Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

raspored ljeto 2007/08
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
aauk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-3 = 0 - 3

PostPostano: 18:07 ned, 17. 2. 2008    Naslov: raspored ljeto 2007/08 Citirajte i odgovorite

Kad mozemo ocekivati objavljivanje rasporeda za ljetni semestar?
Kad mozemo ocekivati objavljivanje rasporeda za ljetni semestar?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
31 = 34 - 3

PostPostano: 18:13 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

S obzirom na to kako je to dosad funkcioniralo, ne vjerujem da ce doci prije onog zadnjeg vikenda pred pocetak nastave.
Znaci moja procjena, oko 1.3. posto nastava pocinje 3.3. (mozda koji dan ranije izvjese na oglasnu plocu)

Ako netko zna neku provjerenu informaciju nek me ispravi, ovo su samo moja nagađanja. :)
S obzirom na to kako je to dosad funkcioniralo, ne vjerujem da ce doci prije onog zadnjeg vikenda pred pocetak nastave.
Znaci moja procjena, oko 1.3. posto nastava pocinje 3.3. (mozda koji dan ranije izvjese na oglasnu plocu)

Ako netko zna neku provjerenu informaciju nek me ispravi, ovo su samo moja nagađanja. Smile

kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 19:13 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="desire"]S obzirom na to kako je to dosad funkcioniralo, ne vjerujem da ce doci prije onog zadnjeg vikenda pred pocetak nastave.

Ako netko zna neku provjerenu informaciju nek me ispravi, ovo su samo moja nagađanja. :)[/quote]

Mislim da su ti nagađanja OK! :lol:
Jedna prof. s UF se čudila i skoro nam nije povjerovala da nemamo raspored gotov već krajem zimskog semestra. :wink:
desire (napisa):

Ako netko zna neku provjerenu informaciju nek me ispravi, ovo su samo moja nagađanja. Smile

Mislim da su ti nagađanja OK! Laughing
Jedna prof. s UF se čudila i skoro nam nije povjerovala da nemamo raspored gotov već krajem zimskog semestra. Wink

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:23 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Jedna prof. s UF se čudila i skoro nam nije povjerovala da nemamo raspored gotov već krajem zimskog semestra. :wink:[/quote]
A meni nije jasno sto je tu cudno i sto ce nekome raspored toliko prije nego li pocne nastava? :-k
kristina (napisa):
Jedna prof. s UF se čudila i skoro nam nije povjerovala da nemamo raspored gotov već krajem zimskog semestra. Wink

A meni nije jasno sto je tu cudno i sto ce nekome raspored toliko prije nego li pocne nastava? Think

[Vrh]
Geliriell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 19:31 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, na primjer, meni treba da uskladim predavanja s predavanjima na drugom faksu.
Pa, na primjer, meni treba da uskladim predavanja s predavanjima na drugom faksu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 19:37 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa sto ti to nije dovoljno napraviti vikend prije pocetka nastave? :-k
Pa sto ti to nije dovoljno napraviti vikend prije pocetka nastave? Think

[Vrh]
Geliriell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 22:12 ned, 17. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije. A i sigurna sam da ljudi imaju razne razloge zbog cega im treba ranije raspored.
Ali valjda treba dosta vremena da satnicar usaglasi sva predavanja i vjezbe i prostorije ili kako to vec ide, pa nam nema druge nego cekati.
Nije. A i sigurna sam da ljudi imaju razne razloge zbog cega im treba ranije raspored.
Ali valjda treba dosta vremena da satnicar usaglasi sva predavanja i vjezbe i prostorije ili kako to vec ide, pa nam nema druge nego cekati.

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 0:17 sri, 20. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="kristina"]Jedna prof. s UF se čudila i skoro nam nije povjerovala da nemamo raspored gotov već krajem zimskog semestra. :wink:[/quote]
A meni nije jasno sto je tu cudno i sto ce nekome raspored toliko prije nego li pocne nastava? :-k[/quote]

Pa da možemo planirati praksu, seminare koje trebamo održati u ljetnom semestru a ne znamo kad bi to trebalo biti i sl...
buba (napisa):
kristina (napisa):

A meni nije jasno sto je tu cudno i sto ce nekome raspored toliko prije nego li pocne nastava? Think

Pa da možemo planirati praksu, seminare koje trebamo održati u ljetnom semestru a ne znamo kad bi to trebalo biti i sl...

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:38 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo, sad mozete :g:

stigla je radna verzija rasporeda :g:
kako nije neuobičajeno da se stvari mijenjaju - pripazite na oglasne ploče te službeni web za eventualne izmjene jer
[color=red] [size=24]ovo je RADNA VERZIJA[/size][/color]

rasporede mozete naci [url=http://web.studenti.math.hr/downloads/nesluzbeno/ras/2007_08_ljeto/]ovdje[/url]

posebne pohvale satnicaru na brzini :klapklap:
(mislili smo da je ono za zimski semestar bilo brzo, al ovo sada rusi sve rekorde)

ako primjetite preklapanja koja ne bi smjela biti (npr izborni i obavezni za isti smjer i slicno) napisite, pa da proslijedim dalje :)
evo, sad mozete Mr. Green

stigla je radna verzija rasporeda Mr. Green
kako nije neuobičajeno da se stvari mijenjaju - pripazite na oglasne ploče te službeni web za eventualne izmjene jer
ovo je RADNA VERZIJA

rasporede mozete naci ovdje

posebne pohvale satnicaru na brzini Toooooo, majstoreeeee!
(mislili smo da je ono za zimski semestar bilo brzo, al ovo sada rusi sve rekorde)

ako primjetite preklapanja koja ne bi smjela biti (npr izborni i obavezni za isti smjer i slicno) napisite, pa da proslijedim dalje Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
desire
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

31 = 34 - 3

PostPostano: 16:23 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:bow: :bow: :bow:

Svaka cast na brzini. Nista mi se ne preklapa. :)
I bow before you I bow before you I bow before you

Svaka cast na brzini. Nista mi se ne preklapa. Smile

Geliriell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 17:19 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Velika zahvala satnicaru! :)

Kome se trebam obratiti ako zelim promijeniti termin vjezbi? I je li problem ako taj asistent ne drzi istoj grupi kao moj profesor?
Imam opravdan razlog (i ne, taj razlog nije: Nisam jutarnji tip :wink: )
Velika zahvala satnicaru! Smile

Kome se trebam obratiti ako zelim promijeniti termin vjezbi? I je li problem ako taj asistent ne drzi istoj grupi kao moj profesor?
Imam opravdan razlog (i ne, taj razlog nije: Nisam jutarnji tip Wink )

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 17:59 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]ako primjetite preklapanja koja ne bi smjela biti (npr izborni i obavezni za isti smjer i slicno) napisite, pa da proslijedim dalje :)[/quote]
Predavanja i vježbe iz konačnih geometrija se održavaju istovremeno (ponedjeljkom od 12-14, odnosno 12-13) i u različitim učionama :?: :!:
Nesi (napisa):
ako primjetite preklapanja koja ne bi smjela biti (npr izborni i obavezni za isti smjer i slicno) napisite, pa da proslijedim dalje Smile

Predavanja i vježbe iz konačnih geometrija se održavaju istovremeno (ponedjeljkom od 12-14, odnosno 12-13) i u različitim učionama Question Exclamation

kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 18:03 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

kod PDM2[A-LJ] u srijedu su vjezbe iz Integrali funkcija vise varijabli i Engleski jezik u isto vrijeme u istoj ucionici.
kod PDM2[A-LJ] u srijedu su vjezbe iz Integrali funkcija vise varijabli i Engleski jezik u isto vrijeme u istoj ucionici.

[Vrh]
MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 45

PostPostano: 19:17 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
ako primjetite preklapanja koja ne bi smjela biti (npr izborni i obavezni za isti smjer i slicno) napisite, pa da proslijedim dalje :)[/quote]

zar se ne rabi nekakav softver za to? zar satnicar sve to na papiru i na ruke broji? Siguran sam da postoje softverska rjesenja za to.
Nesi (napisa):

zar se ne rabi nekakav softver za to? zar satnicar sve to na papiru i na ruke broji? Siguran sam da postoje softverska rjesenja za to.

RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 39

PostPostano: 20:51 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Geliriell"]
Kome se trebam obratiti ako zelim promijeniti termin vjezbi? [/quote]

asistentu. Ne vjerujem da će satničar mijenjati raspored zbog jednog studenta, makar ne daj se obeshrabriti. :mrgreen:
Geliriell (napisa):

Kome se trebam obratiti ako zelim promijeniti termin vjezbi?

asistentu. Ne vjerujem da će satničar mijenjati raspored zbog jednog studenta, makar ne daj se obeshrabriti. Mr. Green

Geliriell
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 22:02 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam mislila da satnicar promijeni termin vjezbi nego da ja promijenim termin kada idem na vjezbe, tj. da idem kod drugog asistenta. Zato sam i pitala ovaj drugi dio, a to je mogu li se prebaciti kod asistenta koji ne drzi vjezbe grupi kojoj drzi moj profesor. Nadam se da sam sad bila jasna. :)
Nisam mislila da satnicar promijeni termin vjezbi nego da ja promijenim termin kada idem na vjezbe, tj. da idem kod drugog asistenta. Zato sam i pitala ovaj drugi dio, a to je mogu li se prebaciti kod asistenta koji ne drzi vjezbe grupi kojoj drzi moj profesor. Nadam se da sam sad bila jasna. Smile

[Vrh]
biba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 22:50 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako smijem primjetiti..... PDM1- postoje samo jedne vjezbe iz MA2 za grupu A-F, a dvoje vjezbi iz EM2.... mislim da je netko nesto zamjenio!!
ako sam u krivu, oprostite i zanemarite ovo!!
ako smijem primjetiti..... PDM1- postoje samo jedne vjezbe iz MA2 za grupu A-F, a dvoje vjezbi iz EM2.... mislim da je netko nesto zamjenio!!
ako sam u krivu, oprostite i zanemarite ovo!!

[Vrh]
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 23:26 ned, 24. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Modeli geometrije se totalno poklapaju s uvodom u diferencijalnu geometriju (prof. mat. 4.god) :cry:
Modeli geometrije se totalno poklapaju s uvodom u diferencijalnu geometriju (prof. mat. 4.god) Crying or Very sad

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 8:16 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni nije jasno, da ako vec upisujemo kolegij za kolegijem, sljedbenik za prethodnikom, zasto se onda konstantno preklapaju raspored sa prve i druge godine? :-k

Kako bi onda covjek trebao te kolegije slusat i polagat? :roll: Mislim s obzirom na to da su sva predavanja obavezna.

Ove godine sam se s profesorom Vrdoljakom uspjela dogovoriti u prvom semestru, ali sada je ovo nemoguce izvest i vidim da naprosto ovaj kolegij s druge godine koji mi se po rasporedu preklapa u ovom semestru moram zaboraviti. :evil:
Meni nije jasno, da ako vec upisujemo kolegij za kolegijem, sljedbenik za prethodnikom, zasto se onda konstantno preklapaju raspored sa prve i druge godine? Think

Kako bi onda covjek trebao te kolegije slusat i polagat? Rolling Eyes Mislim s obzirom na to da su sva predavanja obavezna.

Ove godine sam se s profesorom Vrdoljakom uspjela dogovoriti u prvom semestru, ali sada je ovo nemoguce izvest i vidim da naprosto ovaj kolegij s druge godine koji mi se po rasporedu preklapa u ovom semestru moram zaboraviti. Evil or Very Mad

[Vrh]
ivanak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 17:53 pon, 25. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ne kužim kako nisu primijetili da nas na smjeru ima cca. 160 (fpm).
I svi imamo neke vježbe u isto vrijeme u praktikumu. Da pola ljudi odustane od dolaženja to bi opet bilo previše, a dolazak bi trebao biti obavezan.

Prošli semestar smo bili podijeljeni u tri grupe u praktikumu pa ljudi nisu imali gdje sjediti. Kako ćemo sada onda imati imalo kvalitetnu nastavu?
Ja ne kužim kako nisu primijetili da nas na smjeru ima cca. 160 (fpm).
I svi imamo neke vježbe u isto vrijeme u praktikumu. Da pola ljudi odustane od dolaženja to bi opet bilo previše, a dolazak bi trebao biti obavezan.

Prošli semestar smo bili podijeljeni u tri grupe u praktikumu pa ljudi nisu imali gdje sjediti. Kako ćemo sada onda imati imalo kvalitetnu nastavu?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum