Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Usmeni - prof. Bakić
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
13_mac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 15 - 12

PostPostano: 10:27 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Usmeni - prof. Bakić Citirajte i odgovorite

Moze dojmovi? Sta je pitao? Informacija pokoja...
Moze dojmovi? Sta je pitao? Informacija pokoja...

ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

67 = 75 - 8

PostPostano: 14:45 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene je pitao samo jedno pitanje. U kakvom su odnosu regularnost matrice i rang? I naravno, dokaz toga...
I dobio 4...
Profesor Bakić pomaže, ali treba se znati objasniti svaki korak koji pišeš po ploči...
Mene je pitao samo jedno pitanje. U kakvom su odnosu regularnost matrice i rang? I naravno, dokaz toga...
I dobio 4...
Profesor Bakić pomaže, ali treba se znati objasniti svaki korak koji pišeš po ploči...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 15:19 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

dal Bakić gleda ovaj test iz teorije kad odgovaraš, pa pita po njemu?
ja napisah dosta gluposti. :oops:
dal Bakić gleda ovaj test iz teorije kad odgovaraš, pa pita po njemu?
ja napisah dosta gluposti. Embarassed

[Vrh]
ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

67 = 75 - 8

PostPostano: 15:33 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne gleda... Profesor samo ispred sebe ima papir na kojem su zbrojeni rezultati kolokvija, zadaća i pismenog ... I onda, lagano ispijajući kavu i šećući se po uredu, ispituje... ;-)
Ne gleda... Profesor samo ispred sebe ima papir na kojem su zbrojeni rezultati kolokvija, zadaća i pismenog ... I onda, lagano ispijajući kavu i šećući se po uredu, ispituje... Wink

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:41 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:) ajde lostali, podijelite iskustva..
Smile ajde lostali, podijelite iskustva..

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:43 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:oops: ostali
Embarassed ostali

[Vrh]
13_mac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 12

PostPostano: 19:31 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ivica13"]Mene je pitao samo jedno pitanje. U kakvom su odnosu regularnost matrice i rang? I naravno, dokaz toga...
I dobio 4...
Profesor Bakić pomaže, ali treba se znati objasniti svaki korak koji pišeš po ploči...[/quote]

Samo jedno pitanje te pitao?? =>Pa koliko si imao bodova iz pismenog???

Btw, u kojoj predavaoni je usmeni, ja sutra u prvoj grupi u 9h, a ne znam gdje doci...
ivica13 (napisa):
I dobio 4...

Samo jedno pitanje te pitao?? ⇒Pa koliko si imao bodova iz pismenog???

Btw, u kojoj predavaoni je usmeni, ja sutra u prvoj grupi u 9h, a ne znam gdje doci...

ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

67 = 75 - 8

PostPostano: 23:43 čet, 21. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Danas je usmeni bio u uredu prof. Bakića...
A valjda sam imao sreće s tim pitanjem... Ali sam zato sve detalje u dokazu morao objašnjavati precizno :-)
Danas je usmeni bio u uredu prof. Bakića...
A valjda sam imao sreće s tim pitanjem... Ali sam zato sve detalje u dokazu morao objašnjavati precizno Smile

[Vrh]
.bubamara.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
13 = 14 - 1

PostPostano: 8:25 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

hej :D ev ja bila jučer u onoj grupi ujutro u 9, tj prvoj grupi...

svi smo dobili po jedno pitanje iz vektorskih prostora: teorem i dokaz toga i to je bilo sve... i rekao je da nas ovaj put tako malo ispituje zbog "iscrpljujuće serije ispita", al sljedeći put kad se vidimo na usmenom da će to biti ipak malo dulje odgovaranje ;)

i da, morate znati u dokazima točno što, otkud i zbog čega ;) i samo polako, nemojte žuriti ;)

sretno svima! ;)
hej Very Happy ev ja bila jučer u onoj grupi ujutro u 9, tj prvoj grupi...

svi smo dobili po jedno pitanje iz vektorskih prostora: teorem i dokaz toga i to je bilo sve... i rekao je da nas ovaj put tako malo ispituje zbog "iscrpljujuće serije ispita", al sljedeći put kad se vidimo na usmenom da će to biti ipak malo dulje odgovaranje Wink

i da, morate znati u dokazima točno što, otkud i zbog čega Wink i samo polako, nemojte žuriti Wink

sretno svima! Wink

Zadnja promjena: .bubamara.; 12:24 pet, 22. 2. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
zofi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 10:41 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene je malo dulje ispitivao (ili mi se cinilo) ali jer je pokusavao izvuci cetvorku iz mene, a ja blentava sam se tak zbunila da vise nisam znala kak se zovem.. :oops:
ali jako je ugodan profesor, cak i nakon 7 sati ispitivanja (bila sam zadnja jucer) i pomogne puno, cak i meni kojoj je usmeno izrazavanje na razini 2-godisnjeg djeteta :oops:
mene je malo dulje ispitivao (ili mi se cinilo) ali jer je pokusavao izvuci cetvorku iz mene, a ja blentava sam se tak zbunila da vise nisam znala kak se zovem.. Embarassed
ali jako je ugodan profesor, cak i nakon 7 sati ispitivanja (bila sam zadnja jucer) i pomogne puno, cak i meni kojoj je usmeno izrazavanje na razini 2-godisnjeg djeteta Embarassed

[Vrh]
13_mac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 15 - 12

PostPostano: 22:33 pet, 22. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene danas ujutro pitao (prof Bakic):
1)dopuniti lin. nez. skup do baze i pojasniti
2)matrica A reg <=>r(A)=n, dokazati oba smjera
3)Cramerov sustav

Posto se i ja izrazavam usmeno kao 3-godisnjak, i uplasen sam (bez razloga) prosao sam. To je i najvaznije. :)

Prof je stvarno car, i to ne pisem po prvi puta, jer je iz mene izvlacio maksimum sa hrpom podpitanja - podpitanja koja su mi trebal pomoci (i na neki nacin su mi pomogla jer sam polozio :P). Hoce pomoci, ali zato i trazi, nista vise nista manje od znanja koje je potrebno za teoretski pismeni +dokaze. Sve u svemu, sljedeci semestar cu se nadam se manje plasit. :oops:
Sretno svima u pondjeljak i ostalima na pismenom u uto. ;)
Mene danas ujutro pitao (prof Bakic):
1)dopuniti lin. nez. skup do baze i pojasniti
2)matrica A reg <=>r(A)=n, dokazati oba smjera
3)Cramerov sustav

Posto se i ja izrazavam usmeno kao 3-godisnjak, i uplasen sam (bez razloga) prosao sam. To je i najvaznije. Smile

Prof je stvarno car, i to ne pisem po prvi puta, jer je iz mene izvlacio maksimum sa hrpom podpitanja - podpitanja koja su mi trebal pomoci (i na neki nacin su mi pomogla jer sam polozio Razz). Hoce pomoci, ali zato i trazi, nista vise nista manje od znanja koje je potrebno za teoretski pismeni +dokaze. Sve u svemu, sljedeci semestar cu se nadam se manje plasit. Embarassed
Sretno svima u pondjeljak i ostalima na pismenom u uto. Wink

slash
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 7

PostPostano: 1:29 sub, 23. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel mi moze itko rec ako zna je li bakic na usmenom pita binet-cauchyev teorem za ocjene 2,3? i je li uopce pita taj cijeli dokaz( jer je poprilicno dug, pogtovo kada mu pridodamo prethodnu lemu koju bi takoder trebalo dokazat, ili mozda ne bi?)?
jel mi moze itko rec ako zna je li bakic na usmenom pita binet-cauchyev teorem za ocjene 2,3? i je li uopce pita taj cijeli dokaz( jer je poprilicno dug, pogtovo kada mu pridodamo prethodnu lemu koju bi takoder trebalo dokazat, ili mozda ne bi?)?

[Vrh]
zofi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 4:36 sub, 23. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene binet-cauchyja nije pitao, tj. za cetvorku me pitao puno laksa pitanja ..
prof je stvarno odlican, stvarno trazi (i uzima u obzir) razumijevanje gradiva i puno pomogne s podpitanjima hehe, meni je nakon odgovaranja gradivo puno jasnije :D
koliko sam shvatila za 3-4 ne pita teze dokaze, vec mu je vaznije da se ovi laksi znaju izvest bez previse zapinjanja i s razumijevanjem ;D
mene binet-cauchyja nije pitao, tj. za cetvorku me pitao puno laksa pitanja ..
prof je stvarno odlican, stvarno trazi (i uzima u obzir) razumijevanje gradiva i puno pomogne s podpitanjima hehe, meni je nakon odgovaranja gradivo puno jasnije Very Happy
koliko sam shvatila za 3-4 ne pita teze dokaze, vec mu je vaznije da se ovi laksi znaju izvest bez previse zapinjanja i s razumijevanjem ;D

[Vrh]
.bubamara.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 14 - 1

PostPostano: 12:49 sub, 23. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="slash"]jel mi moze itko rec ako zna je li bakic na usmenom pita binet-cauchyev teorem za ocjene 2,3? i je li uopce pita taj cijeli dokaz( jer je poprilicno dug, pogtovo kada mu pridodamo prethodnu lemu koju bi takoder trebalo dokazat, ili mozda ne bi?)?[/quote]

ne, to te sigurno neće pitati... rekao je da može doći pitanje da mu daš skicu dokaza (teorem normalno treba znati), al da neće pitati baš da mu cijeli dokaz raspišeš...
isto vrijedi i za onaj tm da je rang matrice po retcima jednak rangu matrice po stupcima...
ja ga osobno pitala i dobila ovakav odgovor ;)

sretno ti! ;)
[quote="slash"]jel mi moze itko rec ako zna je li bakic na usmenom pita binet-cauchyev teorem za ocjene 2,3? i je li uopce pita taj cijeli dokaz( jer je poprilicno dug, pogtovo kada mu pridodamo prethodnu lemu koju bi takoder trebalo dokazat, ili mozda ne bi?)?[/quote]

ne, to te sigurno neće pitati... rekao je da može doći pitanje da mu daš skicu dokaza (teorem normalno treba znati), al da neće pitati baš da mu cijeli dokaz raspišeš...
isto vrijedi i za onaj tm da je rang matrice po retcima jednak rangu matrice po stupcima...
ja ga osobno pitala i dobila ovakav odgovor Wink

sretno ti! Wink

slash
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 7

PostPostano: 23:21 sub, 23. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala, trebat ce mi :D
hvala, trebat ce mi Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum