uaaaa
ono sto sam ja vidila (a provela sam tamo dva-tri sata cekajuci da dodem na red) je bilo stvarno... pa ono, lagano sam ispaljivala na zivce kad sam vidila kakve stvari ljudi ne znaju, a profesor im oprasta i svejedno trazi nacin za dat im pozitivnu ocjenu. skoro svima je navlacio istu ocjenu s kojom su dosli sa kolokvija, ali kod nekih uopce nije islo. zivci su mi popustali (to mi se inace dogodi kad znam nesto sto netko ne zna, a ne smijem rec )...ali sam se ohrabrila dosta jer sam skuzila da znam vise nego sto sam mislila da znam
zaboravi price 'za prolaz morate bez greske znat operacije sa stogom, vezanom listom' i to, ali ipak znaj to jer to je tako simple ali ono, ako to ne znas pronac ce nesto sta znas pa makar te mrcvario pola sata, rekao da se malo odmoris pa nakon 2-3 sata te opet pitao! *uf*
enivej, nekako sam dosla do zakljucka da ljude prvo pita neko "srednje" pitanje pa po odgovoru na to pitanje ide gore ili dolje... dosta pita neke algoritme vezane za matrice (program koji provjerava je li dana matrica simetricna... ja mislim da mu je to neki za dvicu, mada su prolazili i oni koji ni to nisu znali ), quick sort, vezane liste, blabla... enivej, mene je pitao nesto s vezanom listom, pa strojnu aritmetiku (gore, jel ) pa sam to znala pa me onda pitao hoffmanovo stablo za kodiranje pa sam tu nesto skodirala ali ipak tu nisam bila jako sigurna pa kad me pitao nesto s pointerom ja sam bila uvjerena da da me pita nesto vezano za to sta ja ne znam, a ne nesto sta ja znam a znala sam na kraju je rekao skoro sam ti dao pet ali dodi ti u petak i bolje ti je znaj za pet ili se vidimo na drugom roku da dobijes pet!