Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ivica13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ivica13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:31 čet, 21. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ivica13"]Mene je pitao samo jedno pitanje. U kakvom su odnosu regularnost matrice i rang? I naravno, dokaz toga...
I dobio 4...
Profesor Bakić pomaže, ali treba se znati objasniti svaki korak koji pišeš po ploči...[/quote]
Samo jedno pitanje te pitao?? =>Pa koliko si imao bodova iz pismenog???
Btw, u kojoj predavaoni je usmeni, ja sutra u prvoj grupi u 9h, a ne znam gdje doci...
ivica13 (napisa): | Mene je pitao samo jedno pitanje. U kakvom su odnosu regularnost matrice i rang? I naravno, dokaz toga...
I dobio 4...
Profesor Bakić pomaže, ali treba se znati objasniti svaki korak koji pišeš po ploči... |
Samo jedno pitanje te pitao?? ⇒Pa koliko si imao bodova iz pismenog???
Btw, u kojoj predavaoni je usmeni, ja sutra u prvoj grupi u 9h, a ne znam gdje doci...
_________________ Đante tanda fandiga?
|
|
[Vrh] |
|
ivica13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
.bubamara. Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:25 pet, 22. 2. 2008 Naslov: |
|
|
hej :D ev ja bila jučer u onoj grupi ujutro u 9, tj prvoj grupi...
svi smo dobili po jedno pitanje iz vektorskih prostora: teorem i dokaz toga i to je bilo sve... i rekao je da nas ovaj put tako malo ispituje zbog "iscrpljujuće serije ispita", al sljedeći put kad se vidimo na usmenom da će to biti ipak malo dulje odgovaranje ;)
i da, morate znati u dokazima točno što, otkud i zbog čega ;) i samo polako, nemojte žuriti ;)
sretno svima! ;)
hej ev ja bila jučer u onoj grupi ujutro u 9, tj prvoj grupi...
svi smo dobili po jedno pitanje iz vektorskih prostora: teorem i dokaz toga i to je bilo sve... i rekao je da nas ovaj put tako malo ispituje zbog "iscrpljujuće serije ispita", al sljedeći put kad se vidimo na usmenom da će to biti ipak malo dulje odgovaranje
i da, morate znati u dokazima točno što, otkud i zbog čega i samo polako, nemojte žuriti
sretno svima!
Zadnja promjena: .bubamara.; 12:24 pet, 22. 2. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
zofi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
13_mac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:33 pet, 22. 2. 2008 Naslov: |
|
|
Mene danas ujutro pitao (prof Bakic):
1)dopuniti lin. nez. skup do baze i pojasniti
2)matrica A reg <=>r(A)=n, dokazati oba smjera
3)Cramerov sustav
Posto se i ja izrazavam usmeno kao 3-godisnjak, i uplasen sam (bez razloga) prosao sam. To je i najvaznije. :)
Prof je stvarno car, i to ne pisem po prvi puta, jer je iz mene izvlacio maksimum sa hrpom podpitanja - podpitanja koja su mi trebal pomoci (i na neki nacin su mi pomogla jer sam polozio :P). Hoce pomoci, ali zato i trazi, nista vise nista manje od znanja koje je potrebno za teoretski pismeni +dokaze. Sve u svemu, sljedeci semestar cu se nadam se manje plasit. :oops:
Sretno svima u pondjeljak i ostalima na pismenom u uto. ;)
Mene danas ujutro pitao (prof Bakic):
1)dopuniti lin. nez. skup do baze i pojasniti
2)matrica A reg <=>r(A)=n, dokazati oba smjera
3)Cramerov sustav
Posto se i ja izrazavam usmeno kao 3-godisnjak, i uplasen sam (bez razloga) prosao sam. To je i najvaznije.
Prof je stvarno car, i to ne pisem po prvi puta, jer je iz mene izvlacio maksimum sa hrpom podpitanja - podpitanja koja su mi trebal pomoci (i na neki nacin su mi pomogla jer sam polozio ). Hoce pomoci, ali zato i trazi, nista vise nista manje od znanja koje je potrebno za teoretski pismeni +dokaze. Sve u svemu, sljedeci semestar cu se nadam se manje plasit.
Sretno svima u pondjeljak i ostalima na pismenom u uto.
_________________ Đante tanda fandiga?
|
|
[Vrh] |
|
slash Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
zofi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
.bubamara. Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:49 sub, 23. 2. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="slash"]jel mi moze itko rec ako zna je li bakic na usmenom pita binet-cauchyev teorem za ocjene 2,3? i je li uopce pita taj cijeli dokaz( jer je poprilicno dug, pogtovo kada mu pridodamo prethodnu lemu koju bi takoder trebalo dokazat, ili mozda ne bi?)?[/quote]
ne, to te sigurno neće pitati... rekao je da može doći pitanje da mu daš skicu dokaza (teorem normalno treba znati), al da neće pitati baš da mu cijeli dokaz raspišeš...
isto vrijedi i za onaj tm da je rang matrice po retcima jednak rangu matrice po stupcima...
ja ga osobno pitala i dobila ovakav odgovor ;)
sretno ti! ;)
[quote="slash"]jel mi moze itko rec ako zna je li bakic na usmenom pita binet-cauchyev teorem za ocjene 2,3? i je li uopce pita taj cijeli dokaz( jer je poprilicno dug, pogtovo kada mu pridodamo prethodnu lemu koju bi takoder trebalo dokazat, ili mozda ne bi?)?[/quote]
ne, to te sigurno neće pitati... rekao je da može doći pitanje da mu daš skicu dokaza (teorem normalno treba znati), al da neće pitati baš da mu cijeli dokaz raspišeš...
isto vrijedi i za onaj tm da je rang matrice po retcima jednak rangu matrice po stupcima...
ja ga osobno pitala i dobila ovakav odgovor
sretno ti!
|
slash Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|