Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rok 18.02.
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 12:51 pet, 30. 1. 2004    Naslov: Rok 18.02. Citirajte i odgovorite

Tko sastavlja rok 18.02. iz MA1?

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
182 = 198 - 16

PostPostano: 13:55 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Re: Rok 18.02. Citirajte i odgovorite

[quote="Guest"]Tko sastavlja rok 18.02. iz MA1?[/quote]

Uopce ne znam zasto bi to bilo bitno! :?
Mislim, nije to nikakva tajna :-$ , ali ne razumijem zasto bi se studenti morali zamarati oko toga. :?:
Razumijem znatizelju, ali kad bi se takve informacije redovito oglasavale, samo bi se dalo maha nepotrebnim kalkulacijama, tj. studenti bi ispitne rokove birali prema asistentu (povedeni raznim glasinama i povrsnim dojmovima :zvrrr: ), a ne prema vlastitoj pripremljenosti za ispit (sto je primarno) :!:

Isti odgovor vrijedi i za analogno pitanje o roku 4.2.
Guest (napisa):

Uopce ne znam zasto bi to bilo bitno! Confused
Mislim, nije to nikakva tajna Shhh , ali ne razumijem zasto bi se studenti morali zamarati oko toga. Question
Razumijem znatizelju, ali kad bi se takve informacije redovito oglasavale, samo bi se dalo maha nepotrebnim kalkulacijama, tj. studenti bi ispitne rokove birali prema asistentu (povedeni raznim glasinama i povrsnim dojmovima Javi se, ponekad me nazovi,... ), a ne prema vlastitoj pripremljenosti za ispit (sto je primarno) Exclamation

Isti odgovor vrijedi i za analogno pitanje o roku 4.2.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:44 ned, 1. 2. 2004    Naslov: Re: Rok 18.02. Citirajte i odgovorite

[quote="vjekovac"][quote="Guest"]Tko sastavlja rok 18.02. iz MA1?[/quote]
Uopce ne znam zasto bi to bilo bitno! :?[/quote]

Uzalud vam trud, sviraci... :roll: Ja sam vec prije pitao sto ce im to - nema nekog jasnog odgovora, pitanja i dalje dolaze, a ja nemam pojma cemu im ta informacija sluzi... :?
vjekovac (napisa):
Guest (napisa):

Uopce ne znam zasto bi to bilo bitno! Confused

Uzalud vam trud, sviraci... Rolling Eyes Ja sam vec prije pitao sto ce im to - nema nekog jasnog odgovora, pitanja i dalje dolaze, a ja nemam pojma cemu im ta informacija sluzi... Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
glenda_north
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:52 pon, 2. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, svaki asistent ima svoj način sastavljanja ispita i vrstu zadataka koje stavlja. I nije istina da neki rade lakše ispite. Treba se sve naučit, tu se ja slažem, ali meni je bar lakše kad znam otprilike kakva će mi vrsta zadatka doći na pismenom, a zna se i dogodit da asistenti stave isti zadatak kao što je bio prije. I, nemojte sada reći da će se onda kalkulirati s odlaskom na pismeni, jer to koji asistent ga sastavlja se može saznati eventualno tjedan dana prije, a za naučit analizu 2 ipak treba puuno više vremena od tjedan dana. A ljudima je lakše kad znaju što ih otprilike očekuje.

:forumasi:
Pa, svaki asistent ima svoj način sastavljanja ispita i vrstu zadataka koje stavlja. I nije istina da neki rade lakše ispite. Treba se sve naučit, tu se ja slažem, ali meni je bar lakše kad znam otprilike kakva će mi vrsta zadatka doći na pismenom, a zna se i dogodit da asistenti stave isti zadatak kao što je bio prije. I, nemojte sada reći da će se onda kalkulirati s odlaskom na pismeni, jer to koji asistent ga sastavlja se može saznati eventualno tjedan dana prije, a za naučit analizu 2 ipak treba puuno više vremena od tjedan dana. A ljudima je lakše kad znaju što ih otprilike očekuje.

Forumasi na hrpi (i.e. na izletu)

#butterfly
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum