Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

prebacivanje vjezbi
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 5 - 2

PostPostano: 13:51 pon, 3. 3. 2008    Naslov: prebacivanje vjezbi Citirajte i odgovorite

zanima me dal se mogu prebacit s vjezbi u petak od 10-12 na vjezbe u petak od 12-14? Na profesorskom sam smjeru, nismo podijeljeni u grupe, pa me zato zanima dal nece bit problema...

unaprijed hvala na odgovoru!
zanima me dal se mogu prebacit s vjezbi u petak od 10-12 na vjezbe u petak od 12-14? Na profesorskom sam smjeru, nismo podijeljeni u grupe, pa me zato zanima dal nece bit problema...

unaprijed hvala na odgovoru!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:52 pon, 3. 3. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Formalno prebacivanje radis molbom, no - na Prog2 - mozes i samo ici na vjezbe koje ti odgovaraju (bez molbe). :) Ako nije prepuna predavaonica (a ne bi smjela biti), nece nitko pitati koja si grupa (cak niti je l' to uopce mozes polagati). ;)
Formalno prebacivanje radis molbom, no - na Prog2 - mozes i samo ici na vjezbe koje ti odgovaraju (bez molbe). Smile Ako nije prepuna predavaonica (a ne bi smjela biti), nece nitko pitati koja si grupa (cak niti je l' to uopce mozes polagati). Wink

[Vrh]
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 12:02 uto, 4. 3. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

znam da je :OT: , al jel to isto vrijedi i za vjezbe iz rp2 (profesorski smjer)? :)
znam da je Off-topic , al jel to isto vrijedi i za vjezbe iz rp2 (profesorski smjer)? Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:47 uto, 4. 3. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne, jer se to radi na racunalima, pa nije dobro da grupe budu prenatrpane. :? Javi se asistentu kojem zelis prijeci i pitaj je l' ima mjesta. 8)
(ako sam ja taj, odgovor je "ne znam, jos nisam imao vjezbe u ovom semestru" ;))
Ne, jer se to radi na racunalima, pa nije dobro da grupe budu prenatrpane. Confused Javi se asistentu kojem zelis prijeci i pitaj je l' ima mjesta. Cool
(ako sam ja taj, odgovor je "ne znam, jos nisam imao vjezbe u ovom semestru" Wink)

[Vrh]
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 9:53 sri, 5. 3. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

a jel mogu onda doc u petak i vidit dal ima mjesta? jer bi se zbog tog i prebacivala na programiranju i praktikumu, pa da nemam rupu 2 sata, nego popunjeno u petak..
a jel mogu onda doc u petak i vidit dal ima mjesta? jer bi se zbog tog i prebacivala na programiranju i praktikumu, pa da nemam rupu 2 sata, nego popunjeno u petak..

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:49 sri, 5. 3. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za nastavnicki smjer, Prog je druga, a Praktikum prva godina (s time da to gotovo nitko ne pada)... me confused da slusas oba kolegija. :grebgreb:

Mozes doci i vidjeti je l' ima mjesta, naravno. :)
Za nastavnicki smjer, Prog je druga, a Praktikum prva godina (s time da to gotovo nitko ne pada)... me confused da slusas oba kolegija. Kotacici rade 100 na sat

Mozes doci i vidjeti je l' ima mjesta, naravno. Smile

[Vrh]
tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 10:06 čet, 6. 3. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

prebacila sam se ove godine na profesorski smjer, pa moram polagat razliku :)
al ne odustajem od c-a :D nadam se da cu ga ove godine i polozit...
prebacila sam se ove godine na profesorski smjer, pa moram polagat razliku Smile
al ne odustajem od c-a Very Happy nadam se da cu ga ove godine i polozit...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum