što se događa na ovom faksu i znaš sadržaj svih stranica sa www.math.hr!
Ajde super, onda i ja vjerujem da bi to moglo i ranije!
Atomised (napisa):
ekatarina (napisa):

Ili je?

Je. Wink

Smile

Je ti svašta znaš i pamtiš! Upućen si u sve što se događa na ovom faksu i znaš sadržaj svih stranica sa www.math.hr!
Ajde super, onda i ja vjerujem da bi to moglo i ranije!

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 15:28 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

I naravno sa http://degiorgi.math.hr
I naravno sa http://degiorgi.math.hr

[Vrh]
ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 15:29 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

I evo sarma++ :D

(In your face Maisela!) :D
I evo sarma++ Very Happy

(In your face Maisela!) Very Happy

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 15:34 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma daj, ne znam sve... :oops: :)

[quote="ekatarina"]I evo sarma++ :D
[/quote]

Hvala (meni sarma ne smeta). :D
Ma daj, ne znam sve... Embarassed Smile

ekatarina (napisa):
I evo sarma++ Very Happy

Hvala (meni sarma ne smeta). Very Happy

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 17:13 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ekatarina"]Ti meni svako malo nešto tako, pa "nemoj se ljutiti"...ma dobro neću, ali eto, samo sam bacila foru... koju ti kao foru ne uzimaš, a šta ću, nisam duhovita..[/quote]
Sudeći po tvojoj reakciji, ni meni humor nije jača strana :(
[quote="ekatarina"]Bojim se da se onda gube neka prava??? [/quote]
Mislim da gubiš recimo stipendiju. To što dogodine plaćaš upis Prog1 (ne znam je l` 2 pošto ga ove godine kao ne slušaš - upućeniji će znati) i nije neka šteta - mislim novci su novci, ali nije da ćeš bankrotirati.
[quote="ekatarina"]I tada namjeravam intenzivno raditi programiranje.[/quote]
A znaš koliko je ljudi ovo reklo na početku semestra - redovito raditi, pitati što nije jasno, kao moram kad nije lagan kolegij. Pa nisam sigurna koliko ih je to napravilo.
Ne volim sebi davati obećanja jer prije ispunjavam ona koja sam drugima dala. Nažalost :oops:

Tebi, kad imaš volje, sretno :)
[quote="ekatarina"]Ha dobro, ali zašto ne vjeruješ da ćeš proći na popravnom, ako ovo ne uspiješ? Svi su tako negativni što se tiče tog popravnog, i vidjela sam rez. od prošle godine, ali ti si radila. I ja sam radila, fali mi samo nekoliko dana da usavršim i posložim stvari...[/quote]
Pa zato što sam radila kroz semestar. Doduše manje nego druge kolegije i vježbanje bi se svelo na četvrtak jer su mi vježbe i predavanja bili petkom. Ostalih dana bi možda rješila koji zadatak usput dok bi s nekim visila na ICQ-u, a ne bi imala ništa zanimljivije za raditi :D
Prije kolokvija sam rješavala zadatke iz starih kolokvija.

Ima tu rada puno više nego što mogu realizirati u par dana, i nije da sam si sve odjednom natrpala pa da mi nešto treba sjesti, pa sam zato pesimistična.

Inače, nisam gledala popravne pa o njima ne mogu suditi.
ekatarina (napisa):

Sudeći po tvojoj reakciji, ni meni humor nije jača strana Sad
ekatarina (napisa):
Bojim se da se onda gube neka prava???

Mislim da gubiš recimo stipendiju. To što dogodine plaćaš upis Prog1 (ne znam je l` 2 pošto ga ove godine kao ne slušaš - upućeniji će znati) i nije neka šteta - mislim novci su novci, ali nije da ćeš bankrotirati.
ekatarina (napisa):
I tada namjeravam intenzivno raditi programiranje.

A znaš koliko je ljudi ovo reklo na početku semestra - redovito raditi, pitati što nije jasno, kao moram kad nije lagan kolegij. Pa nisam sigurna koliko ih je to napravilo.
Ne volim sebi davati obećanja jer prije ispunjavam ona koja sam drugima dala. Nažalost Embarassed

Tebi, kad imaš volje, sretno Smile
ekatarina (napisa):

Pa zato što sam radila kroz semestar. Doduše manje nego druge kolegije i vježbanje bi se svelo na četvrtak jer su mi vježbe i predavanja bili petkom. Ostalih dana bi možda rješila koji zadatak usput dok bi s nekim visila na ICQ-u, a ne bi imala ništa zanimljivije za raditi Very Happy
Prije kolokvija sam rješavala zadatke iz starih kolokvija.

Ima tu rada puno više nego što mogu realizirati u par dana, i nije da sam si sve odjednom natrpala pa da mi nešto treba sjesti, pa sam zato pesimistična.

Inače, nisam gledala popravne pa o njima ne mogu suditi.

felixx
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 23 - 10

PostPostano: 17:25 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam jedno pitanje za vsegu... sto bi se dogodilo ako bi vam ukazao na gresku u sluzbenom rjesenju zadatka s kolokvija ? koja nije skroz trivijalna(vise corner case) ?
imam jedno pitanje za vsegu... sto bi se dogodilo ako bi vam ukazao na gresku u sluzbenom rjesenju zadatka s kolokvija ? koja nije skroz trivijalna(vise corner case) ?

ekatarina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

30 = 47 - 17

PostPostano: 21:17 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

A zašto se recimo, rezultati kolokvija iz programiranja ne bi objavljivali postupno, dakle, koliko ih dnevno isprave, navečer ih objave.
Meni ne bi nimalo smetalo da netko dobije svoje rez. prije mene, jer ovakav sistem bi značio da postoji šansa da i ja dobijem rez prije tog utorka, a ako i dobijem tek tada, opet isto kao i sada, kada ćemo ih svi dobiti u utorak.
bezveze...
A zašto se recimo, rezultati kolokvija iz programiranja ne bi objavljivali postupno, dakle, koliko ih dnevno isprave, navečer ih objave.
Meni ne bi nimalo smetalo da netko dobije svoje rez. prije mene, jer ovakav sistem bi značio da postoji šansa da i ja dobijem rez prije tog utorka, a ako i dobijem tek tada, opet isto kao i sada, kada ćemo ih svi dobiti u utorak.
bezveze...

[Vrh]
nameless
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 22:08 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma najbolje da oni imaju laptope i nase testove sa sobom gdje got bili.. ili da skeniraju testove pa da se oni sami ispravljaju i ocjenjuju i updateaju na forum.. da.. :wink:
ma najbolje da oni imaju laptope i nase testove sa sobom gdje got bili.. ili da skeniraju testove pa da se oni sami ispravljaju i ocjenjuju i updateaju na forum.. da.. Wink

Taurus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 13 - 7

PostPostano: 23:23 sri, 13. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nameless"]ma najbolje da oni imaju laptope i nase testove sa sobom gdje got bili.. ili da skeniraju testove pa da se oni sami ispravljaju i ocjenjuju i updateaju na forum.. da.. :wink:[/quote]

Baš sam i ja to mislio.. Čitaš mi misli :verytwisted:
nameless (napisa):
ma najbolje da oni imaju laptope i nase testove sa sobom gdje got bili.. ili da skeniraju testove pa da se oni sami ispravljaju i ocjenjuju i updateaju na forum.. da.. Wink

Baš sam i ja to mislio.. Čitaš mi misli Very twisted

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 2:58 čet, 14. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

@osoba koja je pitala da li da ganja prosjek - OBAVEZNO
uvjet za upis na diplomski BUDE ovisio o ocjenama

vjerujem da ce rezultati ipak doci koji dan ranije (ne sjecam se kad nisu dosli), tako da ne vjerujem da ce biti neka frka ako i ostavis programiranje za dok ne dodju rezultati
al ako imas mogucnosti dici ocjenu iz necega (i 100% si ziher da znas za dizanje ocjene, da ne bi bilo nismo znali) - idi i digni to :)
@osoba koja je pitala da li da ganja prosjek - OBAVEZNO
uvjet za upis na diplomski BUDE ovisio o ocjenama

vjerujem da ce rezultati ipak doci koji dan ranije (ne sjecam se kad nisu dosli), tako da ne vjerujem da ce biti neka frka ako i ostavis programiranje za dok ne dodju rezultati
al ako imas mogucnosti dici ocjenu iz necega (i 100% si ziher da znas za dizanje ocjene, da ne bi bilo nismo znali) - idi i digni to Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:01 čet, 14. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="felixx"]imam jedno pitanje za vsegu... sto bi se dogodilo ako bi vam ukazao na gresku u sluzbenom rjesenju zadatka s kolokvija ? koja nije skroz trivijalna(vise corner case) ?[/quote]

Ispravio bih gresku, zahvalio na pomoci i, mozda, spomenuo autoru (jasno, ako nisam ja autor). 8)
felixx (napisa):

Ispravio bih gresku, zahvalio na pomoci i, mozda, spomenuo autoru (jasno, ako nisam ja autor). Cool

[Vrh]
felixx
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 23 - 10

PostPostano: 6:32 čet, 14. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

dal bi se onda svim studentima racunala ta greska (smanjio broj bodova) ako nisu pazili na to ?
dal bi se onda svim studentima racunala ta greska (smanjio broj bodova) ako nisu pazili na to ?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 2 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum