Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:29 pet, 4. 4. 2008 Naslov: 2. zadaca |
|
|
uglavnom,krivo sam napisala hyperlink,i sad bi to od doma ispravila.
jutros sam se mogla logirat na studenta i to ftp-om rijesit(bila sam lijena i samo jedan ispravila), al cijelo popodne uzaludno pokusavam,i ne ide.
non-stop mi mi ponovo vraca prozorcic s ponovnim upitom lozinke...
vise ne znam u cemu je stos! milijun i jedan put sam provjerila postavke sve, isto toliko puta ponovila i korisnicko ime na studentu i lozinku...
:wall:
help?
uglavnom,krivo sam napisala hyperlink,i sad bi to od doma ispravila.
jutros sam se mogla logirat na studenta i to ftp-om rijesit(bila sam lijena i samo jedan ispravila), al cijelo popodne uzaludno pokusavam,i ne ide.
vise ne znam u cemu je stos! milijun i jedan put sam provjerila postavke sve, isto toliko puta ponovila i korisnicko ime na studentu i lozinku...
help?
|
|
[Vrh] |
|
tierra Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tierra Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:22 sub, 5. 4. 2008 Naslov: Re: 2. zadaca |
|
|
[quote="pinkgirl"]uglavnom,krivo sam napisala hyperlink,i sad bi to od doma ispravila.
:wall:
help?[/quote]
skini s neta winSCP jer smo s tim radili na vježbama..kod mene nema nikakvih problema kad radim doma...
pinkgirl (napisa): | uglavnom,krivo sam napisala hyperlink,i sad bi to od doma ispravila.
help? |
skini s neta winSCP jer smo s tim radili na vježbama..kod mene nema nikakvih problema kad radim doma...
_________________ ..and maybe someday we will meet ,
And maybe talk and not just speak ,
Don't buy the promises 'cause
There are no promises I keep....
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tierra Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Kruno Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:37 sri, 9. 4. 2008 Naslov: |
|
|
Mislim da je i dalje reverzni resolving u igri... za prvi post od pinkgirl na ovom topicu, DeGiorgi mi ne zna reci hostname (ne zna niti moja masina doma, koja je na Iskonu), dok se tierrini IPjevi uredno resolvaju. 8)
Prevedeno na "obicni jezik": problem je u provideru koji ne zna reci sto se nalazi iza njegove vlastite dinamicke IP adrese, a student ne dozvoljava pristup ako nisi s neceg [tt].hr[/tt]. :)
Mislim da je i dalje reverzni resolving u igri... za prvi post od pinkgirl na ovom topicu, DeGiorgi mi ne zna reci hostname (ne zna niti moja masina doma, koja je na Iskonu), dok se tierrini IPjevi uredno resolvaju.
Prevedeno na "obicni jezik": problem je u provideru koji ne zna reci sto se nalazi iza njegove vlastite dinamicke IP adrese, a student ne dozvoljava pristup ako nisi s neceg .hr.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
kety Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 10:03 čet, 10. 4. 2008 Naslov: |
|
|
Ako je pitanje upuceno meni, ispricavam se... na siteu je bila greska. :( Moje konzultacije su [b]petkom[/b], a ne ponedjeljkom kako je do maloprije pisalo. :oops:
Nadam se da ste se sjetili potraziti kolegu Puljica koji ima konzultacije u ponedjeljak. :)
A ako je pitanje upuceno nekom drugom asistentu, bojim se da njih necete naci na Forumu. :(
Ako je pitanje upuceno meni, ispricavam se... na siteu je bila greska. Moje konzultacije su petkom, a ne ponedjeljkom kako je do maloprije pisalo.
Nadam se da ste se sjetili potraziti kolegu Puljica koji ima konzultacije u ponedjeljak.
A ako je pitanje upuceno nekom drugom asistentu, bojim se da njih necete naci na Forumu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|