Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pad godine,tj semestra...?
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
igraigra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 0 - 1

PostPostano: 11:57 uto, 26. 2. 2008    Naslov: pad godine,tj semestra...? Citirajte i odgovorite

ako smo sad pali elementarnu,tj pali godinu,i necemo nista upisat u drugom semestru,jel trebamo nesto napravit? ispisat se? :?
ili samo indeks pod ruku i doma... :?:
ako smo sad pali elementarnu,tj pali godinu,i necemo nista upisat u drugom semestru,jel trebamo nesto napravit? ispisat se? Confused
ili samo indeks pod ruku i doma... Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Fedmahn Kassad
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-7 = 9 - 16

PostPostano: 13:48 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne daj se. Možeš jedino programiranje 2 ako si to prošao. Pokušajmo organizirati jednu peticiju da se organiziraju dodatni rokovi. Imamo pravo na to!
Ne daj se. Možeš jedino programiranje 2 ako si to prošao. Pokušajmo organizirati jednu peticiju da se organiziraju dodatni rokovi. Imamo pravo na to!

[Vrh]
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 15:09 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam pitanje. ak sam ja upisana bez placanja pa sam pala prvu godinu pa sam sad opet prva godina takoder bez placanja i sad opet padnem prvu godinu,jel ja gubim pravo studirat na ovom faksu il mogu opet upisat ali sa placanjem? il jel se mogu ja ispisat s faksa pa otic opet na prijemni pa upisat mozda opet bez placanja? pala sam elementarnu,dakle ne mogu vise nista pa padam ocito godinu opet...jel ima smisla uopce ic na ostale usmene polozit ostale predmete il da se odmah ispisem? jer i da polozim ostatak,ne mogu nis jer nisam elementarnu polozila... ?
imam pitanje. ak sam ja upisana bez placanja pa sam pala prvu godinu pa sam sad opet prva godina takoder bez placanja i sad opet padnem prvu godinu,jel ja gubim pravo studirat na ovom faksu il mogu opet upisat ali sa placanjem? il jel se mogu ja ispisat s faksa pa otic opet na prijemni pa upisat mozda opet bez placanja? pala sam elementarnu,dakle ne mogu vise nista pa padam ocito godinu opet...jel ima smisla uopce ic na ostale usmene polozit ostale predmete il da se odmah ispisem? jer i da polozim ostatak,ne mogu nis jer nisam elementarnu polozila... ?

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:11 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja bih na tvom mjestu probala dat sve šta možeš. sljedeće godine možeš s plačanjem upisat.
ja bih na tvom mjestu probala dat sve šta možeš. sljedeće godine možeš s plačanjem upisat.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 15:22 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da moras imat skupljenih 35ECTS bodova u te dvije godine studiranja i onda mozes ponavljat godinu, ali ju placas.
Mislim da moras imat skupljenih 35ECTS bodova u te dvije godine studiranja i onda mozes ponavljat godinu, ali ju placas.

[Vrh]
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:37 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Mislim da moras imat skupljenih 35ECTS bodova u te dvije godine studiranja i onda mozes ponavljat godinu, ali ju placas.[/quote]

e,al ak nemam, jel se mogu ispisat s faksa i ponovo otic na prijemni i ponovo upisat na faks?
buba (napisa):

e,al ak nemam, jel se mogu ispisat s faksa i ponovo otic na prijemni i ponovo upisat na faks?

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 15:38 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, ali ne taj smjer.
Da, ali ne taj smjer.

[Vrh]
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 15:45 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Da, ali ne taj smjer.[/quote]
aha, znaci ja cu moc recimo upast opet bez placanja,al samo prof smjer? pa sta za to uopce moram pisat prijemni,sta se ne mogu jednostavno prebacit tam? sta znaci nema sanse da ostanem na ovom smjeru?
buba (napisa):
Da, ali ne taj smjer.

aha, znaci ja cu moc recimo upast opet bez placanja,al samo prof smjer? pa sta za to uopce moram pisat prijemni,sta se ne mogu jednostavno prebacit tam? sta znaci nema sanse da ostanem na ovom smjeru?

~sanja~
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 15:55 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako ne skupis u dvije godine 35 ects bodova gubis pravo studiranja na tom smjeru. poznam jednu curu koja je prosle godine imala 33 ili 34 pa joj svejedno nisu dali da nastavi.
koliko znam mozes se prebaciti na profesorski ali onda sigurno placas, tako da mislim da ti je bolje da odes na prijemni pa mozda upadnes bez placanja..
ako ne skupis u dvije godine 35 ects bodova gubis pravo studiranja na tom smjeru. poznam jednu curu koja je prosle godine imala 33 ili 34 pa joj svejedno nisu dali da nastavi.
koliko znam mozes se prebaciti na profesorski ali onda sigurno placas, tako da mislim da ti je bolje da odes na prijemni pa mozda upadnes bez placanja..

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 16:04 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

AFAIK ispisivanje nije mudar potez. Tko se jednom ispise ne moze se vise upisati, isao na prijemni ili ne. Prebaciti se moze i bez prijemnog.

Nisam 100% siguran u ovo sto sam napisao, najbolji savjet je :referada:
AFAIK ispisivanje nije mudar potez. Tko se jednom ispise ne moze se vise upisati, isao na prijemni ili ne. Prebaciti se moze i bez prijemnog.

Nisam 100% siguran u ovo sto sam napisao, najbolji savjet je Referada je tvoj prijatelj...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:05 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="~sanja~"]ako ne skupis u dvije godine 35 ects bodova gubis pravo studiranja na tom smjeru. poznam jednu curu koja je prosle godine imala 33 ili 34 pa joj svejedno nisu dali da nastavi.
koliko znam mozes se prebaciti na profesorski ali onda sigurno placas, tako da mislim da ti je bolje da odes na prijemni pa mozda upadnes bez placanja..[/quote]

ma da? a nis, ic cu na prijemni onda... hvala svima... bilo bi lijepo da imamo rokova ko na svakom faksu, al ne...
~sanja~ (napisa):

ma da? a nis, ic cu na prijemni onda... hvala svima... bilo bi lijepo da imamo rokova ko na svakom faksu, al ne...

Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:09 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]AFAIK ispisivanje nije mudar potez. Tko se jednom ispise ne moze se vise upisati, isao na prijemni ili ne. Prebaciti se moze i bez prijemnog.

Nisam 100% siguran u ovo sto sam napisao, najbolji savjet je :referada:[/quote]

ne mogu se vise upisat?? da, problem je u tome sto sam ja dosla u referadu i pitala sve sto me zanima,a gospodja mi je rekla da oni stvarno nista ne znaju ,da ce znat na kraju godine...
krcko (napisa):

Nisam 100% siguran u ovo sto sam napisao, najbolji savjet je Referada je tvoj prijatelj...

ne mogu se vise upisat?? da, problem je u tome sto sam ja dosla u referadu i pitala sve sto me zanima,a gospodja mi je rekla da oni stvarno nista ne znaju ,da ce znat na kraju godine...

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 16:13 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prodekanici odi. :wink:
Prodekanici odi. Wink

[Vrh]
Sophie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:26 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"]Prodekanici odi. :wink:[/quote]
:lol: da, najbolje da ja odem njoj... svejedno hvala svima :D
buba (napisa):
Prodekanici odi. Wink

Laughing da, najbolje da ja odem njoj... svejedno hvala svima Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:53 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]AFAIK ispisivanje nije mudar potez. Tko se jednom ispise ne moze se vise upisati, isao na prijemni ili ne. Prebaciti se moze i bez prijemnog.[/quote]

Prema [url=http://www.math.hr/fgs.axd?id=705]nasem Statutu[/url] (clanak 78[i][/i]), moze se upisati i nakon ispisa, ali ne na isti smjer. :) No, ne vidim koji bi bio benefit toga... :?
krcko (napisa):

Prema nasem Statutu (clanak 78), moze se upisati i nakon ispisa, ali ne na isti smjer. Smile No, ne vidim koji bi bio benefit toga... Confused

[Vrh]
igraigra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 17:37 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

a sta ako ja npr ne bi sljedece godine opet ovdje,al nisam jos 100% ziher...jer se ja sad selim iz zg-a posto ne mogu nista upisat.jel se trebam prije nekog prijamnog ispisat odavdje ili? sorry people kaj je malo nejasno kaj hocu :oops:
evo pojednostavljeno:ja sad necu nista slusat,idem doma,jel trebam sta napravit sa indeksom itd...?
a sta ako ja npr ne bi sljedece godine opet ovdje,al nisam jos 100% ziher...jer se ja sad selim iz zg-a posto ne mogu nista upisat.jel se trebam prije nekog prijamnog ispisat odavdje ili? sorry people kaj je malo nejasno kaj hocu Embarassed
evo pojednostavljeno:ja sad necu nista slusat,idem doma,jel trebam sta napravit sa indeksom itd...?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:44 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pospremi ga na sigurno, da ga znas naci kad ti opet zatreba. 8)
Pospremi ga na sigurno, da ga znas naci kad ti opet zatreba. Cool

[Vrh]
igraigra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 17:52 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

tesko da ce mi zatrebat :twisted: ako se ispisem,ne mogu ponovno upisat isti smjer? znaci da trebam cekat do 7.mj.,ici polagat neki drugi prijamni pa ako polozim,ispisat se odavde? a do onda sve ostavim kako jest?
tesko da ce mi zatrebat Twisted Evil ako se ispisem,ne mogu ponovno upisat isti smjer? znaci da trebam cekat do 7.mj.,ici polagat neki drugi prijamni pa ako polozim,ispisat se odavde? a do onda sve ostavim kako jest?

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 17:54 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ispis ti je 200kn.

mada ja znam curu koja nije htjela platit ispis 200kn i već je u međuvemrenu završila i povjest i novinarstvo a još je uvijek upisana na pmf....
ispis ti je 200kn.

mada ja znam curu koja nije htjela platit ispis 200kn i već je u međuvemrenu završila i povjest i novinarstvo a još je uvijek upisana na pmf....

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 17:59 uto, 26. 2. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sophie"]jel ima smisla uopce ic na ostale usmene polozit ostale predmete il da se odmah ispisem? jer i da polozim ostatak,ne mogu nis jer nisam elementarnu polozila... ?[/quote]

uvijek ima smisla davati ostalo (fkors, ako ZELIS ostati na faxu)
1. zato da pokazes i sebi i drugima (gdje su drugi u nekom slucaju oni koji mogu odlucivati o nekoj tvojoj potencijalnoj molbi) da nisi stala, vec davala sve sto mozes
2. da sto prije zadovoljis uvjet za nastavak studija - da das 35 ectsa u 2 godine
3. nakon sto prodju svi ispiti sad, pogledas po TRECOJ godini (2. sem fkors) za sto IMAS sad prethodnike i trazis naknadni upis toga SAD i polazes to, umjesto stvari za koje je nepolozeni kolegij prethodnik

ovo pisem prvenstveno da se ostali sjete mogucnosti naknadnog upisa
ok, nemamo semestralni upis, al sta sad, sustav molbi uvijek postoji :)

koliko vidim, nazalost, tvoja em1 je prethodnik za sve i svasta, tako da za tebe konkretno tocka 3. ne vrijedi, al moze vrijediti za nekoga tko je zvisio npr na linearnoj, na analizi i programiranju.... da se naci materijala za upisati :)

ali itekako te se ticu tocke 1. i 2.

naime, svaka molba uz koju se prilaze index gotovo sigurno znaci da ce index biti pogledan, ovisno o zahtjevu u molbi ce se pogledati datumi polaganja ispita, a u nekim slucajevima cak i ocjene
konkretno, za molbu pod tockom 3. bi se SIGURNO gledalo sto si ti dala (npr zadnji semestar) da tako nesto trazis
Sophie (napisa):
jel ima smisla uopce ic na ostale usmene polozit ostale predmete il da se odmah ispisem? jer i da polozim ostatak,ne mogu nis jer nisam elementarnu polozila... ?

uvijek ima smisla davati ostalo (fkors, ako ZELIS ostati na faxu)
1. zato da pokazes i sebi i drugima (gdje su drugi u nekom slucaju oni koji mogu odlucivati o nekoj tvojoj potencijalnoj molbi) da nisi stala, vec davala sve sto mozes
2. da sto prije zadovoljis uvjet za nastavak studija - da das 35 ectsa u 2 godine
3. nakon sto prodju svi ispiti sad, pogledas po TRECOJ godini (2. sem fkors) za sto IMAS sad prethodnike i trazis naknadni upis toga SAD i polazes to, umjesto stvari za koje je nepolozeni kolegij prethodnik

ovo pisem prvenstveno da se ostali sjete mogucnosti naknadnog upisa
ok, nemamo semestralni upis, al sta sad, sustav molbi uvijek postoji Smile

koliko vidim, nazalost, tvoja em1 je prethodnik za sve i svasta, tako da za tebe konkretno tocka 3. ne vrijedi, al moze vrijediti za nekoga tko je zvisio npr na linearnoj, na analizi i programiranju.... da se naci materijala za upisati Smile

ali itekako te se ticu tocke 1. i 2.

naime, svaka molba uz koju se prilaze index gotovo sigurno znaci da ce index biti pogledan, ovisno o zahtjevu u molbi ce se pogledati datumi polaganja ispita, a u nekim slucajevima cak i ocjene
konkretno, za molbu pod tockom 3. bi se SIGURNO gledalo sto si ti dala (npr zadnji semestar) da tako nesto trazis

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum